nurayım öle güzel söylemişsin ki elll ellle yürümek hattaha yağmurda yürümek
sevgilicik bana sevgililer gününde yapılması gereken şeleri anlatan kaseler almıştı kalpli babam gördü dediki biz sinemaya gittik el ele gezdik herşeyi yaptık 14 şubatta dedi tesadüf onlar gezmişler bende kavuşmuştum
ve gerçekten sevglmn yanında heryer bana saray gibi, sahilde simit ayranlada mutlu oluyoruz en güzel restarandada zaten heryeri aşkımız güzel yapıyor
böyle yerlere her zaman gidemezsekte özel günlermzde yada gereksz harcama yapcağmza böyle yerlere gidip hoş anılar çıkarıyoruz
çağlammm benimde sevgilicik savurgan ben nispeten iyim galiba bende çok ayakkbı ve kıyafet alıyorum eşitliyoruz onla allahtan birikm yapıyorm yapsama kımıl kıml içim
çağlam inşallah 1 seneye kalmaz evimizi alırız annem kiraya çıkarmam seni dior bende onun aileside destek olcak diyo ilk kez kız vercem gibilernden takıldı ama haklı galiba site içi geniş kim yaşamak istemezkii
nurayım inşallah ilerde birimze misafir oluruz ve ben sizi adada yazlık gibi takılırken ağırlar ayayorgide manzaraya karşı mama yedirrim inşallah o günler gelsin çok mutlu olcaz çok canım, özgem ayrıca uzağmzda değilsin senide beklicem istanbla yakınsınız ona göre madem balık seversnz adaya beklyorm
Nurayım,yahu özel şeyler varya hani şööle sıcacık dakikalar için hani öle bikaç planım var varya neyse
ya benimki normalinde bıraksan beni yutucak tip yani bazen öle anlar oluyor ki annnaaam diyorum(he bişi yapacağından değil) hani 2 mizinde kanı kaynıyor biz şimdi böle evli olsak diyorum benimki varyaaaaaaa onun ki daha bi kaynıyor hele uzun süredir farkndayım yazık ya içi gidiyordur bana(görünümü öle değil ama erkek sonuçta aklıma geliyor hele çok güzel olmuşssun keşke evli olsak ws.dio ya ne alaka napcanki evli olsak diyorum ne yapcam dio hiiç sanki bende yedim ya özür kızlar ama çok utandım açtırmayın kutuyu yahu
ay yağmurum güldürdün beni
bence planları enişte yapıyo sen hiç zahmet etme
ayy güldünüz ama bende
o zaten yapıyor farkındayım zaten istediği bişey var benden dayanamadı didi zaten pislik yaaa nurayım avucunu yalar
ne istedi
ısrar etmeee söleyemem yaaaaaaaaaaa bak ben çok utanırım öle ya özelden sülerim merak edenlere
ısrar etmeee söleyemem yaaaaaaaaaaa bak ben çok utanırım öle ya özelden sülerim merak edenlere
maile bak nurayım
özgem ya 10 dk.bekliyorum cvp atamıyorum mailini yaz bana ordan atıyım
çağlam sanada mail attım kii meraklı gelinciklerim benim
heeey bana gelmedi.. mynet'ime yolla kuşum.
ona attım zaten kuşum:44:
gönder al yap canım geç düşüyor demekki
hmm.. gelmedi kuşum ben çıkıyorum. girince tekrar bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?