dan diye konuya giricem ama ben de bir sorun olabilir mi acaba kızlar :44:
durduk yerde hayatı sevgilime zehir ediyorum... içimden hiç kastetmediğim sacma sapan seyler soyluyorum su an.. o da ya sabır cekiyo
adam sesini cıkarmıyo diye cadılastıkca cadılasıyorum
bişey değil bu cocuk bunları biriktirip biriktirip evlendikten sonra acısını cıkartırsa o zaman çok fena olcak işte
hoşgeldin aramıza.topik açılalı baya olmuş ama benim mesele yeni netleştiği için anca aranıza katıldım.. herkese merhabaaaainşallah bende 2013 geliniyim, bu temmuzda tanışma isteme söz nisan bi arada olcak inş, diğer yaza da düğün zaman buldukça eski mesajlara bakarak sizleri de tanımaya çalışıciimm, umutlarımızı, mutluluklarımızı, zaman zaman da sıkıntılarımızı paylaşmaya bende varımm
ne konuşacaklarını falan sen niye düşünüyosun bırak onlar düşünsünkızlar selamlar :) sizlere danışmak istediğim bi konu var. şimdi ben sevgilimin ailesiyle tanıştım 1,5 ay oluyor sonra görümce ve enişteyle tekrar görüşmem de oldu. benim annem de erkek arkadaşımla tanışmak istiyor. ama bunun için nasıl bir ortam bulurum nasıl yaparım hiçbir fikrim yok. sevdiceğim de orası senin bileceğin iş nasıl istersen öyle ben karışmam yardım ederim sadece diyor. ee düşünüyorum görüşünce annemle ne konuşacaklar, nasıl olacak. yada hiç böyle bi görüşme yapmasak mı? bilmiyorum :26: fikirlerinize ihtiyacım var .
Kızlar ya ark.vardı hamile geçen gidiyorlar doktora demiştim ya olmamıştı demin aradı dün acile kaldırmışlar falan tetikler yapılmış falan 9 ay 10 gün dolmuş ama bebek gelmiyorrrrrr ya kadın suni sancı vericem dedikçe bizimki inat etti normal doğurcam diye bekliyorlar ama neden gelmiyor bebişimiz ya daha 1 cm açılmış yaa ark.stres olmuş iyice çıkmıyor dio Allah korusun ne zor bişey yaa:44::18:
hoşgeldin hayırlı olsunnntopik açılalı baya olmuş ama benim mesele yeni netleştiği için anca aranıza katıldım.. herkese merhabaaaainşallah bende 2013 geliniyim, bu temmuzda tanışma isteme söz nisan bi arada olcak inş, diğer yaza da düğün zaman buldukça eski mesajlara bakarak sizleri de tanımaya çalışıciimm, umutlarımızı, mutluluklarımızı, zaman zaman da sıkıntılarımızı paylaşmaya bende varımm
kızlar selamlar :) sizlere danışmak istediğim bi konu var. şimdi ben sevgilimin ailesiyle tanıştım 1,5 ay oluyor sonra görümce ve enişteyle tekrar görüşmem de oldu. benim annem de erkek arkadaşımla tanışmak istiyor. ama bunun için nasıl bir ortam bulurum nasıl yaparım hiçbir fikrim yok. sevdiceğim de orası senin bileceğin iş nasıl istersen öyle ben karışmam yardım ederim sadece diyor. ee düşünüyorum görüşünce annemle ne konuşacaklar, nasıl olacak. yada hiç böyle bi görüşme yapmasak mı? bilmiyorum :26: fikirlerinize ihtiyacım var .
canım arkadaşın çok mu hareketsizdi hamileliği boyunca. açılma ondan olmuyo olabilir. veya yanlış hesaplıyolardır bebeğin doğum tarihini..
bebeğin durumu, içinde bulunduğu sıvı miktarı falan iyiyse bekleyebilir tabi ama tehlike varsa(gerçekten varsa!) hastaneye yatırırlar zaten, annenin isteyip istememesi çokta önemli değil. acil müdahale edilir.
suyu var demiş evet ama bir yandan da risklenmeye başlandı demiş kalması içinde iyi değil demiş günü faalan dolmuş kendi hesaplaması değil doktorun dedğine göre diğer bebklerden daha iyi mi ne 10 gün ilerdeymiş ne demekse:44:
evet hareketsizdi iyi bir hamilelik geçirmedi hep evde çok şişmiş kemikleri damarları hiç gözükmüyormuş ve bu ark.54 kilomu neydi sanırım 80i geçti:26:
nurayım ya ark.çok psikolajikman kötü artık ben güç veriyorum ama tehlike altındaysa teyzesi söle yeğenine çıksın annesini üzmesin dio ayy teyzeside endişeleniyor ya ama belli etmiyorum:18:
bebişimiz gel artık oturduğu yerde uyuyor biliyormuusnuz yastık koyuyor annesi ölece ayakta kıyamam yaa yapması birşeykalması birşey çıkamaması birşey Rabbim bilir yaa bekliyoruz ama yarın sabah yine gel demiş paso git gel yapıo 1 günde 1 ya
günaydınnn bebiklerimm nurayımm yağmuşummm
napıosunuzzz bakimmm
arkadaşınaa geçmişlerr olsunn çokk zorr durumm yaa :s benimdee arkdaşımdaa olmştu bu açılmamıştıı kesiyolarmışş sanırımm orayııı sonraa sıkıntı oluyomuşş sezeryanla aldırmıştı artık bebeği
ben iyiyim canım çalışıyorum bir yandan şu moddayım :126:bi yandan da şu
sen nasılsın canım?
sağol sibelcim.ayyy deme öle ben çok tırsıyorum zaten ayy uhh:18::18: ya dedim yarın aldır şunu sezeryanla yeterinat etti ya yaşı 33 belki 2.ci olmaz o yüzden normali yaşıyım bende dedi ama olmuyor işte yaa dövcem sonunda seni dedim kıyamazsın ki teyzesi sen bize dio eşek ya
bende seninn moddayımm tatlımmm
iyiyimm şükürr
bende tırsıyorumm canım yani çok zor durum inş sağlıcakla alır kucağınaa bakalımm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?