'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

offf yaaa yinee heveslendimm böyleee ben
yarın benimde çok yakın arkdaşımın nişanı var haftaya pazarda var ard arda bende istiyorummm kii
seneyee yapıcakmışızz artıkkk düğünde 2014

yağmurcum albümü özel yapınca sadece arkadaşların görebiliyo, deşifre olmaktan çekinmişsin ya o yüzden yazıyım dedim cicim

Çağloş napalım muhabbet ediyoruzzzz ki sen napan?
sibelim boyun rahatsızlıgımdan bahsettim yahu

yıkılmadım ayaktayım modunda direniyorum kuzus napım iştee sesim böle travesti modunda burnumu ceke ceke

hoşşbullduumm :))

evlilik, nişan, bohça topiklerinde görmüş olabilirsin :) nişan dönemimde hiç çıkmıyordum da hahaha :) ay aman bende ne meraklıymışım evlenmeye hayret ediyorum kendime :))
hmmm evet olabilir

sabah da annem bana diodu ne meraklıymıssın evlenmeye evlensen de kurtulsam diye

bu ara ona dugunden bahsetmicez anlasıldı alıngan moda girmiş

çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözümün nuruuuuuuuuuuuuuu agzını yüzünü sevdiiiiiiimmm napıosun bakimm napıosunnn hep özlüorum cok özlğorummm

hoşbuldum tubişimmm tubişimmmm

hoşgeldin hayatcım...ne yaşadın neler oldu bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.hep demez miyiz hayırlısı olsun diye.başımıza gelincede hayırlısı buymuş diyip kabullenmek zor oluyor malesef. bir bakmışsın karşına biri çıkacak ve belki bir çoğumuzdan önce sen kurucaksın yuvanı.üzülmek yerine o güzel günleri düşünüp umutlan bence canım sana daha iyi gelir şahsen ben öyle yapıyorum. hep kavuşacağımız günün hayalini kuruyorum.sanki haftaya nişanlanacak gibi heyecanlanıyorum.ne yapayım öbür türlüsünü düşünmek çok üzüyor beni...bende mutlu olmaya çalışıyorum
abowww çağloşumm benimm yaa hep ikisi üst üste gelir zaten sinir oluyorum bu duruma bence akşama kadar yapabildiğin kadar takviye yap ve herşeye rağmen bomba gibi ol akşam.en azından 1-2 saat idare et
offf yaaa yinee heveslendimm böyleee ben
yarın benimde çok yakın arkdaşımın nişanı var haftaya pazarda var ard arda bende istiyorummm kii
seneyee yapıcakmışızz artıkkk düğünde 2014

bende çooook hevesliyiim çooookkkk.artık arkadaşlarım kudurduğumu düşünmeye başlayacak

ağzını gözünü yediğiiiimmm ben de seni çok özlüyoom çağlalı kurabiyem
20 gün sonra paşacım geliyo ya çok heyecanlıyım napıyııııımmm

Hayatcım, üzülme bence yasın daha genc neler cıkacak karsına... hayırlısının cıkması onemli olan

benim arkadasım 27 yasına geldi nerdeyse hala istedigim gibi biri cıkcak diye beklio... kısmet işi bu işler senin uzulmeye baslaman icin daha cok erken bence genceciksin daha

ezgimm öle yapcam ama zor bu hapsırık burun akıntısı gecmicek gibi en cok onlar zaten sorun gozumde akıo makyajım mahvolcak

nurayımmmmmmmm balımmm yirim seni heeeee maşallah hiç bitmsin bu ask bu heycan kuzummmm

ben de cok heyecanlıyımmm aksam pasamla ilk dugunumuze gidicez beraber nişandan sonraaa cıkacagız ortalıga resmen bir cift olarak bakalım neler olacaaaakk

düğünün gözdesi gelin ve damattan sonra siz olcaksınız çağloşuum. çok güzel geçer inşallah.
ne giyceksin, siyah elbiseydi sanırım fikir değiştirdin mi

düğünün gözdesi gelin ve damattan sonra siz olcaksınız çağloşuum. çok güzel geçer inşallah.
ne giyceksin, siyah elbiseydi sanırım fikir değiştirdin mi

aynen kusum gozler uzerimizde olcak

hayır değiştimedim balımmmm siyah elbise yine nişandaki dantel kollugumu takıcam yine uzerine de yeniden aynı konspt gibi oldu yani ayakkabım değişik ama daha az topuklu aldım yesil ve saks mavisi bulamadım pudra pembesi aldım

taslı inci bir kolyeyi yüzüklerimle tamamladım bir de siyah clutch çanta aldım ayakkabı da canta da rugan elbisedeki saten detaylara uydurdum onları da güzel oldu

makyajımı evde kendim yapıcam sizce makyajımı yapıp da mı gidim kuafore yoksa saclarımı yaptırdıktan sonra mı gidim?

annem de sey dedi hepsini yapma goz makyajı akıo cok cabuk fondotenini sur bitek o kısım zorlar sac yapıldıktan sonra cunku fondotenini sur ole git kuafore gelince kalanını yaparsın didi :44:

ben de anneciğinle aynı fikirdeyim kuzuşum

ayy tam mesaj yazdım net gitti.. çağlacım kuaföre sıfır makyaj git bence gelince hemencik yapıverirsin makyajını...

bende yarın akşam iş arkadaşlarımla bi düğüne gidicem saçlarıma kırık fön makyajı kendim yapıcam... elbise giycem sade tek renk altına siyah çorap ve platform topuklar.. normalde hep pantolon giydiğimden elbise giyince bi tuhaf hissediyorum kendimi

merhaba Herkese ve Yağmura :)
Demet ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 28 yaşındayım e artık yaşım geldi tabii :))
Nişan heyecanı yeni yeni sarmaya başladı. hazırlıklarım bitti sayılır salı günü bohçam geliyor 14-15 hatuna hizmet edicem bende pek alışık değilim böyle şeylere evde bulaşığa bile elimi sürmezdim çok garip geliyor şimdi :)
senin ne zaman faaliyet başlıyor bakalım

merhaba kızlar ben duygu çizelgemden anlıcanız üzere ben bu yıl yani 2012 geliniyim fakat sizlerin güzel sohbeti dikkatimi cekti ve bi urayıp slm vermek istedim nasılsınız bakalım

sanada merhaba demet kolay gelsin sana şimdiden
duygucum sende hoşgeldinn...ayy ne güzell az kalmışşş sevdiceğine kavuşuyor, yuvanı kuruyorsun.nasıl hissediyorsun kendini? düğün yapıcak mısın nasıl olucak? ne kadar nişanlı kaldın? ay çok meraklandım dimi heyecan yaptım bi an

biz işte 6 ay bi sevgililik döneminden sonra sözlenmeye karar verdik 23 nisanda sözlendik 30 agustostada nişanlandık 4 ay bi söz dönemi yasadık yani agustostan bu yana nişanlıyız bi ayımız kaldı 11 ay nişanlı kalcaz yani benim düğüne şimdi 1 ay gibi bişey kaldı heyecanmı hemde nasıl heyecan oluyo biliyomusun evin barkını kuruyosun esyalar alıyosun ailenden köse bucak gizli gizli konustugun cocuk evine giriyo babanla konusp sohbet ediyo bu duygular süper bişey Allah herkeze nasip etsin inş

Kırmızı yazılı yere bayıldımmm...

aminnn inşallah. Allah mesut etsin senide. hayrılı, güzel, mutlu bir evliliğin olur inşallah

Kırmızı yazılı yere bayıldımmm...

aminnn inşallah. Allah mesut etsin senide. hayrılı, güzel, mutlu bir evliliğin olur inşallah

inş benim tatıgım bu duyguyu hayırlı bi insanla mutlu bir evlilik kurup hepiniz yasarsınız teşekkürler ei17 aminnnnnnnnn diyorum inş cok mutlu oluruz

hoşgeldinn canımm... bende 2 ay önce nişanlandım. seni iyi anlıyorum.
bende evde elimi bulaşığa sürmem.
:)
bende 29 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…