benim de 15 günüm kaldı sevgiliciğime kavuşmama
günler hemen geçsiin ya
sibelim, 23 haziranda tam 1 sene doluyo bizim aramıza mesafeler gireli... ve bu 1 senede toplamda 1 hafta gördüm ben sevgilimi..
sizler çok şanslısınız yine. hiç kavgaya gürültüye girmeyin. evet bazen çok özlemekten bıkıyorum. ona tavır yapıyorum sanki onun ne suçu varsa.
biz bu kadar uzak olmak zorunda mıydık
her zaman gülmüyo iştee nurayımm bakk hepiimiz bekliyoruz falan
aşkımm diyoo artık mesleğii bırakcamm tamam yeter o noktaya getirdinn beni diyoo yaa
baştaa konustuk bu zorlukları biliosnn bilee bilee başladıkk diyo senin bana destek olman lazım olman diyo
benimm gereksizz tavırlarımm satenn yaa amaa mesafeler daha çokk baglıyoo onu anladımm kesinlikle
yihaaa ben geldimmmmmmmmgünaydınnnnn
gizooommmm koptum yaaaabu kadar olur heee bi tarafımızda alıcı falan olmadına eminmisin aynı anda canına okumusuz sevdiceklerin
ayyy pelimimmmm ezgimm özgemmmaynı dertten müzdarip ne cok gelincik varmıs icim rahatladı ben de ben sorunluyum sanıyodum annem de bu kadar cadı olma cocuk sessiz diye üstüne gitme patlatıcaksın sonunda erkeklerin üzerine o kdar gidilmez diyo
kıyamam ona ben yaa cok üzdüm onu aksam eminim duvarları yumruklamıstır... onu bi amazonca seviyim yarın da kendine gelsin
gerci gonlunu aldım coktannnn... o kadar eziyet ettim ettim sonra da yılışarak uyuduk yinebiz evlendikten sonra kavgalarımız da cok komik olcak sanırım yani en azından sonu
pastamm ne guzel sevdicekle bugun ben de yarını beklioreeeeeee atliciiimmm sırtına gördüüm yerde
siboşum nurayım kıyamam ben size
zaman çabucak geçsin de kavuşun sevdicekelrinize bi an önce
ya söz tepsi konusuna taktım şimdi de
kendim mi yapsam malzeme alıp, yoksa hazır mı alsam
hazır güzel denk gelmedi hiç çok demode gördüklerim kuşlu böcekli falan
ben sade şık bişi istiom
ayyyy çağloşun ki pek güzel yahuuuu
keşke bulabilsem öyle bi saniye düşünmem valla bayıldımmm
böyle antika gibi ürünler satılan yerler var belki orda değişik bişeyler bulabilirim
öyle klasik tepsi olmasın benimki de
nişandan önce şu saça napacağıma karar vermem gerekiyo
kızıl saçlıyım ben bildiğiniz üzre canlarım
ama diplerim daha açık kızıl ve uçlarda yer yer kopkoyu kızıllıklar var
kuaföre de gitmiştim hepsini aynı renk yapsın diye
ama kadın yanar manar diye azıcık açtı haliyle altlar hala koyu
kızıldan vazgeçemiyorum da..heryeri koyu kızıl mı yapsam bilemedim
çok koyu da istemiom aslında
bi an önce karar vermem lazım haftaya haftaiçi boyucam çünkü
canım bence kuaförde boyat.
ben saçlarımı bakır yaptırmıştım.. iyi hoş güzeldi. herkes tekrar yap çok yakışmıştı diyo, ama ben düğünümde saçım kendi renginde olcak sevdasıyla, gittim koyu kahve rengi bi saç boyası aldım. eve geldim bi güzel boyadım..
sonuç olarak saçlarım simsiyah olduüstelik köpük boyayla boyadım saçımın arkasında bir tutam boyanmamış
yıkaya yıkaya aktı biraz, ama arkalarında arada bakır tonları çıktı ortaya :100:
ben de kestirsem mi diyorum omuzlarıma kadar falan
neyse diyeceğim o ki sen kendin yapma bi bilen ele emanet et saçlarını
özgem bak bu fotoğraftan anlaşılıyo ne demek istediğim
Eki Görüntüle 444287
napcam ben bunu düzeltmek için. tekrar boyamak istemiyorum. o kadar kendi rengine döndürmeye çalıştım
Merhaba kızlar bende 2013 geliniyim. ocağın 20 sinde nişanım oldu. 2013 ekimde rabbim izin verirse aşkıtoma kavuşucam.
sizlerin düğünü ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?