'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selamlar :) sizlere danışmak istediğim bi konu var. şimdi ben sevgilimin ailesiyle tanıştım 1,5 ay oluyor sonra görümce ve enişteyle tekrar görüşmem de oldu. benim annem de erkek arkadaşımla tanışmak istiyor. ama bunun için nasıl bir ortam bulurum nasıl yaparım hiçbir fikrim yok. sevdiceğim de orası senin bileceğin iş nasıl istersen öyle ben karışmam yardım ederim sadece diyor. ee düşünüyorum görüşünce annemle ne konuşacaklar, nasıl olacak. yada hiç böyle bi görüşme yapmasak mı? bilmiyorum :26: fikirlerinize ihtiyacım var .

bi kurbaayla ben mii sevmooruz acebaa balığııı genelde balıkcıya gıttıgımızde ben kalamar , midye tava ve midye dolma yeriimm hatta adamlar artık bitti midye der minnaküstü yeteneğimle midye rekorlarım vaarr amaaa rakıyııı seveen bi çiftiizz vee tekilaa vedee son zamanlarda makedonyadan getirdiğiim oranın üzüm rakısı diye geçen ama bizim bildiğimiz viskii olan içkiyle başlayan bi viski sevgimiz var Bide tabiiiisii senleee olaan votkaanın yerini bişiye değişmemmm aşkitooomm telleriim yiii kuşikoooğğ ya nezman cıkcaaaakk didim geneee kızdııı tedaviin mii önemliii düğünün müü dioo tabiki düğünüm dediiimm terlikle kovalıodu nerdeyyse

doğrudur hayatımmm eksiklik değil tabiki bi insan hayatında nasısın bakalıııımmmm?

Annemler düğüne gitti..:123: Bende evde kucakta laptop oturuyorum.. :126:Mutfaktan çıktım ellerim feci çamaşır suyu kokuyo... Evde yanlız olunca banyo yapamıyorum ( tırsıyorum ondan ) banyoya girmek için de annemleri bekliyorum...

Senden naber güzelimmm..

bende ablamı beklıorumm kusuum 2 dk duşa girip çıkcaam diye girdi ama kırklanıyomuş gibi hala çıkamadı bende aksamları 12den sonra gırememm hiiiçç zaten aksam yıkanmayıda pek sevmıorum ama el mahkum terden geberıorumm saclarım cok yavaş kuruyoo bu aksam geç yatıcam düzgün kurusun diyee , sabah erkenden kurbişee uçucaaamm sabah duşa giremem tekrardan

Yarın senin için AŞK'lı Gün olacak demek ki... Ohhh pek güzell...

Aşkıımmm ben geldimmmm
Bendee balığı sevmıodumm ama surda 1 senedir fena alıstım vee resmenn babam cıksaa yerim yanii seviorum kuşumm evremikk sevdirdi bana balığıı onun kadar tatlı olmasa da yiyorum
ayy midyeye de bayılırııııımmmm ooff bol limonnn ııımmmmmm olsada yesekkk
tekilaa mıııı bizdeeeee bizdeee cookkk seviooruuuzzzz rakınınn yeri başkaaaa tabiii bira daa içerizz ama keyfiyeennn.. votkaa hiç içmedimm sevgilikoylaa zatenn uzuuuuunn zaman sonraa ilk seninleee içmiştimmm kii yine içicezz gelinceee çok güzell geldi o banaa
telliii duvaklııı geliniiimmmm bi insanaa tel bu kadar mı yakışııırr bu kadar mı güzel oluurr yarebbimmmm maşallahh kiiiii ne koşulda olursa olsunn canımm sen süpersiiinn

bii deee biii deeee yarınnn kurbiikkk eniştemleee kavusuosunuzz bu yuzdenn bendee cok mesuduummmm hadii sabah olsunn bi an önceee kuşuuuuummm

Bugüne kadar alkol olarak ağzıma tek damla almadım desem...

Hayatcıımmm nur yüzlüümmm ben boşuna demiyorum nur yüzlüsün diye:)

dan diye konuya giricem ama ben de bir sorun olabilir mi acaba kızlar :44:

durduk yerde hayatı sevgilime zehir ediyorum... içimden hiç kastetmediğim sacma sapan seyler soyluyorum su an.. o da ya sabır cekiyo

adam sesini cıkarmıyo diye cadılastıkca cadılasıyorum

bişey değil bu cocuk bunları biriktirip biriktirip evlendikten sonra acısını cıkartırsa o zaman çok fena olcak işte

Zehir etme derken en fazla sınır ne canım benim... Demekki dolmuşsun ve en sevdiğine patlıyosun.. Ama normalde yapmadığın şeyler olunca enişte noluyooo ya falan diyodur...

Haa haaahh dimi yaa benimde çok hoşuma gidiyo ve aynı duyguları çağrıştırıyooo... Artık çıktm o mutsuz moddan....
Çık zatenn canımm yakısıyor mu hiç senin gibi bi güzel kıza..

Çağlamm kurabiyemm merak etme canım aynı sorun bizde de var.. Alttan aldıkça bende daha bi fena oluyorum... Sonra çok pişman oluyorum Bence acı falan çıkartmaz kuzum sana dayanabilir mi hiç o

pastaaam yaa bende canım sıkılıo içim sıkılıo dıye dıyee içini baydım cocuguunn bi şebek olmadıgı kaldı benı mutlu edebılmekk ıcıınn benle daha fazla zaman gecırebılmek ıcın kıza demıs 1 gunluk kursa gıtme ben geç geliimm yarın basının etinii yiyecaağııımmm

Son düzenleme:
hayatcım sıınır baya berbat... evlenmekten vazgectim bile dedim önce ciddiye almadı şimdi almaya basladı afalladı sanırım naapmaya calısıosun kendine gel askım dio

sacmalıorum dedim ben de

pelimiim limomataammm yaaa ben de cok pişman oluyorum nie böle salak salak konustuma da bi anlam veremiorum ama cok doldum sanırım yani herkesin bir sıyırma noktası vardır ya... ben o noktaya geldim hatta geciyorum

pastoşum yaaa keşke içim sıkılıyy içim sıkılıy demekle kalsamdı olayı baska boyutlara tasıdım gördüğü yerde koparcak kolumu dişleriylen öle sinir oldu hissedebiliorummmm

ohhh ne güzel yaa yarın keyfin yerine gelir pastaların sultanı

ben de kavussam şöööleee agzını gözünü parcalasam asktan böörtlenimin sacını basını yolsam kendime gelirim belki çok bi vahşice sevmem gerek ki hırsımı alayım

bende dağıtııcaam sabahliin ağzını yüzünüüü benım sıkılmalarımaa kronikleştii sende diiyooo kronikleşmiş sıkılmayı göstericem onaaa ama mutlu etmek için çabalamasıı cezasını indiriceek tabiiğğğğ bu arada saaat 12 bucuktan berı tepemdekı garıp yapış yapışlıklaa ugrasıoruuumm vee anladımkı ben şampuanımıı değiştirmemeliyiim yaaa yıkıyorum kurutuyorum tepem yağlı gibiii neysekii kurtarıcı şampuanımdan azcık kalmış onla bikere daha yıkadım saçımı düzeldi gibimsi bişii oldu yarının yemeklerinee girişiiyooruumm şimdiii 5. senemizde olmamızaaa raagmeeen hala neden bulusmadan öncekii güüünn böyle mideme kramplar giriyoo ve ben uyuyamıoooruuummm bilmiiyooruuummm inş bu heycanımız hiiiç bitmeez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…