'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn bebiklerimmmmm evett nelerr oluyoo işte üzülmeye değmiyoo üzülmekde istemiyorumm saten
sizlerr napiosunuzz bakimmmm ?

nasılsın yağmurcumm

bende çalışıyorumm ve cumartesi günleri çalışmayı hiçç sevmiyorummm

çok şükür iyiyim ya sabah aşkoş söpriiiiiiiiiiiiiiz yaptı sözde beni şirkete bırakıp gidicekti işe (tramvayla bırakıo o devam edio) neyse gel bi dedi birde baktım cafe ye girdik mamiş yiyelim dedi sipariş verdi geldi omlet,poğça,çay falan ben sadece yarım poğça yedim çayı bitiremedim yımırtadan elleriyle biraz yedirdi hadi yeter doydum dedim ya ben biliyorum seni yaa garson kadın anlamıştı siz yiyemezsiniz çok gelir demişti yeni tipimde sanki yiyomuşumda hiç yerimden kalkmıyormusum gibi aşkımda zayıflama sakın dio sadece göbeğin eskisi gibi düz olsun yeter dio hey Allahım yaaaaaaa

nasılsın yağmurcumm

bende çalışıyorumm ve cumartesi günleri çalışmayı hiçç sevmiyorummm
sen hep mi çalışıyorsun canım? bende hiiiçç sevmiyorummm
sen normalde çalışmıyormusun cumartesi cnm? peki bugün nie geldiniz?:44:
ben hep çalışıyorum çok çalışıyorum para lazım paraaaa aşkoşun lafı da şudur" payalay payalay bozulmasın ayalay"
ayda 1 cumartesi çalışıyoruz yağmurcum.bu haftada bayanlardan benim gelme haftam.Allah tan yarım gün. 10-15 arası. 1saatte öğle tatili hoop geçiyor zaten sonra ama olsun buraya gelme fikri bile yoruyor beni

öööööööf bizde 8,30-15 arası çalışıyoruz ya sözde yarım pehhhhhhh

canım benim üzme sen kendini bak ne güzel sürpriz yapmış aşkınn

sen hep mi çalışıyorsun canım? bende hiiiçç sevmiyorummm

malesef ki eveett

ezgi tatlımm sen ne iş yapıyodun yaa ?? :26::26:

tatlım ben iktisat mezunuyum ama mesleğimle ilgili çalışmıyorum.belgelendirme şirketinde çalışıyorum.denetçi olcam bende kısmetse ama tecrübe biriktirmem lazımm.benim daha 8 aylık bir iş hayatım varr sen iş yapıyordun?

Son düzenleme:
tubiş üzülmüyorum da işte git gide şişmek kötü cnm neyse mutluyum tabikiiiiii sevdi beni işe gönderdi oooh miss yaa yarım saat bile olsa varyaaaaa insana iyi geleyooooo
ezgoo yerim seni bak heee

anladımm canımm bende mezun oldugum işi yapmıyorum malesef bende programala bitirdimm ama özel bi şirket te 1,5 yıldır şubelerin muhasebesine bakıyorum canım patronum faln yok başımda mesela bolu şube sorumluyum falan elemanlar var vs herşeyle ben ilgileniyorumm canım rahatım yani

ayrıcaaa yağmurrr bi senii göremedikk gerçektenn niçinn albümm yok sendee :26::26:

canım ben koyamıyorum ne olur ne olmaz bazı şeyleri burda yazdım iysiyle kötüsüyle deşifre olmayım birde o yüzden:18:
inş.yüzyüze görüşünce meraklarınızı alcam diceksiniz ki bunu mu merak ettik

ZATEN KAZEN BEYE DE KIRILDIM TAŞIMIYOR BİZİ KADINLAR HAMAMINA!!!!!!!!
NEREDE EN BÜYÜK KK

siboşum bu arada kesin kararlıyım bugün kesin olarak başlıyorum bende çalışmaya hiiçç yorgunluk falan dinlemicemm azcık kaldııı :18:

canım benim uçup gidicek o şişliklerrr Sonra da sen böyle musmutlu olcaksınnn

gitsinler artık sanırım ödem oluştu vücudumda e yağda var tabi benim istediğim artık ilacımı tamamen bırakmak ve bir daha içmemek(
sonra zaten iştahım pek olmuyor veriyorum hemen ben ama işte bana sıkılaşmak şart oldu sankim hem kaslarımda kuvvetlenir ağrımıza sıkışmaz belkim bilmem ki:44::26:

yuhhh kuşumm niyee böle diyosunn kimsee öylee bişi demezz yani duymamışş olalımm
aşkolsunnn yanii

siboşum bu arada kesin kararlıyım bugün kesin olarak başlıyorum bende çalışmaya hiiçç yorgunluk falan dinlemicemm azcık kaldııı :18:

tubimm başlaa yaa bendee şuan istek yok öğleden sonra bakarım işte 3 aycık kaldı dişimizi sıkalımdaa mutlu sonu yaşarızz inşş kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…