'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum benim sevdicek boschta çalışıyo o nedenle o daha uyguna alıyo
öyle bi fırsat geçmiş şuan eline sanırım, gün içinde istediğin modeli at dedi
ben de hiç araştırmadım daha önce, pek de anlamam zaten
sen yollarsan çok iyi olurrrrr
bi de bu model iyi gibi sanki Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAS28840TR :26:

Son düzenleme:

yok canım Türk yapımı olcak bizim, bizzat özel yapçaklar istediğim modelde
öyle bi durum söz konusuymuş, sen istediğin özellikleri söyle falan dedi
ben de senin bu yolladıklarını mail atayım ona
çok sağol gizimmm

aaaa özel ürün olcaksa çok harika canım bizde alcağmz zaman model tavsiyesi isteyeblrmyz müstakbel nişanlından

ben araştırdım ama sevgilicik bilmyor piyasayı :)

sana buzdolaplarndada tavsiye vereblrm gardırop tipli istiyorum ama kombide bakıyorum şu sıralar gidip gördüm bide tüm beğendiklerimi hemen yarın evleniyorum sankiii oysaki bunlar aşama aşama ne acelem varsa kaptırdım kendimi ama artık dizginlemem lazım

berfincim özet geç hayatım anlamadm kiii

bn anlamadımki napıyosunuz:) erdi ben gelince adalara gidelim dedi. bnde olur dedim. hatta gitmişken bi akşam kalalım dedi. bende yok dedim.d izin alamam zaten evden

yarın pelintoş gelıyoo kuzumm onu alıp gizin yanına gidiceezz biz esenlerdenden bakırköye bakırköyden bostancıya ordanda adaya gidicez fındıgım şuan en kolay ve kısa yol o gibi geliyo ama sana bostancı daha yakın trenle oraya gelip ordan direk geçebilirsiniz sankiimmm

kuzum o önce bulaşık makinesindeydi şimdi küçük ev aletlerinde o nedenle o da anlamıyo çamaşırdan
bi de o maliyet, finans falan onlarla ilgilenio pek anlamaz muhtemelen özelliklerden
ama tabikine istediğiniz herşeyi danışabilirsiniz sorarım sevdiceğeee

bu arada eğer olurda kalabılırsenız yıldızlar evini tavsıye ederım fındık cok guzel terası falan kahvaltılarıda süperdiii

canım senin sevgilicik ne iş yapıyor boschtaaa

minnağım yıldızlar büyükadadakimi kuzum

aaaa hiç davet etmeyin.. iyi eğlenceler size:s

berfincim özet geç hayatım anlamadm kiii

adalara nasıl geçicem dedim? kadiköyden yada haremden?

aaaa berfoooo şimdii şaplaa yersin totona totonaaa hee günlerdir burda banngıır bangıır bağrıoz topiğe ziyaretçi gelenler bile görmüştüür planı zaten ortada yaptık yarın adaya bız harıcı bussuru ziyaretcı gıdıcek dıye korkmaktayım

Giziiim eveett sizin adadakii eger konsepti değişmediyseeee cook guzeldii orasıı helee tekli odadakii yataaakk süperdii bu ikeadaki sedir gibi yatak varya onun gibiydi prenses yatağıı gibii

kendinize göre haklısınız. ben görmedim biliyorum. nblm ya üzüldüm yine.. iyi eeğlenceler

berfincim valla kimseciklere özel davette bulunmadık bangır bangır bağırdık gelin die birtane daha görüşme olcak adada bu sefer pelincik geliyo die hızlıca halletik ama hergün yazdık cidden üzme bizi canım alınma

minnağım sana trene bineblceğni sölemiş en mantıklı yolu tarif etmiş

minnağım ben hiç girmedim o otele yahuuu sen memnun kaldıysan bende tavsiye edeym geleceklere kuzucuk

tşk ederim. olurda erdi gelince gidemezsek ararım seni. olurmu

kendinize göre haklısınız dedim zaten. özel davet falanda beklemedim.. topiğe girmediğm için fark etmemişim. bunun için sizi suçlayamam. ama üzüldüm. bırakında okdar hakkım olsun

Son düzenleme:

tabıkı ara tarıf ederıımm canımm, suçlu haklı yok tabiiide üzülmen bizide üzer bunu bıl senın yerın degerınnn ayrı berfoo görülmüştür diye tahmin ettik bizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…