hmm olabilir canım. valla nişana gün say smile leri görmeye gün say :)) işim çook
bagımlılık gıbı bısı canım bu kadınlar kulubu kısa surede msj sayın dolar emın ol siz ne zamandır beranersınız? evlılık ıcın neden beklıyosunuz canım?
minnaksultancım senin durumlar nasıl :) düğün ne zaman. okuyamadım pek geriyi kusura bakma tekrar ettrceksem
estafurullah canııımm ne kusuruu4 senelık tatlı bi ilişkim var nasip olursa kasımda onun dogumgununde aile arası nişan düşünüyoruz düğünde yıldönümümüzde olucak ins 24 nisan 2013 5. yılımızı doldururkeenn yuvamızdaa olucaaz diye hayaller içindeyiimm inş gerçekleşir bian eveell
24 nisan bizim ilk buluşmamız :kalp: smile yok idare edin hehe :))) hayırlısıyla o gunlerıde konusurz ınsallah burda. benımde durum ne gösterır bilmiyorum. senınle paralel gider diye düşünüyorum az çok
ne uğurlu güünn diimiiiidare ederız kız nolcaaakk heycanlarımızı paylasırız burdaaaa ne guzeell
Paaasttaaaammmm alıp kaçırıyomuyduu yoksa seniii süpermaan enişteeeeeeev hazır olmadan nereyee götürüyomuşş beniim pastammıııı bakiiimmmm evet pek aktifiizzz bugunlerde pastammm
nasıl bi heyecan merak ediyorum :) bizimkine daha var
sorma işte 3 ay var hallederiz hepisini dio bir de cııxx dedim hee böle diceni biliodum zaten ama yine de sansımı denedim denemeye devam askım diyo
sen naptın bakim pastaların sultanııı gidebildiniz mi
hahahahah ay eniştee yaa alemm vallaavermeyız kızımızı ölee tezecikten gelinken yanlız bırakmayaa geldık pastam iremtoş uyudu bilee bende yavastaann yatim artık cok az bi uykuyla duruyooruuum pastaaaam bidee sivrilerin maşallahı var delik deşiik ettileeer benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?