'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nurayım,yahu özel şeyler varya hani şööle sıcacık dakikalar için hani öle bikaç planım var varya neyse
ya benimki normalinde bıraksan beni yutucak tip yani bazen öle anlar oluyor ki annnaaam diyorum(he bişi yapacağından değil) hani 2 mizinde kanı kaynıyor biz şimdi böle evli olsak diyorum benimki varyaaaaaaa onun ki daha bi kaynıyor hele uzun süredir farkndayım yazık ya içi gidiyordur bana(görünümü öle değil ama erkek sonuçta aklıma geliyor hele çok güzel olmuşssun keşke evli olsak ws.dio ya ne alaka napcanki evli olsak diyorum ne yapcam dio hiiç sanki bende yedim ya özür kızlar ama çok utandım açtırmayın kutuyu yahu

ayyy inşallah gizommm
o kadar çok isterim ki bunu
zaten adalara gitmeyi istiyoz sevgilimle..planlarımız arasında

yerim seni yağmurum yaa
planlar planlarrrrr
güzel olcak herşey eminim

özgem ya 10 dk.bekliyorum cvp atamıyorum mailini yaz bana ordan atıyım
çağlam sanada mail attım kii meraklı gelinciklerim benim

Son düzenleme:
ne güzel sohbet etmişsiniz gelinciklerimm hayaller, anılar,aşk kokan cümleler.... içki muhabbetinden direkt iftara,ramazana geçilmesinede çok güldümm
yağmuş mailini bekliyorummm bendeeeee
hoşçakalınnn güzel gelinciklerimmm öpüyorum hepiciğinizii:87:

bennn gelennkooo ve birazdan gene gideennkooo gelincikleriiimm dişçide tellerimi sıktılar gene felçli gibiyiimm bırazdanda spora kaçangooo ve nıhayeet yarında aşkımla kavuuşaaanngoooooooo

Feci yoğun bi gün ve bitik bi Pelin karşınızda kızlar.. Ki hala şirketteyim. Yorgunum, sinirliyim, gerginim. Bir an önce çıksaydım tatile de kurtulsaydım şu saçma insanlardan..

neyse.

Balık severler:) Bizde balığı çok seviyoruz.. Yakamoz'a bayıldım! Burda deniz manzarasız restaurantta biz balık menüsüne en aşağı 90-100 ödüyoruz yakamoz'a geleydik iyiydi.

Özgecan, rakı sever bi çiftte biziz. bu da trakya farkı mı desek kuşum

Miniiimm aşkım diş tellerini yerim. At sakızı ağzına hemen:) İyi sporlar aşkilitom şimdiden..

topik açılalı baya olmuş ama benim mesele yeni netleştiği için anca aranıza katıldım.. herkese merhabaaaa inşallah bende 2013 geliniyim, bu temmuzda tanışma isteme söz nisan bi arada olcak inş, diğer yaza da düğün zaman buldukça eski mesajlara bakarak sizleri de tanımaya çalışıciimm, umutlarımızı, mutluluklarımızı, zaman zaman da sıkıntılarımızı paylaşmaya bende varımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…