'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tubiş üzülmüyorum da işte git gide şişmek kötü cnm neyse mutluyum tabikiiiiii sevdi beni işe gönderdi oooh miss yaa yarım saat bile olsa varyaaaaa insana iyi geleyooooo
ezgoo yerim seni bak heee

yiii yiii bitirrrrr canm ne ilacı kullanıyorsun sen? kortizonmu? eğer öyleyse dediğin gibi şişlik yapar o ilacı bırakıncada rahatçana gider vücudundan korkmaaa seennn hem her halinle fıstıksındır ben biliyomm

yuhhh mu ayy siboş yaa o nasıl tepki :
Lafın gelişi ülee dedim yani ya demezsiniz tabi dersenizzzzzz ...... Saygı duyarım ancak ahahaha

yuhhh tabi sanaaa şaşırdımm be bi an ölee okuyuncaa demeyizz anacımm
sevgi pıtırcıklarıyızzz hepimizzzz

YAHU NİYE DİYESİNİZ ZATEN BEN BİLİYORUM SİZLERİ DEMEZSİNİZ HEPİNİZDE YANIMDA OLURSNUZ BEN BU RAHATSIZLIĞI YA ÜSTÜMDEN YA ATICAM YA DA ATICAM!
CANIMI ACITMASIN ARTIK SİBELİM YA BEN BÖLE İYİYİM ÖLE PİS KIZ OLUYORUM BEN SİNİRLİ OLUYORUM CANM ACIO GİTSİN BENDEN BIRAKSIN YAKAMI:18:
CANIM BENİMMM

rahatsızlık derkenn ben halaa anlamadım gerçi sorun ne ki yağmuşummm yanii :26::26:
biliyosunn sonradann algılayıpp göruyorumm bennn

Pazar günü nişanlanıcaz çok heyecanlıyım uyku uyuyamıyorum artıkkk

ayyyyy hayırlıı ugurlu olsunnn heyecanını doyasıya yasa zaman cok cabuk geciyor bende gecen yıl 18 haziranda nisanlandım bir sene oldu bile :)) ben yerimde duramıyordum daha içeri girmeden kuliste bile oynuyordumm :)) o heyecan en güzeli.. şimdi biz sıramızı savdık sıra düğündee :)

Günaydın Kızlar... Bi arkadaşım aradı şimdi haftaya düğünü varmış mutlaka bekliyorum diyo.. nasıl güzel geliyodu sesi cıvıl cıvıl..

Ne garip yaa benimle birlikte asker yolu bekleyen birçok arkadaşım şimdi evlilik yolunda.. Hayır onları kıskanmıyorum mutlu olsunlar... :123:Ama benim suçum neydi... Ben neden şimdi o arkadaşlarım gibi değilim...
19:

çağlamm gelmişşş hoşgelmişşşşş iş kadınları olaraktan hem çalışıp hem muhabbet etmekteyizz sen napan canım nasılsın?

ohohoyy yirimm sizi iş gadınlarım benimmm

ben de calısıoree ceviri yapıoree bir yandan da hapsırıyorum cok fenayım yaaa ve bu halde aksam dugune gitcem nişanlıcuumlan tam gününü buldu yani her türlü hastayım alttan üstten cifte kavrulmus ohhh

burnumu cekip durcam askımla dans ederken cok romantik olucak gercekten bu aksam

günaydınnnnnn hoşgeldinnn

hoşşbullduumm :))

günaydın canım

senin nick bana yabancı gelmiyor daha önce hangi topikte görmüştüm acaba

evlilik, nişan, bohça topiklerinde görmüş olabilirsin :) nişan dönemimde hiç çıkmıyordum da hahaha :) ay aman bende ne meraklıymışım evlenmeye hayret ediyorum kendime :))

gelinciklerimin hızınaa yetişemiyorum yahuu bi gittim geldim 2 sayfa olmuşşş

siboşum bende ne güzel aşka gelmiştim amaa burası hiçç sakin değil

çağlamm hoşgeldin kuzummm

lafraise sende hoşgeldin canımm

Son düzenleme:

Günaydınn... Önce sükret ne oldugunu bilmiyorum ama sanırım ayrılık.. sunu unutma hakkımızda hersey hayırlısıysa olsun bizlerde bir yola girdik ama önümüzde zaman var kısmet degilse mutlaka bir engel cıkar hayattaa hersey hakkımızda hayırlısıysa olsun eminim dogru zaman ve yerde dogru insanla daha iyilerine laik olucaksn üzülmee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…