'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazım valla doğru diyorsun canım her tutlmada bu oluyor

peloşum iyimiş kankam pek uyuyamamış ama ama içime doğdu burda salıdan beri deprem gördüm diyordum şirkettede şimdide deprem oldu

gunaydin hatunlar ! :)

Gecmis olsun hepimize, ben hissetmedim depremi ama bayaa vurdu dipten dipten diyorlar, hissettirmis kendini.. :S

nazım valla doğru diyorsun canım her tutlmada bu oluyor

peloşum iyimiş kankam pek uyuyamamış ama ama içime doğdu burda salıdan beri deprem gördüm diyordum şirkettede şimdide deprem oldu
Canıımmm sevindimm iyi olmasınaa şimdi mi deprem oldu gizomm anlayamadımmm bugun algı kanallarım kapalıı galba
gunaydin hatunlar ! :)

Gecmis olsun hepimize, ben hissetmedim depremi ama bayaa vurdu dipten dipten diyorlar, hissettirmis kendini.. :S

Günaydın Hande.

Sen Tekirdağ civarında mısın?

soormaaa kusuuumm bi patlama yaşıyoorumm aslında her burc etkılenıyo ama bu sefer dırekk yay burcunda tutulduuu ondan bende derınden sarsıldım ay benı tutmus kadar oldum

Pelmiğiim Allah korusuunnn hepimizii aşkımmm ben y.çiftlikteyken geçen sene bi kere daha deprem olmuştu ve cidden o tarafta fenaa hissediliyoo

Yağmur cok sukur bısılerı yok ben duymadım aslında kurbaa aradııı deprem olmus ara hemen dıyee aklım cıkıyoduu ama ıyılermıs cok sukur alt kattayız herkes sokaklara dokuldu dıyo merkezüssü m.ereğlisiymiş bizim yazlığa çok yakın o yüzden fena hissetmişler artçı beklenmıyomuş Allahtaann

bende yengeç burcuyum benim gezegenim ay benide tuttu benide benidee bananee bu duygu karmaşama bi neden bulmasam depresyona gireceeedimm yoksammm artık herşeyin suçlusu ayy nedenim o benimm

Anladım canm ya enişte de hissetmiş yani alala biz hissetmedik ama iyiki de hissetmemişiz ben çok korkuyorum ve ağlıyorum hemen psikolojim bozouluyor hemen ya
Allah korumuş ve korusun ya herkesi evet bende gazete de demin okudum ya m.ereğlisi 5,1 olmuş ya..

ay bizim de yazlik y.ciftlikte, babannem orda avizeler fln iniyo sandim, 99 depreminden daha cok hissettirdi dedi, tabii daha yakin yerde olunca.. etkilenmisler bayaa..

Yeniçiftliklee Marmara Ereğlisii aynı yer sayılırr zatenn kuşumm aradaa çok az mesafee varr..

Siizz kaçta gidiosunuzz bebiikkiimmm iremmtoşlaa?

ay bizim de yazlik y.ciftlikte, babannem orda avizeler fln iniyo sandim, 99 depreminden daha cok hissettirdi dedi, tabii daha yakin yerde olunca.. etkilenmisler bayaa..

evet ya hem merkezüssüne hem denıze yakın evler ama dıkat etsın babanecikte sende gidiyomusun yazlıga?

bende yengeç burcuyum benim gezegenim ay benide tuttu benide benidee bananee bu duygu karmaşama bi neden bulmasam depresyona gireceeedimm yoksammm artık herşeyin suçlusu ayy nedenim o benimm

hahaha pis ay bizi ne halee getirdiii geçti ama venüste geeççtii artık kasıma kadar ne tutulma ne bişi ohh kebabbiii

Yeniçiftliklee Marmara Ereğlisii aynı yer sayılırr zatenn kuşumm aradaa çok az mesafee varr..

Siizz kaçta gidiosunuzz bebiikkiimmm iremmtoşlaa?

aynen bebiim arabayla 10 dk bile yoook nerdeysee, 1 bucuk gıbı otogarda olcaz aşkım ama muhtemelen 2 otobüsü vardır 3 bucuk 4 gibin evde oluruzz sanırsam paşayıı özlediimm yaa aklıma gelmezdi bi köpeği bu kadar sevceemm her ne kadar ayakkabılarımıı yesedeee pislikk

günaydınn bebetolar

herkese geçmiş olsun ben dun gece top atsanız duymıcagım icin depremi de duymadım ama sanırım istanbuldan gecen fayın uzerinde kırılmıs

aslında bi bakıma iyi bu sekilde zararsız ufak depremlerle kırılırsa beklenen istanbul depreminin yıkıcı olmama ihtimali var

umarım hep böle ufak ufak kırılır bu fay... uzun süredir hareketsiz olması iyi değildi eger gercekten o faysa böle ufaktan kırılması güzel

Miiinniiimm aşkıımm hayırlısıylaa varıınn inşallahhh.. sevgii teteee alsınn sizi yoldann yürümeynn tememmm miiiii
ahaha paşamuuu ayaklarımınn arasından nasıl geçiyorduu senın elbısenii giydiğimmdeee piiissss yerim onu kaçırıolaardı zaten az kalsıınnn

Günaydın Hande.

Sen Tekirdağ civarında mısın?
[/QUOTE]

yok canim Istanbul`dayim ben, babannem yazliktaydi y.ciftlikte, gece onunla konustum o soyledi.

günaydın kuşum
aslında evet daha mantıklı ufak ufak kırılsın artık şu fay ya çatladık yani ya ha oldu ha olacak oof off her kafadan bir ses çıkıyor yok 7.yok 9.üff Allah korusuun ya

günaydınnnn
depremi yaşayanlara geçmiş olsunnn yaa şaşırdımm okuyuncaa :26:
Allah korusunn hepimizii yaa

Pastaaaaaaaamm hoşgeldin evet minik minik kırılması iyi cidden inş beklenen depremde çok az şiddetli olurr

aynen bebegım zaten yol var baya ındıgımız yerden tetemuyaa haber vercem inmeden oda senii çoookk sevmişşş gecen telefonda dedi sana demeyı unuttummm bennn ay bizde adama acıdık ya köpeklerden geçemiyoo sandık meğer gözü bizim paşadaymışş boğazına ipi geçirdi manyaaakkk ama anneme deseydim bu adam geçirdi o ipi diyee sen curcunayı o zaman görürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…