'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm onu yıldönümümüze saklyoree ya
şimdi o da bende deniz istiyoruz o senede 1 gider ama ben 4senedir hiç gitmedim ondna öle bişi düşündüm ama

gidin kuzum denize valla tam havası
biz de yarın havuza gitmeyi planlıyoz, azcık kayalım kaydıraklardan
akşam da bize gelcek annem davet etti paluk yedircez sevdiceğe

Aaaaa delinin zorunaa baaakkk gelinceeeeee bozulann moraliniii nası yerine getircemmm bak görr seenn ahahahakuşuuummm herkess kışın çalışıpp yazın tatil yapmayı isterrr ahaa daa seenn merak etmeee eylül deee bir gircenn işee tam gircenn annemmm bi daha tatil matil yok bak bu yaz hayatını yaşaa yeniçiftliğee giiittt yanımaa geelll ne biliyim gez dolaş eğlen gönlünce bebegiiiiimmmm dönüşün muhteşemmm olcaaakkk

Ağlamakk yoookk ayrıcaaaaaaaa!!! yoksaaa seni tehdit ederiimm baaakkk bennn üzgünn mutsuuzzzzz biiirrr aşkoo görmicem yarınnnn

gidin kuzum denize valla tam havası
biz de yarın havuza gitmeyi planlıyoz, azcık kayalım kaydıraklardan
akşam da bize gelcek annem davet etti paluk yedircez sevdiceğe

çok yüzme biliyorum yaa
ooh nereye gidiceksiniz canım:44:
ne güzel aşklandıktan sonra size gelicek mamalarınızı yiceksiniz ooh ohh bizde görelim o günleri bir an evvel yaaa

yeriim senii hayatt enerjiim benim mümkün mü sizle beraber oluptaaa mutsuz olmaaakk? yarın olsun bian evell olsun olsuuuunn olsuuunnn papatya taçlarımızı takıpp yeşillikler içinde sizle huzur buliiimm

o da olur bebeem kalbi kurdelaya baglayıp makasa da baglayabilirsin yüzükleriniz kesilirken sallanır asagıdan tam ortasına da yapıstırabilirsinnn

pastam ya üzülme seeennnn kıyamammm valla işin olsa bi dert olmasa bi dert... yazın en zorlu zamanlarında biraz daha kafanı dinle uzat ayakcıklarını..

olmadı sen de bak stajer tarzı biyere adı duyulmus biyer olsun para da vermeyin yeterki baslıyım de... zamanla onlar seni sevince zaten kaptırmak istemicektir... kadroya girersin

ben ilk işimde ole yapmıstım... o zamanlar öğretmenlikdi hedefim gittim dershanenin birine para falan istemem beni alın bu yaz işi öğreneyim dedim... hemen kabul ettiler o yaz hiç para almadan calıstım sonra kendileri bırakmadılar

gecen yıla kadar hep o mudurmle beraber calıstık işte ayrıca o 3 ayın ücretini bile verdiler bastan para istemiorum die girmeme ragmen üstüne bir de kadrolu öğretmenleri olmustum hala öğrenci olmama ragmen

nazlımmm moral bozmak yok sakın iş yüzünden suratın asılmasın içimden eylül geçiyor kurbağan gibi yoğun olcan hattaha nişan döneminde paniklicen diyim sana şükret bugünlere:18::18::18::18:

nazlım nereden gelceksiniz adaya bir güzergah belirleyn kuzularım bende ona göre ayarlıcam kendimi aceba kaç gibi gelceniz die meraklardayım peloş sen sabah 9 da binceksn dimi kesin

yarın hoplayıp zıplayalım güzel bir gün geçirelim kuzucuklar

pastam olmadı bende öyle düşünüyoruum bikaç yere gönderceklermiş cvmi bişi cıkmazsa egeer staj ayarlayın diceeem ben cidden bu mesleğii istiyoorum başka bişi yapmak istemiyoruuum yaa inş bende sen gibi şanslı olurum pastaam

hissiyatını yiriim seniinn beeenn inş giziiimm hersey yoluna gırsın ıstıyoruumm artık...

kabataştan diye düşündüm ama çok indi bindi olcak gibi bakırkoyden bostancı yapıp motorla gelsek dahamı kısa sürer yol daha mı çabuk kavusuruz sanaa giziiikoomm

Merhaba kızlar,

Ben de 2013 gelini olacağım. Nişanlım şuan askerde kısa dönem olarak yapıyor. ŞAFAK 92, Eylül ortasında burada inşallah. Ama gelir gelmez düğün istemiyoruz.E sonrada kış gelecek, o yüzden 2013 nisan 14 gibi kafamızdaki tarih. Bakalım nasıl olacak.Bizim eylülde 10 sene olacak, lise aşkıyız. Lise, üniversite, iş güç derken daha hala kavuşacağız diye bekliyoruz :) :) Evimiz yapılmaya başladı, bende hayatımın yokluğunda hem işime geliyorum, bir yandan çeyiz koşturmacası, bide adım adım evin yapımını takip ediyorum.

Şimdilik durumlar bu bir çok eksiğim bitti gibi dursadan çok eciş bücüş şeyler var....

Ama olsun bunlarda tatlı koşturmacalar.

yeriim senii hayatt enerjiim benim mümkün mü sizle beraber oluptaaa mutsuz olmaaakk? yarın olsun bian evell olsun olsuuuunn olsuuunnn papatya taçlarımızı takıpp yeşillikler içinde sizle huzur buliiimm

Aaaayyyy bolee soleynceeee heyecanlanıormmm beeeeeennnn
İnşallahhh kuşuuummm inşallaaahhh kavusalımm artıkıımmmm

Gizomm canımmm balımm 9 ya da 10 da binicem sanırım geç kalmakk istemiormmm çünkümmmm en geç 10 olsun istiorummm aayyy daha valizz hazırlıcaamm ben yaaaaaaaaa istanbulaa gidioomm ben yiiaaaa

olucaksın kuzum merak etmeeee

ben de gecen yıl basında işi bıraktıktan sonra uzuuun zaman boştaydım biliosun ama içimden hep diodum 2012 ye işsiz girmicem aralığa kadar bir işe girmiş olcam die hatta arkadasıma da diodum...

hatta artık kasım bitiodu ve ben hala aralıkta işe baslamıs olcam gorceksiniz diodum ki ortada gelen bi haber bi ihtimal hiçbişe yoktu

ve tam kasımın son haftası işe basladım... aralıga bir hafta kala

birşeyi çok sölersen olurmus ole oldu galiba sana da diorum kuzum 2013 e işsiz girmiceksin inşallah... çıkıcak bişey bebegim

yağmurummmm burda aqua park diye bi yer var, hem spor salonu hem de böyle kaydıraklar havuz mavuz olan bi yer
oraya gitçez bi aksilik çıkmazsa eğer
siz de gidin kuzum yüzme bilmeye gerek yok kiii...suyun içinde şımarıklık yaparsınız birbirinze su atarsınız falan

çağlammm dediğini dikkate alıcam iyice bi kafamda canlandırayım da onu da yapayım kuşum
sağolasın güzel önerilerin için

nazlım üzme hiç kendini olur mu kızların dediği gibi sonbaharda gönlüne göre bi iş bulup gönlünce çalışırsın
insanın sevdiği işi yapması en önemlisi gerçekten
tadını çıkar yaz tatilinin kuzummm

ay geldimm kuzularımm başımı kaldıramıyorum kiii

canım ben 22 olucam 25 haziranda valla ben evde senin gibi rahat değilim.yemekti temizlikti ekonomik idaresi herşeyi benden sorulur.annecik çalışan bir bayan olduğu için herşeyi ablamla ben yapardık.ablamda evlenince 4 yıldır hepten bana kaldı.işten gelince hemen yemek falan yiyip ertesi günün yemeğini yapıyorum.anneciğin evde nasıl herşeyden sorumluysa bende evde aynen öyleyim.yani evlenince benim için değişen bişi olmıcak canım.aynen dediğin gibi sevdiceğin yaşıda benden hızlı ilerliyor

bursamııııııııı ahhh en sevdiğimmm canım ben üniversiteyi orada okudum ve uzun zamandır gidemedim nasıl burnumda tütüyor bir bilsen....arkadaşlarım, bursam,anılarım...ben erken ayrıldım ordan okulu erken bitirdim ve hemen işe başladım daha mezuniyet belgemi bile almadım düşün yanii bir türlü gidemedim.ama kısmetse yıllık izinde gideceğümm.üniversitedeyken hep çeyiz alışverişimi burdan yapıcam derdim ve gidicemde inşallah alışveriş için.öyle güzel bir yerkii...resmen tarih kokuyor sokakları.mimarisi bozulmamış.gezerken kendimi eski zamanda yaşıyor gibi hissediyordum.kesinlikle tavsiye ediyorum kuzucum

özgecaannn merakla bekliyorumm.ayrıca çağloşum fikirlerini aklımda tutuyorumm

Son düzenleme:
pelmiğiiimmmm cok gece kalmaa eveett malum yolumuz daha uzuunn deniz aşırıı yollar gidecüüykk Gizimizee kavuşucuuyykk

Pastaaaammmm beniiimm nedense beni umutsuzluk kapladıı bu araa bide olumsuz seyler duyuncaa bunalımın eşiğinden bi adım ileri geçiverdiim amaaa iyikiii benim bebeklerım vaar benı hemencıcık kendımee getırıyoosunuuuzzz

kabataştanda bostancıdanda geleblrsnzz canım herhalde deniz otosu daha iyi olcak pelimin 9 da binerse kaçta olur acebaa istnblda

tabiii benm hissetiklerim çıkıyorr bunada hem dua hem hisle herşey güzel olcak bebem

ezgicim ben kapalıçarşı ve kozahan buralara gitmeyi ve o sokaklarda yürümeyi düşünüyorum şimdilik belki 1 gecede mudanyada kalırız gibi geliyor inşallah gidebilirim canım çok istiyorum fotoğraflamak gezmek özgürce vakit geçirmekk

bursada okuduğun için özeldir özlemini anlıyorum benim zonguldağı özlediğim gibi insan olgunlaştığı aşık olduğu şehirleri özlüyor hep galiba birşey olsada hatırlasam anılarım canlansa diyorum bazen, istanbuldan çok yoruldum şirketteki herkes kocalarıyla en güzel yerlere tatile gidiyor bir arkadaş bal ayı otellerine gidicek imreniyorum ne güzel yaa bende çok gitmek istiyorum ama bu seneyide onsuz tatil yaparak geçirmemek adına kısa kısa kaçıcam kısmetse

Özgeeemmm inş güzelll seyler cıkar karsımaaa bu uzun olan son tatılım olsuunn

kabataştanda bostancıdanda geleblrsnzz canım herhalde deniz otosu daha iyi olcak pelimin 9 da binerse kaçta olur acebaa istnblda

tabiii benm hissetiklerim çıkıyorr bunada hem dua hem hisle herşey güzel olcak bebem

kabataşın yolu bıle gozumde buyuyoo nedensee cok uzak gelıyo ora bana bostancıdan gelelım en ıyısı 4 saate ıstanbulda olur sanırım giziim, tekırdagda bos yere mola verıyo bazeeenn otobus cok sınır bozucu bızım adaya gelmemız aşaa yukarı gene 2 bucugu bulur sanıırııımmm motor buyukadadan aksam kaça kadar var bostancıyaa kusumm?

Son düzenleme:
91li misin kuzuuumm?
Bendeee 25 Eylül 1990
Canımm sen alıskınsıınnn demekk ne güzell ben mutfagaa girsem bizim evde kıyamet kopar annem hemen bagırır (( Oooffff ole ole öğrencektimmm yapa yapaaa amaa hepp kızdı mutfaga girdikçee bende bole beceriksizzz biir gelincik olucaammm.. evren benden daha bilgili ve daha guzel yemek yapıoo.. ben blmıorum zaten yani blmıorum acıkca soluorum
yapınca guzel iş cıkarıorum ama el pratikliği yookk artık nil karaibrahimgil'den kek şarkısını soleye soleye yemekler yaparımm sanırımsamm

Ebeeeetttt kavusuuucuukkk biticüükk hasretlikk aşkoo
Geç kalmıcammm kuzumm tamamm ilk izişn günümde de erken kalkcam yiaa ben isyeeaağnn

Canım balım ben 9 da binersem 12 de ordayıımm

ohohoyy aşkımmm benimm sen de iiki varsınnnn kiii

cevirim biter bitmez biz de günübirlik de olsa kacıcaz biyerlere kesin karar verdik bu yüzdn sana basvuruyorum pastam... şile de biyere gittiniz ya siz orayla ilgili bilgi almam gerek, özel arabayla mı gittiniz ulasım nasıl bir de havuza girmişsiniz ya havuz size özel mi oluyo cunku resimlerde baya boştu

6 7 8 her dakika motor var bakarızda tarifeye her 20 dakkada bir var balım sen merak etme

bakırköye inip deniz otosyla yarım saat bostancı, bostancıdan ada yarım saat kavuşmamız pahabiçilemezsize fayton sefası ısmarlıcam o yüzden ayayorgiye rahatça çıkarız çok geçe kalsak bile iskeleyede araba ayarlar ineriz olaaa:))))))))

çağlam günübirlik yakın yerlere kaçmak çok hoş oluyor yahuuu :))))))))) inşallah bizde bu yaz kaçabiliriz yine biryerlere çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…