canımm onu yıldönümümüze saklyoree ya
şimdi o da bende deniz istiyoruz o senede 1 gider ama ben 4senedir hiç gitmedimondna öle bişi düşündüm ama
aşkııııııımmmmmmm tek tesellim sizsiniz valla ikinizide çooookkk özleediiiimmmkursa gittim geldim bende cv içiiinnn var olan moralimde bozuldu resmeeenn!! Stajerler yaz için ücretsiz çalıştıgından yetiştirilmek üzere modelist için pek iş imkanı olmuyomuş yazıııınnnnnn
gidin kuzum denize valla tam havası
biz de yarın havuza gitmeyi planlıyoz, azcık kayalım kaydıraklardan
akşam da bize gelcek annem davet etti paluk yedircez sevdiceğe
Aaaaa delinin zorunaa baaakkkgelinceeeeee bozulann moraliniii nası yerine getircemmm bak görr seenn ahahaha kuşuuummm herkess kışın çalışıpp yazın tatil yapmayı isterrr ahaa daa seenn merak etmeee eylül deee bir gircenn işee tam gircenn annemmm bi daha tatil matil yok bak bu yaz hayatını yaşaa yeniçiftliğee giiittt yanımaa geelll ne biliyim gez dolaş eğlen gönlünce bebegiiiiimmmm dönüşün muhteşemmm olcaaakkk
Ağlamakk yoookk ayrıcaaaaaaaa!!! yoksaaa seni tehdit ederiimm baaakkk bennn üzgünn mutsuuzzzzz biiirrr aşkoo görmicem yarınnnn
ayyy makas hakkında hiçbir fikrim yok henüzzz
tepsinin ortadaki çiçeğin renginden bi çiçek yapıştırsam makasa
zaten yüzük kurdelelerimizi de o çiçeğin renginden yapçam
böle yavruağzı mı ne derler o renkten
makası çiçek dışında başka nasıl süsleyebilirim
bi de çağlam o just engaged yazısını da makasın üzerine mi yapıştırıcummm
pastam ya üzülme seeennnn kıyamammm valla işin olsa bi dert olmasa bi dert... yazın en zorlu zamanlarında biraz daha kafanı dinle uzat ayakcıklarını..
olmadı sen de bak stajer tarzı biyere adı duyulmus biyer olsun para da vermeyin yeterki baslıyım de... zamanla onlar seni sevince zaten kaptırmak istemicektir... kadroya girersin
ben ilk işimde ole yapmıstım... o zamanlar öğretmenlikdi hedefim gittim dershanenin birine para falan istemem beni alın bu yaz işi öğreneyim dedim... hemen kabul ettiler o yaz hiç para almadan calıstım sonra kendileri bırakmadılar
gecen yıla kadar hep o mudurmle beraber calıstık işte ayrıca o 3 ayın ücretini bile verdiler bastan para istemiorum die girmeme ragmen üstüne bir de kadrolu öğretmenleri olmustum hala öğrenci olmama ragmen
nazlımmm moral bozmak yok sakın iş yüzünden suratın asılmasın içimden eylül geçiyor kurbağan gibi yoğun olcan hattaha nişan döneminde paniklicen diyim sana şükret bugünlere:18::18::18::18:
nazlım nereden gelceksiniz adaya bir güzergah belirleyn kuzularım bende ona göre ayarlıcam kendimi aceba kaç gibi gelceniz die meraklardayım peloş sen sabah 9 da binceksn dimi kesin
yarın hoplayıp zıplayalım güzel bir gün geçirelim kuzucuklar
yeriim senii hayatt enerjiim benim mümkün mü sizle beraber oluptaaa mutsuz olmaaakk?yarın olsun bian evell olsun olsuuuunn olsuuunnn papatya taçlarımızı takıpp yeşillikler içinde sizle huzur buliiimm
pastam olmadı bende öyle düşünüyoruum bikaç yere gönderceklermiş cvmi bişi cıkmazsa egeer staj ayarlayın diceeem ben cidden bu mesleğii istiyoorum başka bişi yapmak istemiyoruuum yaainş bende sen gibi şanslı olurum pastaam
canım ben 22 olucam 25 hazirandaGünaydınn bebeklerimmm..
Miniiimmm aşkımmmm akşaammm tam cvp yazacaktımmm evremik aradıı ultra hızla cıkıverdimmm belli bi saatten sonra bilgisayarda takılmamıza kızıyor beyfendiiie işkilleniyorda.. facen yok ne arıosun bu saatte nette dio bana yaaaaaaa
Ezgicimm kaç yaşındasın canımm? Bana da benmişim gibi geliyorGerçi bizim düğün muallak.. 2013te olmıcak gibi görünüyo 2014 gibi herşeyin hayırlısı tabi, acelem yok. ana evimde rahatım, yediğim önümde yemediğim arkamda... tek sorun evrenin yaşı bana gore daha hızlı ilerliyor
günaydınlar tekrardan benim ailem baskı yapmıyor ama çevrede ailem gibi hayatta bakmayan insanların varlığı yüzünden geriliyorum onlara ne ise neyse
kızlar hiç bursayı bilen varmı sevgilicik gelince hanları ziyarete gidicez geçen arkdşm gitti çeyizi ordan aldı fransız danteli nevresimler 250 tl felan kumaşlar ipek kaliteli kendi imalatları kar koymadan satıyolarmış oralara gidicez kısmetse gezicezde birkaç cami ve medreseyi merak ediyorum yine tarihi merakım ve yanında ek olarak alışveriş aşkım depreşti günübirlik bursa kaçamağı yapcaz belkide mudanayada konaklarızz garip duygular içindeyim
hissiyatını yiriim seniinn beeenninş giziiimm hersey yoluna gırsın ıstıyoruumm artık...
kabataştan diye düşündüm ama çok indi bindi olcak gibi bakırkoyden bostancı yapıp motorla gelsek dahamı kısa sürer yol daha mı çabuk kavusuruz sanaa giziiikoomm
kabataştanda bostancıdanda geleblrsnzz canım herhalde deniz otosu daha iyi olcak pelimin 9 da binerse kaçta olur acebaa istnblda
tabiii benm hissetiklerim çıkıyorr bunada hem dua hem hisle herşey güzel olcak bebem
91li misin kuzuuumm?canım ben 22 olucam 25 hazirandavalla ben evde senin gibi rahat değilim.yemekti temizlikti ekonomik idaresi herşeyi benden sorulur.annecik çalışan bir bayan olduğu için herşeyi ablamla ben yapardık.ablamda evlenince 4 yıldır hepten bana kaldı.işten gelince hemen yemek falan yiyip ertesi günün yemeğini yapıyorum.anneciğin evde nasıl herşeyden sorumluysa bende evde aynen öyleyim.yani evlenince benim için değişen bişi olmıcak canım.aynen dediğin gibi sevdiceğin yaşıda benden hızlı ilerliyor
Ebeeeetttt kavusuuucuukkk biticüükk hasretlikk aşkoopelmiğiiimmmm cok gece kalmaa eveett malum yolumuz daha uzuunn deniz aşırıı yollar gidecüüykk Gizimizee kavuşucuuyykk
Pastaaaammmm beniiimm nedense beni umutsuzluk kapladıı bu araa bide olumsuz seyler duyuncaa bunalımın eşiğinden bi adım ileri geçiverdiimamaaa iyikiii benim bebeklerım vaar benı hemencıcık kendımee getırıyoosunuuuzzz
kabataştanda bostancıdanda geleblrsnzz canım herhalde deniz otosu daha iyi olcak pelimin 9 da binerse kaçta olur acebaa istnblda
tabiii benm hissetiklerim çıkıyorr bunada hem dua hem hisle herşey güzel olcak bebem
Özgeeemmm inş güzelll seyler cıkar karsımaaabu uzun olan son tatılım olsuunn
kabataşın yolu bıle gozumde buyuyoo nedensee cok uzak gelıyo ora banabostancıdan gelelım en ıyısı 4 saate ıstanbulda olur sanırım giziim, tekırdagda bos yere mola verıyo bazeeenn otobus cok sınır bozucu bızım adaya gelmemız aşaa yukarı gene 2 bucugu bulur sanıırııımmm motor buyukadadan aksam kaça kadar var bostancıyaa kusumm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?