aaaa o zaman balık felan o kadardır zaten ramazandan önce gitmek istiyorum bennn
bende ararım canım saol
gizoooş yazdım kuzum 30-70 arasında değişio fiyatlar ama balıkları şahane...
iki kişi 100 ü azcık gecebilir ama yediginiz balıga gore değişiyo....
çengelköyü de tavsiye ederim... köprüye nazır harika mekanlar var.... özel günlerde ya da cok bunalınca gidiyoruz biz de
ben gittigimde 35 liraydı 45 olmus eneee
gizoooş yazdım kuzum 30-70 arasında değişio fiyatlar ama balıkları şahane...
iki kişi 100 ü azcık gecebilir ama yediginiz balıga gore değişiyo....
çengelköyü de tavsiye ederim... köprüye nazır harika mekanlar var.... özel günlerde ya da cok bunalınca gidiyoruz biz de
ben gittigimde 35 liraydı 45 olmus eneee
ayyy bebeklerim yakamoz süppppeeeeerrgitmedim de fotograflarından bayıldıım
aşkoşcuğum götürür ki beni. yerim onuuu yeer yer.. o yoktan var eder bana.. prensiiiiimmmm
gizoşcuuum ben de balık hastasıyım.. her hafta 2 kez yerimçok seviyorum. heleki mezeleeeerrr..
benim tosbağamda boğazına düşkündür, çok şanslıyım, beni yalnız bırakmıyo
oof of şimdi orda olmalıydım aşkımlaaa..
kalamar ve karideste olsuuuun
ayyy paluk seven biri daha haftada 2 3 kez babam yapıyoooo bazen tutuyoo bazende denize açılandan istiyor aşığım ben balıklara nurayım mideme indiriyorum bayılırım baluklara benmki bilem şaşırıyor nasıl bu kadar evde baluk oluyooo diye annem hamileyken haftada 3 kez yemiştir balık belkim etkiside vardır bende, benimki bir gelsin soluğu orda alcam
benimki yemekten hiç sakınmıyor annişle babacığa benziyor bu huyu ben yine makul biriyim ama benmki gider keyfinede boğaznda düşkündür ehhh bide boğaz manzaralı olunca değme keyfimize nurayım inşallah gideriz yaaa
bu sene tatil yok bize bizde böyle geze geze tatilimizi yapcaz bakalım
inşalllah ilerde evlendiğimizde hep beraberde gidebiliriz
kuzular, kocişlerinizi alın gelin hepberaber yer içeriz.. size mamişler yaparııımmm
kuzum ayyyy seni yerim ben yerrrrrrrrrrrrrrrrham baparım kii
nerey geelecez canım evlenince evine mi
nazlım birgün hepberaber gidelim böyle bizde
çağlam seviyorum seni nereyi sorarssam biliyorsun tavsiye ediyorsun bende gitmeye çalışıyorum sağol kuzum ya mühim değil ben balık çok severim çupra levrek felan yemek istiyorum mezeler isterim çeşit çeşitgitmeliyimde gitmeliyim sırf oraylada kalmıcam gidince mekan araştırmasıda yaparım
bu yaz bunaltıcı geçicek zaten mecburen kıyılarda dolaşcaz ramazana kadar gitmek hedefindeyimmm
çağloş 20-45 dedi bana adam ama yaa menü fiyatları nı:44:
kuleli daha güzel duruyor ama uzak bize oralar anam yaaaaaa ben akşam gitmek isterimmmmmm
evlennince gidebilirim akşamlarıı anadolu yakasında oturursak ineriz oralara
çağlaaaa yaaa anadolu yakasında oturrusak birinci yerim sizin oralar olur ama annecğme uzağm bostancda oturmak isterm ama ev alamam hem eski yapılar var eski yapı olmasada alamam sitede olmayan düz apartman bile 300 milyardan başlarken bana uzak fikirler
ayyy ben hala bakıyorum sahibinden.com da çağlam sizin oralarda 180 milyara 140 m2 gayet güzel site içinde yepisyeni evler var kiiii
nurayımı görüyorum aşağılarda huuu
ayy biz de balıksever bi çiftiz yaaa
ara ara gideriz yemeye, sonracığıma evde de yapıyom ben onaaa
mezeyle, rakıyla oohhh misss
biz rakı sever de bi çiftiz ayrıca
evet evlenince evime
buraya da buyrun her zaman kapım açık.. doluşun uçağa gelin
ayy biz de balıksever bi çiftiz yaaa
ara ara gideriz yemeye, sonracığıma evde de yapıyom ben onaaa
mezeyle, rakıyla oohhh misss
biz rakı sever de bi çiftiz ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?