'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de çok beğendimmmm
sevgilicikle bi ara kaçsak ne güzel olur
ama işte dönüş sorun olduğu için geç saatlere kadar istanbulda duramıyoz malesef
arabayla gitmeye sıcak bakmıyo yolları o kadar iyi bilmediği için
otobüsle gitsek de işte erken dönmek zorunda kalcaz

gizoooş yazdım kuzum 30-70 arasında değişio fiyatlar ama balıkları şahane...

iki kişi 100 ü azcık gecebilir ama yediginiz balıga gore değişiyo....

çengelköyü de tavsiye ederim... köprüye nazır harika mekanlar var.... özel günlerde ya da cok bunalınca gidiyoruz biz de

ben gittigimde 35 liraydı 45 olmus eneee

nazlım birgün hepberaber gidelim böyle bizde

çağlam seviyorum seni nereyi sorarssam biliyorsun tavsiye ediyorsun bende gitmeye çalışıyorum sağol kuzum ya mühim değil ben balık çok severim çupra levrek felan yemek istiyorum mezeler isterim çeşit çeşit gitmeliyimde gitmeliyim sırf oraylada kalmıcam gidince mekan araştırmasıda yaparım

bu yaz bunaltıcı geçicek zaten mecburen kıyılarda dolaşcaz ramazana kadar gitmek hedefindeyimmm

çağloş 20-45 dedi bana adam ama yaa menü fiyatları nı:44:
kuleli daha güzel duruyor ama uzak bize oralar anam yaaaaaa ben akşam gitmek isterimmmmmm

Son düzenleme:
evlennince gidebilirim akşamlarıı anadolu yakasında oturursak ineriz oralara

çağlaaaa yaaa anadolu yakasında oturrusak birinci yerim sizin oralar olur ama annecğme uzağm bostancda oturmak isterm ama ev alamam hem eski yapılar var eski yapı olmasada alamam sitede olmayan düz apartman bile 300 milyardan başlarken bana uzak fikirler

ayyy ben hala bakıyorum sahibinden.com da çağlam sizin oralarda 180 milyara 140 m2 gayet güzel site içinde yepisyeni evler var kiiii

nurayımı görüyorum aşağılarda huuu

Son düzenleme:
ayyy bebeklerim yakamoz süppppeeeeerr gitmedim de fotograflarından bayıldıım
aşkoşcuğum götürür ki beni. yerim onuuu yeer yer.. o yoktan var eder bana.. prensiiiiimmmm

gizoşcuuum ben de balık hastasıyım.. her hafta 2 kez yerim çok seviyorum. heleki mezeleeeerrr..
benim tosbağamda boğazına düşkündür, çok şanslıyım, beni yalnız bırakmıyo
oof of şimdi orda olmalıydım aşkımlaaa..
kalamar ve karideste olsuuuun

ayyy paluk seven biri daha haftada 2 3 kez babam yapıyoooo bazen tutuyoo bazende denize açılandan istiyor aşığım ben balıklara nurayım mideme indiriyorum bayılırım baluklara benmki bilem şaşırıyor nasıl bu kadar evde baluk oluyooo diye annem hamileyken haftada 3 kez yemiştir balık belkim etkiside vardır bende, benimki bir gelsin soluğu orda alcam

benimki yemekten hiç sakınmıyor annişle babacığa benziyor bu huyu ben yine makul biriyim ama benmki gider keyfinede boğaznda düşkündür ehhh bide boğaz manzaralı olunca değme keyfimize nurayım inşallah gideriz yaaa

bu sene tatil yok bize bizde böyle geze geze tatilimizi yapcaz bakalım

inşalllah ilerde evlendiğimizde hep beraberde gidebiliriz

evet gizoşuuuumm hepberaberde gideliiimm..
aynen anlattığın gibi aşkcığımda çok düşkündür boğazına, babamda
yaşasın yemek yemek

ayy biz de balıksever bi çiftiz yaaa
ara ara gideriz yemeye, sonracığıma evde de yapıyom ben onaaa
mezeyle, rakıyla oohhh misss
biz rakı sever de bi çiftiz ayrıca

ben de seni seviyorum kiiii

ya biz gezenteyiz bayaaaaa askım beni memnun etmek icin kafasına estikçe farklı yerlere götürüyo sagolsun

biz beraber operaya bile gittik güzel bi gösteri güzel manzra güzel yemek varsa kacırmayız... sonra da nası evlencez die dusunuuruz

aslında baya savurgan bi ciftiz yasamayı sevioruz ikimiz de napalım

çağloş 20-45 dedi bana adam ama yaa menü fiyatları nı:44:
kuleli daha güzel duruyor ama uzak bize oralar anam yaaaaaa ben akşam gitmek isterimmmmmm

kuzum elimdeki menü listesine göz gezdirmiştim fiyatlar ordan aklımda az bucuk şimdi değişiklik oldu mu bilmem biz en son gideli baya oldu...

bekoz tarafında sosyal tesisler de var... paşabahçenin o tarafta köşk gibi bi binanın içinde fiyatları nispeten daha makuldur oraya da gidebilirsiniz... orayıda cok sevioruz biz her zaman yer bulunamayabilio ama bir de otobüsle nasıl gidilir bilmiorum biz arabayla gittik :44:

sadece balık değil hem hersey var orda kaşarlı köftesi harikadır manzarası da orası da denize sıfır

dedigim gibi cengelköyde olabilir

olmaz mı kuzum yaaaa ama kesinlikle site içinde al... bizim oralarda sokak arasında oturulmaz, madenler taraflarından da öteye bakma oralar merkeze uzak kacıo

kemerdere madenler civarındaki sitelere bak hem merkeze yakın hem de daha nezih yerler... site cıkınca da tuhaf insanlarla karsılasmıosun balımmm

Bizde içki içmeyen çiftiz bizimki yeminle zıpır namazında şimdi içmiş gençliğinde bana gelince elini eteğini çektirdim yaa daha ben içememişken
ne çok severim ya içmeyi

çağlam kuşum doğrudur tabi sen gideli çok olduysa artmıştır bilem o fiyatlar adam niye öle dedi bilemedim şimcik neyse:44:
inş.1 kere de olsa nasipse gideriz ya aşkımla
Bizde gezmeyi çook severiz yemek içmeyi de ama malum idare etmek lazım o yerler biz lüx kaçıyore malesef
ya bak şimdi aşkoşumu özledim ama yaaaaaa geçtiğimiz hafta buluşmadık benim işim vardı onunda ayyh

balık rakısız olmaz kii.. balığa ayıp
ama benim artık midem bulanıyo.. en son geçen seneydi sanırım 1 küçük üstüne de 2 bira içmiştim ve afedersin bir hafta kustum, artık midem de ağzımdan çıkıcak sanıyodum..
korkuyorum artık dokanmıyorum içkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…