'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zonguldakta amcamlar var benim.çocukluğum neredeyse orada geçtii:))
bende öyle istiyorumkii sevdiğimle doyasıya gezip tozabilmeyi tatil yapabilmeyi...o balayı otellerinin reklamlarnı görünce içim gidiyorrr..bende hayallerle yetinmeye çalışıyorum..
mudanyada çok güzeldir tatil kasabası gibi aynı.bursanın pek çok yerinde ayak izlerim vardır eğer merkezde bir yerde kalıcaksan otel tavsiye edebilirim canım. bursada kısada olsa sevdiceğinle tatil yaparsın.öyle iyi gelir kiii

pelincim 25 haziran 1990 doğumluyum bende sen daha küçükmüşsün bak buna sevindim yemek yapamamayı dert etme elbet öğreniceksin zamanla çok pratik hale gelirsin. üniversitedeki ev arkadaşım bırak yemek yapmayı hiç bi iş bilmezdi neredeyse.sanki kendi kızım gibi yetiştirdim onu annesi teşekkür ediyo bana

çağlam günübirlik yakın yerlere kaçmak çok hoş oluyor yahuuu :))))))))) inşallah bizde bu yaz kaçabiliriz yine biryerlere çok heyecanlıyım

ben deee...

basbasa kalmaya cok ihtiyacım var gizommm askımla öle böle değil yani... sere serpe gögsüne uzanıp kalbinin sesini dinlemek istiyorum ancak o zaman atarım bunca yorgunlugu ve stresi

Acqua verde ismi pastam o yeriinn, havuz nisan oldugu için boştuu sanırım tek deli bizdiikk, çünkü otel baya kalabalıktı biz otobusle gıttık ama bıldıgın iett gidiyooo ağvayaa onun şokunu ayrı yaşadık haremdi sanırım üsküdarın az ilersiii ordan bindik otobüse ağvaya binmek lazımmış ama biz şileye bindik şileden ağvaya geçtik boş yere yol uzattık yanii ağva otogarından taksiye binince 10 tl bile tutmuyo yol cok yakın nehrın kenarında ınıyosun sonra karsıya salla geçiyosun otel odalarıda var bungalovlarda var tercıh sana kalmış oluyo biz şömineli bungalovda kalmıştık cok guzeldı odasıda yemeklerıde cok guzel akşam yemegi ve kahvaltı var ücrete dahil nehir kenarında yapoosun kahvaltını ıstersen aksam yemegınıde nehır kenarında yaparsın artık havalar guzeel bız ıcerde somıne basında yemıstık mamişlerimizi yıldonumumuzu kutlamaya nehır kenarında başlamıştıkk yamuk pastamı yemeden önce yanii baya tekrar yaşadım he anlatırkeen

benimde zonguldağın her köşesinde ayak izim var hattaha zor tutuyorum gitmemek için amasrayı özledim orasıda çok harika biryer inşallah oralarda giderim

canım varya cidden çok sevindm bursayı bilmene taktım illada gidicem oraya yardımlarını isticem karar verdğmzde mudanya yada bursa merkezde kalmayı düşünüyorduk iyi oldu kuzum öğrendiğim sana muhakak sorcam herşey için şimdidden saol

timamm giziiiimmmm ayy yarın olsun bian eveeelll Pelmiğiiiimmm sen uyuabillceniiiimii sanooosuuunnn fıldır fıldır gezdürüüücüüyyk seniiii en yogun tatilin olcak heraldee yenıcıftlıktee deniz kenarında anca uyursun artık

inşallah gidersin canımm. amasrayada çok gittim oradada halam vardı
herzaman yardıma hazırım herbişeyciği sorabilirsin gizim ne zaman gitmeyi planlıyorsun buarada?
nazlımm kusura bakma canım sana yazamadımm inşallah tez vakitte gönlüne göre iş bulucaksınnn bak bu mübarek günde dualarımızı aldın olucak inşallahh

ahh kuzular yaaaa bizim de sevdicekle böyle 3 günlüğüne de olsa bi yerlere kaçmaya o kadar ihtiyacımız var ki
dur bakalım belki temmuzun 2. haftası olabilerrr
hem onun işi ayarlaması lazım hem de benim ailemi ayarlamam lazım

geçen yaz erikliye gitmiştik 3 günlüğüne ve hayatımın en güzel tatili olmuştu resmen
çok ihtiyacım var benim de

ezgoşuum aşkolsun ne kusuruu inş bulucam bebegııımm

Bu aradaa 7 temmuzdan sonra istanbulda düğünlerde falan havai fişekler yasaklanıyomuuşş yaaa ancak sessiz olursa izinle atılabılcekmıs oda 22.00'a kadarmışşş şakaa gibiiiiii :S

pastam pastammmm ayrıntılı bilgileri senden daha sonra alıcaaam kuzum bi önümü göreyim su işi bitireyim de

havai fişeğin yasaklanması cok sacma olmus gercekten sessiz havai fişek de ilk defa duyuyorummmmm yahu

bu yasakların sonu nereye gidicek merak edıyorum bebeklerım sessız havaıfısek gorsel olarak guzel deılmıs zaten pastaaam patlatmasakta olur yanii

o zamann bu şarkı benden gelsinnn
"Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah"...

kızlarrrrr beyaz eşyalarını alan var mıydı aramızda?
bana bosch çamaşır makinesi önerebilir misiniz acebaaa?

canım beğendiğim modeli bulursam eklerim

araştırdım neyi alacağmı biliyorum ben, bu yaz söz yada nişan olursa ailem beyaz eşyalarımı alcak bir hemen bakayım eklicem

berfooo burdayımmm canım

nazlım otel ve çevre ile bilgiler için saol hayatım inşallah bende giderim sevgilicikle, havai fişek işi berbat ya sinirimiiii bozuyolllarrr

ezgicim canım temmuzun ilk haftası gidicez nasipse kaçasım var bu şehirden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…