'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydınn

minnnağım canım katılıyorum sana ya sinirim bozuldu o yüzden bu ay çeyiz felan almadm kendimi şımarttım ben çeyiz aldıkça millet sordu ne acelem var kafayımı yedim ben yaaa baskı göryorm şu durumda allla allla dövmek istiyorm soranları

hayatcım benimde 88 li tüm arkadaşlarım bu yaz sözleniyooo hattaha 8 yıldır biriyle çıkıyordu arkadaş ayrıldı ocakta şimdi biriyle çıkıyor ve sözlencek nasip kısmet o da diyo ben bekar gezerm sanmştm kısmetm oymuş dio ve evlencekler 1 seneye kalmaz kısmet nerden nasıl çıkıyor bilemem

bizim orda 28 yaşında gitti 84 ler ve 85 ler bize ne aceleniz var saltanatınızı sürün diyorlar canım ama ben çeyiz almaya başladım die baskı görüyorm haliyle bütün arkadşlarmda çok acelemz var gibi bu yaz sözleniyolar daha 86 lı kuşak gitmezken biz hızlı davranıyoruz inşalllah hayırlı olur bazen korkmuyo değilim bu aceleye

günaydınn kızlarr
valla benim etrafımdakilerde bana kızıyor ne acelen var diye.evlilik baskısı yapan yok ailede topiğin en küçük gelinciği benim sanırsam
ay sezon açıldı ya evlenen evlenene hergün eve gittiğimde masanın üstünde davetiye buluyorum.ama çok şık şeyler geliyor.tek tek inceleyip fikir ediniyorum bende

Günaydın topikimin güzelleriiiiiiii
Valla banada yaşın geldi geçiyorr diyorlar ailemde de etrafımdada annemlere,dayımlara ws. göre 24ü geçmemeliydim ama herkes tepkili ne zaman evlencen de çocuğun olcak yaşlanınca kafa kaldırmıyor ws.diye...böle bekle bekle nereye kadar durumu iyi olsaydı seninle hemen evlenmek isteyenler vardı tanışmadın bile belki onlardan birini de olsa sevicektin nebiliyorsun diyip her defasında önüme getiriyorlar ama of yani kızlar benimde yaramı açtınız

Günaydınn bebeklerimmm..

Miniiimmm aşkımmmm akşaammm tam cvp yazacaktımmm evremik aradıı ultra hızla cıkıverdimmm belli bi saatten sonra bilgisayarda takılmamıza kızıyor beyfendiii e işkilleniyorda.. facen yok ne arıosun bu saatte nette dio bana yaaaaaaa

Ezgicimm kaç yaşındasın canımm? Bana da benmişim gibi geliyor Gerçi bizim düğün muallak.. 2013te olmıcak gibi görünüyo 2014 gibi herşeyin hayırlısı tabi, acelem yok. ana evimde rahatım, yediğim önümde yemediğim arkamda... tek sorun evrenin yaşı bana gore daha hızlı ilerliyor

günaydınlar tekrardan benim ailem baskı yapmıyor ama çevrede ailem gibi hayatta bakmayan insanların varlığı yüzünden geriliyorum onlara ne ise neyse

kızlar hiç bursayı bilen varmı sevgilicik gelince hanları ziyarete gidicez geçen arkdşm gitti çeyizi ordan aldı fransız danteli nevresimler 250 tl felan kumaşlar ipek kaliteli kendi imalatları kar koymadan satıyolarmış oralara gidicez kısmetse gezicezde birkaç cami ve medreseyi merak ediyorum yine tarihi merakım ve yanında ek olarak alışveriş aşkım depreşti günübirlik bursa kaçamağı yapcaz belkide mudanayada konaklarızz garip duygular içindeyim

topiğin en yaşlı gelini de benim herhal
günaydın canlarımmmm
dün içime acayip sinen bi tepsi buldummmmm
çağlam da bayılır kesin..tamamlansın eklicem resmini
country tarz olucuk
ahşap boyama yapçak aldığım kişi, eskitme küfleme falan takılcak kafasına göre

ayyyyy bendeee isterimmm nasıl olcak bu arada makas nasıl olcak lütfen bu detaylarııı paylaş hayatımmm country istiyorum bende elbisemde pudra yada lacivert olsun istiyorum

tepsiyiiiiii 12154554 gözle bekliyore özgeeee
gizooom bende benimki geçen sene havuza götürmek istiyordu ama iti kopuğu oluyor die ben istemedim sonrada oda istemedi haftaya doom günü ya bende söpriz yapıp silivri tarafına denize mi götürsem onu ama nasıl götürcem

günaydınnnn gelinciklerimmmmm

özgeeeeeeeeee o tepsiyi cok merak ediyorum su annnn

makasını çiçeklerle süsle.... bi kalp kes üzerine JUST ENGAGED yaz ya da yazdır kaligrefiyle ve kurdelayla bağla yavru kusum bu fikirler bana hep nişanımdan sonra geldi ben yapamadım siz yapın bari

Son düzenleme:
ÜMİTSİZ OLMA!

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür.

Selviyi hür bir halde yücelten,

Kederi de sevinç haline sokabilir.

(Hz. Mevlana)

HAYIRLI CUMALAR GELİNCİKLER

canım yazmışssın ama soru sorduğunu farketmedim

doğum gününde yakamoza götürebilirsin ben şu an için oraya odakladım sonuçta iti kopuk yüzünden gitmek istememiş denize gitmek sadece sen istiyoda olablrsn onun doğum günü olcağı için huzurlu seni kıskanmıcağı biryer daha mantıklı hoş güzel manzaralı biryerde yemek ısmarlayablrsn gibime geliyor

gell gell silivriye gel :)

Aşkııımmm günaydıınnnn

Kısmettseeee yarııınnn senn vee gizoomm kollarımdasınıızzzz

Şafakk doğan güneşşş

Aşkııımmm günaydıınnnn

Kısmettseeee yarııınnn senn vee gizoomm kollarımdasınıızzzz

Şafakk doğan güneşşş

aşkııııııımmmmmmm tek tesellim sizsiniz valla ikinizide çooookkk özleediiiimmm kursa gittim geldim bende cv içiiinnn var olan moralimde bozuldu resmeeenn!! Stajerler yaz için ücretsiz çalıştıgından yetiştirilmek üzere modelist için pek iş imkanı olmuyomuş yazıııınnnnnn

canımm onu yıldönümümüze saklyoree ya
şimdi o da bende deniz istiyoruz o senede 1 gider ama ben 4senedir hiç gitmedim ondna öle bişi düşündüm ama

ayyy makas hakkında hiçbir fikrim yok henüzzz
tepsinin ortadaki çiçeğin renginden bi çiçek yapıştırsam makasa
zaten yüzük kurdelelerimizi de o çiçeğin renginden yapçam
böle yavruağzı mı ne derler o renkten

makası çiçek dışında başka nasıl süsleyebilirim
bi de çağlam o just engaged yazısını da makasın üzerine mi yapıştırıcummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…