'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çaaaalaaaaammm pastacıkkkk yerimm senii tebriklerinn en büyüğüüü sanaa gelsinn canımmm
güveniyoruzz sana herşeyinn üstesindenn gelirsin sen bebkimmm allah utandırmasınnn çook sevindimm

ada sahillerindee görüşünn gelinciklerr ohh yaaa birbirinizi benimm içindee öpünn koklayınnnn

bugünde bitti gelinciklerimmm.çıkmama daha 15 dk var ama ben kapanış konuşmamı şimdiden yapayımm
kendinize iyi bakınn aşkla kalınnn yarın yine güzel haberlerle gelinnnn inşallahhhh:116:
hoşçakalınn güzellerr

ben de çıkıyorum kızlar
mutsuzum çok..sevdicekle de buluşamıyoruz mesaiye kalacakmış
moralimin bozukluğu onu görünce gidicek diye şartlandırmıştım kendimi
ama şimdi kös kös eve gidicem
öptüm hepinizi

saç modeli tavsiyesine ihtiyacım varrrrr
canlarım bu elbiseye yandan maşalı saç modelleri nasıl olur sizce?
öyle bi model düşünüyorum ama başka modellere de açığım tabi beğendiğiniz modelleri paylaşabilirsiniz miiiii

Son düzenleme:
evet canım, evde aile ve yakın akrabalar arasında
50-60 kişi falan olcaz sanırsam toplamda

Bu modelde çok güzel ama.. Ben uzun elbiseleri daha çok beğeniyorum.. Böyle efil efil... Uçuşan bişeyler .. Geçenlerde kk da görmüştüm bi model bayılmıştım hatta.. Şimdi aradım ama bulamadım...

ayy canım ben saç modelinden bahsettim ama anlaşılmamış sanırım
mesajımı düzenleyeyim ben iyisi mi

7 kilometremi yurudum de geldim.

Selam bebeklerimmm

Özgemm canım ben maşadan nefret ediorum çok yapay geliyo bana, kırık maşa yaptırmıstım bi kere arkadasımın düğünü için o daha doğal. bi de yandan yaptıracaksan şayet bole lök die maşalı saçlar inmesin tamam derli toplu olsun saç ama hafif dağınıklık daha hoş olur gibime gelio tatlıısııı

bende kalorılerımı yaktım geldımm fenaa ter attımmm anamm kollarım kopeyyoo

özgeeemmm ne dicem sana tatlım sımdı tek omuzlarda sacını dıger yanına alıyosun ya ozaman modelın hıcbı anlamı kalmıyo bana gore eger sacının onlerı bole yuz cevrendeyse egeer arkadan dagınık topuz yapıp yanları salık kırık maşalı yapabılırsın du futuraf bulmaya calıscaamm

nazlım doğru diyosun valla
gönderdiğin saç çok hoşmuş cidden, sade güzel bi model
dağınık topuzumsu modellere yöneleyim ben o zamansa

ay evet askım bende haz etmıorum kendılerındeennn ama saç rengını kıskanmıyo degılım karnım cok aç kuşik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…