'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgim özgemmm tesekkur ederim kuzular o kadar bekledim ama iptal oldu toplantı patron yanına cagırdı arkadasım ve benle konustu sadece, alanım değişcek sanırım

bir üst kademeye geciorum 2-3 haftaya kadar cok istedigim bişeydi ama şimdi tırsıyorum ya altından kalkamazsam diye dua edin bana

nurayımm cok sevindim kuzummm olmasına gdip bakabilirsin sen de o zaman kiiiiiii

pastam senin de depressionını yirim bişe kalmaz hepsi bana gecer

çaalammm süpper bi haber bu tebrik ederim canımmmm eminim üstesinden rahatlıkla gelirsin senn:82: dualarım seninleee Allah utandırmasın. aminnn

çağloşummmm tebrik ederim canım benim
sen üstesinden gelirsin elbet, hiç sıkıntı yapma
umarım çok çok çok daha başarılı olursun canım benim

genel müdürümüzle toplantıdaydım geldim kızlar çok hızlısınız okudum hemen sayfaları

çağlammmm canıımm bu yeni görevindede başarılar canım üstesinden gelirsin halledersin balım, arkadaşın ne yaptı canım odamı kademe atladı:)))))))))

sibelim sende aşkına kavuşucaksın canım merak etme bak havalar güzel oldu aşkın uzağında olsa bile mutlu ol ailenle huzurla yaşıyorsun

istanbullu gelincikler cumartesi adaya bekliyorum hepinizi ezgicim sen yakınlardasın eğer randevun yoksa beklerim çağlam aynı şekilde biz seni çok görmek istiyoruzzzzzzzz diğer istanbullu gelincikler sesimi duyunuzzzz

pastaaaaammmmmmmmmm tebrık edııyooruuummmm seniiii dahada basarılı olucaksın eminiiimmmm benım bunalımımıda yersen bende pek mutlu bahtıyar olurum

hepinize tesekkur ediyorum ballarımmmmm inşallah üstesinden gelirimmmmmmmmmmm inşallahhhhh bakalım

arkadasım da cocuk kitaplarından benle beraber tamamen yetişkine gecti... o benden daha tecrübeli 3 yıldır bu işi yapıyo yayınlanmıs kitapları var beni o yetiştircek yetişkin gurubunun editörleri ikimiz olduk yeni cıkacak yayınevini tamamen ikimizin eline bıraktı yani patron

anlıcanız yükümüz büyük yüzümüzü kara cıkarmasın Allahım

gizommm meleğimmmm pastamla da konustuk dun gelmei cok ama cok istiorummmmm ama ceviriyi biliosunuz cumartesiye kdr bitirirsem kontrolu kalır onu da sizin yanınızda yaparım bile dedim yani

şimdi bu yeni durumda cıktı simdi gerekirse gece de uyumayıp bitirmem gerekio ve annem haftasonuna kayınvalidemleri davet etmiş... bir de onlar gelcek yani benim gelebilme ihtimalim artık yerlerde sürünüyoooo

ama ben ceviriyi bitirince de toplanalım lutfen olur mu...

adalara gelmei cok istiorum ki cok da ihtiyacım var cok bunaldım... haftalardır aksamları cok gec cıkıp bi film izleyip iki dolasıp geliorum tek sosyallıgım bu oldu yani baska yerde olabilir farketmez yeter ki su illet bitsin ve normal hayatıma doneyimmmm baykus gibi yasamaktan saatleri saymaktan sıkıldımmmm

kendim ettim kendim buldum orası da ayrı bi konu tabi de

Gelinciklerimmm güzellikleriimmmmm ben geldimmmm

Çağlaammm kurabiyemmm çok sevindiimmm ohh ne güzel yükselmek harika bişiiiiii ne kadar yetki o kadar sorumlulukk demekki patronun sana inanıyor ve güveniyor tatlımmmm korkma musmutlu oll, yapacağına inanmasa seni atamazdı ust kademeyeee

Yaz depresyonuna girenlerkiiii baştaaaa miiniiiimm aşkıımmmm cumartesii kollarında olunca bakiiimm kalıcak mı depresyonnn sana bol öpücük bol sarılmaaa ve kahkaha dolu günleerr vaat ediorummm pişman olmıciiiizzz

gizomunn dediği gibiiii herkesiii ada sahillerinee beklıoruuuzzzzzz

kızlar cok yogunumm 2 gündür yogun şirket sonunda az önce patronlarımla konustumm kesinleşmemişti iznim konusamadığım için ama tamamdııırrrr allahım nasip kısmet ederseeeee izine ayrılıorum 15ndeee
şimdiiiii bana yardımaaa gelinn ve dünya kadar işim varr hepsini halletmemm için yardım edin lüffeeeennn:102::126::102:

su tatılı senden daha cok ben ıstemısımdır heraldee aşkıımm siz olursunuzda yanımda ben bol kahkahalı öpücüklü pıtırcıklı günler geçirmem mii hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç

canım vuhuu bu sorumluluk büyük ve elinde çevirinde var arkadaşında tebrik ederim

hayatım biz daha görüşürüz kayınannişlerinde geliyor çok güzel bir haftasonu geçir biraz bu haftaiçi sık kendini haftasonu huzurlu kal biz yine buluşuruz artık yazda geldi ada doldu taştı ıhlamurlar açtı muhakak bekliyorum tüm gelincikleri canım benim

çağlam güzel şeler olcak demiştim ama yorucu şelerde ekleniyor ama olsun herşey yinede bize güzel olcak dediğim gibi allah bize mutsuzluk vermesin yüzümüz gülsün çevremizde mutlansın

pelott az kaldııı az kavuşuyoruzzzzzz geliyorsunnnnnazlı gelinim seni getircek ada sahilllerine kiiiiiiii

tesekkur ederim kuzummmmm gercekten hem de ole böle bi sorumluluk almadık yani inşallah yüzümüz kara cıkmaz en ufak seyin sorumlusu biz olcaz artık

veeee kitaplarımızla bomba gibi gelicez kiiiiii bekleyin bizi 2012 sonunda piyasaya cıkıyoruz... 2013 her anlamda bizim yılımız olcak kuzummm evet hislerine cok guveniorummm bebegimmmm yaaa yerim ben senin o güzel hislerini hep aklıma geliosunnn temiz kalplim benim

benim yerime de mıncırın siz peloşumu onu göremicem

Çağlacım tebrik ederim kuzum.. maşallahların en büyüğü sana.. Hem aşkta hem işte kazandığın için...

cok tesekkur ederim hayatımmmmm Allah bozmasın inşallah gönlüme göre veriyor yüce Rabbim verdiklerini almasın hayırlısıyla kat kat artırsın hep böle dogru kararlar verdirsin pişmanlık yasatmasın inş çok şükür bugunume

darısı da isteyen herkesin basına

Aşkıımmm miniiimmmmm çok heycanlıyım yaaaaaaaaa çokk güzell olcaaakkkkk

gizotummm bal küpüüümmmmm türk kahveemmm ada sahilleriii bizi bekleeerrr Allahım nasip kısmett edersee

benimmm şifre cümleemm allah nasip kısmet ederseeee.. ne zaman bunu demezsem gidemiyor ya da bi aksilikle karsılasıorum ki tecrubeyle sabittirrr inşallahh inşallahh kavuscamm sizee pıtırcıklarımmm

çaağlaaaammmmmm çifte kavrulmusummm geleydinnn beni sen mıncıraydınnn((( kader utansınnnnn

peloşumm limomatamm goruscez ki senleeee eninde sonundaa yine denk gelcek inanıyorum beeeen çok istersen olurmusss

nurayımmmın da istanbula gelmesini dört gözle bekliorummmm hatta 14 44 64 104 falan da olbilir

ay benim yerime de birbirinizi öpün koklayın fıstıklarııımm

çağlamaaaa kocamaaaan tebrikler nice başarılarına kuzuum

aman aman bol bol dee ozaman aşkitiloppppp aksiliikk cıkmasııın yoksa halil sezaiiye bağğlaarııımmm isyeaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn

peloşumm limomatamm goruscez ki senleeee eninde sonundaa yine denk gelcek inanıyorum beeeen çok istersen olurmusss

nurayımmmın da istanbula gelmesini dört gözle bekliorummmm hatta 14 44 64 104 falan da olbilir
O limotaaaaaa kurabiyeyiiii yeeerrrr
inşallahhhh kuşuuummm inşallahhhhh baskın yapıomusuzzz umraniyeyee ahahaha kaynananlar orda oturuoo selaaamm biz geldiiikkk dieee biiz çağlanın uzaktan akrabalırıyız daaaa ama çok uzaktan tanımazsınızz bizi falann

aman aman bol bol dee ozaman aşkitiloppppp aksiliikk cıkmasııın yoksa halil sezaiiye bağğlaarııımmm isyeaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn

diooormmm diorummmmm bebiloopppppp sen ne dioosunnnn bennn nelere baglarımm blmıorummm yaniii psikopata baglarım garantiii ahahaha

ayy ne güzelll mutlu oldum şimdii bu daveti duyunca inşallah ayarlamaya çalışırımda gelirim.bende haftasonu adaya gitmeyi düşünüyodum ama sankim bi programım var yazıyı okuduğumdan beri onu düşünüyorum acaba ne yapacaktım ben diyeee:44: inşallah gelirim ama peloşun deyimiyle nasip kısmet olursa

ay benim yerime de birbirinizi öpün koklayın fıstıklarııımm

çağlamaaaa kocamaaaan tebrikler nice başarılarına kuzuum

tesekkur ederimmmm darısı basınaaa bitanemmmmm inşallah

hahahah yerimmmm seni ben yaaaaaaa aşklarımm benimmm neden hepiniz böle tatlısınız kiiii

ben yine kanımın son damlasına kadar savascam bu ceviriyle... belli olmaz dusuk bi ihtimal de olsa sürpüz yapabilinggg kaynanamlar da iptal olur belkimmm bir ihtimalll sekeri falan cıkar ahhaaha altın kızlar biraraya gelmişken bu çılgın partiyi kacırmak istemiorummmm parmaklarıma ve ilhamıma kuvvet devam edelim bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…