'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu kadar olur dün gece tam senin yazdığın sıra bende sevgiliciğe hayatı zinden ettim bir özür dilemedm hayallerimi yıktın senle bitcek görceksin günüünü dedim ve ne garip çocuk hiçbişi yapmadı hiç sadece çirkefleştim die yüzüme telefonu kapadı vee ben bu lafları saydırdım yazık yaa kıyamam cidden çok üzdüm hemen anlıyorum kırdığımı ama o unutamaz ben unuturm o bana dese benm dediklermi

hiç çıtım çıkmaz dün felakettim felaket

ayyy bazen çok acımasız oluyorum çağlam bende ama bizimkiler bir garip kin gütmezler evlennince biz çıkarırrız onlar bişi yapmaz bana göre öyle geliyor biz biraz cadılaşıcaz gibi geliyor

kızlar günaydınlar herkese mutluluklar

günaydınn canlarıma
nazlı lokumum aşkla bugüüünnn oy ne güzel
pelimimmmm, yarın izine çıkıyosun kafan rahatlıycak kendine geliceksin bebişim
yağmur mailini aldım

hoşgeldin aramıza.

ne konuşacaklarını falan sen niye düşünüyosun bırak onlar düşünsün sen zaten heyecanlı olursun bide onların heyecanını alma üstüne..
evinize davet et, bi çay içer sohbet edersiniz..
bir kaç saat durur kalkar sevdiceğin.
evde olmaz diyosan dışarıda üçünüz bi yemek yiyin veya pastanede falan oturun

Günaydııınnnnn şekerlerimmm

İşlere girmeden hemen geleyim dedimmmm

Çağlamm canım kurabiyeemmmm anlatıs tarzını yerimmm vahşice sevmekk hepimizde var sanırımm bende insanlıktan cıkıorumm onu severken şap şap suratıuna vuruyorum ahaha

Miniiiiimmmm aşkııımmmmmm şimdiii aşkıınn taaamm vaktiiii Güzelll gi bünn geçirinn inşallahhhh bol bol hasret giderinnn bebilopuummmmm

Bende işleri bitirmeye calısıyorum.. İzne gidince arkamdan konusulsun istemiyorummm!! Zaten millet destek değil köstek olmayaa meraklı... Şurda kafamı patlatıyorum kaç gündür hala sevgili iş arkadasım kasaları almadı benden eline yapışır sanki... neyse 10 gun yapıcak kasasını zaten ben keyif catarken :98::103:

ay çağlama yazmayı unutmuşum. pelimik yazınca aklıma geldi tekrar .. zaten söyliceklerimi söylemişler anacım

günaydın güzelliklerimmmmm
ay koptum sabah sabah yazdıklarınızı okuyunca
bu aralar bütün gelinciklerde bi cadılık var sanırım
geçen gün acayip sinir ettim ben de sevdiceği hatta ağlıcaktı nerdeyse çok üzüldü
ara ara böyle manyaklaşıyorum yaaa...onun elinde olmayan şeylerden dolayı ona kızınca çok gücüne gidiyo
ne garip di mi hem çok seviyoruz hem de canlarını yakmak istiyoruz bazen, acımasız oluyoruz

ben de vahşice seviyorum valla sevdiceği yanaklarını sıkıyorum suratına vuruyorum severken
ısırıyorum bi de kolunu ama napiiim çok tatlı kiiii

pazar günü sevdicekle istanbula geliyoruzzzz sevdiceğin bi iş arkadaşının nikahı var

Nurayım canım kurtulmak istiyorum bi süre de olsa.. Çok bunaldım.. Çok bunalttılar!

Özgecaaannnn adaya gelin adayaa

Kızlar ya ark.vardı hamile geçen gidiyorlar doktora demiştim ya olmamıştı demin aradı dün acile kaldırmışlar falan tetikler yapılmış falan 9 ay 10 gün dolmuş ama bebek gelmiyorrrrrr ya kadın suni sancı vericem dedikçe bizimki inat etti normal doğurcam diye bekliyorlar ama neden gelmiyor bebişimiz ya daha 1 cm açılmış yaa ark.stres olmuş iyice çıkmıyor dio Allah korusun ne zor bişey yaa:44::18:

canım arkadaşın çok mu hareketsizdi hamileliği boyunca. açılma ondan olmuyo olabilir. veya yanlış hesaplıyolardır bebeğin doğum tarihini..
bebeğin durumu, içinde bulunduğu sıvı miktarı falan iyiyse bekleyebilir tabi ama tehlike varsa(gerçekten varsa!) hastaneye yatırırlar zaten, annenin isteyip istememesi çokta önemli değil. acil müdahale edilir.

Son düzenleme:
günaydın canlar ciğerlerrr:))))
sabah aşkımla adaya gitme planı yaptıkk cumartesi için.haberi yok henüz ama ben sizin yanınızada kaçmaya çalışcam ada güzelleri çağloşummm vahşice sevmek dediğinden benim sevdicektede var.bayılıyor beni öyle sevmeye.bende pek nazlıyımdır hemen canım acır falan (çünkü aşırı hassas ve bembeyaz bir tenim var)oda benim o kızgın hallerime bayılıp daha çok saldırır
gelinciklerimm sakinleşinn kıymayın sevdiceklerinizeeeeeee
özgecannnn gel geeelll buralara geeellll

hoşgeldin hayırlı olsunnn

bence eve davet et.onlar zaten bulur konuşcak bişeyle sen dert etme.hem kaynanalar damatlarla iyi anlaşıyor genelde

suyu var demiş evet ama bir yandan da risklenmeye başlandı demiş kalması içinde iyi değil demiş günü faalan dolmuş kendi hesaplaması değil doktorun dedğine göre diğer bebklerden daha iyi mi ne 10 gün ilerdeymiş ne demekse:44:
evet hareketsizdi iyi bir hamilelik geçirmedi hep evde çok şişmiş kemikleri damarları hiç gözükmüyormuş ve bu ark.54 kilomu neydi sanırım 80i geçti:26:
nurayım ya ark.çok psikolajikman kötü artık ben güç veriyorum ama tehlike altındaysa teyzesi söle yeğenine çıksın annesini üzmesin dio ayy teyzeside endişeleniyor ya ama belli etmiyorum:18:
bebişimiz gel artık oturduğu yerde uyuyor biliyormuusnuz yastık koyuyor annesi ölece ayakta kıyamam yaa yapması birşeykalması birşey çıkamaması birşey Rabbim bilir yaa bekliyoruz ama yarın sabah yine gel demiş paso git gel yapıo 1 günde 1 ya

yağmurcum üzülme canım, arkadaşın bebeğini tehlikeye atmaz, gerekirse sezeryanla alırlar artık..

günaydınnn bebiklerimm nurayımm yağmuşummm
napıosunuzzz bakimmm

arkadaşınaa geçmişlerr olsunn çokk zorr durumm yaa :s benimdee arkdaşımdaa olmştu bu açılmamıştıı kesiyolarmışş sanırımm orayııı sonraa sıkıntı oluyomuşş sezeryanla aldırmıştı artık bebeği

Son düzenleme:

ben iyiyim canım çalışıyorum bir yandan şu moddayım :126:bi yandan da şu
sen nasılsın canım?
sağol sibelcim.ayyy deme öle ben çok tırsıyorum zaten ayy uhh:18::18: ya dedim yarın aldır şunu sezeryanla yeter inat etti ya yaşı 33 belki 2.ci olmaz o yüzden normali yaşıyım bende dedi ama olmuyor işte yaa dövcem sonunda seni dedim kıyamazsın ki teyzesi sen bize dio eşek ya

bende seninn moddayımm tatlımmm
iyiyimm şükürr
bende tırsıyorumm canım yani çok zor durum inş sağlıcakla alır kucağınaa bakalımm canım

bende seninn moddayımm tatlımmm
iyiyimm şükürr
bende tırsıyorumm canım yani çok zor durum inş sağlıcakla alır kucağınaa bakalımm canım

ben yapmaktan doğurmaktan herbişiden korkuyorum vay anasını ya nefret ediyorum huyumdannnnnnnnnnnnnnnnn
amin cnm amin ayy dio ki bazen aradıgında uyuyor şuan akşam anca kalkar dio ben konuşuyorum ayy yerim onu ya ws.dio ki teyzenin sesini duyunca uyandınmı sen kıpırdıyormus yaaaaaaaa eşek onun totosunu öpcem ben ya bi doğsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…