'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sagol canımmm ins hersey guzel olur herkez ıcın

sagol canımmm ins hersey guzel olur herkez ıcın

bn çok şükür kılıyorum.. hamdolsun rabbime bu alışkanlıgı çocuklugumdan beri edindim:) çok istiyerek çok severek yapıyorum. hele camide cemaette namaz kılmaya bayılıyorum:)

canım benim allah kabul etsin inşallah,,, aferin kız sana ben biraz geç kaldım ama sonunda hiç bırakmayacağım inşallah ,,,

benimde pek çalıştığım söylenemez sadece çıkmış sorulara bakıyorum oda 1-2 gündür :/:/:/

olsun canım bnm.rabbim kbl etsin.. senin bu alışkanlıgın çocuklarınada geçer inş:)

inşallah ve inan namazdan sonra yapılan dualar kabul oluyo hep allahım nolur ablam da namz kılsın onunda içini bu aşkı düşür diye dua ettim şimdi ablam hiç aksatmadann kılıyo maşallah,,,

inşallah ve inan namazdan sonra yapılan dualar kabul oluyo hep allahım nolur ablam da namz kılsın onunda içini bu aşkı düşür diye dua ettim şimdi ablam hiç aksatmadann kılıyo maşallah,,,

senin isyerek yaptıgının etkiside var. banada dua edermisin.:S

ben 2 dersten giricem anayasa hukuku ve ingilizce ve kapak kaldırmadım hiç,,,,

sen ne okuosun canım?? Benimki işletme Allahtan ingilizceden muafım benim içinde dua edermisin ya kendimi suçlu hissettim gerçi hem çalışmyıp hem dua istemek :26: bu akşamda bakıcam c.teside pazarda bide bunun stresi varya öffff :/

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

olsun aman 7 senedir bekliyoruz .. yine bekleriz herşey zamanında güzel :) buarada madem zaman uzadı planlar yapmaya başladık ... ortak para biriktirelim dedik ekim ayından itibaren inş. bir aksilik olmaz ise para biriktircez evlenene kadar :) hayırlısı olsun hakkımızda .... herkesın hakkında :) buarada ben bir de bu sene kpss hazırlanıcam hem iş, hem kpss , hem açıköğretimden devam edicem ... inş. sene bu yazdıklarımı okurken hedeflerimde ulaşmış olurum :)

aynı dert canım benide kpss bekliyor bakalım şansımız yağver gitsinde yerleşelim

kızlar doğru söylüyorsunuz namaz kılmam lazım sevdiğimde istiyor o bile bıraktı hep benim yüzümden dün ona başlayalım dediğimde çok mutlu oldu onun hayali evlenince evimizde namaz vakitleri beraber kılmak bilmiyorum ben hiç kılmadım üniversitedeyken bir ara başlamıştım sonra bıraktım ama hep dua okuyorum ama işte namaz en önemlisi haklısınız kızlar

bölümün nedir ? çalışmlara başladın mı ? ben dun başladım inş. yavaş yavaş gidicem :) bol bol test çözmem gerek geçen sene bunu anladım

bölümün nedir ? çalışmlara başladın mı ? ben dun başladım inş. yavaş yavaş gidicem :) bol bol test çözmem gerek geçen sene bunu anladım

canum muhasebe bölümümnü bitirdim önlisanstan gircem ama matematik sorunlu diğerleri çok iyi yani matematik çalışmam lazım ama hiç sevmiyorum bilmiyorum ki biryerden başlamalıyım.

ederim tabi canım ne diye edeyim,,,,

kpss gircem onun için istiyorum.
bide şuan hayatımda olan insan bnm için hayırlı değilse bizi birbirimzden uzaklaştırsın:S

_asmunikal_: berfin
hayat8990= hayat
angelanil= nil
giz08=gizem
devrim62=özge
Cookie_Dough=Çağla
nagish=nagehan
lajoie=pelin
telomer= nuray
-------------------------------------------
isimleri olmayan arkadaşlar bunu kopyalayıp isminizi yazıp öyle düzenlerseniz mükemmel olurrr,,,

canum muhasebe bölümümnü bitirdim önlisanstan gircem ama matematik sorunlu diğerleri çok iyi yani matematik çalışmam lazım ama hiç sevmiyorum bilmiyorum ki biryerden başlamalıyım.

bende önlisans eylülde giricem kpss 'ye inş. bu yıl olur ... mat benımde zayıf ama geçen sene zorlamışım düzeldi biraz şimdi konu anlatımlı ktb aldım datanın ordan çalışacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…