okuldu beklediğimiz şey bitti para biriktiriledim diyede bekledik hala birikmiyor 7 senedir bu sene evlenecektik olmadı sıra bekliyoruz borca gireceklermiş çünkü sözde seneye diyor bakalım.
inşşş canııımmm hayırlı zaman ne zamansa senin için o vakit evlenirsinbeklediğiniz şey ne?
okuldu beklediğimiz şey bitti para biriktiriledim diyede bekledik hala birikmiyor 7 senedir bu sene evlenecektik olmadı sıra bekliyoruz borca gireceklermiş çünkü sözde seneye diyor bakalım.
umarım bir sorun çıkmaz o kadar beklediğime değer ve hayatımı mahvolmaz umarım hayırlısı olur.
uuuvv baya uzun senelerdir berabersiniizvardır elbet bi hayır sorunsuz bi evlilik yaşarsınız inş
umarım bir sorun çıkmaz o kadar beklediğime değer ve hayatımı mahvolmaz umarım hayırlısı olur.
ay kıyamam sana gel sen ıstanbula bak bız sana neler yedırıceeezz tabii adalarda dere tepe düz gide gide eritceezenişte şaşırcaak seni görünce ezgitom ve pelmiğiimm 15inee kalmııışşşş 7 güncüüük aşkıımm yoksa 13.ayınızdamı giyceeekksiiinnn cicileriniii ben suskunlarda cok stres yaptım kendımı ev işine verdim ben gelene kdr herkes gitmiiş öpüüooruuumm herkesleriii ben yarın için mamişleri hazırliim sonra yavastan uyuruuumm
Günaydııınn aşkıımmmm ve diiiğeeer gelinciklerimm
Buu sabahh moralim bozuldu pabucumu değiştircemm beenn, 35 numara giyerkennn neden bilmem ayakkabiş ayağımı sıktıacabaa akşam yuruyus yaptım die ayaklarım mı şişti:26: ooff bilemedimm neyse bu akşamm halletcez evremikle
bebegiimm bilioosnn kiii bnm için artık yıl donumu ay dönümü gün dönümüü diee bişi yookko konularda relaxımmm umrumda değil o gün için özel bişi düşünmüoorumm sıradan...
Akşamm yattıktan sonraa evrenlee konusuyordukkii tam kapadık 5 dk geçti geçmedi sallanmaya başladıkkk daha önce de depremi yaşadım ama akşam çok korktumm neden blmıorum anneme seslendimm annem geldi ağlamaya başladımmTekirdağ merkez üssü 5 şiddetinde olmuş.. Allahım daha kötülerinden korusun ama 2 gecedir yaşadığım korkular nedir benim böyle kurşun döktürme vaktim geldi galbaa
Günaydııınn aşkıımmmm ve diiiğeeer gelinciklerimm
Akşamm yattıktan sonraa evrenlee konusuyordukkii tam kapadık 5 dk geçti geçmedi sallanmaya başladıkkk daha önce de depremi yaşadım ama akşam çok korktumm neden blmıorum anneme seslendimm annem geldi ağlamaya başladımmTekirdağ merkez üssü 5 şiddetinde olmuş.. Allahım daha kötülerinden korusun ama 2 gecedir yaşadığım korkular nedir benim böyle kurşun döktürme vaktim geldi galbaa
sıcakk bir İstanbul sabahından herkese günaydınnnn
nasılsın minik kuuşuum
güünayydııın canııımmm
günaydıınnnnn kelebeklerimm
pelincimm geçmiş olsun Allah beterinden korusunnnn
Hissettik tabi aşkımm
hissettınızmıı askımmm sızdeeeeee annemlerde hıssetmıs bayaa , dıyo zaten anlamıstım bısı olcanı kediler abuk subuk hareketler yapmışşbencede Aşkım bı dokturmek lazım kursuunn. pabucunaa kurbaaannn değiştir bu akşam aşkiitiiimm kıyamam minnak ayaklarınaa
Sanırıım saat 12 e geliyorduu..pelincim günaydın sanada..
deprem mi oldukaç gibi oldu ki?
ayyy bende korkarım çok ağlarım ya geçmiş olsun cnm ya Allah beterinden korusun herkesi:18:
Sağ oll Tubaammm amiinnn hepimizii korusunn Allahım yaa korkusu bilee yeterrPelinimmm Allahım daha kötülerinden korusun hepimizi, herkesleri.
Ayy gizoottt içine mi doğduuuugünaydın kızlar deprem olmuş pelom direk kankam ve sen aklıma geldiniz balım iyisinizdir inşallah
salı günü depremin olduğunu rüyamda görmüştüm hep böyle oluyor yaaa
günaydıınnnnn kelebeklerimm
pelincimm geçmiş olsun Allah beterinden korusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?