Çağloş napalım muhabbet ediyoruzzzz ki sen napan?
sibelim boyun rahatsızlıgımdan bahsettim yahu
hmmm evet olabilirhoşşbullduumm :))
evlilik, nişan, bohça topiklerinde görmüş olabilirsin :) nişan dönemimde hiç çıkmıyordum da hahaha :) ay aman bende ne meraklıymışım evlenmeye hayret ediyorum kendime :))
çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelinciklerimin hızınaa yetişemiyorum yahuu bi gittim geldim 2 sayfa olmuşşş
siboşum bende ne güzel aşka gelmiştim amaa burası hiçç sakin değil
çağlamm hoşgeldin kuzummm
lafraise sende hoşgeldin canımm
hoşgeldin hayatcım...ne yaşadın neler oldu bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.hep demez miyiz hayırlısı olsun diye.başımıza gelincede hayırlısı buymuş diyip kabullenmek zor oluyor malesef. bir bakmışsın karşına biri çıkacak ve belki bir çoğumuzdan önce sen kurucaksın yuvanı.üzülmek yerine o güzel günleri düşünüp umutlan bence canım sana daha iyi gelirGünaydın Kızlar... Bi arkadaşım aradı şimdi haftaya düğünü varmış mutlaka bekliyorum diyo.. nasıl güzel geliyodu sesi cıvıl cıvıl..
Ne garip yaa benimle birlikte asker yolu bekleyen birçok arkadaşım şimdi evlilik yolunda.. Hayır onları kıskanmıyorum mutlu olsunlar... :123:Ama benim suçum neydi... Ben neden şimdi o arkadaşlarım gibi değilim... 19:
abowww çağloşumm benimm yaa hep ikisi üst üste gelir zaten sinir oluyorum bu duruma
ohohoyy yirimm sizi iş gadınlarım benimmm
ben de calısıoree ceviri yapıoreebir yandan da hapsırıyorum cok fenayım yaaa ve bu halde aksam dugune gitcem nişanlıcuumlan tam gününü buldu yani her türlü hastayım alttan üstten cifte kavrulmus ohhh
burnumu cekip durcam askımla dans ederken cok romantik olucak gercekten bu aksam
offf yaaa yinee heveslendimm böyleee ben
yarın benimde çok yakın arkdaşımın nişanı var haftaya pazarda var ard arda bende istiyorummm kii
seneyee yapıcakmışızz artıkkkdüğünde 2014
düğünün gözdesi gelin ve damattan sonra siz olcaksınız çağloşuum. çok güzel geçer inşallah.
ne giyceksin, siyah elbiseydi sanırım fikir değiştirdin mi
aynen kusum gozler uzerimizde olcak
hayır değiştimedim balımmmm siyah elbise yine nişandaki dantel kollugumu takıcam yine uzerine de yeniden aynı konspt gibi oldu yani ayakkabım değişik ama daha az topuklu aldım yesil ve saks mavisi bulamadım pudra pembesi aldım
taslı inci bir kolyeyi yüzüklerimle tamamladım bir de siyah clutch çanta aldım ayakkabı da canta da rugan elbisedeki saten detaylara uydurdum onları da güzel oldu
makyajımı evde kendim yapıcam sizce makyajımı yapıp da mı gidim kuafore yoksa saclarımı yaptırdıktan sonra mı gidim?
annem de sey dedi hepsini yapma goz makyajı akıo cok cabuk fondotenini sur bitek o kısım zorlar sac yapıldıktan sonra cunku fondotenini sur ole git kuafore gelince kalanını yaparsın didi :44:
hoşgeldin aramızaaaaa
adın nedir?yaşş kaç ve yarışmaya nereden katılıyorsun gelincik?
bu arada ben yağmur
bende şahsım adına (..)kaaldı demek istiyoreeeeeeee yaaa ne tatlı heyecandır şimcik seninki ya
sanada merhaba demetkolay gelsin sana şimdiden
duygucum sende hoşgeldinn...ayy ne güzell az kalmışşş sevdiceğine kavuşuyor, yuvanı kuruyorsun.nasıl hissediyorsun kendini? düğün yapıcak mısın nasıl olucak? ne kadar nişanlı kaldın? ay çok meraklandım dimiheyecan yaptım bi an
biz işte 6 ay bi sevgililik döneminden sonra sözlenmeye karar verdik 23 nisanda sözlendik 30 agustostada nişanlandık 4 ay bi söz dönemi yasadık yani agustostan bu yana nişanlıyız bi ayımız kaldı 11 ay nişanlı kalcaz yani benim düğüne şimdi 1 ay gibi bişey kaldı heyecanmı hemde nasıl heyecan oluyo biliyomusun evin barkını kuruyosun esyalar alıyosun ailenden köse bucak gizli gizli konustugun cocuk evine giriyo babanla konusp sohbet ediyo bu duygular süper bişey Allah herkeze nasip etsin inş
biz işte 6 ay bi sevgililik döneminden sonra sözlenmeye karar verdik 23 nisanda sözlendik 30 agustostada nişanlandık 4 ay bi söz dönemi yasadık yani agustostan bu yana nişanlıyız bi ayımız kaldı 11 ay nişanlı kalcaz yani benim düğüne şimdi 1 ay gibi bişey kaldı heyecanmı hemde nasıl heyecan oluyo biliyomusun evin barkını kuruyosun esyalar alıyosun ailenden köse bucak gizli gizli konustugun cocuk evine giriyo babanla konusp sohbet ediyo bu duygular süper bişey Allah herkeze nasip etsin inş
Kırmızı yazılı yere bayıldımmm...
aminnn inşallah. Allah mesut etsin senide. hayrılı, güzel, mutlu bir evliliğin olur inşallah
merhaba Herkese ve Yağmura :)
Demet ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 28 yaşındayım e artık yaşım geldi tabii :))
Nişan heyecanı yeni yeni sarmaya başladı. hazırlıklarım bitti sayılır salı günü bohçam geliyor 14-15 hatuna hizmet edicem bende pek alışık değilim böyle şeylere evde bulaşığa bile elimi sürmezdim çok garip geliyor şimdi :)
senin ne zaman faaliyet başlıyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?