'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok teşekkür ederim canımmm
sen yeni gelinlerimizdensin sanırım hoşgeldin
ben özge

evey dediğin gibi olucaktır..bizim de evde yakın akrabalar arasında olcak
ben normalde kişilik olarak heyecanlı biriyim, kesin heyecanlanırım yahuuu

sağolunn kızçelerrr sizlerede afiyet olsunn...ohh topiciğimizde heyecanlar, geri saymalar başladıı ne güzellll özgecanımm nuraycımmmm sizlerin heyecanına ortak olarak mutlu oluyoruz bizdeee

Hosbulduk cnm bende hande :)

yani son dakikalarda vuruyor o heyecan asil, oncesinde degil, o anda da vurunca dogrudurust birsey bile yiyememistik biz :))) o kadar gergindim ki butun resimlerde kasilmis bir siritma var suratimda :)))

ben restaurant oldugu icin oyle abartili sac yapmamistim. Sacimi da yandan gevsek rahat bir model yaptirmistim. uzunsa saclarin dusunursun belki, resmini yolluyorum :)

kızlar selamlar günaydın ne güzelll gün saymalarr inşallah bizede nasip olur gün saymalar hemen

kızlar dua edinde bizde atlatalım ağustosta gitmesi için çıkış belgesini alması lazım bütsüz tek dersiz mezun oldu ama okulun ismi değiştiği için yazı yazılmamış temmuzda veririz diolar o zaman aralığa kalcak gerçi nişanı o zamana kadar yaparız ama ben nişanı istemiyorm sözümüzünde ramazandan önce olması lazım atlatabilcekmiyiz dua edin lütfende şu belgeyi versinler bugünlerde kafam buna takıkk

saç modeli çok güzelmişşşş
ama saçlarım o kadar uzun değil malesef, arkadan anca sütyen hizasına geliyo
ben de yandan bi model yapmak istiyorum, topuz da düşünmüyorum
elbisem de tek kollu
üşenmekten model bile bakmıyorum iyisi mi biraz bakınayım ben
memnun oldum bu arada handecim

ezgimmmm özledim seni hee
ben pek giremiom bu aralar görüşemioz hiçbirinizle doğru düzgün

bebimmm bende özledimmm evet arada girip kaçıyosunnn avukatt hanımmm işlerini yoluna koyda iki lafın belini kıralım şurda. buarada yandan model çok güzel olur benimde hayalim o bende güzel modeller bulursam paylaşırım kuzucum

gizeeeeeeemmmmm kuzucum inşallah verirler çıkış belgesini eniştenin.. ramazan öncesi bi söz yaparsınız ağustosta da eniştecik askeeer olur

çağlalııı kurabiyeeeeeemmm günaydın demiş kaaçmış

evde tekim, sıkıldım ve biraz set bakayım dedim :44:
beğendiklerimi gösteriyim gelinciklerime

hepsini Fvori'den buldum.. harika şeyler vaar favori de

fiyatı: 4.630.000 tl
önü şu model bi gelinlikle güzel durabileceğini tahmin ediyorum: (ayrıca bu gelinin saç modelini ve duvağını çook sevdim)

fiyatı: 4.886.000 tl

fiyatı: 597.000 tl (bu kolye ucuna bayıldııım, bunun küpelerini de yaptırıp takım oluşturabilirim )

fiyatı: 931.000 tl

nuraycım ilk resimdeki seti çok beğendim.gelinin saç modeli benim düşndüğüm modeller arasında

nuraycım ilk resimdeki seti çok beğendim.gelinin saç modeli benim düşndüğüm modeller arasında

tatlııım ben de çok beğendim. ama acaba düğünden sonra hiç takar mıyım :26: saç modeli de çok güzel ben de böyle bişeyler düşünüyodum zaten ama duvağı hiç böyle düşünmemiştim.. böyle yakışırsa böyle taktırabilirim
ezgim kuaför konusunda da sana danışırım artık.
evde de
ay herşeyde

bebiimm yogunum toplantı olcak bi olamadı onu beklioruz o yuzden pek bakamıorum...

askım beni bekleyip duruyo su set olayı icin... az önce yine msj atmıs askım artık bir ara cıkıp ciddi anlamda bakalım ve alalım şu setini diye

tam onun uzerine iyi oldu bu favoriye kesin bakmalıyım.... incili olan cok guzel

çağlaam evet favoriye bakmalısın mutlaka..
bide kuzucum bunlarda gözüne takılırsa bunlarada bak benim için
burda favori falan yok beğeniyorum ama nasıl alcam acaba :26:

ayyyy varrrmııışşşş şaşırttı beni güzel memleketm çok mutluyuuum

Son düzenleme:
nurayımmmm çok güzeller yahuu
ilk set çok iddalı çok gösterişli bayıldım valla
düğünden sonra da akraba, arkadaş düğününde giyersin be canım..sade bi elbiseyle güzel olur

çağlam kolay gelsin sana kuzummm

özgem, baya baya sade ve straplez elbise ve bluzlarla takılabilir sadece. ama olsun çok beğendim ben de.. aşkcığım gelsin de bakalım bi gerçek halleri nasıl diye

nurayımm canımm yeter ki o günler gelsinn ben sana bütün kuaförleri toplarım pendiği bir güzel gezdiririm neyi en güzel nerden alırsın tüm detayları kısa sürede öğretirim.sen hiiç merak etme buarada iş durumunu ne yapacaksın canım?

çağlammmm kolay gelsinn sanada

ezgicim ben çalışmıyorum şu anda. burda birkaç yere başvurduk, tanıdıklarımıza söyledik.. haber çıkmadı henüz kimseden..
istanbula gelince de özel hastanelere ve ilaç fabrikalarına başvuru yapmayı düşünüyorum.. ben çalışmayı çok istiyorum. ama işte bulamadığım için moralim çok bozluluyo. sevgiliciğim illa çalışman gerekmiyo hiç düşünme bunları şimdi diyo. ama haftaiçi hergün o işe gidicek, ben napıcam

bence şuan iş durumu moral bozma sebebin olmasın canım evlenince nasıl olsa buraya geliceksin iş bulsanda bırakmaz zornda kalıcaksın.buraya geldiğinde de ortama,evine semtine falan alışırsın zaten sıkılmaya vaktin olmayacak bir süre.ondan sonra elbet bulunur. geçen arkadaşım demişti pendiğe ilaç fabrikası açılıyormuş bir sürü eleman alınacak falan dedi. zaten sürekli yeni hastaneler açılıyor alım yapılıyor.yani tek derdin iş olsun tatlım

hoşgeldin minnakım sultanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…