'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn şekerlerim şuan işime geldimm bilgisayarımın başınaa geçtimm ve sülemesi ayıptır sütlaç yiyorum bir yandanda iki gündür deli gibi iştahlıyım biri beni durdursuuuunnnnn

günaydınnn şekerlerim şuan işime geldimm bilgisayarımın başınaa geçtimm ve sülemesi ayıptır sütlaç yiyorum bir yandanda iki gündür deli gibi iştahlıyım biri beni durdursuuuunnnnn

Afiyeeettt olsunn canımmm Bendeee simit ve çay ikilisini yapıormm suann

günaydın kuşlarıma...
birazdan ben de kahvaltıya giderim, önce bi size bakmak istedim

ayy bide aşkıma 2 güncükte olsa kavuşmama 17 gün kaldııııııııııııı

iyidir yağmuşum senden nbr?

özgeemm 10 gün çok güzeeelll ya.. ben de şimdilik heyecanlı değilim ama çok sevinçliyiiiim. 3 aydır göremiyom paşamı

günaydınnnlarrr
herkess şafakçıı olmuşşş maşallaahh
24 haziranadaa ben sayıyorummm kiiiiii

yağmurummm evet 23 hazirannnnnn
herşey tamam gibi işte haftaya pasta siparişi vericem, kuaförle konuşçam
saçımı napçamı hala bilmiyorum
sevdicek de heyecanlı değil en azından birimiz heyecanlı olsak diğerini de heyecanlandırırız ama
o pek bişey değişmeyeceği için heyecanlı değilmiş, evlenirken çok heyecanlanırmış
nişanlanınca bişeyin değişmeyeceğini düşünüyo

ayy benim aşk'ın doğum günüsünde nişanlanıyorsunuz ne güzel ya ama ki ben duygulandım kii
Allah ım sizi her daim mutlu etsin inş. işte şimdi rahatsınız ya hayatım bişey değişmicek yine gezicem,tozucam,gelir bende kalır die düşünüyor ondan öle ama bakma sen o gün heyecan yapar enişte de...

yeni görüyorumm yaa özgecimm ne güzell yaa ne mutlu sanaa
aşkitonn nasıl heycanlıı değill anlamadımm bizz ölceğimizii falaannn düşünüyodukk söz yapılırken heycandan

evet muhtemelen öyle düşünüyo canım, ama yüzüğümüz olcak mesela o bile başlı başına bi heyecan sebebi
ay bak heyecanlandım azıcık doğru yoldayım
ne güzel tesadüf olmuş sevdiceğinin doğum gününe gelmesiiii
inşallah uğurlu gelir eniştenin d. günüsü bizeeee
o da iyi ki doğmuş iyi ki senin aşkın olmuşşşş

yeni görüyorumm yaa özgecimm ne güzell yaa ne mutlu sanaa
aşkitonn nasıl heycanlıı değill anlamadımm bizz ölceğimizii falaannn düşünüyodukk söz yapılırken heycandan

muhtemelen nişan anında o da öyle olur da şimdi daha var diye heyecanlanamıyoz pek canım
saolasınnnn..az kaldı yaa
bi de uzun zaman önce başladık alışverişe vs ondan alıştık bu fikre..belki o da heyecana engel oluyo olabilir

Özgem amin amin amin....
Evet çok güzel bir tesadüf buu yaa cidden duygulandım regl olucam bugünlerde sanırım onun etkisi ya
İYİ Kİ BENİM AŞKIM EYET İYİ Kİ DOĞMUŞ ONU YEEEEEEĞRİMM

Canim biz de hic heyecanli degildik, taa ki o nisan kosturmacasi baslayana kadar, restauranta girdik ve kasildik.. acayip gergindik, icimize atmisiz demek ki demistik ustelik bizimki oyle bir nisan degildi yani,yemek yedik yakin akrabalar ve arkadaslar bir de pasta kesildi, sonrasinda aileleri birakip arkadaslar eglenmistik :) ona ragmen o gun heyecanlanmistik. normal yani ben aynisini yasadigim icin biliyorum :)

Hayirli olsun, hersey gonlunuzce olsun insallah.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…