- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
merhaba Herkese ve Yağmura :)
Demet ben yarışmaya istanbuldan katılıyorum 28 yaşındayım e artık yaşım geldi tabii :))
Nişan heyecanı yeni yeni sarmaya başladı. hazırlıklarım bitti sayılır salı günü bohçam geliyor 14-15 hatuna hizmet edicem bende pek alışık değilim böyle şeylere evde bulaşığa bile elimi sürmezdim çok garip geliyor şimdi :)
senin ne zaman faaliyet başlıyor bakalım
Ay sansima bakin ya kuaforde sira var gelin gelmis cunku hemde yabanci rus galba ay umarim yetisirim.sinir oldum hau sansima ya
merhaba kızlar ben duygu çizelgemden anlıcanız üzere ben bu yıl yani 2012 geliniyim fakat sizlerin güzel sohbeti dikkatimi cekti ve bi urayıp slm vermek istedim nasılsınız bakalım
Ayyy şu heriflerin yabancı kadın merakı....
Ne tarhanadan anlar,ne mantıdan,fast food yesin dursun gayrı...
ne beni kimsecikler merak etmişşş ne en son mesajıma kimsecikler bişi yazmışşşş
neyse öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar
bende şu sayfaya ayyy nişana çok az kaldııı daha alacak çok şey vaaaaar :) şeklinde heyecanlarımı yazarım inşallah..:) galiba tüm forum sayfalarına yazıyorum evlilik hayallerimi:) inşallah bir an önce olur bende " sen ne zaman evleneceksiiin neden evlenmiyosuuuun" sorularına cevap verebilirim.... ALLAHım herkese nasip et.......
:) bilirsin.. belli bir yaşa gelince yaşın da 30 a doğru geliyorsa bu kız neden evlenmiyor şeklinde sorular olur hep... üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum bazenEvet ben bi kaç topikte daha görmüştüm yazdıklarını.. Evliliği neden bu kadar çok istiyosun var mı hayatında biri... Anladığım kadarıyla çevre baskısı var biraz.. İnşALLAH bigün hayallerini yaşarsın.. Evlilik gerçekten kader işi... Hani gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bi söz vardır ya ben bu sözün doğruluğuna çok inanıyorum.. Nasipten öte yol yok.. Dua et ki Rabbim karşına hayırlı bi insan çıkarsın.. :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?