yağmurda gelmişşş günaydın kuşum
heeeeeeeey nasılsın kuzum?
tuğba sanada
heeeeeeeey nasılsın kuzum?
tuğba sanada
iyiyim kuzum çok şükürr çalışıyorum bugünn(( çalışıyom ben yaaa
nasılsın yağmurcumm
bende çalışıyorumm ve cumartesi günleri çalışmayı hiçç sevmiyorummm
sen hep mi çalışıyorsun canım? bende hiiiçç sevmiyorummmnasılsın yağmurcumm
bende çalışıyorumm ve cumartesi günleri çalışmayı hiçç sevmiyorummm
ayda 1 cumartesi çalışıyoruz yağmurcum.bu haftada bayanlardan benim gelme haftam.Allah tan yarım gün. 10-15 arası. 1saatte öğle tatili hoop geçiyor zaten sonrasen normalde çalışmıyormusun cumartesi cnm? peki bugün nie geldiniz?:44:
ben hep çalışıyorum çok çalışıyorum para lazım paraaaaaşkoşun lafı da şudur" payalay payalay bozulmasın ayalay"
sen hep mi çalışıyorsun canım? bende hiiiçç sevmiyorummm
ayda 1 cumartesi çalışıyoruz yağmurcum.bu haftada bayanlardan benim gelme haftam.Allah tan yarım gün. 10-15 arası. 1saatte öğle tatili hoop geçiyor zaten sonraama olsun buraya gelme fikri bile yoruyor beni
çok şükür iyiyim ya sabah aşkoş söpriiiiiiiiiiiiiiz yaptı sözde beni şirkete bırakıp gidicekti işe (tramvayla bırakıo o devam edio)neyse gel bi dedi birde baktım cafe ye girdik mamiş yiyelim dedi sipariş verdi geldi omlet,poğça,çay falan ben sadece yarım poğça yedim çayı bitiremedim yımırtadan elleriyle biraz yedirdi hadi yeter doydum dedim ya ben biliyorum seni yaa garson kadın anlamıştı siz yiyemezsiniz çok gelir demişti yeni tipimde sanki yiyomuşumda hiç yerimden kalkmıyormusum gibi aşkımda zayıflama sakın dio sadece göbeğin eskisi gibi düz olsun yeter dio hey Allahım yaaaaaaa
sen hep mi çalışıyorsun canım? bende hiiiçç sevmiyorummm
ezgi tatlımm sen ne iş yapıyodun yaa ?? :26::26:
canım benim üzme sen kendini bak ne güzel sürpriz yapmış aşkınn
malesef ki eveett
tatlım ben iktisat mezunuyum ama mesleğimle ilgili çalışmıyorum.belgelendirme şirketinde çalışıyorum.denetçi olcam bende kısmetse ama tecrübe biriktirmem lazımm.benim daha 8 aylık bir iş hayatım varrsen iş yapıyordun?
tubiş üzülmüyorum da işte git gide şişmek kötü cnm neyse mutluyum tabikiiiiii sevdi beni işe gönderdi oooh miss yaa yarım saat bile olsa varyaaaaa insana iyi geleyooooo
ezgoo yerim seni bak heee
anladımm canımm bende mezun oldugum işi yapmıyorum malesef bende programala bitirdimm ama özel bi şirket te 1,5 yıldır şubelerin muhasebesine bakıyorum canım patronum faln yok başımda mesela bolu şube sorumluyum falan elemanlar var vs herşeyle ben ilgileniyorumm canım rahatım yani
ayrıcaaa yağmurrr bi senii göremedikk gerçektenn niçinn albümm yok sendee :26::26:
canım benim uçup gidicek o şişliklerrrSonra da sen böyle musmutlu olcaksınnn
canım ben koyamıyorum ne olur ne olmaz bazı şeyleri burda yazdım iysiyle kötüsüyle deşifre olmayım birde o yüzden:18:
inş.yüzyüze görüşünce meraklarınızı alcam diceksiniz ki bunu mu merak ettik
ZATEN KAZEN BEYE DE KIRILDIM TAŞIMIYOR BİZİ KADINLAR HAMAMINA!!!!!!!!
NEREDE EN BÜYÜK KK
siboşum bu arada kesin kararlıyım bugün kesin olarak başlıyorum bende çalışmaya hiiçç yorgunluk falan dinlemicemm azcık kaldııı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?