'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar markafoni 10 tl çek vermiş hesaplarınızı kontrol edin

morhipda 20 tl verdi alışveriş sırasında çeklerime tıklayınca geliyor bilginize

çağlam çevirin nasıl gidiyor hayatım

canımmmmm bana da evmanyadan 25+25 gelmiş bu ne demek yaa:S
altıncı caddeden 50
westwingten 25

k.kartım limitim dolu ödeyebilirsem biraz da alsam yaaaaaaaaaa

kızlar markafoni 10 tl çek vermiş hesaplarınızı kontrol edin

morhipda 20 tl verdi alışveriş sırasında çeklerime tıklayınca geliyor bilginize

çağlam çevirin nasıl gidiyor hayatım

hehehe berbat

evde de bişey yapamaz oldum hasta olunca düşüp yatıorum direk bikaç gündür... sanki sorun cıkması gerekiormus gibi illa demek var bundada bir hayır bişeyleri yasaman gerekiosa onune gecilmio işte

2 hafta daha vermişerdi ek süre ama noldu hiç? 2 haftada nası mucize yaratcam ki ben onlara akıl var mantık var daha yarısı duruyo cok kalın bir kitap cunku

nolcaksa olucak bundan sonra :26:

iyiyim bebikiimmm sen nasılsınnn
özgecanımm sanada çok geçmiş olsunnnn

iyi diim ii olsun bebiiiimm hastalık ceviri dugun mekanı stresi hersey karman corman hayatımda ooooohh sefam olsun

ama buna da sukur tabi

özgecim cok gecmiş olsun... korkutuyor evet ama sonucta cana mala zarar vericek cinsten değildi keske hepsi böle olsa...

marmara depremi olacak bundan kacıs yok o fay kırılacak eninde sonunda.... bir yerlede topyekün kırılırsa cok kötü sonucları olacak ama o yuzden varsın böle kırılsın tek zararı korkutmak olsun...

bir daha yasamasın ülkemiz o acı günleri...

soguk algınlıgı bebetomm

klima ilk zamanlarda bana cok vuruyodu kaptım sifayı sanırım ya da ufaklıktan gecti bizim... bilemiorum ben suara bıraktım diyeti gibi bişey cunku yiyemiorum iştahım kapalı zorlamak da istemiyorum kendimi

Pastammm benle uğraşıyooo delii kurbaaa yicekk bendenn dayağğıı o olcakkk hayır bende ciddi ciddi dinliyoooruumm bendede sorun var

onlar bizle ugrasmaktan biz de onları dinlemekten hiç vazgecmicez kusum bu böle gitcek

ben de gecen bir gaflette bulunup yaptıgım bi totemden bahsettim buna.... bi güldü bi güldü anlatamam

önceki gun de aramıs gayet ciddi mekan hakkında konusuyoruz durdu durdu askım peki bişey sorcam ya dedi, gayet ciddi bi sesle ama

sor askım dedim, buna totem yaptın mı yapmadıysan valla olmaz dedi

unutmuyo bir de böle bişey var yani.... bulup bulup söledigim bişeyi cıkarıp uzerinden bana komplo kuruyo

işte o zamanlarda benim icin bir superman'den bir anda Hulk'a dönüş yapmıs oluyo pis

geçmişş olsunn kuşummm yaa bu havalarr böylee saten ben nasıl sağlamımmm bilmiyorumm bolu halaa buz gibi güneş yok sıcaklıkk yok yağmur çokk yokk yokk terketcemm az kaldı
zorlaa yenmiyoo be canımm satenn mide spazmı geçirçekk gibi oluyorumm bende

aynen gercekten zorla yenmiyo ve ben su diyet listesinden sonra gördüm ki yemek yemeden yasıyomusum

imkanı yok onca seyi yememin yani yapabildigim zamanlarda da illaki bir eksik kalanım oluyo almıyo bi yerden sonra napim işkence gibi resmen

herseyi yemeyen yemek secen biriyim bir de... diyetisyen de dedi zaten genelde kilo almak icin gelenlerde bu sorun oluyor o yuzden işin daha zor diye hufff

Yağmur, Hande ve diğer gelincikler,

Hoşbuldum kızlar.

Muhabbet koyu maşallah. Ben de bir muhabbet sever olarak pc başına geçtikçe katılırım size artık.

Hande yemek takımına bayıldım. Çok güzel maşallah Hayırlı günlerde ağız tadıyla, sevdiceğinle kuracağın yuvacığında kullanırsın inşallah

şu haziranı atlat zaten hastalığıda çeviriyide atlatmış olcaksın ozamann temmuzda rahat rahat mekan bakarsın kuşummm herşey sırayla olurr hiiiiç merak etme sen... buarada umarım dediğin gibi ufak ufak kırlır şu fayda yıkıcı depremi yaşamayız inşalahhhh:18:

bendee sen gibiyimm onu yememm bunu yememm kurudummm gitttimmm
yedikçee insanınn midesi genişlermişş yemedikçee küçülürmüş doğrumu bilmiyorumm babanemm dedii
yiyipp büyütmeye çalışıyorum bnde hem midemi hem kendimi
aşkımdaa diyoo geldiğimdee seni tombiş olarak görmek istiyorumm 24 hazirana kadar ne kadar tombişş olabilirimm acaabaa bilmiyorum

Adaşım hoşgeldinnnn

herzaman bekleriz canımmmm muhabbet sever bi topikiz biz

amiiiiiiiiiiiinn inşallah

ya kuzum ramazandan once halolsa keske su mekan mevzusu yaaa 9 haziran olmalı cok istiyorum coook insallah olur

yer yoksa illaki bulunur da istedigim tarih olmazsa uzulcem

hahaha doğru demiş babannik kuzucummmm öle diolar genelde yersen buyur diye ben 1 hafta zorladım kendimi ama buyumedi daha uzun süre denemek lazım heralde

bizimki tombik ol demio hiç zayıf meraklısı kendisi ama şimdi şimdi saglık icin gerekliyse alman lazım diyerek zorla agzıma tıkıyo...

bi işe yarasa da gam yemesem

yee kuzucuumm yeee vallaa 40 dann inersemm kötü olcak aşkımm da annesine demiş bidee kayninikk dee benii arıoo kızımmm yavrumm sen benimm yanımaa gel bak ben nasıl bakıyorumm sanaa
neylee besliceksee beni artıkk bilmiyorumm yanii

çağlam canım az iyi bak kendine bu arada beslenmen iyimi gidiyor yiyorsun demi, çanta ayakkbıyı aldınmı kuzum sen haftasonu için

bu arada çağlacık bizimklern bir özellği daha aynı benmkide zayıflık delisi asla kilo alma diyip duıruyoo bebişimz olsun benle beraber spora gidicekmiş hatta hamişkende ekmek değpil sebze ve et yicekmişim beslenmemmi gözetlicekmiş zaten ekmek yemiyorm bide tatlıda sevmem ama hamiş olunca bunları sevedebilirmişim ben ekşi ve acı severim acı biber yiyince gözlerm parlar çikolotadan daha mutlu eder acı beni çikolotada bitter yerken mutlanırım

sibel kpss nasıl gidiyor hazırlıklar canım ben fırsat buldukça bakıyorum inşallah başarcaz kpss yi

çağlamm sen dert etme şimdiden bunu bulamazsan dertlenirsinn kuzum
gizo sen hangi bölüm için hazırlanıyrosun sınava?

evett iştee ya seneler evel dediğimiz seyii bile hatırlıyooolaarr bide bende cok ciddi dinliyorum ardından böle bişi patlatınca önce bi afallıyorum nöölüüyööz yaaauuw oluyorum aksama kaldıı gidişimiiz İremlerin kanalda biri gelmemiş 4e kadar çalışcaakk anca 6 arabasına yetişirizz

benimki de öle dio kuzuuummmm sen yanımızda kal kesin kilo alırsın diye kendisi ve kardeşi baskul ailesi gibiler cunku

yiyip yatarak alıolar kiloyu da kalsın ben böle mutluyum dedim içimden kendisine

benimki de öleee kuzumm aynen işte.. millet bu ne cok zayıfsın dio o da bence böle iisin askım bakma millete ben bu halini cokk seviorum dio kilo almamı da istemiyodu en son artık tehlikeli bouytlara ulastıgımı gorene kadar
bikaç gündür saldım valla gizommm yalan yok hastayım iştahım yok pek ama öğünlerimi aksatmıyorum sadece daha az yiyebiliorum ana öğünlerde

ben de doru durust yemiorum ekmek... sevemez oldum tam bugdayy yiyorum bir iki dilim o kadancık enişte de fenaymıs yaaa basında bekçi olcak desneee

ben çağla aşercem... ole sartlıorum kendimi

kızlaaar
22 gün sonra nişanlı olucam ve bende 2013 gelini olucaaaaaaaaaaaaaamm
:))

hoşgeldin aramızaaaaa
adın nedir?yaşş kaç ve yarışmaya nereden katılıyorsun gelincik?
bu arada ben yağmur
bende şahsım adına (..)kaaldı demek istiyoreeeeeeee yaaa ne tatlı heyecandır şimcik seninki ya

gizooooooooooo sana soru sormuştum kiiiiiii 856.cı sonunda

canım evmanyada parça oarça bölümüşler 100 tl lik alışverişte 25 tl çek veriliyor herhalde

ezgicim muhasebe mezunuyum kpss yede önlisans gircem eylülde :) sen gircekmisin

çağlam sorma yaa ben çok yerim aslında iştahım yerindede yürüyüştü spordu gidiyor benden birde ploates yapıyordum bayadır kilo vermek için değilde vücut sıkıyken öyle kalsın die ama benmki kendi göbüşüne bakmadan bana laf ediyor yaa çok gülüyorum onun o haline kilo almamı istemiyor ama 50 kilonun altınada düşmemi istemiyor 53 54 olmalıyım galibaaa

ben bir koşu astoriaya gidicem kardeşimin doğum günüsü poloda sevgiliceğe aldıklarımdan alcam güenş gözlüğü alcaktım ama 400 tl veremicek durumdayım o yüzden 2 tane tişörtle kurtulcam yılın ilk 6 ayı batıyorum ben sonrası rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…