günaydın kuşum
aslında evet daha mantıklı ufak ufak kırılsın artık şu fay ya çatladık yani ya ha oldu ha olacak oof off her kafadan bir ses çıkıyor yok 7.yok 9.üff Allah korusuun ya
Pastaaaaaaaamm hoşgeldin evet minik minik kırılması iyi cidden inş beklenen depremde çok az şiddetli olurr
aynen bebegım zaten yol var baya ındıgımız yerden tetemuyaa haber vercem inmeden oda senii çoookk sevmişşş gecen telefonda dedi sana demeyı unuttummm bennnay bizde adama acıdık ya köpeklerden geçemiyoo sandık meğer gözü bizim paşadaymışş boğazına ipi geçirdi manyaaakkk ama anneme deseydim bu adam geçirdi o ipi diyee sen curcunayı o zaman görürdün
evet ya hem merkezüssüne hem denıze yakın evler ama dıkat etsın babanecikte sende gidiyomusun yazlıga?
eskiden giderdim, 10 senedir fln arada bi haftasonu gidiyorum onda da evden cikmiyorum denilebilir. en son universite ilk sinifta fln gitmistim sanirim uzun kalmaya.. ama cocuklugum orda gecti tabii ki :)
çağloşş ve siboşş günaydın canlarımmm
günaydın kuzuşumm
siboşummmmm nabeeer bebiiimmmm
eskiden giderdim, 10 senedir fln arada bi haftasonu gidiyorum onda da evden cikmiyorum denilebilir. en son universite ilk sinifta fln gitmistim sanirim uzun kalmaya.. ama cocuklugum orda gecti tabii ki :)
günaydın kızlarrr
marmaraereğlisine çok yakın yerde oturan biri olaraktan dün acayip sallandık ya
çok korktum valla
umarım bi daha hiçbir yerde yaşanmaz
günaydınnnn çaaalaaaammm sabah sbahh uyanmaya çalışıyorummmm senden naberr kuşuummm
bizde 2 3 senedir ordayıız ben trakya tarafını oldum olası cook severım orda olmak bana hzuur veriyo nedense
pastaaaammm sagol bibiiimm kurbaya dıyorum denizdeyken deprem olsa kum yarılıp ben içine mi gireriiim öyle şeyler dediki işte fayın üstünde olman lazım , ayrıca suyun taşıma gücüyle zaten aşaya çekilmen zor falan biton şey saydı ben ihtimaller karsısındabu şekil onu dinlerkennn, "yanii öyleki pufum başına atom bombası düşmesi ihtimali daha yükksekk" dedi kurbaa sıpasıı yaa hasretimden müslümee bağlayınnnca gene bölee dalga geçebilcek mi bakalım huhhh
canım geçmiş olsun sen tam nerede oturuyordun kii?:44:
Her ne kadar olmasın desekte hayatın gerçeği olacak,oluyor malesefff...ve artık kabullendik bunu ama her olduğunda yine ağlıyoruz yine canlar gidiyor yine yuvalar yıkılıyor ama bu ACI GERÇEĞE ALIŞMAK ZORUNDA KALDIK MALESEF ALLAH BETERİNDEN KORUSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Kİ
günaydın çağlacımmm ve siboşumm
Anladım canım. Babannene de cok geçmiş olsun o zaman...yok canim Istanbul`dayim ben, babannem yazliktaydi y.ciftlikte, gece onunla konustum o soyledi.
bendeee teteyiii çokk sevdimkiiiiiiiiiğğğ herkesii çok sevdiimm sıcacıkkk yurdumm insanıı ehhh beeeaa gene özledim işteee sensizz gecen 2. haftasonum buuPastaaaaaaaamm hoşgeldin evet minik minik kırılması iyi cidden inş beklenen depremde çok az şiddetli olurr
aynen bebegım zaten yol var baya ındıgımız yerden tetemuyaa haber vercem inmeden oda senii çoookk sevmişşş gecen telefonda dedi sana demeyı unuttummm bennnay bizde adama acıdık ya köpeklerden geçemiyoo sandık meğer gözü bizim paşadaymışş boğazına ipi geçirdi manyaaakkk ama anneme deseydim bu adam geçirdi o ipi diyee sen curcunayı o zaman görürdün
Evett canımmm çok sağ ol sibeliimmmm Allah hepimiziii korusuunnnn doğall afetlerdennngünaydınnnn
depremi yaşayanlara geçmiş olsunnn yaa şaşırdımm okuyuncaa :26:
Allah korusunn hepimizii yaa
günaydın kızlarrr
marmaraereğlisine çok yakın yerde oturan biri olaraktan dün acayip sallandık ya
çok korktum valla
umarım bi daha hiçbir yerde yaşanmaz
günaydın bebiiiiiiiiiimmm
nasılsınnn
Anladım canım. Babannene de cok geçmiş olsun o zaman...
bendeee teteyiii çokk sevdimkiiiiiiiiiğğğ herkesii çok sevdiimm sıcacıkkk yurdumm insanıı ehhh beeeaa gene özledim işteee sensizz gecen 2. haftasonum buuama belkiiideeeee önümüzdekii haftasonuuu tatataaaammmmmm istanbulunnn yollarıı taştaann sen cıkardınn beni benii baştaann
paşayaaa göz dikeninnn gözünüüü çıkarırııızzzzz
isyankaarr staaylaaaaaahaha enerjiiim geldii yaaaaaaa
Evett canımmm çok sağ ol sibeliimmmm Allah hepimiziii korusuunnnn doğall afetlerdennn
Aayyyyy Özgecaaannnnn sendee di miiiiii tabii yaaa çokk yakınn sana daaa kuşumm yaaa çok geçmişş olsuunnnn aynennn bende cok korktumm bii dahaa yaşamayızz umarım canımmm.. sallamadıııı yukarıı doğruu hoplattıı farkettin mii sendee kuzuummm:26:
Anladım canım. Babannene de cok geçmiş olsun o zaman...
bendeee teteyiii çokk sevdimkiiiiiiiiiğğğ herkesii çok sevdiimm sıcacıkkk yurdumm insanıı ehhh beeeaa gene özledim işteee sensizz gecen 2. haftasonum buuama belkiiideeeee önümüzdekii haftasonuuu tatataaaammmmmm istanbulunnn yollarıı taştaann sen cıkardınn beni benii baştaann
paşayaaa göz dikeninnn gözünüüü çıkarırııızzzzz
isyankaarr staaylaaaaaahaha enerjiiim geldii yaaaaaaa
Evett canımmm çok sağ ol sibeliimmmm Allah hepimiziii korusuunnnn doğall afetlerdennn
Aayyyyy Özgecaaannnnn sendee di miiiiii tabii yaaa çokk yakınn sana daaa kuşumm yaaa çok geçmişş olsuunnnn aynennn bende cok korktumm bii dahaa yaşamayızz umarım canımmm.. sallamadıııı yukarıı doğruu hoplattıı farkettin mii sendee kuzuummm:26:
iyiyim bebikiimmm sen nasılsınnn
özgecanımm sanada çok geçmiş olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?