'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin canım amin
çağlam,bende ilk kez alıyorum şirketteki arkadaş kullanıyor rahat ve kullanışlı demişti bakalım ne çıkarsa bahtıma
ezgim teşekkür ederim..
enişten öle renk hiç giydiğini görmedim ama aldım çılgınlık yapıp rengi çok tatlı die ya bakalım gelsinde bana bir bedende tutar inş.

nabersiniz kızlar
baya yoğun geçiyo işlerim bu aralar
hem iş hem özel hayat..uğrayamadım doğru düzgün
iyisinizdir inşallah geçmişi de okuyamıyom
öperim siziiiii

çok hızlısınız kızlar size yetişmek mümkün değil, 2 gün giremedim sayfalar dolmuş taşmış maşallah :=P

Kızlar nabersiniz...

Size bişey danışmak istiyorum.. Hani daha önce bahsetmişstim ya iş yerinde küs olduğum bi arkadaş vardı.. Hatta bi gün gelip bana bağırıp çağırmıştı ben ağlamıştım .. Aradan 2,5 ay geçti biz hala küsüz.. Sadece çok nadir selamlaşıyoruz.. Benimle birlikte diğer arkadaşıma da tavır yaptığı için oda küs... Bu arkadaş benden büyük abla diyorum çocuklarını sünnet ettircekmiş bugün.. Başka bi arkadaştan duyduk.. Diğer arkadaşım aradı seviyeli bi şekilde kutladı hatta bi ara evinede gidecekmiş.. Ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum o arkadaş benden günah gitsin ben arayayımda diye düşünüyo.. Ama aslında onun yaptğınıda anlamıyorum... Dün akşam iş yerindeki arkadaşın düğününe gitmiştim ya düğün sahibi arkadaşa demiş ki beni onlarla aynı masaya yazma oturmam onlarla bunu duyunca nasıl üzüldüm.. Ben ona saygımdan hala abla diye hitab ediyorum ama o ne kadar inatçı ve kinci.. Bi yandanda boşver sen kin duyma görevini yap konuş diyo ama onuda kolaylıkla yapamıyorum..Küs kalmak en nefret ettiğim şey çünkü kafama takıyorum helede aynı ortamdayız.. Ki bi zamanlar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok güzel günlerimizde oldu ama bu durumdayız şimdi..

Vee soruyorum Siz olsaydınız ???????

hayatcım, bir ara yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmezken koskoca kadın durduk yere mi gelip bağırdı çağırdı sana ..
aranızda neler yaşandı bilmediğim için bişey diyemiyorum canım..
evet büyüklük sende kalsın git konuş demek gelse de içimden bazı insanlar 'insan yerine konmayı bile haketmiyo' bu yüzden bişey diyemiyorum

Canım aslında ortada hiç bi neden yok.. Önceleri surat asmaya başladı biz hiç üzerimize alınmadık bi sorunu var herhalde ondan falan dedik.. Ama bu durum devam etti bizden iyice koptu.. Bana bağırmasıda bi gün ortak kullandığımız odaya o ve arkadaşları varken iki kere girmiştim topu topu iki dk kaldım odada sonra o benim yaptığım her şeyi yanlış anlamış gedli yanıma sen benim arkadaşlarımın yanında bana surat yapamzsın bilmem ne saydı saydı gitti ben bişey diyemedim bile... Ama ben yine işle alakalı bişey olduğu zaman ona abla diye hitab ederken o aynı şeyi bana yapmıyo... Ne bileyim işte bi insanla küs kalmak beni çok yoruyo..

hayatçım sen de diğer arkadaşın gibi mesafeli bir şekilde arayıp tebrik edebilirsin bence
belki bu vesile olur da senle konuşmaya başlar dicem ama herşey de onun istediği gibi olamaz, o isterse küsçek, isterse barışçak
ama yine de bi hayırlı olsun deyiver istersen

şimdi aramiyim ama yarın iş yerinde söyliyim...O yaptığından utansın napiim...

merhabalar şekerleeeeerrr :))
bugün kuzenime gittim kendisi evli. gelinliği duruyordu bir giysene dedi. giydim bende. bir garip oldum :)) Allahım kendi gelinliğimi de bir an önce giymeyi nasip etsin, amin :)

bugün kuzenime gittim kendisi evli. gelinliği duruyordu bir giysene dedi. giydim bende. bir garip oldum :)) Allahım kendi gelinliğimi de bir an önce giymeyi nasip etsin, amin :)

İnşallah nasip olur... o güzel günleri yaşarsın...:123:

Hepinize iyi geceler kızlar... Bugün pek bi susuk oldunuz yoksunuz...:26Ç

Miniğim aşağıda gördüm senide öpüyorum... Gül tamam mı sıkma canını hiç bişey için...

Canım ne güzel bi dua:) İnşallah inşallah amiiiiinnn:109:
:111::111::111::111: Delimisin kız sen

Herşey erik göbüşüm için Miiiniiiimminn deyimiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…