'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuşuuuummmm, enişte seyire giderse istediğin düğünü yapacaksınız dimi? benim aklıma ilk bu geldi
5 ay çok fazla ama hayırlısı öyleyse beklenir, geçer gider günler su gibi.
nikah tarihini falan o gitmeden alır ayarlarsınız. çok mu erken olur bilemiyorum gerçi de..

çağlam 5 ay boyunca hiç gelmicekmi canım yurtdışı seyiri oluyordu demi bu bide istediğin düğünü yapacak maddi imkan bu seyirdeydi sanırım ama bence evin içini yaptırmaya kullanıın dicemde eniştemz gelince düğüne az kalcak balım hazırlıkları kasıma kadar yapablrmisinz peki eniştemz yokken sen bunlarla uğraşırsan çok yorulrsn en azından model belirlersn haftasonlarıda 2 aileyle beraber bakmaya gidersiniz büyük eşyaları beğenrsnz yada siparişi evlenmeye yakın verirsinizz benim çok akrabam yurtdışındykn evlendi başarabiliyorlar ki siz büyük eşyaları halledersnz sende yaz boyu gelinlik bakar beğendiğini kasım aralık gibi idkime verirsin damatlık felan alırsınız koltuklara karar verilir düğüne 3 ay kala felanda sipariş edilir nisandada ev boşalır beraber dizilir bence olur yaniiii

ezgim balımm yaa valla acaip streslendim bir de seneye evlencekleirn hepsi mekan bakmaya basladık bile biz diyor gec kalcakmısız gibi telaslanıyoruz biz de nika tarihi 5 yada en fazla 6 ay gecerlilini koruyuo kusum kasım cok erken

kuzum paralı sefer mi hiç bilmiorum... liman yaparlarsa eger para alıyorlar maaşları katlanıyo... eger ole bi seyir olcaksa alıcak...

ama sole bi durum var, bizim dugun kalabalık olcagı icin yine cok astronomik rakamlar cıkıo ve kredi borcumuz var ya o yuzden dugunde yine cok ucmak istemiorum ... fazladan gelen olursa krediye gitsin sonrasında rahat edelim...

araba almak cok istiyo bir de benimki... gercekten de cok lazım oluyo bazen elimiz ayagımız olabilio ne kadar dikkatli hareket edersek o kadar iyi... hesapsız bir sürü masraf cıkıomus kuzen ole dedi... o yuzden yine temkinli atıcaz adımlarımızı elimizde bişeyler kalırsa extradan araba alıcaz inşallah ama bakalım

kaynanamlarda da bir hareketlenme var, aklıma gizoşum geldi hep içime doguyor herseycok guzel olcak diodu senin icin... inşallah gizosumun hisleri dogru cıkacak diorum ben de... kayınbabam emekliligi dusunmeye basladı kaynanam onune set cekmezse bize yardımcı olur belki bunlar bizim hayaller tabi iyiye yormak istioruz

zübeyde hanımın kokteyl salonuna falan da bakalım dedi dun benimki... arastırıo bir yandan alternatifleri... cumartesi gittigim dugun klasik salon dugunuydu benim aklımdaki laila ve zigana kesinlikle salon gibi degil bunu da anlamıs oldum ... cok daha elit ve güzel yerler gittimiz salon cok basıktı bir de ruhum daraldı... bu yuzden lailaya bakmayı cok istiorum şimdi balo salonu gibi cunku orası kocaman ferah bir yer... eger gezdimiz baska yerleri begenmezsem orası bile olabilir...

kasım nikah tarihi almak icin erken ama yine de konuscaz balım... bakalım 5 ay nası gecicek bilmiorum ama dondugunde iyi para biriktirmiş olursa belki daha baska bir yerde yaparız

hersey muallak suan gidip gitmicei de tam belli deil...

gizommmm, evet 5 ay hiç yok eger giderse

hep liman yaparlarsa süper ancak o zaman işimize gelcek ... ama dedigin gibi ben olsa da o kdr parayı veremem gibi gelio sadece dugun icin... kredimiz var tadilatımız var, var da var... bakıorum en asagı 12-13 tutar uzerine biraz daha koyup araba alırım ya ne gerek var ya da yatırım yaparım coluguma cocuguma heralde...

zaten kesinleşirse biz esyalara falan karar vericez, alıcaz ya da siparişini vericez kuzum kasıma kadar bitmiş olcak gelinlik sorun değil annem ve arkadasımla cıkıp bakarım ona da fotolaro atarım net erisimi olur bisekilde... o gelince kilo vermiş olur o yuzden damatlıhı o gelince alırız

kiracı zaten o dondugunde cıkmıs olcak evin tadilatını da o zaman hallederiz gibi gelio

dedigim gibi kaynanamlarda da var bişeler ama cozemedim iyi bişedir umarım aklıma sen geliosun hep

çaaalaaammmm kaderdaşımmmm benimm yaa kötü olmuşş enişteninn seyir zamanlaması inş istediğinizz gibi olur ve kesinleşir herşey canım benimm 5 ay çok gibi ama çabuk geçiyo ya zaman gerçekten...böylee belirsizliklerr mahvediyo bizi iştee ne olcağını bilemiyoruz..
sabaha kada herşey güzeldi bizdede benimde morallerimm bozuk şuan..

aşkıım izmirde hem kursu hem o sınav ve mülakatlar çakışmıştı birinden fedakarlık yapması gerekiyodu o kursa gidemedi mülakatlar yüzünden ve kursu yandı kurs tekrarı yapıcak 1 ay daha geriye gittik biz anlıcanız amaa mülakatları falan kazandı alanı değişti şu dönemi atlatınca herşeyy çok güzel olcak gibi geliyo bakalımm biyandan seviniyorum işte izne ayrılıyo bugün daha erken gelicek boluya bebekimm benimmm

çaaalaaammmm kaderdaşımmmm benimm yaa kötü olmuşş enişteninn seyir zamanlaması inş istediğinizz gibi olur ve kesinleşir herşey canım benimm 5 ay çok gibi ama çabuk geçiyo ya zaman gerçekten...böylee belirsizliklerr mahvediyo bizi iştee ne olcağını bilemiyoruz..
sabaha kada herşey güzeldi bizdede benimde morallerimm bozuk şuan..

aşkıım izmirde hem kursu hem o sınav ve mülakatlar çakışmıştı birinden fedakarlık yapması gerekiyodu o kursa gidemedi mülakatlar yüzünden ve kursu yandı kurs tekrarı yapıcak 1 ay daha geriye gittik biz anlıcanız amaa mülakatları falan kazandı alanı değişti şu dönemi atlatınca herşeyy çok güzel olcak gibi geliyo bakalımm biyandan seviniyorum işte izne ayrılıyo bugün daha erken gelicek boluya bebekimm benimmm

siboşummmm bebikimm aynen öle kaynanam nie uzatıosunuz diyenlere donanmanın işi belli olmuyo diomus zaten

öle gercekten de hep bi suprız olabilio işte... bunun da soylentileri var kac aydır ama hala kesin bişe yok kaldı ki biz 9 haziran dioruz ama askım ona bile kesin gozuyle bakamıyo bi plan yapamıosun işte baglı resmen hayatımız orduya

1 ay dedigin nedir kuzum hemen gelir gecer kavusursunuz merak etme zaman nası gecio anlamıosun gercekten bazen... 5 ayı dusununce korkuyorum valla ama gececek bi sekilde diorum napim moralimi bozmamaya calısıorum

ne güzel kavusuyosunuz yaaa biz de dün 12 ye kdr beraberdik bahcede yedik içti sonra da askımla gezmeye cıktık dondurma aldık bizimkilere tekrar bize geldik

azerbeycan televizyasında film vardı dublajları cok komik oluyo onu izledik ailecek kopa kopa, babişkoma gemide anahtarlık yaptırmıs çıpa şeklinde üzerinde İngilizce Türk Donanması yazıo babamın cok hosuna gitti

bi de bizimki arada caktırmadan bizim uydu alıcısını kontrol etmiş uyanık babalar gunu hediyemi buldum size yeni cıkan receiverlardan alıcam kartlı dedi babam cok meraklıdır elektroniğe de

giderken gönderesim gelmedi valla evine askımı icim gitti off offf

canım 5 ay gidicek olması kötü olsada evin içini güzelce yapcak parayla geri döner düğün sonunda takılan takıları krediye aktarırr hepsini kapamasınız bile araba alcak paranız kalır 15 20 milyara alınılabilinir canım araba gereklii istanbulda oturana

ekstradan masraflar ben,mde kafamı kurcalıyor annem herkes yolcak düğün zamanı diyip duruyor bizde bu yaz beyaz eşyaları halledicez gibi gözüküyr en azından ailecik o borcu ödesin bide ben çekmeköy ümraniye civarında ev bakıyorum istediğim yeni ev site tarzı ve geniş yerler o tarafta var küçükyalıda hep eski binalar o yüzden rotamı değiştirdim ev olayıda nişan felan olsa ortak alırım diyor annem

bu arada kaynanan değişir demiştim inşallah iyi olcak evin içini kayınbaban halledebilir mesela mutfağı biz yaparız der sonuçta ikramiye alcak yada düğünü ben yaparım diyecektir ayıp yani, hani siz herşeyi erkek tarafına yükleyen aile olsanız yapmaz ama sizin aileniz görgülü kaynananan görcektir ayrıca o kadar durumu iyi millet tabi soruyordur onlarda sorularla ezilsinler iyi oluyor bencede isteselerdi düğün bu sene olurdu canım hemde senin istediğin gibi olurdu

çağlammm beraber günmü saycaz benmki şimdi okulda ağustos dönemine yetişmek için uğraşıyor biz artık beraber günlermizi sayarız çağlam

günaydın gelinci,kleeriimm pastaaamm inş herseyı kolayca halledersıınız ve bu ayrılık en azından maddi yonden kazanc getırır sıze bıcok eksık olucak bıyerlerın açığını kapatırsınız, hasreti zor bende en fazla askerdeyken 4 ay görmemeye dayanıodum valla pastamm ankaranın yolları taştann kurba cıkardın sen benı bastan dıyerekten gıdıyoduumm yada o ızne cıkıoduu Allah sabır vrsın sımdıden bebegımmm

ohhhh misss ne güzel aile saadeti yaşanmışş aman daa amaann
bende moral bozmamayaa çalışıyorumm ssaten kuşum gerçekten hayat zaman zor geçiyo işkence yanii bu başa geldi çekilcek diyorumm bana sağ salim gelsinde diyorum beklerimm yani bizdede kesin birşey olmuyo işte bırak düğünü nişanımız bile attı yani babalar der ya askerliğini yapmayana kız yok diye benimm babişde şarkı bitirmedenn yapmam nişan düğünn diyo yaa
bekliyoruzz be çaaalaamm napalmm böyleymişş bizimm kaderimizdeee

ay gizoooom inanmıyorum yaaa bana yakına gelsen baya ne güzel olurrrr vallaaaa :) çekmeköy-madenler taraflarına da bak ozellik benim dairem orda annanişim de orda.. oralar hep site alanı ve gercekten nezih yerler oturan insanlar kaliteli kusum...

o kısım fanusa alınmıs gibi hep siteler ve site ahalisi var etrafta cok seviorum oraları ben evimizi iyi ki ordan aldık diorum hep ulasım da kolay her yere araba var ana caddeye cıkman yeterli sitenin icinden

bence de siz alın beyaz esyaları falan nei halletseniz kardır kusum

valla kuzum napcaklar hiç bilmiorum ama inşallah yardım ederler bize... dara zora sokmazlar bize varlık icinde yokluk cektirmezler tek dilegim o...

kayınpederimin emekli olmasını istemiodu hiç ama dinlememiş sanırım onu bole dinlememeye devam eder umarım

seviorum kayınpederimi yaaa... dugunde gördü beni sarıldım babacımmm diye, o da sarıldı saclarımı falan oksadı pamuk kızım benimm hasta mı oldun sen diye

kendi babam gibi yaa canım benimm

amin pastoşummmm

ya ben türkü yakaraktan gidemem de taaaa afrika kıtasına gitcek

hepimzi nazardan saklasın allah siboşummmmm

baban bi bakıma haklı aslında napsın.... bagrımıza tas basıcaz artık kuzum

çağloşumm hakkında hayırlısı olsun canım. okuyup çıkıyorum hemen bişe yazamıyorum işlerim yoğun.
ay kayın pederinle ne güzelsiniz öyle maşallah kuzum. kayınvalideyle öyle ol inşallah. nurayın dediği gibi artık 1 yıldan düştünnnn geçen gün aklıma geldi benimde tarihe bakıyordumda az kaldı artık yıl yok aylar var

öğrendim zaten çekmeköyü gezine gezine valla mutfak felanda yaptırmam fiyatlarda bence bu sene uygun metroyla artıcak ama çok iyi yaa nezih anladım zaten siteler var hep ben çok istiyorum o tarafları gönlüm bostancıda ama hem site pek yok hemde olanlar pahalı hemide eski binalar bu durumda en iyisi ümraniye çekmeköy oluyor ben avrupa yakasında yaşayamam çünkü çağlam

zaten nazımda nurayım ezgicikte anadolu yakasında biz böyle bir grup kurcaz gibi çağlam yakın yakın :)))))))

ayyy balımsın yaa cidden kocaman babalarla ilişkimizin iyi olmasıda çok güzel bide bide anneciğin ve babacığının yanındada onlara sakın soğuk olma ve annene sölee kuzum eniştemiz annene anne dio ama ayyy ne fenayım demi çünkü benim annemde seninki gibi huhhhh sinir olsalar bile alışmalılar adaletli davran çağlam çünkü her iki tarafta artıkkkk ailen senin bakkk nasıl seviyor kayınbaban ben böle olcağınıda biliyordum senin onlara karşı mesafelerini kırman çok güzel şelere sebep olcaktır

çağlalı kurabiyem
artık 1 yıldan düştüüüüünnnn.. ooh

dimi dimi dimi balımmmmm yaaa valla bugunu de gordummm artık 1 yıl yazısından kurtuldummmm

1 yıldan daha az... ay kulaga ne hos geliyoreeee bir de ayları tekli rakama dusurursem ohh

amin kuzucummm benimm kolay gelsin sana daaa tişkür ederimmm hepimize masallah

aslında kayınvalidemde böledir ki... ona da sarıldım gittigimde annecim diye uzun sure bırakmadı beni durup durup öptü yanagımdan sap diye arada öle saclarımı oksar falan...

dugunde de tanıstırdı beni görmeyenlerle hep kızımız diye, gelinin cok tatlı, cıtı pıtı bir kızmıs masallah cok da saygılı demişler söleip duruyo sevindirik oldu öle iyi halleri de var yaniiii

ama kayınbabam bana daha samimi daha icten gelio kaynanam biraz dengesiz

kayınbabama karsı daha ictenim kaynanama mesafeliyim o dengesiz halleri yüzünden ama yine de masallah tabi ne kaynanalar var onların yanında melek

bozulmasın daha kötü olmasın bize zararı olmasın da

ohh valla gelinckler toplasıyoruz ne guzel kuzumm kesinlikle cok dogru karar valla o tarafların havası bile bi baska... sessiz sakin avrupa yakasına gore

ay gizommm annem beni delici bakıslarıyla ele geciriyo kusum ortamdayken yapcagım varsa da yapamıorum ama illaki o da olcak şimdilerde bide cok alıngan o hallerimi gorurse oooooo annemi daha toplayamammm

kayınbabişim beni cok severdi hep zaten... teyzelerim bile fark etmişlerdi seni gorunce gözleri parlıyo kayınbaban sevio diye Allah nazardan saklasın iyi bi ilişkimz var, babacım dememe nasıl mutlu oldu gormen lazımdı... herkes bize baktı öle sarıldık kaldık sanki aylardır gormemisiz birbirimizi gibi

hiç dugunmus kalabalıkmıs bile umrumuzda olmadı valla bizimkini de kıskandırıorum ben babamın pamuk kızıyım bikere sen yerini bil diye o da beni annemle kıskandırıo ben de annemin selvi boylu oglusuyum diye

sizlerinde daha bile güzel ilişkileri olur inşallah kuzucuklarımmm, gizomm senden suphem yok zaten en katı kalplisini bilem eritirsinnnnn kararlısın bu konuda

ben geldim kiiiiiiiii kızlarrrrrr hepinize slm
çağlam hakkınızda hayırlısı olsun kuzum çoook sevindim ki sana iyi içten davranmalarına
eniştemde inş.en kısa zamanda gidip geliverir gidene kadar çoğu şeyi halledersniz ben gelene kadar diğer gelincikler yazıvermiş zaten aynen onlara katılıyoreeeeeeee

kızlar geçen haftalarda kendime şu bambinin 2 ayakkabısını almıştım birde kendime mint yeşili pantul onu nette bulamadım
haftaya da aşkitonunun doom günüsü onada alıyım benimkinin rengine benzer pantul ve bunu aldım ona nasıl sizce?? bugün gelmek üzere bana kargoda yolda:26:

hoşgeldin yağmurcum. güle güle kullan cicilerini ayakkabılarını beğendim.özellikle nar çiçeği olanı.ama bambiden ben çok memnun değilim rahat olmuyor bana göre umarım sen rahat edersin canım. enişteye aldığın güzel rengi çok tatlı.eğer böyle renkleri giyiyorsa çok hoş olur hediyen.iyi günlerde kullanın kuzum

teşekkür ederim canımmmmm darısı basınıza

güle güle kullanınnnn aldıklarını ama bende bambiden illet ediyorum... cizme ve bot aldık bu kıs ordan nişanlucummlaaa onun botların derisi kalktı benim de cizmenin tabanı acıldı

geri götürcez hala götürcez yani yolumuz dusmuyo bi... birdaha da almayız heralde ordan bişey :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…