:) bilirsin.. belli bir yaşa gelince yaşın da 30 a doğru geliyorsa bu kız neden evlenmiyor şeklinde sorular olur hep... üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum bazenbende çok istiyorum ama kafana uyan biri olmalı ki evlenesin... ve kendi hayat düzenimi kurma adına çok çok istiyorum evliliği elbette hayırlı bir evlilik duası ile.... bekliyorum bekliyorum.... geçmişte yanlış insanlara aşık olmasaydım ailemi dinleseydim çoktan evlenmiş olurdum diye pişmanlığını yaşıyorum .... inşallah ALLAH tüm isteyenlere versin hayırlı evlilikler... içinde bana da bir an önce nasip etsin... .......
pelom 2 yaka bir ismaili izlyormda adamn 2 ailesi var ama komik ayrıca cunda ve ayvakkta çeklyor cundadaki kırmızı vosvosuda gördüm çok şeker gezdgmz yerlerde çekilliyor canım ve eglenceli dizi canım
Pelommmmmmmm kavusmammza az kaldı ballı lokmam
pelin takılarını görmüştüm sanırım trendyolda yanlş hatrlamıyosam :))
Canım evet Pelin Giydiren diye bir tasarımcı var ve takıları gerçekten çok güzel:) Ama o ben değilim:) Keşke olsam
Aşkıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnveee miinnnaaaakkkkk gelldiiiiğğözledim özlediiimmm bi bi bitaneciklerimiiiii
hadi yaa :)))) dedim demek ki forumda pelin :) trendyolda alırım bi dolu şey. almasamda bakarım da :))
aşkımmmmmmm bende cok cok coooooookkkk fazla özleediiim gene şafaklanıyoruzz hee şafaaakk 5 mi ozamanAşkıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnn
Çoookkk özlendiiiinnnnnn
İyi geceler canlarımmm
Misss gibi kıyıköy sefası yaptık bugün hem sevdicekle hem de arkadaşlarla, günüm çok güzel geçtiiii
Umarım hepiniz güzel bir pazar günü yaşamışsınızdır
Öpüyorum hepinizi
günaydın kızçelerrrimm
peloşum hala hastayım ya ne illetmiş yaz gribi yakaladı mı gitmiyor yaaaevet kaynanam zarf attı ne amaca hizmet bilemiyorum ama benimki de eylüle yapalım demeye baslamıstı zaten sanırım millet etraftan hadi ama neden uzattınız bu kadar seklinde baskı yapıo ne diceklerini bilemiolar iyi oluo onlara beter olsunlar diorum ben de bekliosam biraz da onların yuzunden
gizoşum anne baba demeyi bırak annecimmmm babacımmmm dedim valla ama bizimkiler yoktu kiionların yanında diyemem... annemler baska dugune gitmek durumundaydı o yuzden gelemediler
bu arada benim bal paşam kasımda gidiyor sanırım
5 ay yok... yurtdısına seyire gidiyor hep bi muhabbeti vardı henuz de kesinleşmedi ama söylentiler artmıs sanırım gidecekler...
döndüğünde düğünümüze iki ay kalmıs olcak napcaz bilmiorum... gidecegi kesinleşirse kasıma kadar esyaları falan alıcakmısız... buyuk seyleri halledicez geriye ufaklar kalsın 2 ayda halollur diyo askım benim en korktugum nikah gunu ama
onsuz işlemleri yapamam... bizim nikah mekanda olucak yani memurun mesai saatleri dısında... napıcaz bilmiorum bu bize avantaj mı dezavantaj mı olur 2 ayda istedgimz güne nikah tarihi alabilcekmiyiz kafam cok karısık allak bullagım bu ara ben
ekim de nikahı kıyalım öyle gideyim dönünce dugunu yaparız muhabbeti bile gecti... biz mi abartıoruz anlamadım ama askımsız napıcam nası yapıcam ben hazırlıkları yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?