Aynen bende cnm arkadaşımda giricek diyo daha 1 sene var ne çalışması dedim o 1 sene öyle çabuk geçerki bi bakmışsın sınav günü gelmiş. Her hafta 1 konuyu yutsam çok rahat kazanırım gibime geliyo. Surda 55 haftamız var aşağı yukarı. Güzel bi çalışmayla çok sıkılmadan günde 1-2 saat çalışarak çok rahatlıkla kazanabiliriz.
Bende çalıştım özel sektörde canım hala daha çalışıyorum. Çok zor hiç bi güvencen yok her an çıkarılma korkusu v.s. ama devlette öyle değil ekmek elden su gölden çok rahat güvenlerin sınırsız denebilicek kadar çok önceliklerinde var tabi..tabii cnm haklısın kesinlikle zaten önemli olan konu çalışmak değil :) bol soru çözmek bende öncekinde konuları yutmuştum ama olmad sonuçta bu yazılı sınav değil , test farklı sorular görmek çok önemli :) özel sektörde çalşıyorum ondan dolayı daha da hırslıyım çok zor özel sektör
kızlar benim 4. girişim olucak ama bilmiyorum benim puanım kötüde değildi ama ailem uzağa göndermedi ama bu sefer neresi olursa gidiceğim valla çalışcam hiç çalışmadan 80 alıyordum ben, en son 75 almıştım.
kızlar doğu görevi var mı ben baya cahilimde kpss konusunda
Bende çalıştım özel sektörde canım hala daha çalışıyorum. Çok zor hiç bi güvencen yok her an çıkarılma korkusu v.s. ama devlette öyle değil ekmek elden su gölden çok rahat güvenlerin sınırsız denebilicek kadar çok önceliklerinde var tabi..
kesinlikle haklısın .... Özelde hayat geçmez ( büyük konuşmak istemiyorum ) .... affedersiniz ama gerekirse bu sene eşşek gibi çalışıcam ve kazanacağım bu sınavı 85 üstü alsam kaçıncı atamada gidersem gideyim ama gideyim istiyorum... çalıştıkça konuları hatırlıyorum unutmamışım hepsini soru çözerek pekiştiricem . benim bir ark. ilk senesinde 75 aldı ... sonra azimle çalıştı 83 ile atandı ... çok çalıştı kendını 1 sene kpss ye adadı :) darısı başımıza
zaten erkek arkadşaımda mühendis olucak sorun olmaz oda kpssye gircek biz ikimizde eş durumu güvencesi olur bende özel sektörde çalışıyorum yarı devlet ama heran işten çıkma korkusu var off ya kpss paklar bizi valla.
zaten erkek arkadşaımda mühendis olucak sorun olmaz oda kpssye gircek biz ikimizde eş durumu güvencesi olur bende özel sektörde çalışıyorum yarı devlet ama heran işten çıkma korkusu var off ya kpss paklar bizi valla.
kesinlikle haklısın .... Özelde hayat geçmez ( büyük konuşmak istemiyorum ) .... affedersiniz ama gerekirse bu sene eşşek gibi çalışıcam ve kazanacağım bu sınavı 85 üstü alsam kaçıncı atamada gidersem gideyim ama gideyim istiyorum... çalıştıkça konuları hatırlıyorum unutmamışım hepsini soru çözerek pekiştiricem . benim bir ark. ilk senesinde 75 aldı ... sonra azimle çalıştı 83 ile atandı ... çok çalıştı kendını 1 sene kpss ye adadı :) darısı başımıza
Amin canım. Arkadaşın sevgilisi hiç çalışmadan 93 almış 2 sene önce nasıl olur diyorum çalışma diyo bana 1 sene var diyo. Biz çalışır düşük alırsak çıldırırım.Böyle haksız yere kazananlara tahammülüm yok
erkek ark. ne mühendisi olacak . kaçıncı snfta :) bizim okul yenı bitti çok şükür rahatladık darısı basınıza
canım elektirik elektronik mühendisi oluca kısmetse bu sene son inşallah biter canım.
ben liseden mezun olup üniversiteye girdiğim sene 2006 da 75 almıştım ama hiç çalışmamıştım sonra yükselltim gerçi sonra düştü son sınavda kötüydü öyle kızlar çalışssam yükselir eminim.
aslında benim oda arkadaşım 87 almıştı ama yerleşemedi genelde devlete iktidara yakın kişilerin ailleri yerleşiyor konu bu yani yanlış anlamayın ama ben böyle hissediyorum ailemde herkes memur ama bir torplin olmuyunca atanamıyorsun.malesef kızlar çalışın ama hayal kırıklığı yaşamayın düzen bu
haklısın canm ama merkezi atamalarda puanlar ön planda kurumlar kendileri sözleşmeli eleman alırken dediğin gibi torpil dönyor hemde nasıl torpil :) hedefim 90 alayımda bakalım en olacak nereye atanacağım hırslıyımdır dedimi yaparım :) hayat çok zor muş benimde ailemde herkes memur hiç sıkıntı çekmedim , çok şükür ,,, özel sektör nedir bilmezdim .. şimdi öğrendim iyide oldu kpss için hırs bürüdü :)
bende çok hırslıyım ama bu senede olmazsa bırakıcam kpss yi cidden kim yerleşiyorsa yerleşsin ben çalışcam allahın izniyle olursa olur, ben çok çalışcam işe gidip gelirken test çözer öğle aralarımda konu çalışırım bir şekilde yapmaya çalışıcam mecbur.
arkdaşlar bn 5ay evde çalıştım. gecce gündz.. öyle hafife alıncak bi sınav değil.. 1 kitapla yetinenlr hiç çalışmayanlar mutlaka öss çalışmışlardır. temeliniz yoksa kolay değil..
Atandın mı kaç puan ile nereye , bölüm neydi :)
kızlarrrr görünce dayanamadım sevgiliciğime bunu aldım: doğum gününe kadar saklamayı düşünüyorum. kendisi sportmen olduğundan ve öyle giyindiğinden beğenerek aldım.
Eki Görüntüle 253792
nasıl kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?