'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmmm pazar muhabbetii en sevdiğimmmama artık eskisi kadar gidemiyorumm((( pendik pazarıda çok güzeldir kızlar hele eskiden dahada güzeldii... bakırköy pazarınıda çok duydum ama hiç gidemedm perşembe günleri galiba dimi?ben işime dönüyrum tekrar pazarı duyunca yazmadan edemedim

bakırköyde pendik gibi cumartesileri canım bize pendik daha yakın die hep pendik pazarına giderdim annişimle ordada güzel ciciler vardır

benim bir arkadasimda serif ali atasehirde bir pazar kuruluyormus, habire onu anlatiyor, abiye elbise almis 15tlye yahu!

yenisahrada cumartesi gunleri kurulan var, bambinin ayakkabilarini aldim ben 25 tlye :) hehe :)

Son düzenleme:
bakırköyde pendik gibi cumartesileri canım bize pendik daha yakın die hep pendik pazarına giderdim annişimle ordada güzel ciciler vardır

bende genelde sevdicekle giderdim ilk zamanlarımızda sesini çıkaramıyordu kuzu kuzu geliyordu benimle ama şimdi zor ikna ediyorum.arada sırada hadi gel gidelim diyor gönlümü hoş etmek için

ebeeettt musmutluyuummm öğlee yemeğinden sonra fenalaştım biraz hatta zehirlendim sandım yogun bir mide bulantısı yasadım ama soda içtim o beni kendimee getirdii enerjii doluyumkiii şimdii tamaammm bebegiiimmm çokk öpptüüümm hayırlıı yolculuklaaarr

en iyisini yapıosnn gizoommm

gizoommm keşkee tanıstırabilseemm ama okuluu bitmekk üzeree keşana dönüş yapıcakk 1 temmuzda da fransayaa gidicekk değiş tokuş yapıcazz galbaaa o buraya gelcekk ben orayaa

ben de kotcular sokagina ugramamistim yuzyillardir, cmt gelinlikcileri gezdikten sonra bi giriim dedim,

aman yarabbi ne guzel seyler var orda !

sifon pileli etek toz pembe, 4 tane saten bluz aldim hepsine 60 gibi bisi dedi, sonra kartla odeyince 74 aldilar. abarttim ben tabii ama 10-20 tl arasi cok guzel seyler var cok,

renkli sortlar 9.90 TL idi.. haberiniz olsun :)

canım pileli eteği en aşağıdanmı aldın kotçuların yokuştan aşağıya inerken sağda bir mağaza var ordan aldıysan bende ordan somon almıştımda

ayyyy ben ceketimi ordan aldım 2 haftadır ceket arıyordum sonunda top shopun ceketini buldum ve çok kaliteli aceba yarın kotçularamı gitsem bilemedim şık bluzlere ihtiyacım var

ezgicim ben adadan zincirlikuyuya gidiyorum hergün iş aşkı işte engel tanımıyor

pelommmmmmm haftaya bekliyore ballım seni gelll muhakak emi kuzucumm

ahh canım yaa yolda mahvoluyorsundur benim sevdicekte leventte çalışıyor hergün pendik-levent gidip geliyor bitaneciğimm

Evet boganin ordan girince sagda hemen... ici mini etek gibi astarli, sifon kismi uzun asimetrik :) ay gordum ceketleri de ben, pek hos seyler var cnm ya, ogrenciyken terkosu talan ederdim, orayi animsatti bana o sokak..

simdi terkos bitti gerci

Son düzenleme:
ahh canım yaa yolda mahvoluyorsundur benim sevdicekte leventte çalışıyor hergün pendik-levent gidip geliyor bitaneciğimm

motor tren metrobüs üçlemesi evden 6 30 da çıkıyorum 8 30 da şirketteyim

akşamlarıda kabataşa yada bostancya iniyorum bide deniz otobüsyle 5 30 da şirketten çıksamda 6 30 da evimde oluyorum yazın avantajlı oluyo aslında :)))))))))

yazık bize istanbulu sevmiyorum o yüzden yoruluyoruzz

seni çok iyi anlıyorum benim işim çok yakın evime ama sevdicekle beraber bende o stresi yaşadığım için seni anlayabiliyorum kuzum.

Kızlar ya ankarada olanınız yok mu.. Alışveriş festivali varmış daha gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum...

gizemcimm bu aralar az kaldı diye daha çokk çalışmaya çalışıyorum eskiye nazaran dünde dedim tubişee hatta
işe geliyorumm amaa sanki okula gider gibi kitaplar testler falan dosylardan çokk benimm kitap defterimm yığılıı vallaa
öğlenden beri yinee bakıyodumm ara araa iştee bi yere kadar ama anacımm fenaa sıkıyoo yaa çekilmiyoda işte son 3 ay diyorum
inşşş tümm giricekk gelinciklerrr başarıcazz canımmm

bu arada heycanlaaa bekliyorummm yinee içimm kıpırr kıpırr aşkımınnn sınav ve mülakatlarıı açıklancakk bugün saat kaçta bilmiyorum amaa oda çok heycanlıı kaç yüz kiişi içindenn bakalım başarabilcekmii

başım çok ağrıyo yaaa
Allahtan bugün cuma
bu akşam da sevdicekte kalabilitem var
ona çok ihtiyacım var zaten
ben yavaştan kaçayım kızlarrr
öperim hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…