'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar bende 2013 geliniyim. ocağın 20 sinde nişanım oldu. 2013 ekimde rabbim izin verirse aşkıtoma kavuşucam.
sizlerin düğünü ne zaman

hoşgeldin ruhan
benimde 2013 mayıs-eylül arası şimdilik ama hangi ay bilemiyorum şu an..

özgem evet boyamak şart oldu bana üfff. kestirsem çok kısa olcak

hoşgeldin ruhan
benimde 2013 mayıs-eylül arası şimdilik ama hangi ay bilemiyorum şu an..

özgem evet boyamak şart oldu bana üfff. kestirsem çok kısa olcak

yıpranık değilse eğer kestirme bence bitanem
düğüne kadar rapunzel gibi ollll
valla ben de azıcık kısalttırmak için gitmiştim o upuzun saçlarıma kıymıştı kuaföre hala da istediğim uzunluğa getiremedim malesef
bi sürü şey sürüom kafama uzasın diye
sen de bi kere daha boya kapansın iyice orası
bi daha kendi haline bırakırsın canım

ruhan hoşgeldin canım

nurayımm benimde öyleydi bir ara sacım en son kuaföre gidip koyu renge boyattım evde kendi boyamamla kapatamıodum ne hikmetse cunku kuafore boyattım ust uste iki kez öle kapandı rengini de karamele cevirmiştim gecen sene benm isteme zamanı işte

şimdi hepten röfleye döndüm sarısın oldum

epidir kesitrmiodum inat ediodum 2 hafta once kestirdim sonunda... biraz daha kestircem cok saglıksızlar cunku dugune kadar toparlasınlar istiyorum

nikah işlemlerini arastırdım en erken 6 ay oncesinden alabiliomusuz... kasım erken olcak yani eeğer aşkım giderse of yaaa nisanda alıcaz o zaman biz mecburen tarihimizi umarım gec kalmıs olmayız malum mekan onceden tutulcak cunku

çağlacık'ımm yıldırım nikahları falan oluyo ya hani aynı gün evlenilebiliyo. bence üzülme istediğiniz zamana alacaksınız tarihinizi.
aslında saçlarımın düğünümde çook çok fazla uzun olmasına gerek yok. çünkü dağınık olcak, açık bıraktırmıcam büyük ihtimalle...

çağlam hallolur nikah günü istediğin şekilde, hiç sıkma sen canını

saat 3 te kayınannişle buluşçaz biz deee
ama çok halsizim ya başım yine çok ağrıyo hiç gidesim yok

çağlam hallolur nikah günü istediğin şekilde, hiç sıkma sen canını

saat 3 te kayınannişle buluşçaz biz deee
ama çok halsizim ya başım yine çok ağrıyo hiç gidesim yok

buluşmanızın sebebi ne kuzum nişan alışverişi falan mı.. gerçi yapmıştınız sanırım siz alışverişi.

Ben geldimmm.. İşlerimin buyuk çogunluğunu tamamladım... Özellikle arkamdan konusulmasına sebep olacak işleri Yarın da faturalarımı kesersem benden iyisi olmıcak

Bebekleriim bu arada saç muhabbetine girmişiz Bende bir ara sarı sevdasına 25:) yaptırmıstım saçlarımı.. 1 ay içinde de hemen çikolata-kahve yaptırdım. Kiiii o renk benim rengim eminim, o kadar guzelki kızıllık da var tekrar istiyorum o rengi ama yaz geldi diye güvenemiyorum.. Şuan sarı ve çikolata-kahve karısımı yani karamelimtrak bişi oldu minnağımla olan fotoğraflarımdan belli oldugu üzere.
Denize girdikçe daha da açılıyo.. En sonunda saç yine sararcak galiba

Anaaam yoruldum ya ya benn

Son düzenleme:
isyaağğğnnnn isyaağğnnnn ede ede kaaptıyorum bugünüüüü bitmiyor işler geçmiyor günlerrrr haftaya cuma izne çıkıyorumm işleri yetiştirmem gerekkk... pelincim sen ne güzel yetiştirdin darısı başıma artıkk:))
kendinize iyi bakın gelincikler...

Ezgicanımmmm yetiştiriyorsun canım yetiştiriyorsun.. Ben çok büyüttüm gözümde. Kesin bitmicek diye.. Çünkü pazartesi mali müşavirimiz gelicek ve dosyanın tamamlanmış olması gerekiyor, neyseki hallettim entegrasyonlar ve kasalar da tamam
turboya bağladım diyorum boyle zamanlarda kendime
Geçen sene izne ayrılıcağım gün gece 11'di çıktım işten.. Aynısını tekrar yaşamak istemedim o yuzden daha sıkı tuttum Allahın izniyle sen de yetiştirirsin tatlım benimm

Amin canım benim inşallah. ya aslında bu kadar sıkışmazdım ama çeviri verdi patron dökümantasyonumuz değişiyor yeni dökümanlarımızın Türkçeye çevrilmesi gerekiyor ve sadece 1 ay süremiz var yani temmuz başı yani izin dönüşü hatta izne çıkmadan teslim etmem gerekiyor.ay anlatırken bile bunaldım birde her zaman yaptığım işler var onlarıda yoluna koymalıyım. yetişcek inşallah bakalımm

ee kızçeler napıyosunuz bakalım kimse yok mu? aşağıda bir minnak gördümmmm

Bende düğünden geldim...:123: iş yerinden arkadaş evlendi....:123:Ya kızlar evlenen evlenene ya herkesin kısmeti açıldı..:123: Karşı komşumuzun torunuda sözlenmiş... allahım bi görseniz artık anlatır durur ballandıra ballandıra.... Yaa ama tamam evlensin :123:herkeste mutlu olsun ama bana da kimse sormasın seni ne zaman evlendircez diye....

amiin ezgoşuuummm hepimiz bol aşklı kalalıımm

Hayatıım herkes mutlu olsun dediğin gibidee bende sıkıldım evlilik sorularındaaann!! hatta kafamı sırf evliliğe patlatmaktan kendimede kızıyorum artık uzun bi süre evliliği, evi , düğünüü, nişanı düşünmek konuşmak istemıyorumm

Yaa tatlım sen yine şanslısın.. Bizim buralarda biri evlendi mi bekar olana anlatılırda anlatılır... İnsanı durduk yere komplekse sokarlar valla... Hele bide nişanlı olsan evlenene kadar didikler dururlar... Benim durum vahim yani ortada fol ve yumurta ikilisi bile yok... Tam tersine bide çevremde bir sürü evlenen var.. Ayyyyy hiç gelemem valla kimsenin lafına sözünee....

valla hayatımm heryerdeleeer onlarr inan banaa heryerden fırtlıyollar ve coook sinir bozuyolaarr

Hoşgelmiş benim pelmiğiiiiimmm aşk dolmuşş oda ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…