tubiş üzülmüyorum da işte git gide şişmek kötü cnm neyse mutluyum tabikiiiiii sevdi beni işe gönderdi oooh miss yaa yarım saat bile olsa varyaaaaa insana iyi geleyooooo
ezgoo yerim seni bak heee
yuhhh kuşumm niyee böle diyosunn kimsee öylee bişi demezz yani duymamışş olalımm
Aşkolsunnn yanii
tubimm başlaa yaa bendee şuan istek yok öğleden sonra bakarım işte 3 aycık kaldı dişimizi sıkalımdaa mutlu sonu yaşarızz inşş kuşumm
yuhhh mu ayy siboş yaa o nasıl tepki :
Lafın gelişi ülee dedim yani ya demezsiniz tabi dersenizzzzzz ......Saygı duyarım ancak ahahaha
yuhhh tabi sanaaa şaşırdımm be bi an ölee okuyuncaa demeyizz anacımm
sevgi pıtırcıklarıyızzz hepimizzzz
YAHU NİYE DİYESİNİZ ZATEN BEN BİLİYORUM SİZLERİ DEMEZSİNİZ HEPİNİZDE YANIMDA OLURSNUZ BEN BU RAHATSIZLIĞI YA ÜSTÜMDEN YA ATICAM YA DA ATICAM!
CANIMI ACITMASIN ARTIK SİBELİM YA BEN BÖLE İYİYİM ÖLE PİS KIZ OLUYORUM BEN SİNİRLİ OLUYORUM CANM ACIO GİTSİN BENDEN BIRAKSIN YAKAMI:18:
CANIM BENİMMM
:80: herkese selam napanız
günaydınn çaaalaamm muahbbett ederizzz kii
Pazar günü nişanlanıcaz çok heyecanlıyım uyku uyuyamıyorum artıkkk
:80: herkese selam napanız
günaaaaaaydıııııııınnnnn :)
çağlamm gelmişşş hoşgelmişşşşşiş kadınları olaraktan hem çalışıp hem muhabbet etmekteyizz sen napan canım nasılsın?
günaydınnnnnn hoşgeldinnn
günaydın canım
senin nick bana yabancı gelmiyor daha önce hangi topikte görmüştüm acaba
Günaydın Kızlar... Bi arkadaşım aradı şimdi haftaya düğünü varmış mutlaka bekliyorum diyo.. nasıl güzel geliyodu sesi cıvıl cıvıl..
Ne garip yaa benimle birlikte asker yolu bekleyen birçok arkadaşım şimdi evlilik yolunda.. Hayır onları kıskanmıyorum mutlu olsunlar... :123:Ama benim suçum neydi... Ben neden şimdi o arkadaşlarım gibi değilim... 19:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?