çağlam kuşum doğrudur tabi sen gideli çok olduysa artmıştır bilem o fiyatlar adam niye öle dedi bilemedim şimcik neyse:44:
inş.1 kere de olsa nasipse gideriz ya aşkımla
Bizde gezmeyi çook severiz yemek içmeyi de ama malum idare etmek lazım o yerler biz lüx kaçıyore malesef
ya bak şimdi aşkoşumu özledim ama yaaaaaa geçtiğimiz hafta buluşmadık benim işim vardı onunda ayyh
balık rakısız olmaz kii.. balığa ayıp
ama benim artık midem bulanıyo.. en son geçen seneydi sanırım 1 küçük üstüne de 2 bira içmiştim ve afedersin bir hafta kustum, artık midem de ağzımdan çıkıcak sanıyodum..
korkuyorum artık dokanmıyorum içkiye
yağmurcum zaten her zaman gidilecek yerler değil. o zaman da bi anlamı kalmaz çünkü.. alışırsın seni o manzara heyecanlandırmaz, ruhunu dinlendirmez...
ama yıldönümlerinde, doğum günlerinde, ne biliyim arada sırada çok iyi olur..
evet yağmurcum 16 ağustos perşembe ramazana geliyo.. neyse seneye yırtıyosunuz(tövbe tövbe :44: )
iftar yemeği de güzel olur birlikte, evdekilere de iştekilerle gidiyoruz dersin :26:
töbe
ya güzel oluyor da hayatım işyeriyle zaten iftar yemeği olmuyor işyeri öle biryer değil ailemde biliyor geçen sene dicektim annem abin baban gelip alıyım derse yada ver numaralarını derse sorarım sana dedi öle işte korktum bende zaten babam işyerinin yemeklerinde bile sorun çıkarıyor ağlayarak giderim hep of neyse nurayımm...
töbe
ya güzel oluyor da hayatım işyeriyle zaten iftar yemeği olmuyor işyeri öle biryer değil ailemde biliyor geçen sene dicektim annem abin baban gelip alıyım derse yada ver numaralarını derse sorarım sana dedi öle işte korktum bende zaten babam işyerinin yemeklerinde bile sorun çıkarıyor ağlayarak giderim hep of neyse nurayımm...
kıyamam ben sana yağmurum yaa
keşke bu kadar kısıtlamasa babanlar
ama inşallah en kısa zamanda evlenip kavuşursunz sevdiceğinle de rahat rahat özgürce istediğiniz gibi yaşarsınız canım benim
seni anlıyorum canım.. evlilik kurtuluş olur umarım senin için. biraz rahat nefes alabilir, kız arkadaşlarınla dilediğince vakit geçirebilir ve kimseye hesap vermek zorunda kalmazsın.
benden sana tavsiye, (tabiki haddime bile değil ama sadece fikrimi söylemek isterim) evlendikten sonra da hemen bebek yapmayın. bir kaç sene kendine gel.
nurayıma katılıyorum yağmurum
evliliğinizin tadını çıkarın en başta
gönlünüzce gezin, yapamadıklarınızı yapın
biz öyle yapçaz kısmetse
bi sürü yer gezcez sevgilimle Allah kısmet ederse
nurayıma katılıyorum yağmurum
evliliğinizin tadını çıkarın en başta
gönlünüzce gezin, yapamadıklarınızı yapın
biz öyle yapçaz kısmetse
bi sürü yer gezcez sevgilimle Allah kısmet ederse
valla bakın ağlayarak gidip geldiğimi hatta geçen sene yılsonu yemeğinde taksimde ağladım abime msj attım eve gelmicem die falan ödül verilcelti piste çıktım ağlamaklı neler yapmadı ki çıkıcaksın o işten dedi üstüme yürüdü ws..ayy sinirlerim bozuldu yine zatne regliyim canım da yanıo
nurayım kızarım öle deme ark.söliceksin fikrini hemen bebek düşünmüyoruz sözde 2yıl ama bilmiyorum nasip ev taksidi bitsin dedik ama biz gezmeyede gidemeyizki neyle gidicez ev taksidi eşyaların taksidi ws...benim halim biraz içler acısı sizleri sıkmak istemem şükür tabiki ama işte nebiliyim bilmiyorum ama evde çok sıkılar bu beni
canım özel günlerinizde başbaşa yemeğe çıkabilirsiniz sanırım. ikinizde çalışıyorsunuz çok şükür..
onun dışında pikniğe gidersiniz..
yürüyüşe çıkarsınız aşkınla el ele ..
üstelik akşamın kaçında dışarıya çıktığınız artık kimseyi ilgilendirmez.
iki dondurma, iki aşık el ele..
iki ekmek arası bişeyler yaparsın iki de meyve suyu alırsın yanına, aşkınla sahilde çimenlere serilir o günki kahvaltınızı böyle yaparsınız..
bir sabah koşusu, ardından sıcacık simit çay...
vs.
vs.
...
bunlar benim hayalim ...
canım özel günlerinizde başbaşa yemeğe çıkabilirsiniz sanırım. ikinizde çalışıyorsunuz çok şükür..
onun dışında pikniğe gidersiniz..
yürüyüşe çıkarsınız aşkınla el ele ..
üstelik akşamın kaçında dışarıya çıktığınız artık kimseyi ilgilendirmez.
iki dondurma, iki aşık el ele..
iki ekmek arası bişeyler yaparsın iki de meyve suyu alırsın yanına, aşkınla sahilde çimenlere serilir o günki kahvaltınızı böyle yaparsınız..
bir sabah koşusu, ardından sıcacık simit çay...
vs.
vs.
...
bunlar benim hayalim ...
hayatım bunlar benimde hayalim ya daha neler var neler
hayatım bunlar benimde hayalim ya daha neler var neler
neler var kız anlat hele
kız söyle ben de yapıyımYAAa işte öleee sölenmez herşey söprizlerim var ona bunlar dışında tabüküüüü:26:
gelecek, güzel gelecek 2013 gelinlerinenurayım öle güzel söylemişsin ki elll ellle yürümek hattaha yağmurda yürümek
sevgilicik bana sevgililer gününde yapılması gereken şeleri anlatan kaseler almıştı kalpli babam gördü dediki biz sinemaya gittik el ele gezdik herşeyi yaptık 14 şubatta dedi tesadüf onlar gezmişler bende kavuşmuştum
ve gerçekten sevglmn yanında heryer bana saray gibi, sahilde simit ayranlada mutlu oluyoruz en güzel restarandada zaten heryeri aşkımız güzel yapıyor
böyle yerlere her zaman gidemezsekte özel günlermzde yada gereksz harcama yapcağmza böyle yerlere gidip hoş anılar çıkarıyoruz
çağlammm benimde sevgilicik savurgan ben nispeten iyim galiba bende çok ayakkbı ve kıyafet alıyorum eşitliyoruz onla allahtan birikm yapıyorm yapsama kımıl kıml içim
çağlam inşallah 1 seneye kalmaz evimizi alırız annem kiraya çıkarmam seni dior bende onun aileside destek olcak diyo ilk kez kız vercem gibilernden takıldı ama haklı galiba site içi geniş kim yaşamak istemezkii
nurayım inşallah ilerde birimze misafir oluruz ve ben sizi adada yazlık gibi takılırken ağırlar ayayorgide manzaraya karşı mama yedirrim inşallah o günler gelsin çok mutlu olcaz çok canım, özgem ayrıca uzağmzda değilsin senide beklicem istanbla yakınsınız ona göre madem balık seversnz adaya beklyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?