hmmm pazar muhabbetii en sevdiğimmmama artık eskisi kadar gidemiyorumm ((( pendik pazarıda çok güzeldir kızlar hele eskiden dahada güzeldii... bakırköy pazarınıda çok duydum ama hiç gidemedm perşembe günleri galiba dimi?ben işime dönüyrum tekrar pazarı duyunca yazmadan edemedim
bakırköyde pendik gibi cumartesileri canım bize pendik daha yakın die hep pendik pazarına giderdim annişimle ordada güzel ciciler vardır
ebeeettt musmutluyuummm öğlee yemeğinden sonra fenalaştım biraz hatta zehirlendim sandım yogun bir mide bulantısı yasadım ama soda içtim o beni kendimee getirdii enerjii doluyumkiii şimdiiay pelmiğiim cocuklar gıbı şen oldugunuu hissedioruum şuaaan yeeğğriiim seniiiiben sımdılık hepicinizii öpuuooruummm annanişimin minik popisinin pedleri bitmek üzere gidim onları alim sonada yola cıkarım akşama girmeye çalışım bebekleriimmm
nazlım bende aynı durumdaym yukardan başlıyorum aşağıya inmiyorum bile canım bilmem aşağıları o yüzden para bitiyorr birgün gidelim beşiktaş pazarı çok ünlü canım adadan arkadaşlarım gidiyor bide belediyeye yakınmış gidebilirz orayada o kadar uzak değilmiş
pelommm ben işte artık 30 40 tl ye vermyorm para kıyamıyorm pazardan 10 tl ye alıyorum mağazada beğendklermde şu sıra pazara gidemiyorum bir fırsatmzz olsa keşke
sen buraya geldğnde kuzennlede tanştırrsın oda gelir beraberce çarşı pazar o sahil senin bu sahil benim gezeriz kiii bizzz
benimde acil kadiköy kotçular sokağı taksim pasajlarına bakmam lazım ve tabisi bakırköy pazarıda bir cumartesi gidilesi yerrr temmuzda indirim başlıyoo nazlım ilk haftası nilom 4 temmuz demişti o zamanıda beklesek ciciler alırız gibi geliyi
ben de kotcular sokagina ugramamistim yuzyillardir, cmt gelinlikcileri gezdikten sonra bi giriim dedim,
aman yarabbi ne guzel seyler var orda !
sifon pileli etek toz pembe, 4 tane saten bluz aldim hepsine 60 gibi bisi dedi, sonra kartla odeyince 74 aldilar. abarttim ben tabii ama 10-20 tl arasi cok guzel seyler var cok,
renkli sortlar 9.90 TL idi.. haberiniz olsun :)
canım pileli eteği en aşağıdanmı aldın kotçuların yokuştan aşağıya inerken sağda bir mağaza var ordan aldıysan bende ordan somon almıştımda
ayyyy ben ceketimi ordan aldım 2 haftadır ceket arıyordum sonunda top shopun ceketini buldum ve çok kaliteli aceba yarın kotçularamı gitsem bilemedim şık bluzlere ihtiyacım var
ezgicim ben adadan zincirlikuyuya gidiyorum hergün iş aşkı işte engel tanımıyor
pelommmmmmm haftaya bekliyore ballım seni gelll muhakak emi kuzucumm
canım pileli eteği en aşağıdanmı aldın kotçuların yokuştan aşağıya inerken sağda bir mağaza var ordan aldıysan bende ordan somon almıştımda
ayyyy ben ceketimi ordan aldım 2 haftadır ceket arıyordum sonunda top shopun ceketini buldum ve çok kaliteli aceba yarın kotçularamı gitsem bilemedim şık bluzlere ihtiyacım var
ezgicim ben adadan zincirlikuyuya gidiyorum hergün iş aşkı işte engel tanımıyor
pelommmmmmm haftaya bekliyore ballım seni gelll muhakak emi kuzucumm
ahh canım yaa yolda mahvoluyorsundurbenim sevdicekte leventte çalışıyor hergün pendik-levent gidip geliyor bitaneciğimm
motor tren metrobüs üçlemesi evden 6 30 da çıkıyorum 8 30 da şirketteyim
akşamlarıda kabataşa yada bostancya iniyorum bide deniz otobüsyle 5 30 da şirketten çıksamda 6 30 da evimde oluyorum yazın avantajlı oluyo aslında :)))))))))
yazık bize istanbulu sevmiyorum o yüzden yoruluyoruzz
gidemedim bi trlüü yaaa en sevmedıgım durumu yaşıyorum kapı önünde beklemeeeee
gidemedim bi trlüü yaaa en sevmedıgım durumu yaşıyorum kapı önünde beklemeeeee
Kuşuuummm sen daha burda mısıııınnnn:26: Bitmemiş mi iremin işii nie bolee geç kaldınızz siiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?