ezgim özgemmm tesekkur ederim kuzular o kadar bekledim ama iptal oldu toplantı patron yanına cagırdı arkadasım ve benle konustu sadece, alanım değişcek sanırım
bir üst kademeye geciorum 2-3 haftaya kadar cok istedigim bişeydi ama şimdi tırsıyorum ya altından kalkamazsam diyedua edin bana
nurayımm cok sevindim kuzummm olmasına gdip bakabilirsin sen de o zaman kiiiiiii
pastam senin de depressionını yirim bişe kalmaz hepsi bana gecer
hepinize tesekkur ediyorum ballarımmmmm inşallah üstesinden gelirimmmmmmmmmmm inşallahhhhh bakalım
arkadasım da cocuk kitaplarından benle beraber tamamen yetişkine gecti... o benden daha tecrübeli 3 yıldır bu işi yapıyo yayınlanmıs kitapları var beni o yetiştircek yetişkin gurubunun editörleri ikimiz olduk yeni cıkacak yayınevini tamamen ikimizin eline bıraktı yani patron
anlıcanız yükümüz büyük yüzümüzü kara cıkarmasın Allahım
gizommm meleğimmmm pastamla da konustuk dun gelmei cok ama cok istiorummmmm ama ceviriyi biliosunuz cumartesiye kdr bitirirsem kontrolu kalır onu da sizin yanınızda yaparım bile dedim yani
şimdi bu yeni durumda cıktı simdi gerekirse gece de uyumayıp bitirmem gerekio ve annem haftasonuna kayınvalidemleri davet etmiş... bir de onlar gelcek yani benim gelebilme ihtimalim artık yerlerde sürünüyoooo
ama ben ceviriyi bitirince de toplanalım lutfen olur mu...
adalara gelmei cok istiorum ki cok da ihtiyacım var cok bunaldım... haftalardır aksamları cok gec cıkıp bi film izleyip iki dolasıp geliorum tek sosyallıgım bu oldu yani baska yerde olabilir farketmez yeter ki su illet bitsin ve normal hayatıma doneyimmmm baykus gibi yasamaktan saatleri saymaktan sıkıldımmmm
kendim ettim kendim buldum orası da ayrı bi konu tabi de
canım vuhuu bu sorumluluk büyük ve elinde çevirinde var arkadaşında tebrik ederim
hayatım biz daha görüşürüz kayınannişlerinde geliyor çok güzel bir haftasonu geçir biraz bu haftaiçi sık kendini haftasonu huzurlu kal biz yine buluşuruz artık yazda geldi ada doldu taştı ıhlamurlar açtı muhakak bekliyorum tüm gelincikleri canım benim
çağlam güzel şeler olcak demiştim ama yorucu şelerde ekleniyor ama olsun herşey yinede bize güzel olcak dediğim gibi allah bize mutsuzluk vermesin yüzümüz gülsün çevremizde mutlansın
pelott az kaldııı az kavuşuyoruzzzzzz geliyorsunnnnnazlı gelinim seni getircek ada sahilllerine kiiiiiiii
Çağlacım tebrik ederim kuzum.. maşallahların en büyüğü sana.. Hem aşkta hem işte kazandığın için...
Aşkıımmm miniiimmmmm çok heycanlıyım yaaaaaaaaaçokk güzell olcaaakkkkk
gizotummm bal küpüüümmmmm türk kahveemmmada sahilleriii bizi bekleeerrr Allahım nasip kısmett edersee
benimmm şifre cümleemm allah nasip kısmet ederseeee.. ne zaman bunu demezsem gidemiyor ya da bi aksilikle karsılasıorum ki tecrubeyle sabittirrr inşallahh inşallahh kavuscamm sizee pıtırcıklarımmm
çaağlaaaammmmmm çifte kavrulmusummm geleydinnn beni sen mıncıraydınnn((( kader utansınnnnn
Aşkıımmm miniiimmmmm çok heycanlıyım yaaaaaaaaaçokk güzell olcaaakkkkk
gizotummm bal küpüüümmmmm türk kahveemmmada sahilleriii bizi bekleeerrr Allahım nasip kısmett edersee
benimmm şifre cümleemm allah nasip kısmet ederseeee.. ne zaman bunu demezsem gidemiyor ya da bi aksilikle karsılasıorum ki tecrubeyle sabittirrr inşallahh inşallahh kavuscamm sizee pıtırcıklarımmm
çaağlaaaammmmmm çifte kavrulmusummm geleydinnn beni sen mıncıraydınnn((( kader utansınnnnn
O limotaaaaaa kurabiyeyiiii yeeerrrrpeloşumm limomatamm goruscez ki senleeee eninde sonundaa yine denk gelcek inanıyorum beeeen çok istersen olurmusss
nurayımmmın da istanbula gelmesini dört gözle bekliorummmmhatta 14 44 64 104 falan da olbilir
aman aman bol bol dee ozaman aşkitiloppppp aksiliikk cıkmasııın yoksa halil sezaiiye bağğlaarııımmm isyeaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
genel müdürümüzle toplantıdaydım geldim kızlar çok hızlısınız okudum hemen sayfaları
çağlammmm canıımm bu yeni görevindede başarılar canım üstesinden gelirsin halledersin balım, arkadaşın ne yaptı canım odamı kademe atladı:)))))))))
sibelim sende aşkına kavuşucaksın canım merak etme bak havalar güzel oldu aşkın uzağında olsa bile mutlu ol ailenle huzurla yaşıyorsun
istanbullu gelincikler cumartesi adaya bekliyorum hepinizi ezgicim sen yakınlardasın eğer randevun yoksa beklerim çağlam aynı şekilde biz seni çok görmek istiyoruzzzzzzzz diğer istanbullu gelincikler sesimi duyunuzzzz
ay benim yerime de birbirinizi öpün koklayın fıstıklarııımm
çağlamaaaa kocamaaaan tebriklernice başarılarına kuzuum
O limotaaaaaa kurabiyeyiiii yeeerrrr
inşallahhhh kuşuuummm inşallahhhhh baskın yapıomusuzzz umraniyeyee ahahaha kaynananlar orda oturuoo selaaamm biz geldiiikkk dieeebiiz çağlanın uzaktan akrabalırıyız daaaa ama çok uzaktan tanımazsınızz bizi falann
diooormmm diorummmmm bebilooppppppsen ne dioosunnnn bennn nelere baglarımm blmıorummm yaniii psikopata baglarım garantiii ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?