'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okuldu beklediğimiz şey bitti para biriktiriledim diyede bekledik hala birikmiyor 7 senedir bu sene evlenecektik olmadı sıra bekliyoruz borca gireceklermiş çünkü sözde seneye diyor bakalım.

uuuvv baya uzun senelerdir berabersiniiz vardır elbet bi hayır sorunsuz bi evlilik yaşarsınız inş

Günaydııınn aşkıımmmm ve diiiğeeer gelinciklerimm

Buu sabahh moralim bozuldu pabucumu değiştircemm beenn, 35 numara giyerkennn neden bilmem ayakkabiş ayağımı sıktı acabaa akşam yuruyus yaptım die ayaklarım mı şişti:26: ooff bilemedimm neyse bu akşamm halletcez evremikle
bebegiimm bilioosnn kiii bnm için artık yıl donumu ay dönümü gün dönümüü diee bişi yookk o konularda relaxımmm umrumda değil o gün için özel bişi düşünmüoorumm sıradan...

Akşamm yattıktan sonraa evrenlee konusuyordukkii tam kapadık 5 dk geçti geçmedi sallanmaya başladıkkk daha önce de depremi yaşadım ama akşam çok korktumm neden blmıorum anneme seslendimm annem geldi ağlamaya başladımm Tekirdağ merkez üssü 5 şiddetinde olmuş.. Allahım daha kötülerinden korusun ama 2 gecedir yaşadığım korkular nedir benim böyle kurşun döktürme vaktim geldi galbaa

hissettınızmıı askımmm sızdeeeeee annemlerde hıssetmıs bayaa , dıyo zaten anlamıstım bısı olcanı kediler abuk subuk hareketler yapmışş bencede Aşkım bı dokturmek lazım kursuunn. pabucunaa kurbaaannn değiştir bu akşam aşkiitiiimm kıyamam minnak ayaklarınaa

pelincim günaydın sanada..
deprem mi oldu kaç gibi oldu ki?
ayyy bende korkarım çok ağlarım ya geçmiş olsun cnm ya Allah beterinden korusun herkesi:18:

Pelinimmm Allahım daha kötülerinden korusun hepimizi, herkesleri.

günaydın kızlar deprem olmuş pelom direk kankam ve sen aklıma geldiniz balım iyisinizdir inşallah
salı günü depremin olduğunu rüyamda görmüştüm hep böyle oluyor yaaa

hoşgeldiniizz giiiziiimmm ezgiiimm ay tutulması, venüsün geçmesii için bide doğaya etki etmez hatta insanı bile etkilemez batıl diyolaarr , her tutulmadan sonra depremde bi tesadüfmüü acabaaa

Hissettik tabi aşkımm ( bi de bizim ev 5. katta yaa dahaa bi şiddetti hissedilio sankiii. zatenn sallanmadann çok yukarı doğru zıplattı biziii
pelincim günaydın sanada..
deprem mi oldu kaç gibi oldu ki?
ayyy bende korkarım çok ağlarım ya geçmiş olsun cnm ya Allah beterinden korusun herkesi:18:
Sanırıım saat 12 e geliyorduu..
Amin Yağmuur teşekkür ederiimmm

Pelinimmm Allahım daha kötülerinden korusun hepimizi, herkesleri.
Sağ oll Tubaammm amiinnn hepimizii korusunn Allahım yaa korkusu bilee yeterr
günaydın kızlar deprem olmuş pelom direk kankam ve sen aklıma geldiniz balım iyisinizdir inşallah
salı günü depremin olduğunu rüyamda görmüştüm hep böyle oluyor yaaa
Ayy gizoottt içine mi doğduuuu (( benn iyiyimm canımm korktumm çokk ama geçtiii şimdii iyiyimmm kankandaa iyidirr inşallahh gizotummm
günaydıınnnnn kelebeklerimm
pelincimm geçmiş olsun Allah beterinden korusunnnn

Sağ ol Ezgiimmmm amiinnnn:31:

tubişcimm
minnakımm hoşbulduk.sen gece hem geç yat hem sabah erkenden burada ol bu ne enerciiiiiii valla doğru diyosun her tutulmadan sonra deprem oluyor.bu ay tutulmasımı beni böyle karışık duygular,sıkıntılar içinde bırakıyordu yaww...hangi burçları etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…