gunaydin hatunlar ! :)
Gecmis olsun hepimize, ben hissetmedim depremi ama bayaa vurdu dipten dipten diyorlar, hissettirmis kendini.. :S
Gecmis olsun hepimize, ben hissetmedim depremi ama bayaa vurdu dipten dipten diyorlar, hissettirmis kendini.. :S
Canıımmm sevindimm iyi olmasınaanazım valla doğru diyorsun canım her tutlmada bu oluyor
peloşum iyimiş kankam pek uyuyamamış ama ama içime doğdu burda salıdan beri deprem gördüm diyordum şirkettede şimdide deprem oldu
tubişcimm
minnakımm hoşbulduk.sen gece hem geç yat hem sabah erkenden burada ol bu ne enerciiiiiiivalla doğru diyosun her tutulmadan sonra deprem oluyor.bu ay tutulmasımı beni böyle karışık duygular,sıkıntılar içinde bırakıyordu yaww...hangi burçları etkiliyormuş
soormaaa kusuuumm bi patlama yaşıyoorummaslında her burc etkılenıyo ama bu sefer dırekk yay burcunda tutulduuu ondan bende derınden sarsıldım ay benı tutmus kadar oldum
Pelmiğiim Allah korusuunnn hepimizii aşkımmm ben y.çiftlikteyken geçen sene bi kere daha deprem olmuştu ve cidden o tarafta fenaa hissediliyoo
Yağmur cok sukur bısılerı yok ben duymadım aslında kurbaa aradııı deprem olmus ara hemen dıyee aklım cıkıyoduu ama ıyılermıs cok sukur alt kattayız herkes sokaklara dokuldu dıyo merkezüssü m.ereğlisiymiş bizim yazlığa çok yakın o yüzden fena hissetmişler artçı beklenmıyomuş Allahtaann
soormaaa kusuuumm bi patlama yaşıyoorummaslında her burc etkılenıyo ama bu sefer dırekk yay burcunda tutulduuu ondan bende derınden sarsıldım ay benı tutmus kadar oldum
Pelmiğiim Allah korusuunnn hepimizii aşkımmm ben y.çiftlikteyken geçen sene bi kere daha deprem olmuştu ve cidden o tarafta fenaa hissediliyoo
Yağmur cok sukur bısılerı yok ben duymadım aslında kurbaa aradııı deprem olmus ara hemen dıyee aklım cıkıyoduu ama ıyılermıs cok sukur alt kattayız herkes sokaklara dokuldu dıyo merkezüssü m.ereğlisiymiş bizim yazlığa çok yakın o yüzden fena hissetmişler artçı beklenmıyomuş Allahtaann
ay bizim de yazlik y.ciftlikte, babannem orda avizeler fln iniyo sandim, 99 depreminden daha cok hissettirdi dedi, tabii daha yakin yerde olunca.. etkilenmisler bayaa..
bende yengeç burcuyum benim gezegenim ay benide tuttu benide benidee bananeebu duygu karmaşama bi neden bulmasam depresyona gireceeedimm yoksammm artık herşeyin suçlusu ayy nedenim o benimm
Yeniçiftliklee Marmara Ereğlisii aynı yer sayılırr zatenn kuşumm aradaa çok az mesafee varr..
Siizz kaçta gidiosunuzz bebiikkiimmm iremmtoşlaa?
aynen bebiim arabayla 10 dk bile yoook nerdeysee, 1 bucuk gıbı otogarda olcaz aşkım ama muhtemelen 2 otobüsü vardır 3 bucuk 4 gibin evde oluruzz sanırsampaşayıı özlediimm yaa aklıma gelmezdi bi köpeği bu kadar sevceemm her ne kadar ayakkabılarımıı yesedeee pislikk
günaydınn bebetolar
herkese geçmiş olsun ben dun gece top atsanız duymıcagım icin depremi de duymadım ama sanırım istanbuldan gecen fayın uzerinde kırılmıs
aslında bi bakıma iyi bu sekilde zararsız ufak depremlerle kırılırsa beklenen istanbul depreminin yıkıcı olmama ihtimali var
umarım hep böle ufak ufak kırılır bu fay... uzun süredir hareketsiz olması iyi değildi eger gercekten o faysa böle ufaktan kırılması güzel
Miiinniiimm aşkıımm hayırlısıylaa varıınn inşallahhh.. sevgii teteee alsınn sizi yoldann yürümeynn tememmm miiiii
ahaha paşamuuu ayaklarımınn arasından nasıl geçiyorduu senın elbısenii giydiğimmdeee piiissss yerim onu kaçırıolaardı zaten az kalsıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?