teşekkür ederim canımmmmm darısı basınıza
güle güle kullanınnnn aldıklarını ama bende bambiden illet ediyorum... cizme ve bot aldık bu kıs ordan nişanlucummlaaa onun botların derisi kalktı benim de cizmenin tabanı acıldı
geri götürcez hala götürcez yani yolumuz dusmuyo bi... birdaha da almayız heralde ordan bişey :44:
hoşgeldin yağmurcum.güle güle kullan cicilerini ayakkabılarını beğendim.özellikle nar çiçeği olanı.ama bambiden ben çok memnun değilim rahat olmuyor bana göre umarım sen rahat edersin canım. enişteye aldığın güzel rengi çok tatlı.eğer böyle renkleri giyiyorsa çok hoş olur hediyen.iyi günlerde kullanın kuzum
nabersiniz kızlar
baya yoğun geçiyo işlerim bu aralar
hem iş hem özel hayat..uğrayamadım doğru düzgün
iyisinizdir inşallah geçmişi de okuyamıyom
öperim siziiiii
iyiyiz özgecim kendi adıma ben iyiyim şükür,bende yoğunum geçen haftadan beri sen nasılsın kuzum??
canııımm cok sukur ıyııızzz sen nasıııllsııınn
nabersiniz kızlar
baya yoğun geçiyo işlerim bu aralar
hem iş hem özel hayat..uğrayamadım doğru düzgün
iyisinizdir inşallah geçmişi de okuyamıyom
öperim siziiiii
iyiyim çok şükür canlarımmm
özledim hepinizi yaa katılamıyorum muhabbetlere hiç
yoğun bi pazartesi oldu bugün, aman iş olsun da razıyım yoğunluğa
Kızlar nabersiniz...
Size bişey danışmak istiyorum.. Hani daha önce bahsetmişstim ya iş yerinde küs olduğum bi arkadaş vardı.. Hatta bi gün gelip bana bağırıp çağırmıştı ben ağlamıştım .. Aradan 2,5 ay geçti biz hala küsüz.. Sadece çok nadir selamlaşıyoruz.. Benimle birlikte diğer arkadaşıma da tavır yaptığı için oda küs... Bu arkadaş benden büyük abla diyorum çocuklarını sünnet ettircekmiş bugün.. Başka bi arkadaştan duyduk.. Diğer arkadaşım aradı seviyeli bi şekilde kutladı hatta bi ara evinede gidecekmiş.. Ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum o arkadaş benden günah gitsin ben arayayımda diye düşünüyo.. Ama aslında onun yaptğınıda anlamıyorum... Dün akşam iş yerindeki arkadaşın düğününe gitmiştim ya düğün sahibi arkadaşa demiş ki beni onlarla aynı masaya yazma oturmam onlarla bunu duyunca nasıl üzüldüm.. Ben ona saygımdan hala abla diye hitab ediyorum ama o ne kadar inatçı ve kinci.. Bi yandanda boşver sen kin duyma görevini yap konuş diyo ama onuda kolaylıkla yapamıyorum..Küs kalmak en nefret ettiğim şey çünkü kafama takıyorum helede aynı ortamdayız.. Ki bi zamanlar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok güzel günlerimizde oldu ama bu durumdayız şimdi..
Vee soruyorum Siz olsaydınız ???????
hayatcım, bir ara yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmezken koskoca kadın durduk yere mi gelip bağırdı çağırdı sana ..
aranızda neler yaşandı bilmediğim için bişey diyemiyorum canım..
evet büyüklük sende kalsın git konuş demek gelse de içimden bazı insanlar 'insan yerine konmayı bile haketmiyo' bu yüzden bişey diyemiyorum
hayatçım sen de diğer arkadaşın gibi mesafeli bir şekilde arayıp tebrik edebilirsin bence
belki bu vesile olur da senle konuşmaya başlar dicem ama herşey de onun istediği gibi olamaz, o isterse küsçek, isterse barışçak
ama yine de bi hayırlı olsun deyiver istersen
7 km. yürüdümmmmm ölüyoruuuummmm
merhabalar şekerleeeeerrr :))
bugün kuzenime gittim kendisi evli. gelinliği duruyordu bir giysene dedi. giydim bende. bir garip oldum :)) Allahım kendi gelinliğimi de bir an önce giymeyi nasip etsin, amin :)
Canım ne güzel bi dua:) İnşallah inşallah amiiiiinnn:109:merhabalar şekerleeeeerrr :))
bugün kuzenime gittim kendisi evli. gelinliği duruyordu bir giysene dedi. giydim bende. bir garip oldum :)) Allahım kendi gelinliğimi de bir an önce giymeyi nasip etsin, amin :)
:111::111::111::111: Delimisin kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?