'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelom 2 yaka bir ismaili izlyormda adamn 2 ailesi var ama komik ayrıca cunda ve ayvakkta çeklyor cundadaki kırmızı vosvosuda gördüm çok şeker gezdgmz yerlerde çekilliyor canım ve eglenceli dizi canım

Pelommmmmmmm kavusmammza az kaldı ballı lokmam

İyi geceler canlarımmm
Misss gibi kıyıköy sefası yaptık bugün hem sevdicekle hem de arkadaşlarla, günüm çok güzel geçtiiii
Umarım hepiniz güzel bir pazar günü yaşamışsınızdır
Öpüyorum hepinizi

O söylentileri bilirim.. Henüz bana söylenmeye başlanmadı ama.. Mesela ablamın bi çok talibi olur görücü usulü olsun tanışarak olsun.. Bi kere görüştekten sonra kararı hayırsa neden ?? bi daha görüş aman sende pek seçicisin vs. vs. bir sürü söylemlere maruz kalır.. Ama kararından ASLA vazgeçmez.. Hayır ben aşık olmadığım bişeyler hissetmediğim insanla birlikte olamam bir ömür geçireceğim o insanı ölesiye sevmeliyim der... Söylenenlerede hiç kulak asmaz... Yok oda evleniyomuş bu arkadaşımda nişanlanmış ben ne zaman evleneceğim diye üzülmez.. Çünkü kader bu Allah ne zaman ol derse ne zamana yazmışsa o zamanı geldiğinde zaten onu bulacak... Demem o ki yaşın kaç olursa olsun söylenenlere kulak asmamaya çalış.. En azından kendin için yap bunu başkalarının sözleri seni mutsuz etmesin... Evliliğin yaşla, güzellikle, çirkinlikle vs. hiç bi alakası yok.. Benim annem 32 yaşında evlenmiş... Düşün bi otuz sene önce evlilik yaşı daha erkendi annemin yaşıtları 17-18 yaşlarında evlenmiş hep hatta bi çok arkadaşının şimdi torunları var erken yol aldıkları için..Babannemler Annemi istemeye geliyolar ama nasip olmuyo ve vermemişler annemi aradan 7-8 yıl geçtikten sonra tekrar istemeye gelmişler vee kader bu ya 8 sene önce olmayan şey 8 sene sonra olmuş.. Daha önceden konuşma falan yok haa tamamen görücü usulü... Düşün annemle babamın kaderleri bir yazılmış ve onca seneden sonra yine bulmuşlar birbirini... Bunun gönülden söylüyorum ki inşALLAH Rabbim senin için evliliği hayırlı kılar ve hayırlı bi yuva kurmanı nasip eder...

Ayyy bende dizi izleme huyu ne zaman edincem gizom meraklardayımmm en son izlediğimm dizii ki onun için ölüyodum AŞK-I MEMNU o neydi yaaaa ondan sonra da hiçbir diziyi dizi olarak görmedim saçma evet biii de bii deee hatırla sevgili deli gibi izlerdiimmmmm sanırımm sizin adada yapılıodu cekimler ne harika bi diziydi o oyle..
konu, kurgu, oyunculuk...

neysemm

gizoommm günn sayıcazz galbaa artııııkkk sevinçliyimmmm çok mutluyumm kavusucammm seninle de.. belkii diğer gelinciklerimize uyarsa onlarla da tanısırız ne mukemmel olurki düşünemiorum bilee:) inşallah diyelimm gizooommm:109:

bu şarkı da benden sana

[video=youtube;m97ODh_O26k]http://www.youtube.com/watch?v=m97ODh_O26k[/video]

veee miinnnaaaakkkkk gelldiiiiğğ özledim özlediiimmm bi bi bitaneciklerimiiiii
Aşkıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Çoookkk özlendiiiinnnnnn

hadi yaa :)))) dedim demek ki forumda pelin :) trendyolda alırım bi dolu şey. almasamda bakarım da :))

Ahh ahh nerde:) Şiir yazdığım için de bir ara şair Pelin Onay sanıyorlardı:)

özgecanımmm ne güzeelllll hep mutlu ol inşallahh
günaydın gelinciklerrrrrr hepinize güzel haftalar diliyorum

Miniiiiimmm aşkııımmm kavusuoruuuzzz az kaldıııııııııı

Günaydınnn herkese iyi haftalar canlaaar.

günaydın kızçelerrrimm

peloşum hala hastayım ya ne illetmiş yaz gribi yakaladı mı gitmiyor yaaa evet kaynanam zarf attı ne amaca hizmet bilemiyorum ama benimki de eylüle yapalım demeye baslamıstı zaten sanırım millet etraftan hadi ama neden uzattınız bu kadar seklinde baskı yapıo ne diceklerini bilemiolar iyi oluo onlara beter olsunlar diorum ben de bekliosam biraz da onların yuzunden

gizoşum anne baba demeyi bırak annecimmmm babacımmmm dedim valla ama bizimkiler yoktu kii onların yanında diyemem... annemler baska dugune gitmek durumundaydı o yuzden gelemediler

bu arada benim bal paşam kasımda gidiyor sanırım

5 ay yok... yurtdısına seyire gidiyor hep bi muhabbeti vardı henuz de kesinleşmedi ama söylentiler artmıs sanırım gidecekler...

döndüğünde düğünümüze iki ay kalmıs olcak napcaz bilmiorum... gidecegi kesinleşirse kasıma kadar esyaları falan alıcakmısız... buyuk seyleri halledicez geriye ufaklar kalsın 2 ayda halollur diyo askım benim en korktugum nikah gunu ama

onsuz işlemleri yapamam... bizim nikah mekanda olucak yani memurun mesai saatleri dısında... napıcaz bilmiorum bu bize avantaj mı dezavantaj mı olur 2 ayda istedgimz güne nikah tarihi alabilcekmiyiz kafam cok karısık allak bullagım bu ara ben

ekim de nikahı kıyalım öyle gideyim dönünce dugunu yaparız muhabbeti bile gecti... biz mi abartıoruz anlamadım ama askımsız napıcam nası yapıcam ben hazırlıkları yaa

çağlacım sen önce bi iyileş canım sonra bir güzel oturup planlarınızı yaparsınız.kasıma kadar daha çok var birçok eşyanızı halletmiş olursunuz kuzum.hem zaten mekanı önümüzdeki aylarda kesinleştircektiniz. kesinleştirince gidip nikah gününüzüde erkenden alırsınız enişte seyire gitmeden halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…