'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah kuzucum, bakalım kısmetimde varsa bulucam o işi ben kaçarı yok :)

bendee geldimmm kiii çokk sıcaakkk şükürrr ısındımmm bennn
hoş geldin sibeliiimm

yiğğğrrriiiimmm hoşbuldum lokumummm heycan dorukta dimiiiiii gerı sayımlardasın
geri sayımlardayıııımmmmmm :119::119: tosbağama kavuşuyoruuum. çok özledim çoook özlediiiimmmm. ben kısa dönem askerlik yaptı diye seviniyodum lokumum, uzun dönem bekliyorum ama

nazlımmm hoşgeldin canımıniçiii

başım çok ağrıyo benim yaaa, ağrı kesici bulamadım asprin içtim
umarım iyi gelir

geçmiş olsun özgem.
ağrı kesici ofisine bırak bi kutu ne olur ne olmaz diye

güneş sanada yüzünü gösterdi sonunda:))
nasılsınız nazlıcıkla sibelcik

aynenn kuşumm boluu böleysee diğerr yerleri düşünemiyorumm
ben çalışıyorummm aşkitodaa didim de tatil yapıoooooooooooo adaletinii seviorumm dünyaaa
ezgimm iyiyimm tek başınaa takılıyorumm iştee canımm hiçbişi yapmak istemiyoo nette bakınıyorumm ölee
sen napıosunnn bebekimmmmm

nazlımmm hoşgeldin canımıniçiii

başım çok ağrıyo benim yaaa, ağrı kesici bulamadım asprin içtim
umarım iyi gelir

hooşbulduum kuzummm dün bendede vardı o bas agrısıı hatta zonklamaasıııı ödem yaptı yüzüm cok guneste durdugum ıcın balon gıbıydıım başımda kazan gibiydii

Ezgiim iyiiimm kuzumm kronik sıkılmalarım basladı pelintoş ben gelince vakumliicam diyooo sıkıntılarını onu beklıorum sen napoosun bebiikoo

şimdi kiraz bulamam ki kuzummm, ağrı kesici ile idare etçez artık
hem akşam sevdicekle buluşçam o iyi gelir benim başağrıma
wuuu gelmezmiii hemde nasıl iyi gelir
burasıdaa çok fena yaniyiiiii bende bir yandan çalışmaya çalışıyom ama sizinle sohbet etmeden de duramıyorum

peloş alır sıkıntılarını geriye musmutluuuu şeler bırakırr bende iyi olmaya çalışıyorm işte kuzucuk

lokumummmm valla heee ultra uzun donem olduu

ezgomm gelsınde bıtsın sıkıntılarııım yaa cok darlanıorumm bu ara yaz bunalımı denen bişi varsa ben onu yaşıyorum en sevdıgım seeeeyy o bunalım senın bu bunalım benım takılıorum

nazlım o bunalım bende de varrrr
ya aslında çok bi sorun yok, sadece canımı sıkan bi husus var
ama onun dışında bi sürü güzellik var hayatımda
sen git bunalım yaşa olur mu hiç di mi

minnakcımmm yalnız değilsinnn yaaa o bunalımıı bendeee yaşıyorumm kuşummm
yıllık iznimee dahaa 2 ay var yaa istifamı etsemm diyorumm o bile geçiyoo aklımdan o derecee bunalımdayım baak

anamm herkescikler bi bunalımda yaa.bende oradaydımda bu ara pek takılmıyorum sevdicekte mesaj atmış içim darlanıyor diyee. ona böyle yapıp güldüresim varrrr .
sanada yapıyım nazlıcann

yine işler mi canını sıktı kuzucuk?

ezgicim ya ödeme yapçak bi borçlu var 3 haftadır oyalıyo resmen beni
aslında yatırcak parayı ama sallamıyo, ben de nasılsa yatırcak en azından biraz bekliyim de uğraşmayayım diye duruyorum
en son avukatlarıyla konuştum o da hallolcak dedi ama yok ortada hala bişey
nişan öncesi öyle iyi gelcekti ki o para

ayy ınanmıyorumm meger ben teeek degılmısımm sevınsemmı uzulsemmı bılemedııımm yaaa ezgosuumm eveeet benımde bunalımımı all böööleyereekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…