kızlaaar
22 gün sonra nişanlı olucam ve bende 2013 gelini olucaaaaaaaaaaaaaamm
:))
canım evmanyada parça oarça bölümüşler 100 tl lik alışverişte 25 tl çek veriliyor herhalde
ezgicim muhasebe mezunuyum kpss yede önlisans gircem eylülde :) sen gircekmisin
çağlam sorma yaa ben çok yerim aslında iştahım yerindede yürüyüştü spordu gidiyor benden birde ploates yapıyordum bayadır kilo vermek için değilde vücut sıkıyken öyle kalsın die ama benmki kendi göbüşüne bakmadan bana laf ediyor yaa çok gülüyorum onun o halinekilo almamı istemiyor ama 50 kilonun altınada düşmemi istemiyor 53 54 olmalıyım galibaaa
ben bir koşu astoriaya gidicem kardeşimin doğum günüsü poloda sevgiliceğe aldıklarımdan alcam güenş gözlüğü alcaktım ama 400 tl veremicek durumdayım o yüzden 2 tane tişörtle kurtulcam yılın ilk 6 ayı batıyorum ben sonrası rahat oluyor[/QUOT
gircem tatlım ama öylesine giricem elimde dursun puan diye.keşke kayıt yaptırmasaydım sıkılıyorum sınavda soru çözmekten yaaama şimdi para yatırdım giriyim barii diye düşünüyorum.bakalım artık sizler kazanırsınız inşallah Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsinn amiiinnn
Hayırlı Cumalar Kızlar...
Gönlünüzden geçen bütün güzellikler DUA olup Kabul olur İnşALLAH...
güle gülee kullan ccilerinii giziiiimm oh toooz pembelennsiin heryeerr mint yeşillensin bebe sarılansııın yaabugun bi ruhum daralıyo benım ya vakit geçmiyoo sankiiii erken kalkmayı bu yüzden sevmorum işte
sabahın 8 de topikteydn gerçekten erkenden güne başladn canım sen
mint yeşili etek beğendm bluz beğendm onlarda benim olsun bide bebe sarısı istiyorumda istiyorum ne güzel renk bunlar yahuuu
kotonda olenın vardı sanırım kusum bı etegıı superdı bebe sarılı mınt yesıllı cıceklı bı etek lastık kemerlıı oda cok guzeldı ama bedenı yoktuu 38 denedım ama cook bol geldı modelınde bı anlamı kalmadııııtaksımden bakıcam pasajlar renklenmeye baslamıstııırrr bi, sosyete çıkmazına gitmek lazımm
benimde acil kadiköy kotçular sokağı taksim pasajlarına bakmam lazım ve tabisi bakırköy pazarıda bir cumartesi gidilesi yerrr temmuzda indirim başlıyoo nazlım ilk haftası nilom 4 temmuz demişti o zamanıda beklesek ciciler alırız gibi geliyi
hala guzel askımda cok tekdüzeleşti pazaar nerdeyse her tezgahta aynı seyler var bıkac ıhracat getıren yer var 2 tane abım var dıyorum bana ayırın dıye her hafta guzel sey gelmıoo cunkuu gittiğimde bakoorum begndıklerımı alıorum zaranın ip kollu atletlerını 1er mılyondan aldım ve cıdden orjınallertopshopun bı yelegını 5 tlye aldım cok degısık bı tarzı var yelegın cok cicik kuzentoşaa sole pazardada var bol bol bershkagötürürüzz onudaaa
minnağım bende bugün kotondan iç badilere 12 tl vercektm valla geleyim bakırköyde götür lütfen çoğu şeyi ucuza alırken askıllara 12 mantıksız geliyor yaa ben bakırköyden hep zara top shop buluyorm ama her tezgahta var birkaç ihracat fazlasını bende bulmştm seninkleri eminim bilmiyormdr :))))))
peloşumm kuzenine öğretirzz ben artık bershkadan bulamıyorm bişi 3 sene öncesnde herşeyi ordan alırıdm ama artık hayır bulamıyorm bide düz badye 30 tl veremiyorm bünyemi bile etkiler:)))))))))sen geldğnde gideriz alışverşede balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?