Feci yoğun bi gün ve bitik bi Pelin karşınızda kızlar.. Ki hala şirketteyim. Yorgunum, sinirliyim, gerginim. Bir an önce çıksaydım tatile de kurtulsaydım şu saçma insanlardan..
neyse.
Balık severler:) Bizde balığı çok seviyoruz.. Yakamoz'a bayıldım! Burda deniz manzarasız restaurantta biz balık menüsüne en aşağı 90-100 ödüyoruz yakamoz'a geleydik iyiydi.
Özgecan, rakı sever bi çiftte biziz.bu da trakya farkı mı desek kuşum
Miniiimm aşkım diş tellerini yerim. At sakızı ağzına hemen:) İyi sporlar aşkilitom şimdiden..
Bugüne kadar alkol olarak ağzıma tek damla almadım desem...
doğrudur hayatımmm eksiklik değil tabiki bi insan hayatındanasısın bakalıııımmmm?
Annemler düğüne gitti..:123: Bende evde kucakta laptop oturuyorum.. :126:Mutfaktan çıktım ellerim feci çamaşır suyu kokuyo...Evde yanlız olunca banyo yapamıyorum ( tırsıyorum ondan ) banyoya girmek için de annemleri bekliyorum...
Senden naber güzelimmm..
bende ablamı beklıorumm kusuum 2 dk duşa girip çıkcaam diye girdi ama kırklanıyomuş gibi hala çıkamadıbende aksamları 12den sonra gırememm hiiiçç zaten aksam yıkanmayıda pek sevmıorum ama el mahkum terden geberıorumm saclarım cok yavaş kuruyoo bu aksam geç yatıcam düzgün kurusun diyee , sabah erkenden kurbişee uçucaaamm sabah duşa giremem tekrardan
Aşkıımmm ben geldimmmm
bi kurbaayla ben mii sevmooruz acebaa balığıııgenelde balıkcıya gıttıgımızde ben kalamar , midye tava ve midye dolma yeriimm hatta adamlar artık bitti midye der minnaküstü yeteneğimle midye rekorlarım vaarr amaaa rakıyııı seveen bi çiftiizz vee tekilaa vedee son zamanlarda makedonyadan getirdiğiim oranın üzüm rakısı diye geçen ama bizim bildiğimiz viskii olan içkiyle başlayan bi viski sevgimiz var Bide tabiiiisii senleee olaan votkaanın yerini bişiye değişmemmm aşkitooomm telleriim yiii kuşikoooğğ ya nezman cıkcaaaakk didim geneee kızdııı tedaviin mii önemliii düğünün müü dioo tabiki düğünüm dediiimm terlikle kovalıodu nerdeyyse
Bugüne kadar alkol olarak ağzıma tek damla almadım desem...
Pelinim yüzüme gülücüğü kondurdun ahada böle.... :101:
Canım benim sen hep gül zaten.. Allahım seni hep mutlu etsin bunu gerçekten butun kalbimle diliyor ve istiyorum...
İnşALLAH canım..Hep birlikte Mutlu olalım... Sende hep mutlu ol çok mutlu ol... Evreninle... :123:
İnşallah tatlım inşallah:116: Ya avatarın çok tatlı bu arada, denize gidip bıcı bıcı yuzesim geliyo gordukce
dan diye konuya giricem ama ben de bir sorun olabilir mi acaba kızlar :44:
durduk yerde hayatı sevgilime zehir ediyorum... içimden hiç kastetmediğim sacma sapan seyler soyluyorum su an.. o da ya sabır cekiyo
adam sesini cıkarmıyo diye cadılastıkca cadılasıyorum
bişey değil bu cocuk bunları biriktirip biriktirip evlendikten sonra acısını cıkartırsa o zaman çok fena olcak işte
Çık zatenn canımm yakısıyor mu hiç senin gibi bi güzel kıza..Haa haaahh dimi yaa benimde çok hoşuma gidiyo ve aynı duyguları çağrıştırıyooo... Artık çıktm o mutsuz moddan....
dan diye konuya giricem ama ben de bir sorun olabilir mi acaba kızlar :44:
durduk yerde hayatı sevgilime zehir ediyorum... içimden hiç kastetmediğim sacma sapan seyler soyluyorum su an.. o da ya sabır cekiyo
adam sesini cıkarmıyo diye cadılastıkca cadılasıyorum
bişey değil bu cocuk bunları biriktirip biriktirip evlendikten sonra acısını cıkartırsa o zaman çok fena olcak işte
bende dağıtııcaam sabahliin ağzını yüzünüüü benım sıkılmalarımaa kronikleştii sende diiyooo kronikleşmiş sıkılmayı göstericem onaaahayatcım sıınır baya berbat... evlenmekten vazgectim bile dedim önce ciddiye almadı şimdi almaya basladı afalladı sanırım naapmaya calısıosun kendine gel askım dio
sacmalıorum dedim ben de
pelimiim limomataammm yaaa ben de cok pişman oluyorum nie böle salak salak konustuma da bi anlam veremiorum ama cok doldum sanırım yani herkesin bir sıyırma noktası vardır ya... ben o noktaya geldim hatta geciyorum
pastoşum yaaa keşke içim sıkılıyy içim sıkılıy demekle kalsamdı olayı baska boyutlara tasıdımgördüğü yerde koparcak kolumu dişleriylen öle sinir oldu hissedebiliorummmm
ohhh ne güzel yaa yarın keyfin yerine gelir pastaların sultanı
ben de kavussamşöööleee agzını gözünü parcalasam asktan böörtlenimin sacını basını yolsam kendime gelirim belki çok bi vahşice sevmem gerek ki hırsımı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?