günaydınnn şekerlerimşuan işime geldimm bilgisayarımın başınaa geçtimm ve sülemesi ayıptır sütlaç yiyorum bir yandanda iki gündür deli gibi iştahlıyım biri beni durdursuuuunnnnn
Afiyeeettt olsunn canımmmBendeee simit ve çay ikilisini yapıormm suann
günaydınnn şekerlerimşuan işime geldimm bilgisayarımın başınaa geçtimm ve sülemesi ayıptır sütlaç yiyorum bir yandanda iki gündür deli gibi iştahlıyım biri beni durdursuuuunnnnn
günaydın kuşlarıma...
birazdan ben de kahvaltıya giderim, önce bi size bakmak istedim
ayy bide aşkıma 2 güncükte olsa kavuşmama 17 gün kaldııııııııııııı
iyidir yağmuşum senden nbr?
özgeemm 10 günçok güzeeelll ya.. ben de şimdilik heyecanlı değilim ama çok sevinçliyiiiim. 3 aydır göremiyom paşamı
yağmurummm evet 23 hazirannnnnn
herşey tamam gibi işte haftaya pasta siparişi vericem, kuaförle konuşçam
saçımı napçamı hala bilmiyorum
sevdicek de heyecanlı değil en azından birimiz heyecanlı olsak diğerini de heyecanlandırırız ama
o pek bişey değişmeyeceği için heyecanlı değilmiş, evlenirken çok heyecanlanırmış
nişanlanınca bişeyin değişmeyeceğini düşünüyo
sevdicek de heyecanlı değil en azından birimiz heyecanlı olsak diğerini de heyecanlandırırız ama
o pek bişey değişmeyeceği için heyecanlı değilmiş, evlenirken çok heyecanlanırmış
ayy benim aşk'ın doğum günüsünde nişanlanıyorsunuz ne güzel ya ama ki ben duygulandım kii
Allah ım sizi her daim mutlu etsin inş. işte şimdi rahatsınız ya hayatım bişey değişmicek yine gezicem,tozucam,gelir bende kalır die düşünüyor ondan öle ama bakma sen o gün heyecan yapar enişte de...
yeni görüyorumm yaa özgecimm ne güzell yaa ne mutlu sanaa
aşkitonn nasıl heycanlıı değill anlamadımmbizz ölceğimizii falaannn düşünüyodukk söz yapılırken heycandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?