'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende önlisans eylülde giricem kpss 'ye inş. bu yıl olur ... mat benımde zayıf ama geçen sene zorlamışım düzeldi biraz şimdi konu anlatımlı ktb aldım datanın ordan çalışacağım :)

tavsiye edermisin kpss setimi alsam yadsa hangisi iyise başlasam aöf sınavından sonra hem kpss ye hemde aöf düzenli olarak program yapıp çalışıcam

:82:Bu sene önlisans kpss ye giricek gelincikler bendemi bi sorun var ? Geçen senelerin kpss sorularında ve suanki kitaplardakikpss sorularında matematik bölümünü full doğru yapıyorum. Tarih "0" tarih çalışmayıda hiç sevmiyorum zevk almıyorum bana problem olsun diğerleri olmasın nasıl yapıcam bilmiyorum okurken bile sıkılıyorum

benimde tarih çok iyi aöf atlatayım detaylı not paylaşırız dostlar ben yazarak çalışıyorum yardımcı olurum yani

Kızlar ben bu sene sosyoloji ye yerleştim aöf de başlıycam pazartesi kayıt yaptırıcam inş. Hemde önlisans mezunuyum pc programlama. Kpss ye giricem kitaplarımı aldım. 3-4 gündürde çalışıyorum.

Kızlar ben bu sene sosyoloji ye yerleştim aöf de başlıycam pazartesi kayıt yaptırıcam inş. Hemde önlisans mezunuyum pc programlama. Kpss ye giricem kitaplarımı aldım. 3-4 gündürde çalışıyorum.

canım sınav geçsin bir beraber çalışırım destek oluruz birbimize

bende kpssye girmek istiyorum önlisans bana yardımcı olurmusunuz sınav tarihi,kitap falan gelincikler birde kazandığın zaman 4 yıllıkta bittikten sonra yükseltebiliyorsunuz değilmi?

saol cnm umarım daha fazla sorun yaşamazsınız pazar günü iyi haberlerini bekliyoruz

onun ailesi ne düşünüyor peki?

kızlar mesaim bitmek üzere pzt. görüşürüz allaha emanet ediyorum sizleri,,, kendinize iyi bakın

hepinizi koccaman öpüyorum,,,

iyi hafta sonları

bende kpssye girmek istiyorum önlisans bana yardımcı olurmusunuz sınav tarihi,kitap falan gelincikler birde kazandığın zaman 4 yıllıkta bittikten sonra yükseltebiliyorsunuz değilmi?

23 eylül 2012 de sınav cnm 1 senemiz var. Ben şuanda yargı yayınlarının 2012 genel kültür ve genel yetenek seti + data yayınları 2012 önlisans ve ortaöğretim cep kitabı + data yayınları 2012 tarih konu anlatımı + data yayınları önlisanslılara özel genel kültür ve genel yetenek kitabı + data yayınları çek kopar tesi ve soru bankasını aldım cnm .
4 seneliği bitirdikten sonra yükseltme sınavına girip yükseltebiliyosun tatlım ama olmazsa tekrar kpssye girebiliyosun.

canım çok güzel bir paylaşım oldu bu bende bu kitapalrdan alayım çep kitabı iyi olucaktır bende başlıcam çalışmaya asılmalıyız bence.

canım çok güzel bir paylaşım oldu bu bende bu kitapalrdan alayım çep kitabı iyi olucaktır bende başlıcam çalışmaya asılmalıyız bence.

O cep kitabını öylesine amıştım ama öyle güzel ki en çok sevdiğim kitap o .Pratik bilgiler formüller ve özetler hepsi madde madde sıkıcı uzun ve ayrıntılı değil . an konulara yer verilmiş. Mutheşem birşey suan indirim var cnm yeni kitaplar oldukları için. hepsini kapıda ödemeyle 80 liraya aldım çokta uyguna aldıgımı düşünüyorum 7 kitabı

çok güzelmiş fiyatı da uygun peki iyi mi konu anlatımları nasıl hayatta kitaptan çalışamam tek başıma çok karışık geliyor bana

nettenmi aldın canım

Datanın kitabı biraz üstten anlatmış ama soruları yargıya göre biraz daha uğraştırıcı. Yargının anlatımını çok begendim. Konuyu güzelce anlatmış ve en az 5 tane örnek soru vermiş Konu sonundada o konuyla ilgili çıkmış sorular ve çözümlerini vererek 3 tane konu testiyle bitirmiş. Bu kitapları bitirince ihtiyacınkini alıcam. Onunda 2012 setini sipariş vermiştim ama iptal ettirdim şuan elimde yeterli kitap var bitirince nisan mayıs gibi alıcam hem konu tekrarı olmuş olur hemde tekrar çözerim.

Benim ilk girişim olduğu için biraz aldım ama iyiki almışım. Teşekkürler canım. İnşallah bu sene atanırız çalıştığımıza değer.

benim ikinci girişim olacak , ilk girişimce çok tecrübesizdim.şimdi akıllandım :) zaten onda çok stresliydim... erken başladım çalışmaya :)

benim ikinci girişim olacak , ilk girişimce çok tecrübesizdim.şimdi akıllandım :) zaten onda çok stresliydim... erken başladım çalışmaya :)

Aynen bende cnm arkadaşımda giricek diyo daha 1 sene var ne çalışması dedim o 1 sene öyle çabuk geçerki bi bakmışsın sınav günü gelmiş. Her hafta 1 konuyu yutsam çok rahat kazanırım gibime geliyo. Surda 55 haftamız var aşağı yukarı. Güzel bi çalışmayla çok sıkılmadan günde 1-2 saat çalışarak çok rahatlıkla kazanabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…