'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaar
22 gün sonra nişanlı olucam ve bende 2013 gelini olucaaaaaaaaaaaaaamm
:))

nişanın simdiden hayırlı olsun canım aramıza hosgeldin kendini tanırsın artık

pastaaaaaaammm onların o halleri bile tatlı yaaa

gizom bu arada daha almadım ayakkabı ve cantamı bu aksam bakıcıızzz arkadasımla işte... askım da geliomus napcam bilmiorum sen de gel desem yanımızda sıkılır şimdi alısveriş yapcaz cunku biz sleseydi bastan dun giderdim huf :26:

bebeklerimm geçmişe bakıyım dedim ama birsürü sayfa olmuş, okumaya vaktim yok. misafir geliyo annişe yardım ediyim..
öptüm hepinizi
yeni gelinler takıldı gözüme, hepiniz hoşgeldiniiizzzz

hayatcım hayırlı cumalar

ezgicim belki olur bu zamanda bayan için memuriyet iyidir

kızlar kardeşcağzıma aldım polodan sonra kotona bakalım dedik toz pembe panti istiyodum adımımı attım saat 2 ye kadar tüm yaz ürünlerinde %30 anlık indirim oldu 27 tl yede toz pembe dar paça pantimi aldım cici olcakkk cici çiçekli ayakbllrm ve çantamla uyum mikemmel olcekkk

güle gülee kullan ccilerinii giziiiimm oh toooz pembelennsiin heryeerr mint yeşillensin bebe sarılansııın yaa bugun bi ruhum daralıyo benım ya vakit geçmiyoo sankiiii erken kalkmayı bu yüzden sevmorum işte

Son düzenleme:
güle gülee kullan ccilerinii giziiiimm oh toooz pembelennsiin heryeerr mint yeşillensin bebe sarılansııın yaa bugun bi ruhum daralıyo benım ya vakit geçmiyoo sankiiii erken kalkmayı bu yüzden sevmorum işte

sabahın 8 de topikteydn gerçekten erkenden güne başladn canım sen

mint yeşili etek beğendm bluz beğendm onlarda benim olsun bide bebe sarısı istiyorumda istiyorum ne güzel renk bunlar yahuuu

sabahın 8 de topikteydn gerçekten erkenden güne başladn canım sen

mint yeşili etek beğendm bluz beğendm onlarda benim olsun bide bebe sarısı istiyorumda istiyorum ne güzel renk bunlar yahuuu

kotonda olenın vardı sanırım kusum bı etegıı superdı bebe sarılı mınt yesıllı cıceklı bı etek lastık kemerlıı oda cok guzeldı ama bedenı yoktuu 38 denedım ama cook bol geldı modelınde bı anlamı kalmadıııı taksımden bakıcam pasajlar renklenmeye baslamıstııırrr bi, sosyete çıkmazına gitmek lazımm

benimde acil kadiköy kotçular sokağı taksim pasajlarına bakmam lazım ve tabisi bakırköy pazarıda bir cumartesi gidilesi yerrr temmuzda indirim başlıyoo nazlım ilk haftası nilom 4 temmuz demişti o zamanıda beklesek ciciler alırız gibi geliyi

aaaaa ozamaannnn indirimsırasında ve sonrasında pasajj falan yapalım kuzuuumm cunku çeşit daha cok oluyooo herkes ındırımde magazalardan aluuuyyy pasajlardakı ganımetlerde bize kaluuyyyy

Bebekleeerr bebeeekleer istanbulda otururkenn bizde giderdiikkk bakırköy pazarınaa o zamanlar cok guzeldiiii blmıormm smdi nasıll uzun zaman oldu gitmeyeliii

İstanbulldaa bi sürü ucuz yer var alışverişş içinn bnm kuzenmde marmara kadıköyde okuyor gizoma solemiştmm hatta ama kızın pazardann ya da butiklerdenn aldığı bişii yokkk ne zaman sorsam bu nerden diee bershka yı yapıştırıoo yakışıodaa hınzıraa ama bi öğrenci için fazla para harcıooo onu sizinnlee tanıstırıyımm da su pazajları bii öğretinn yaaaa dayım iflas bayragını cekcekk yakındaa

Son düzenleme:
hala guzel askımda cok tekdüzeleşti pazaar nerdeyse her tezgahta aynı seyler var bıkac ıhracat getıren yer var 2 tane abım var dıyorum bana ayırın dıye her hafta guzel sey gelmıoo cunkuu gittiğimde bakoorum begndıklerımı alıorum zaranın ip kollu atletlerını 1er mılyondan aldım ve cıdden orjınaller topshopun bı yelegını 5 tlye aldım cok degısık bı tarzı var yelegın cok cicik kuzentoşaa sole pazardada var bol bol bershkagötürürüzz onudaaa

Anladımmm kuşummm benim bildiğimm kadarıyla daa oylee ve kadıköyde de guzell şeyler vaar.. Ama bizim kız galbaaa bi süre bole devamm etcekk bakırköy pazarına da gidioo gitmio değil ama gidip gidip kendine iç çamaşırı alıo galba ordan
zaraaa 1 milyon muu şaka mı bu aşşkıılopp inanmıormm yaaaa

şoklarıı yaşıormm şuaann bende gelcemm kuzenn kazıklandığıylaa kalsın

minnağım bende bugün kotondan iç badilere 12 tl vercektm valla geleyim bakırköyde götür lütfen çoğu şeyi ucuza alırken askıllara 12 mantıksız geliyor yaa ben bakırköyden hep zara top shop buluyorm ama her tezgahta var birkaç ihracat fazlasını bende bulmştm seninkleri eminim bilmiyormdr :))))))

peloşumm kuzenine öğretirzz ben artık bershkadan bulamıyorm bişi 3 sene öncesnde herşeyi ordan alırıdm ama artık hayır bulamıyorm bide düz badye 30 tl veremiyorm bünyemi bile etkiler:)))))))))sen geldğnde gideriz alışverşede balım

aynen bebekler cogu mınıcık defolu oluyo o defo dedıgımde xs badı ama xl etıketı var defolu dıye pazara verılıyoo bende eskıden yukardan baslardım alısverıse asaya ınene kdr ne param kalırdı ne bişim bı kere kumas almaya gıttıgımde buldum ıhracatcılar meger en aşadaymış ben bıde esya mıncıklamayı cok sevdıgımdenn delık desık edıyorum tezgahı fırtlıyo en az 1 2 tane bıde besıktas pazarıı varmıs 10 tlye abıye elbıse bulan bıle var hemde defosuzz bende o pazarı cok merak edıyoruuummm cumartesılerıymııss bı talan etmek ıcın orayada plan yapaahh

burdaki kotona uzun zamandır gitmiorum ama bişi buldugum soylenemezzz istanbula gore de cok ama cok pahalı! kuzenmıı gorseennn cok seversinkii gizoomm keşkee tanıstırabilsemm siziii:)) o da bilioo kadınlar kulubunee uye oldugumu arkadaslarım oldugunu hatta hep ozenıoo banaa ama onun vakti yokk giremioo okuldan dolayıı düz badiye 30 tl verilir mi gizoommm aklını başına devşirmişsinnn zamanında bende verdim ama şimdi ince elemeye calısıormm.. akşam aldığım bluzde 35 tl yazıodu etikette alsam mı almasam mı die çıkmazdaydm sonra çiçekli çiçekli oldugu için dayanamadımm kasaya geldimm ve bingooo indirimmi varmıs zaten 25e aldımm musmutlu kazanclı bi alışveriş yaptım

geçen hafta da buraya adil ışık açıldııı

sizinlee dee gidelimm gizooommmmm yüffeennn oooffff ben gelioommm yaaaaaa

ay pelmiğiim cocuklar gıbı şen oldugunuu hissedioruum şuaaan yeeğğriiim seniiii ben sımdılık hepicinizii öpuuooruummm annanişimin minik popisinin pedleri bitmek üzere gidim onları alim sonada yola cıkarım akşama girmeye çalışım bebekleriimmm

nazlım bende aynı durumdaym yukardan başlıyorum aşağıya inmiyorum bile canım bilmem aşağıları o yüzden para bitiyorr birgün gidelim beşiktaş pazarı çok ünlü canım adadan arkadaşlarım gidiyor bide belediyeye yakınmış gidebilirz orayada o kadar uzak değilmiş

pelommm ben işte artık 30 40 tl ye vermyorm para kıyamıyorm pazardan 10 tl ye alıyorum mağazada beğendklermde şu sıra pazara gidemiyorum bir fırsatmzz olsa keşke

sen buraya geldğnde kuzennlede tanştırrsın oda gelir beraberce çarşı pazar o sahil senin bu sahil benim gezeriz kiii bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…