ezgicim ben kapalıçarşı ve kozahan buralara gitmeyi ve o sokaklarda yürümeyi düşünüyorum şimdilik belki 1 gecede mudanyada kalırız gibi geliyor inşallah gidebilirim canım çok istiyorum fotoğraflamak gezmek özgürce vakit geçirmekk
bursada okuduğun için özeldir özlemini anlıyorum benim zonguldağı özlediğim gibi insan olgunlaştığı aşık olduğu şehirleri özlüyor hep galiba birşey olsada hatırlasam anılarım canlansa diyorum bazen, istanbuldan çok yoruldum şirketteki herkes kocalarıyla en güzel yerlere tatile gidiyor bir arkadaş bal ayı otellerine gidicek imreniyorum ne güzel yaa bende çok gitmek istiyorum ama bu seneyide onsuz tatil yaparak geçirmemek adına kısa kısa kaçıcam kısmetse
çağlam günübirlik yakın yerlere kaçmak çok hoş oluyor yahuuu :))))))))) inşallah bizde bu yaz kaçabiliriz yine biryerlere çok heyecanlıyım
ohohoyy aşkımmm benimm sen de iiki varsınnnn kiii
cevirim biter bitmez biz de günübirlik de olsa kacıcaz biyerlere kesin karar verdik bu yüzdn sana basvuruyorum pastam... şile de biyere gittiniz ya siz orayla ilgili bilgi almam gerek, özel arabayla mı gittiniz ulasım nasıl bir de havuza girmişsiniz ya havuz size özel mi oluyo cunku resimlerde baya boştu
zonguldakta amcamlar var benim.çocukluğum neredeyse orada geçtii:))
bende öyle istiyorumkii sevdiğimle doyasıya gezip tozabilmeyi tatil yapabilmeyi...o balayı otellerinin reklamlarnı görünce içim gidiyorrr..bende hayallerle yetinmeye çalışıyorum..
mudanyada çok güzeldir tatil kasabası gibi aynı.bursanın pek çok yerinde ayak izlerim vardıreğer merkezde bir yerde kalıcaksan otel tavsiye edebilirim canım. bursada kısada olsa sevdiceğinle tatil yaparsın.öyle iyi gelir kiii
pelincim 25 haziran 1990 doğumluyum bende sen daha küçükmüşsün bak buna sevindimyemek yapamamayı dert etme elbet öğreniceksin zamanla çok pratik hale gelirsin. üniversitedeki ev arkadaşım bırak yemek yapmayı hiç bi iş bilmezdi neredeyse.sanki kendi kızım gibi yetiştirdim onu annesi teşekkür ediyo bana
6 7 8 her dakika motor var bakarızda tarifeye her 20 dakkada bir var balım sen merak etme
bakırköye inip deniz otosyla yarım saat bostancı, bostancıdan ada yarım saat kavuşmamız pahabiçilemezsize fayton sefası ısmarlıcam o yüzden ayayorgiye rahatça çıkarız çok geçe kalsak bile iskeleyede araba ayarlar ineriz olaaa:))))))))
çağlam günübirlik yakın yerlere kaçmak çok hoş oluyor yahuuu :))))))))) inşallah bizde bu yaz kaçabiliriz yine biryerlere çok heyecanlıyım
benimde zonguldağın her köşesinde ayak izim var hattaha zor tutuyorum gitmemek için amasrayı özledim orasıda çok harika biryer inşallah oralarda giderim
canım varya cidden çok sevindm bursayı bilmene taktım illada gidicem oraya yardımlarını isticem karar verdğmzde mudanya yada bursa merkezde kalmayı düşünüyorduk iyi oldu kuzum öğrendiğim sana muhakak sorcam herşey için şimdidden saol
kızlarrrrr beyaz eşyalarını alan var mıydı aramızda?
bana bosch çamaşır makinesi önerebilir misiniz acebaaa?
berfooo burdayımmm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?