'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok güzel canımm güle güle kullansın Ne zaman doom günü tatlım ?

3 kasım doğum günü,31 ekim yıldönümümüz. biraz erken oldu ama yıldönümü var daha önümde.

canım çok güzel bir saat iyi günlerde kullansın. zevkli bir seçim olmuş bence=)

çok teşekkür ederim. markafoni'den aldım. arkadaşm da erkek arkadaşına parfüm almış,bugün bana anlatınca bi bakayım dedim de saat gördüm.

kuzum saat kullanmıyor aslında,arada almak lazım falan diyordu. kısmet bana almakmış.

lionesse sanırım sen de yeni arkadaşlardansın,hoşgeldin:)

sirenay cnm bi program buldum,aylık gelir dağılımı takip edilebiliyor. adı 'personal finances'. tavsiye ederim,ben eylül-ekim aylarının harcama planlarını yaptım.
kağıt üzerinde de yapıyorum ama bu da alternatif oldu işte.

Son düzenleme:
bende beğeenndiiimm canım zevklisinn vesselamm zamannn su gibi akıp gitsin 2013e gelsiiin diyede not iliştiriver

amin canım,daha güzelleri sizlerin ve sevdiceklerinizin olsun:)

sende bi değişiklik var mı? sözle ilgili olarak???

şuan için yok canım hazırlıklar tam gaz devam ediyo.. annecigim pastamızı almaya gitti

askımda babamı aradı bassagılıgı icin kayınpedercikle de konusmuslar yarın aksam gorusuruz demişler bi sorun yok simdilik

Allaha şukur

orchideam canım ben bu saati levis ta görmüştüm o zaman da çok begenmiştim .. iyi günlerde sağlıcakla taksın enişte
ben de şimdiden asker dönüşü aşkıma ne hediye alıcam derdindeyim (ocakta gelecek :))

cookie durumlar nasıl :) hazırlıklar tamamdır. pastanıza karar verdiniz mi :)

canım hep takip et işte mağazaları,internetten de gerçekte de.

insan alıcıları açık tutunca aslında o kadar da zor olmuyor.

örneğin bi mağazaya gittiğinde erkek reyonları da gez dolaş, aklına mutlaka düşecek hediyeler

hem daha vaktin var, zamanla neler neler bulursun:)

canım hep takip et işte mağazaları,internetten de gerçekte de.

insan alıcıları açık tutunca aslında o kadar da zor olmuyor.

örneğin bi mağazaya gittiğinde erkek reyonları da gez dolaş, aklına mutlaka düşecek hediyeler

hem daha vaktin var, zamanla neler neler bulursun:)

Teşekkürler balım bakıyorum programa bulabilicekmiyim iyi oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…