kavunaaaaa dadandıııımmmsabahta kiraz yedimdiii bol bol bu gidişlee meyvee ağacı çıkariiciiimm aşkooooooooooooo
oooohhh afiiyeett olsunn aşkımaaaaaa
Ben yatıorummmm bebegiimmmmm bugun neden bole cok yoruldum acaba.. daha önce de 2 kez yaptık hatta dun akşam da yürüdükk ama vucut bu akşam feci hamlaştı ve bacaklarım cıtırdıo resmeneveee ilk gelip yatağıma yattığımda deprem oluo sandımm damarlarımm atıo durmadan
öpüldünnnn aşkııımmmm iyi geceleeeerrrrr
günaydın canlarımmmm
Allah çok büyük bu sabah bunu tekrar anladım
kaç gündür kafamı kurcalayan bi konu vardı işle ilgili..hani diyodum ya ödeme yapmıyolar diye
kısaca özetleyeyim
ben bi icra takibi açmıştım borçlu bi kısmını ödedi ama benim karşı vekalet ücretimi vs ödemedi
3 haftadır uğraşıyorum bakın büyük kısmını ödediniz geri kalanını da ödeyin ne ben uğraşayım ne siz diye
en son onların avukatlarıyla konuştum ve borçlu avukatına benden için '.... lira vereyim kapansın işte' demiş
bu miktar da komik yani benim alacağımın yanında
benim gücüme gitmişti çok..o adam kim oluyo da sadaka verir gibi şu kadar veriyim diyo diye
sonuçta ben ondan sadaka değil almam gereken hakkımı istiyorum
neyse takibe devam etmeye karar verdim..ama büyük kısmı tahsil olduğu için devam edebilmek için oldukça iyi bi rakam tahsil harcı ödemem lazım
müvekkil vermiyo..mecbur cebimden vercem
kaç gündür taktım bunu kafama..tamam eninde sonunda tahsil edilcek ama şimdi o kadar parayı niye cebimden vereyim diye
neyse gözümü kararttım gittim para çektim
icra dairesine gittim işlemlerimi yaptım ve müdür benden harç març almadı
ödeme muhtirası yolladık..onlara yükledi yani harcı ben ödemedim mecbur onlar ödücek
kaç gündür boşuna stres yaptım valla
ama daha önce gidip sorduğumda harç ödemelisiniz demişti ama almadı bugün
şimdi sıkıysa ödemesin o zibidi adam
sen kimsin de bana sadaka verir gibi para teklif ediyon leennnn
kızlar buraya gitmek istiyorum arkadaşım bruncha gittiler çok memnun kaldılar denize sıfır gelinciklerim aklınızda bulunsun çağlam hiç buraya gittinmi sen canım
Yakamoz Restaurant engelky,Kuleli,yakamoz,dn,brunch,kahvalti,manzara,boaz,ak hava,sufle,balk,et.
kızlar buraya gitmek istiyorum arkadaşım bruncha gittiler çok memnun kaldılar denize sıfır gelinciklerim aklınızda bulunsun çağlam hiç buraya gittinmi sen canım
Yakamoz Restaurant engelky,Kuleli,yakamoz,dn,brunch,kahvalti,manzara,boaz,ak hava,sufle,balk,et.
özgecim helal olsun valla cok sevindim halolmasına sorunun
gizommm kusummm ivit gittim beylerbeyindekine balık yimeee gecen yılefsanedir yakamoz
fiyatlar sanırım 30-70 arası değişiyor
çengelköydeki denize sıfır restoranlarda da acık büfe kahvaltılar 30 liradan baslıyor cengelköyde fiyat olarak cok normal mekanlar var yagmurcum... cok seviyoruz biz beylerbeyi ve cengelkoyu arada kacarız
keşke dugunumu de yapabilseydim ama nerdeeeeee
çağlammm bizde arada kaçıyoruz değişiklik oluyor küçükyalıdakileri bitirdikk artık boğaza nazır gidelim diyoruzbirdee burda 2 kişi 100 tl ye balık felan yiyip kalkabiliriz gibi geliyor balık fiyatları öyleymişş galibaaaa
ben açıkbüfe kahvaltısına gitmeyi düşünüyorum yağmurcum kırk yılda bir iyi oluyor her zaman zaten gidilmez sevgiliciğe ben ısmarlıcam çünkü şu sıra hep o araştırdı buldu götürdü bu seferlik iyi birşey ayarlıyayım diyorum
amaç o kahvaltıyı indirmekte değil o manzarada sevgilicikle çay yudumlayıp birşeyler atıştırmak huzur ve nezih biryer belli zaten tam istediğim gibi
birşey indirmek değilde ben bizim adımıza konuştum o kadar parayı bana aşkım zaten verdirmez ki gizemim sahilde içeriz der yani yazık günah ki yoksa manzara hele akşam varya offf ne manyak olur yaa türk kahvesi içiceksin sevdiğinn yanında oof
GİZEMİM BENDE GİTMEK İSTERİM VALLA AYDA 1 NE YALAN SÖYLİYİM İSTENMİCEK YER DEĞİL Kİİİ BURALAR HUZUR DOLU
anaaaam brunch 45 tl dedi aradım kızlarrrrr
aaa aradınmı yaa balık ne kadarmış acaba arayıp sorayım ben paluk daha çok severim en sevdiğim şey
yaaa bende arayım sorayım olmadı brunch öyle serpmde 25 tl felan herhalde ne bileyim ya krık yılda bir gidilir gibi geliyor bana
25 olursa bi nebze iyi evet ayda yılda bir gidilir hayatım da 45 dedi ya yazık günah o paraya 90 tl
sor istersen sende bir..
bende normal menü fiyatlarını sordum 20den 45 e kadar dedi sanırım yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?