'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldinn canımm... bende 2 ay önce nişanlandım. seni iyi anlıyorum.
bende evde elimi bulaşığa sürmem.
:)
bende 29 yaşındayım.
hayırlı uğurlu olsun canım. :)

Ay sansima bakin ya kuaforde sira var gelin gelmis cunku hemde yabanci rus galba ay umarim yetisirim.sinir oldum hau sansima ya

merhaba kızlar ben duygu çizelgemden anlıcanız üzere ben bu yıl yani 2012 geliniyim fakat sizlerin güzel sohbeti dikkatimi cekti ve bi urayıp slm vermek istedim nasılsınız bakalım

merhaba duygu..
ben de sık sık 2012 gelinleri topiğine bakıyorum, ordaki heyecan süper.. seneye bu zamanlar bizde böyle olcaz demekki diyip duruyorum..
sana sevgili eş adayınla ömrü ömrünüce sürecek mutluluklar diliyorum..

Vallaa dün en son cıkısımı 18de yapmısım daha da bişicikk yookk bugunn calısmadıımm cünküümm ama gelinciklerimiziinn maşallahı vaar

Yeni gelen butunn gelincikler hoşgeldiniizz topicimizz bereketli topiicc :))

Chuky özellikle sende hoşgeldin canım, aşk hikayeni okumustum. Çok güzel. Çok mutlu ol. Çok!

Özgeecaaannnn kuşuummm bizz galbaa seninlee akşam biraz yaramazlık yaptıııkk

Çağlamıınn düğünüü inşallah güzel geçiyorduurr

Bu aradaa kesin kararımı verdim, ayın 15nde izne çıkıyorum.. Pazartesi patronlarımla da konusucam. Akşam evremikle konustuk istanbul beni bekler

hepinizi seviyorum

dün geceden beri yazılanları nihayet okudum bitti :) sohbet için biraz daha erken gelmem lazım bunu anladım :)
hoşgeldn edenler topluca hoşbuldukkkk :)))

Kizlar nabersiniz... Ben bugun yine ceyizlik arastirma turlarinda oldugum icin hic bakamadim buraya... Ne var ne yok bakalim, yrn alirim haberlerinizi :)

Ayyy şu heriflerin yabancı kadın merakı....

Ne tarhanadan anlar,ne mantıdan,fast food yesin dursun gayrı...

amaan onları alan tarhanasını mantısını mı dusunuyo ki kuzummm

gercekten güzel hatunları ama su da bir gercek ki belli bir yastan sonra yüzlerine bakılmıyo... Türk kadınları şarap gibi ama yıllandıkça güzelleşiyo

yabancı biriyle evlenenlerin genelde cok gecmeden bosandıklarını duyuyorum bir de genelde... böyle de bir gercek var öle bir heves evleniolar ama onları da aldatıyor ya da bir şekilde gecinemiyor erkekler....

hayatcım iyi yolculuklar kuzum....

bana gelince dün düğün güzel geçti hasta oldugum icin cok eglenemedik dans bile edemedik dogru durust pek halim yoktu...
kaynanam da düğünü erken yapıyoruz hayatım dedi bana gülerekten... ben de biz henüz hazır değiliz dedim...

sanırım evde bu eylüle yapalım düğünü muhabbetleri donuyor... uyduruk kaydırık yapıp kurtulcaklar akılları sıra kusura bakmasınlar hiçbilem pışıııııııııık

neyse benden bu kadar cok dedikodu yaptım işimin basına doneyim bugun gelemem cok yogun bir gun beni beklio.. nişanlucuum da gelcek kahve içmeye bahce sefasına o yuzden hepinizi optumcukkkk gorusuruz kızcelerimmm güzel gelinciklerimm

Çağlammm kurabiyemmm düğünün güzel geçmesinee sevindim amaa iyileşmelisinnn artıııkkk Kaynanaaa sanaa zarf atmışş kuzuu iyi çalışmalaarr bebiloopp öptüüümmm

ne beni kimsecikler merak etmişşş ne en son mesajıma kimsecikler bişi yazmışşşş
neyse öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar

özgeeemm.. nasıl merak etmeyiz, işlerin yoğun geçti bütün hafta ve dün sevgilicikte kalacaktın sanırım, bu yüzden yazamadığını düşündüm ben.
nişanına az kaldı kuzucum hazırlık, telaş falan başlamıştır diye düşünüyorum ayrıca. hep aklımda benim güzel gelincikleriiiimmin hepsiiii

Son düzenleme:
bende şu sayfaya ayyy nişana çok az kaldııı daha alacak çok şey vaaaaar :) şeklinde heyecanlarımı yazarım inşallah..:) galiba tüm forum sayfalarına yazıyorum evlilik hayallerimi:) inşallah bir an önce olur bende " sen ne zaman evleneceksiiin neden evlenmiyosuuuun" sorularına cevap verebilirim.... ALLAHım herkese nasip et.......

Evet ben bi kaç topikte daha görmüştüm yazdıklarını.. Evliliği neden bu kadar çok istiyosun var mı hayatında biri... Anladığım kadarıyla çevre baskısı var biraz.. İnşALLAH bigün hayallerini yaşarsın.. Evlilik gerçekten kader işi... Hani gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bi söz vardır ya ben bu sözün doğruluğuna çok inanıyorum.. Nasipten öte yol yok.. Dua et ki Rabbim karşına hayırlı bi insan çıkarsın.. :123:

kızlar yogun bir haftasonu gecirdm umarm herkes iyidir

Nuraym ve özgem heycanlarnza sayılı günler kaldııı ayyy bende heycanlanyormmmm sizde zaman azalnca

Çaglamm kayınnanniş zarf atıyo canım annecgnn yanında anne felan dednmi merak ettim bunu
Bide erkenden yapmak istyosa altından kalkıca belli selern sanırsm sen kayınannenini çok iyi tanıyosun allhtan saf deglzde basmza geleblckleri seziyoruzzz

bugn kardescagzmı viaporta götrdm ray banlarna kavustu shoping fest indrmyle bide flodan 2 üründe yarısı bzden kampanyasyla 2 adet papuç aldm mutluym bunlarr annişin hediyesi bu ay harcıycak param yok zaten durumum vasat

Pelommmmm cumartesi minnagda kap gelin bize kavusalm haftasonmu şimdiden kapatyorm balllımmmmm

:) bilirsin.. belli bir yaşa gelince yaşın da 30 a doğru geliyorsa bu kız neden evlenmiyor şeklinde sorular olur hep... üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum bazen bende çok istiyorum ama kafana uyan biri olmalı ki evlenesin... ve kendi hayat düzenimi kurma adına çok çok istiyorum evliliği elbette hayırlı bir evlilik duası ile.... bekliyorum bekliyorum.... geçmişte yanlış insanlara aşık olmasaydım ailemi dinleseydim çoktan evlenmiş olurdum diye pişmanlığını yaşıyorum .... inşallah ALLAH tüm isteyenlere versin hayırlı evlilikler... içinde bana da bir an önce nasip etsin... .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…