'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yemek fln yedı kusum beklıyorum mtrbuse bınıp gelcek heran cıkabılırım bebegımm 6yada yetısemıcez buyuk ıhtımallee

İnşallahhh yetişirsinizz kuşuummm geçe kalmayıınnn benim en nefret ettiğimm şeey bekletilmektirr..

farzetki "o" buraya okuyacak topici fena karışmışş çok canım sıkıldıı... boylesini gormedimm koca koca evli hatunlar laf çarptırıyolar birbirlerine.. hiç yakıştıramadımm!

saati bilip beklemek neysedee heran gelcek gibi misafir gibi beklemek can sıkıcıı aşkoomm bende gercek hayatta gormedım meger herkes bırbırıne düşmanmış bide en garibi herkes konuşmasının ardına Nokta. yazıyo ama gene tekrar yazıyolar

Eveeettt o duyguyuu biliooruuummm minnniiiimmmm inşallahh gelsiin iremkuş da gidinnn

Yaaa di miiiii koca koca insanlar cocuk gibi kavga ediyorlar.. kim haklı kim haksız hiçbişii anlayamadım da üstelikk!! bi kurabiyee mevzusuyla başladı herşey sonra 10 kişi çullandııı dakiikada 2 sayfa atlıyorr ama çok ayıp ya boyle şeyler yaniii madem o insanın varlığından huzursuzsun gormezdenn geliceksinn bu tarzz kavgalar ithamlar niyeee... biri birinin anneliğine laf edio diğeri kurabiyeler cok kotuydu diooo bi de sonuna NOKTA diee yapıştırıolar hay allahım yaa

vee en sonundaa topic uyarı aldııı!! bize de yazmıslarr gordun muu burası özgür bi bölüm diee aşkıımmm biz de arada kaynıcazz heee

hahahahaha valla kız bıde bakooruz 3 ay banlanmışızzz ama ama bizz topikiimiziinn iyiliği için yazdıııkkkiiiii biz suçsuzuz hakim bey amcaa bende anlamadım valla askım ve beklenen msjım geldi şuan minnak uçuuooree:10 bu arada içindeen geldiii Seni ve topiğimizdeki tüüm arkadaşllarımı çoook seviyorumm gercek hayatta bile tanıdıgım cogu ınsandan bin kat üstünsünüz benim için

Seniii kocamaaannn öpeeğriimmm senii yeeğğğriiimmm bendee seni sevioorummm bebegiiimm kendii adımaaa sen sevilmicekk hatun musunn yiiiaaaa

iyi tatillerrr kuşiiikkkk çokk slmm herkesee bendeeennn

Merhabaa kızlaaaarrr bendeee geldimm :) 2013 haziran okullar kapandıktan bir haftaa sonraaaa insalllaaaaaaaahh :) ben cok ama cok sabırsızımmm bir an önce zaman gecsin istiyorum :) nişanlım kısa dönem asker. eylülde gelicek kısmetseee sonraaa baslasın hazrlıklarrr hoşşş biz kaynanamla bugün dügün mekanlarına gidip bakmayaa basladık bilee :)

selam gelinciklerimmmmm
bu akşam uzun zamandan sonra aşkıma doydumm bu hafta doğru dürüst görüşememiştikk çook özlemişimmmkiiiii aşığımm ben onaa aşık aşıkkk hemdeeee çooooooooooooooooooookkkkk dahaa fazla coşmiiim
siboşumm nolduu sonuçç?umarım güzeldirrr kuşummm
minnakımmm bende kendi adımaa söyliyimmm çok az zaman olmasına rağmen hepicinizii çook ama çook sevdimmmm
yeni gelincik sende hoşgeldinnn

cok tesekkür ederimm hosbuldummmmmmm :) heyecanlarımızı hep birlikte ortak yasamaya geldim :)

ben geldım bebekleerr ezgim pelmiğim siziii yeeriiimmm yeni gelen sabırsız gelinciğimizde hoşşşgellmişş aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…