bende önlisans eylülde giricem kpss 'ye inş. bu yıl olur ... mat benımde zayıf ama geçen sene zorlamışım düzeldi biraz şimdi konu anlatımlı ktb aldım datanın ordan çalışacağım :)
:82:Bu sene önlisans kpss ye giricek gelincikler bendemi bi sorun var ? Geçen senelerin kpss sorularında ve suanki kitaplardakikpss sorularında matematik bölümünü full doğru yapıyorum. Tarih "0" tarih çalışmayıda hiç sevmiyorum zevk almıyorum bana problem olsun diğerleri olmasın nasıl yapıcam bilmiyorum okurken bile sıkılıyorum
Kızlar ben bu sene sosyoloji ye yerleştim aöf de başlıycam pazartesi kayıt yaptırıcam inş.Hemde önlisans mezunuyum pc programlama. Kpss ye giricem kitaplarımı aldım. 3-4 gündürde çalışıyorum.
yok canım durmadı... babam yengemleri aradı yarın gelin dedi annemde hazırlıklara tam gaz devam ediyo bizden yana bir sorun yok dedemden korkuyorum
sizinde basınız sagolsun tatlım..
olsun bitsin istiyorum artık belki istemeye hakkım yok ama napayım aylardır bu stresi cekmekten bıktım kuyruguna geldik bitsin gitsin artık
bn tuncelıyım o gıresunlu aıle yapılarımız bırbırıne ters ayrıca bn alevıyım o sunnı bızım ıcın sorun deıl ama cıddı dusundugumuz ıcın aılem sorun cıkarır dıye dusunuyorum
kafam cok karısık
bende kpssye girmek istiyorum önlisans bana yardımcı olurmusunuz sınav tarihi,kitap falan gelinciklerbirde kazandığın zaman 4 yıllıkta bittikten sonra yükseltebiliyorsunuz değilmi?
23 eylül 2012 de sınav cnm 1 senemiz var. Ben şuanda yargı yayınlarının 2012 genel kültür ve genel yetenek seti + data yayınları 2012 önlisans ve ortaöğretim cep kitabı + data yayınları 2012 tarih konu anlatımı + data yayınları önlisanslılara özel genel kültür ve genel yetenek kitabı + data yayınları çek kopar tesi ve soru bankasını aldım cnm .
4 seneliği bitirdikten sonra yükseltme sınavına girip yükseltebiliyosun tatlım ama olmazsa tekrar kpssye girebiliyosun.
canım çok güzel bir paylaşım oldu bu bende bu kitapalrdan alayım çep kitabı iyi olucaktır bende başlıcam çalışmaya asılmalıyız bence.
O cep kitabını öylesine amıştım ama öyle güzel ki en çok sevdiğim kitap o .Pratik bilgiler formüller ve özetler hepsi madde madde sıkıcı uzun ve ayrıntılı değil . an konulara yer verilmiş. Mutheşem birşey suan indirim var cnm yeni kitaplar oldukları için. hepsini kapıda ödemeyle 80 liraya aldımçokta uyguna aldıgımı düşünüyorum 7 kitabı
canım sınav geçsin bir beraber çalışırım destek oluruz birbimize[/QUO
konu anlatımlı ktb varsa alma sadece test ktb al onun için moduler set alabilirsin yargı, ihtiyaç , pegem , v.b
ihtiyacın küçük cep kitapçıkları var bende 2010 yılında almıştım ordan konu çalşıyorum ... birde yargının 5000 soru bankasını aldım ne kadar sürecek bakalım onları çözmek yazarım ... şimdi eskiden elimde kalan tamamen bitirmedğim ktbları çözücem sonra yenı ktb geçicem cnm :)
O cep kitabını öylesine amıştım ama öyle güzel ki en çok sevdiğim kitap o .Pratik bilgiler formüller ve özetler hepsi madde madde sıkıcı uzun ve ayrıntılı değil . an konulara yer verilmiş. Mutheşem birşey suan indirim var cnm yeni kitaplar oldukları için. hepsini kapıda ödemeyle 80 liraya aldımçokta uyguna aldıgımı düşünüyorum 7 kitabı
2012 KPSS Genel Kltr Genel Yetenek Lise nlisans Konu Anlatm kili Set Yarg Yaynevi
2012 KPSS Lise nlisan Tm Dersler Cep Kitab Data Yaynevi
2012 KPSS Lise nlisans Yaprak Test Data Yaynevi
2012 KPSS Genel Kltr Genel Yetenek Yaprak Test Data Yaynlar
2012 KPSS Lise nlisan Tarih Konu Anlatm Data Yaynevi
Kpss Tm Dersler nlisans Adaylar in Genel Kltr Genel Yetenek 2012 DATA
kapıda ödemeyle +5 daggha ekleniyo kızlar
Aynı yerden almışız ktbları ... bende burdan aldım ... ama bu kadar çok değil sadece 2 tane aldım... :) başarılar
Benim ilk girişim olduğu için biraz aldım ama iyiki almışım. Teşekkürler canım. İnşallah bu sene atanırız çalıştığımıza değer.
benim ikinci girişim olacak , ilk girişimce çok tecrübesizdim.şimdi akıllandım :) zaten onda çok stresliydim... erken başladım çalışmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?