ben kendimi toplayıp çalışamıyorum kuşum yaa
bende işte işten çok klavye çalışıyorum :126::126:
ben kendimi toplayıp çalışamıyorum kuşum yaa
bende işte işten çok klavye çalışıyorum :126::126:
olsunnn kiii oda bi çabaa ama bebeğimmm
başarıcazz inşşşşş
tubişimm sibelimm kazanıcaksınız Allah ın izniyle sıkmayın kendinizii hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
bir yandanda paşamla konuşuyordum telefonda kızdırıyo benii
ezgimmm ağzındann ball mı damlıyooo neee
inşallahh tabii herşeyinn hayırlısı olsunnn ne diyee kızdırıyomuşş enişteee canımm
benimkidee tavukk gibi olduu yaa hergünn erkendenn uyuyoo günn boyuu yoğunn olunca adamdaa napsınn tabi ama sap gibi kalıyorumm böylee geceleri
ezgimmm ağzındann ball mı damlıyooo neee
inşallahh tabii herşeyinn hayırlısı olsunnn ne diyee kızdırıyomuşş enişteee canımm
benimkidee tavukk gibi olduu yaa hergünn erkendenn uyuyoo günn boyuu yoğunn olunca adamdaa napsınn tabi ama sap gibi kalıyorumm böylee geceleri
Allah söyletti kuşummm kazancaaanızzz(fatmagül gibi konuştum) inşallah sizde ablamda kazanırsınız şu illet sınavıı amiiiinnnnn
yaa haklı aslında kuzum bana kızmakta o yüzden sesimi çıkaramıyorum:26: durum şu ki biz aylar öncesinden yıllık izinlerimizi aynı güne aldık beraber plan yaparız falan diye.ve 4yıldır ikimizde tatile gitmedik birbirimizi bırakamadık ama ben bu sene bırakmak zorunda kaldım...annem çok ısrar etti seninle tatil yapmak istiyorum diye.adanada yeğeni var oraya gitmek istiyordu bende kıramadmı zaten büyük ihtimal anneciğimle başbaşa son tatilim olacak.birde buaralar çok duygusal havalar esiyor evde annem iyice evlilik havasına girdi çok üzgün evlenicem diyehem mutlu hem üzgün bende kıramadım işte...ama aşkımdanda izin aldım gidebilir miyim diye kaç kere sordum oda beni kırmamak için izin verdi ama içine yer etmiş belli en ufak bişeyde bu konu bize tartışma çıkarıyor...artık geri dönüşüde yok uçak biletimi aldım..öyle işte sibelim
pelmiğiim çokkk fenaaa suskunlara daldımm mideme ağrılar sokan 2. dizi yaaaohh kazasız belasız gelmıssınız kusuumm Meltemcıge aferım yedırmemıs sana evren paşa senin göbüşünee ölsüün ölsüüünnn hakaten o telefon kablolarından geçer dağıtır o cocuuuguuu ayyy evren enıstenın aldıgı pantullada guzel oluur cıceklıı badiii cebımızde kalsa zaten batar paracıklarr ılla harcancakkk
bencede haklıkuşumm eniştemmm yaa sende haklısın annecindee haklıı şimdii keşkee sevgilinidee götürme şansınızz olsaydı adanayaa
kimse kırılmamışş olurduu aslındaahemm bu sene annecinlesinnn kuşummm evleninceee paso aşkınlaaa olcaksınn satenn odaa varr çook zor ya aradaa kalmakk bilirimm yaniii
benn uykuyaaa bebeklerrr paşacımlaa rüyamdaa buluşmayaa
öpüyorummm hepinizii iyi gecleerrr
aynen öylee kuşum arada kaldımm çok fenaaaya bide şöyle bir durum var babama konuyu çıtlattığım için zaten rahat bırakmıycak gezemiycez istediğimiz gibi.hem zaten 5gün kalıcam orada iznimin 4 günüde burdayım. sanırım şuan ona söyleyemediklerimi buraya yazııyorum
en son kırmayalım hayatım birbirimizi o yüzden kapatalım bu konuyu dedi sesi söylediklerinin tam tersini söylüyormuşcasına çıkıyordu ama olsunn yine anlayışlı davranıyor kuzum bitanem benimm yerim onuuu
pelinmcimmm ve minnakımmm yazıp kaçtınız mı yaaa
yaa buarada peloş hakkaten kaç gün kaldıı ayın 15ineeeeee:44:
gelinciklerim bende çıkıyorum öpüldünüüzz aşk dolu rüyalar hepicinizee
Yedirmeediiii bendee avcumuuu yaladıımm aayyyy hem dee nasıı dağıtırrr vahşi evrenn uyanıverirrr içindeki ayy Allahım sen koru yaaa
kuşuummm aşkıımm nasıı da blıoosunn baakkk o bluzu alırkenn ben o pembişş pantalonlaa hayal ettim kendimii hatta sırf o pantalon için aldım bluzu kiiitelepatimizeee kurbaann
ayınn 15nee kaç gün kaldıııminnaaaammm aşkuşummm ben yoruldumm hesaplamayaa sen hesaplaa gariii bıktımm yiiiaaa isyeeaağnn
2012 hatta 2011 konulu başlıklarınıza yazmayı çok istiyordum ama olmayacağını hissetmişimki yazmadım 2013te sanırım evleniyorum inşallah bu sefer olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?