'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmm olabilir canım. valla nişana gün say smile leri görmeye gün say :)) işim çook

bagımlılık gıbı bısı canım bu kadınlar kulubu kısa surede msj sayın dolar emın ol siz ne zamandır beranersınız? evlılık ıcın neden beklıyosunuz canım?

bagımlılık gıbı bısı canım bu kadınlar kulubu kısa surede msj sayın dolar emın ol siz ne zamandır beranersınız? evlılık ıcın neden beklıyosunuz canım?

bizim 3 yıl doldu birlkteligimizin :) yavas yavas tanısma söz olaylarına geçiş yapcaz kısmetse. bakalım:) suan bıle dusundukce heyecanlanıyorum :)

minnaksultancım senin durumlar nasıl :) düğün ne zaman. okuyamadım pek geriyi kusura bakma tekrar ettrceksem

estafurullah canııımm ne kusuruu 4 senelık tatlı bi ilişkim var nasip olursa kasımda onun dogumgununde aile arası nişan düşünüyoruz düğünde yıldönümümüzde olucak ins 24 nisan 2013 5. yılımızı doldururkeenn yuvamızdaa olucaaz diye hayaller içindeyiimm inş gerçekleşir bian eveell

24 nisan bizim ilk buluşmamız :kalp: smile yok idare edin hehe :))) hayırlısıyla o gunlerıde konusurz ınsallah burda. benımde durum ne gösterır bilmiyorum. senınle paralel gider diye düşünüyorum az çok

destuuuuuuuuuuuuuuuurrr

pastoşumu gordum bi ii geceler diliim didimmmm.... bugun az kalsın 2012 gelini oluyordum benimki tutturdu eylül diye... kasımda 5 aylık seyire gitme ihtimali var neyine eylül bu adamın anlamıyorum bir ara nerdeyse tamam dicektim yahu

ommaaz dedim en sonunda henuz psikolojim hazır değil bugun git yarın gel dedim

iki dakka kayboldum bir sürü yeni gelincik gelmiş amma bereketlendi bizim topükk

hepiniz hosgeldiniz gelincikler 2013 ün hepimize ugur getirmesi dileklerimleee :123:

ne uğurlu güünn diimiii idare ederız kız nolcaaakk heycanlarımızı paylasırız burdaaaa ne guzeell

Paaasttaaaammmm alıp kaçırıyomuyduu yoksa seniii süpermaan enişteeeeee ev hazır olmadan nereyee götürüyomuşş beniim pastammıııı bakiiimmmm evet pek aktifiizzz bugunlerde pastammm

sorma işte 3 ay var hallederiz hepisini dio bir de cııxx dedim hee böle diceni biliodum zaten ama yine de sansımı denedim denemeye devam askım diyo

sen naptın bakim pastaların sultanııı gidebildiniz mi

sorma işte 3 ay var hallederiz hepisini dio bir de cııxx dedim hee böle diceni biliodum zaten ama yine de sansımı denedim denemeye devam askım diyo

sen naptın bakim pastaların sultanııı gidebildiniz mi

hahahahah ay eniştee yaa alemm vallaa vermeyız kızımızı ölee tezecikten gelinken yanlız bırakmayaa geldık pastam iremtoş uyudu bilee bende yavastaann yatim artık cok az bi uykuyla duruyooruuum pastaaaam bidee sivrilerin maşallahı var delik deşiik ettileeer benii

öle valla napim yine karnıma agrılar soktu gülmekten

bende yatıcımm kuzumm iyi geceler opuyorummm o sivrileri deverimmm heaaa ugrasmasınlar pastamla cok tatlı diyeee

kimde, chucky size de iyi geceler kızlar

günaydın ballarımaa
sibelim mülakat sonuçları noldu?
kimder ve chucky hoş geldiniiz

günaydınnn canlarrımmmmmm

evett aşkitoşummmm kazandıııı amaaa tamm sevinemedikk bilee hep diyorum ya TSK nın işi belli olmuyoo hevesimizz bitarafımızda kaldıı yanii :26: % 90 14 aydan sonra başkaa şark görmicek arama kurtarmacıda oldu bebekimm herşeyy güzel ama dmişlerki şuan bulunduğu yer çok önemli olduğu için seni alamama durumu var artık torpille falan ayarlıcamm dedi bebişkommm inşş onuda ayarlar gerçi fark etmiyo benim için onun için önemli ama 10 yıl sonra beraber olucaz biz saten 2. şarka kadar yanii yinede doğuya gidip yaşamak istemem ama nasip herşeyy kaderimizi yaşıyoruz çokta sıkıntı yokk

Günaydınnnnnn güzellerimmm hepinizi öperimmmmmm
yeni gelincikler hoşgelmişler:13:
Sibelcim hadi hakkınızda hayırlısı bak üzülme demiştik gün doğmadan neler doğar kuşum

Son düzenleme:
Sibelimmm hayırlısı olsun herşeyin

nuray ve yağmur günaydınn

aşağıda da ezgican görüyorum sana da günaydın bebikimmm

Son düzenleme:
günaydın aşk dolu kelebeklerimmm
sibelimmm hayırlısı olsun inşallahh Alalh gönlünüze göre versinn
nuryacımmm tubişimmm sizlerede
yeni gelincikler hoşgeldinizzzzz ne bereketli gelinler olduk yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…