'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tubişimm sibelimm kazanıcaksınız Allah ın izniyle sıkmayın kendinizii hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
bir yandanda paşamla konuşuyordum telefonda kızdırıyo benii

ezgimmm ağzındann ball mı damlıyooo neee
inşallahh tabii herşeyinn hayırlısı olsunnn ne diyee kızdırıyomuşş enişteee canımm
benimkidee tavukk gibi olduu yaa hergünn erkendenn uyuyoo günn boyuu yoğunn olunca adamdaa napsınn tabi ama sap gibi kalıyorumm böylee geceleri

pelmiğiim çokkk fenaaa suskunlara daldımm mideme ağrılar sokan 2. dizi yaaa ohh kazasız belasız gelmıssınız kusuumm Meltemcıge aferım yedırmemıs sana evren paşa senin göbüşünee ölsüün ölsüüünnn hakaten o telefon kablolarından geçer dağıtır o cocuuuguuu ayyy evren enıstenın aldıgı pantullada guzel oluur cıceklıı badiii cebımızde kalsa zaten batar paracıklarr ılla harcancakkk

tubişimm sibelimm kazanıcaksınız Allah ın izniyle sıkmayın kendinizii hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
bir yandanda paşamla konuşuyordum telefonda kızdırıyo benii

inşallah bebişimmm

sap gibi mi biz neyizzzz gel bakıımmm burayaaa

Allah söyletti kuşummm kazancaaanızzz(fatmagül gibi konuştum) inşallah sizde ablamda kazanırsınız şu illet sınavıı amiiiinnnnn
yaa haklı aslında kuzum bana kızmakta o yüzden sesimi çıkaramıyorum:26: durum şu ki biz aylar öncesinden yıllık izinlerimizi aynı güne aldık beraber plan yaparız falan diye.ve 4yıldır ikimizde tatile gitmedik birbirimizi bırakamadık ama ben bu sene bırakmak zorunda kaldım...annem çok ısrar etti seninle tatil yapmak istiyorum diye.adanada yeğeni var oraya gitmek istiyordu bende kıramadmı zaten büyük ihtimal anneciğimle başbaşa son tatilim olacak.birde buaralar çok duygusal havalar esiyor evde annem iyice evlilik havasına girdi çok üzgün evlenicem diye(kii daha isteme bile olmadan böyleyseee...) hem mutlu hem üzgün bende kıramadım işte...ama aşkımdanda izin aldım gidebilir miyim diye kaç kere sordum oda beni kırmamak için izin verdi ama içine yer etmiş belli en ufak bişeyde bu konu bize tartışma çıkarıyor...artık geri dönüşüde yok uçak biletimi aldım..öyle işte sibelim

Son düzenleme:

bencede haklıkuşumm eniştemmm yaa sende haklısın annecindee haklıı şimdii keşkee sevgilinidee götürme şansınızz olsaydı adanayaa
kimse kırılmamışş olurduu aslındaa hemm bu sene annecinlesinnn kuşummm evleninceee paso aşkınlaaa olcaksınn satenn odaa varr çook zor ya aradaa kalmakk bilirimm yaniii

Yedirmeediiii bendee avcumuuu yaladıımm aayyyy hem dee nasıı dağıtırrr vahşi evrenn uyanıverirrr içindeki ayy Allahım sen koru yaaa

kuşuummm aşkıımm nasıı da blıoosunn baakkk o bluzu alırkenn ben o pembişş pantalonlaa hayal ettim kendimii hatta sırf o pantalon için aldım bluzu kiii telepatimizeee kurbaann

ayınn 15nee kaç gün kaldııı minnaaaammm aşkuşummm ben yoruldumm hesaplamayaa sen hesaplaa gariii bıktımm yiiiaaa isyeeaağnn

aynen öylee kuşum arada kaldımm çok fenaaa ya bide şöyle bir durum var babama konuyu çıtlattığım için zaten rahat bırakmıycak gezemiycez istediğimiz gibi.hem zaten 5gün kalıcam orada iznimin 4 günüde burdayım. sanırım şuan ona söyleyemediklerimi buraya yazııyorum
en son kırmayalım hayatım birbirimizi o yüzden kapatalım bu konuyu dedi sesi söylediklerinin tam tersini söylüyormuşcasına çıkıyordu ama olsunn yine anlayışlı davranıyor kuzum bitanem benimm yerim onuuu

benn uykuyaaa bebeklerrr paşacımlaa rüyamdaa buluşmayaa
öpüyorummm hepinizii iyi gecleerrr

pelinmcimmm ve minnakımmm yazıp kaçtınız mı yaaa
yaa buarada peloş hakkaten kaç gün kaldıı ayın 15ineeeeee:44:
gelinciklerim bende çıkıyorum öpüldünüüzz aşk dolu rüyalar hepicinizee

o ses tonuuu iyi geceler kuşlarımmm

iyi geceler hepinize bebiklerr bende kaçıyorummm

Son düzenleme:
pelinmcimmm ve minnakımmm yazıp kaçtınız mı yaaa
yaa buarada peloş hakkaten kaç gün kaldıı ayın 15ineeeeee:44:
gelinciklerim bende çıkıyorum öpüldünüüzz aşk dolu rüyalar hepicinizee

yok kuzum ben buradayım ama bana da uykuyu özendirdiniz

evrenim nöbette ben evdee ooofff offf yinee bastı isyeaan bugunler biticek mi.. bitse bile ben aşkımdan ayrı uyucam yine çağlam kadar olmasa da.. Allah hepimize sabır versiinnn gelincikleriimmm..

Ben de yatıyım barii.. Belki uzun kuyruklu gelinliğimi görürüm rüyamdaa:123:

öpüldünüz bebekler hemde tek teek

ay kıyamam sana gel sen ıstanbula bak bız sana neler yedırıceeezz tabii adalarda dere tepe düz gide gide eritceez enişte şaşırcaak seni görünce ezgitom ve pelmiğiimm 15inee kalmııışşşş 7 güncüüük aşkıımm yoksa 13.ayınızdamı giyceeekksiiinnn cicileriniii ben suskunlarda cok stres yaptım kendımı ev işine verdim ben gelene kdr herkes gitmiiş öpüüooruuumm herkesleriii ben yarın için mamişleri hazırliim sonra yavastan uyuruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…