Canim biz de hic heyecanli degildik, taa ki o nisan kosturmacasi baslayana kadar, restauranta girdik ve kasildik.. acayip gergindik, icimize atmisiz demek ki demistik ustelik bizimki oyle bir nisan degildi yani,yemek yedik yakin akrabalar ve arkadaslar bir de pasta kesildi, sonrasinda aileleri birakip arkadaslar eglenmistik :) ona ragmen o gun heyecanlanmistik. normal yani ben aynisini yasadigim icin biliyorum :)
Hayirli olsun, hersey gonlunuzce olsun insallah.. :)
hayırlısı olsunn özgecimmm yaaa sevindirikkk oldummm
bendee istioreeeeeee amaa yaaa
çok teşekkür ederim canımmm
sen yeni gelinlerimizdensin sanırım hoşgeldin
ben özge
evey dediğin gibi olucaktır..bizim de evde yakın akrabalar arasında olcak
ben normalde kişilik olarak heyecanlı biriyim, kesin heyecanlanırım yahuuu
saç modeli çok güzelmişşşş
ama saçlarım o kadar uzun değil malesef, arkadan anca sütyen hizasına geliyo
ben de yandan bi model yapmak istiyorum, topuz da düşünmüyorum
elbisem de tek kollu
üşenmekten model bile bakmıyorum iyisi mi biraz bakınayım ben
memnun oldum bu arada handecim
ezgimmmm özledim seni hee
ben pek giremiom bu aralar görüşemioz hiçbirinizle doğru düzgün
gizeeeeeeemmmmm kuzucum inşallah verirler çıkış belgesini eniştenin.. ramazan öncesi bi söz yaparsınız ağustosta da eniştecik askeeer olur
çağlalııı kurabiyeeeeeemmmgünaydın demiş kaaçmış
evde tekim, sıkıldım ve biraz set bakayım dedim :44:
beğendiklerimi gösteriyim gelinciklerime
hepsini Fvori'den buldum.. harika şeyler vaar favori de
Eki Görüntüle 442516
fiyatı: 4.630.000 tl
önü şu model bi gelinlikle güzel durabileceğini tahmin ediyorum: (ayrıca bu gelinin saç modelini ve duvağını çook sevdim)
Eki Görüntüle 442518
Eki Görüntüle 442517
fiyatı: 4.886.000 tl
Eki Görüntüle 442519
fiyatı: 597.000 tl (bu kolye ucuna bayıldııım, bunun küpelerini de yaptırıp takım oluşturabilirim)
Eki Görüntüle 442520
fiyatı: 931.000 tl
nuraycım ilk resimdeki seti çok beğendim.gelinin saç modeli benim düşndüğüm modeller arasında
gizeeeeeeemmmmm kuzucum inşallah verirler çıkış belgesini eniştenin.. ramazan öncesi bi söz yaparsınız ağustosta da eniştecik askeeer olur
çağlalııı kurabiyeeeeeemmmgünaydın demiş kaaçmış
evde tekim, sıkıldım ve biraz set bakayım dedim :44:
beğendiklerimi gösteriyim gelinciklerime
hepsini Fvori'den buldum.. harika şeyler vaar favori de
Eki Görüntüle 442516
fiyatı: 4.630.000 tl
önü şu model bi gelinlikle güzel durabileceğini tahmin ediyorum: (ayrıca bu gelinin saç modelini ve duvağını çook sevdim)
Eki Görüntüle 442518
Eki Görüntüle 442517
fiyatı: 4.886.000 tl
Eki Görüntüle 442519
fiyatı: 597.000 tl (bu kolye ucuna bayıldııım, bunun küpelerini de yaptırıp takım oluşturabilirim)
Eki Görüntüle 442520
fiyatı: 931.000 tl
bebiimm yogunum toplantı olcak bi olamadı onu beklioruz o yuzden pek bakamıorum...
askım beni bekleyip duruyo su set olayı icin... az önce yine msj atmıs askım artık bir ara cıkıp ciddi anlamda bakalım ve alalım şu setini diye
tam onun uzerine iyi oldu bufavoriye kesin bakmalıyım.... incili olan cok guzel
nurayımmmm çok güzeller yahuu
ilk set çok iddalı çok gösterişli bayıldım valla
düğünden sonra da akraba, arkadaş düğününde giyersin be canım..sade bi elbiseyle güzel olur
çağlam kolay gelsin sana kuzummm
tatlııım ben de çok beğendim. ama acaba düğünden sonra hiç takar mıyım :26: saç modeli de çok güzel ben de böyle bişeyler düşünüyodum zaten ama duvağı hiç böyle düşünmemiştim.. böyle yakışırsa böyle taktırabilirim
ezgim kuaför konusunda da sana danışırım artık.
evde de
ay herşeyde
nurayımm canımm yeter ki o günler gelsinn ben sana bütün kuaförleri toplarımpendiği bir güzel gezdiririm neyi en güzel nerden alırsın tüm detayları kısa sürede öğretirim.sen hiiç merak etme buarada iş durumunu ne yapacaksın canım?
çağlammmm kolay gelsinn sanada
ben geldımmm kızcelerııımm
ezgicim ben çalışmıyorum şu anda. burda birkaç yere başvurduk, tanıdıklarımıza söyledik.. haber çıkmadı henüz kimseden..
istanbula gelince de özel hastanelere ve ilaç fabrikalarına başvuru yapmayı düşünüyorum.. ben çalışmayı çok istiyorum. ama işte bulamadığım için moralim çok bozluluyo. sevgiliciğim illa çalışman gerekmiyo hiç düşünme bunları şimdi diyo. ama haftaiçi hergün o işe gidicek, ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?