canım senin sevgilicik ne iş yapıyor boschtaaa
minnağım yıldızlar büyükadadakimi kuzum
gizemciim saatini güle güle kullan çoook beğendimmmm.rengi harika
balım benim olmasını istiyodum kaptım oni dünyaya 1 kez geliyorz alabilcek durumumuz varken alalım dimi annem hiç istemedi sevgilin almış saat bide nişanda alırlar dedi bende hayır kendim alcam dedim aldım nişandada alcaklarsa alsınlar ama dünyaya bir defa geliyos anı yaşayalım azcık
sen gelcekmisin yarın adaya canım
gizom cok iyi yapmıssın kuzumm güle güle kullan
ayy saatler gecmio sankii yaaaaksam olsun artıkkk cennet kokulu, kaslı kollarına kavusayım askımın
gizom cok iyi yapmıssın kuzumm güle güle kullan
ayy saatler gecmio sankii yaaaaksam olsun artıkkk cennet kokulu, kaslı kollarına kavusayım askımın
çaalaam kas diyincee aklıma bitaneciğim geldii.sırf film izlerken bir tane adamın kaslarını beğendim diye(ki normalde kaslı erkek sevmem ben kararında olmalı) hırs yaptı spora başladıı ve tam istediğim ölçülerde kas yaptııgüçlü erkeğimm benimmmmm kaslarına iltifat edincee acayip gaza geliyorr yirimm onuu beeenn:98:
yarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsun
timamm giziiiimmmm ayy yarın olsun bian eveeelllPelmiğiiiimmm sen uyuabillceniiiimii sanooosuuunnn fıldır fıldır gezdürüüücüüyyk seniiii en yogun tatilin olcak heraldee yenıcıftlıktee deniz kenarında anca uyursun artık
Eneeeeeeeeee eriklii miiiiiii senii piiiissss bu seeneee gelceksinn dee haberim olmıcaakkk vallahi yolarımmm kırmızı saçlarını heee basarım erikliyiiiahh kuzular yaaaa bizim de sevdicekle böyle 3 günlüğüne de olsa bi yerlere kaçmaya o kadar ihtiyacımız var ki
dur bakalım belki temmuzun 2. haftası olabilerrr
hem onun işi ayarlaması lazım hem de benim ailemi ayarlamam lazım
geçen yaz erikliye gitmiştik 3 günlüğüne ve hayatımın en güzel tatili olmuştu resmen
çok ihtiyacım var benim de
Gizommm saatini güle güle kullann balımm çaakkkiseeelllçocuklar duymasındaki dekolte kafa yönetici şirkette eğitim veriyordu şu andada yanımıza uğradı çok samimi çok içtenmiş
:))))))))))) kızlar saatime kavuştum bu arada aldım
SWATCH SVCK4047AG | Swatchsaat.com
Aaaaa berfiinimmmmm kızlar açıklama yapmışş bende davet ediorm her ne kadar bende misafir olcak olsam da seni görmekk isterimm cnm imkanınn olursaa mutlakaa geell!!tşk ederim. olurda erdi gelince gidemezsek ararım seni. olurmu
kendinize göre haklısınız dedim zaten. özel davet falanda beklemedim.. topiğe girmediğm için fark etmemişim. bunun için sizi suçlayamam. ama üzüldüm. bırakında okdar hakkım olsun
evet geçmiyoooo yahuuuuu geçsin ama artık vakitt çağlam tabirlerini çok seviyorum kiiii
çaalaam kas diyincee aklıma bitaneciğim geldii.sırf film izlerken bir tane adamın kaslarını beğendim diye(ki normalde kaslı erkek sevmem ben kararında olmalı) hırs yaptı spora başladıı ve tam istediğim ölçülerde kas yaptııgüçlü erkeğimm benimmmmm kaslarına iltifat edincee acayip gaza geliyorr yirimm onuu beeenn:98:
ben son sayfayı göremiyom valla
ben de 915.sayfadan direk 916 ya atlıyorum :26:
neyseee
tatil planları, herkesin sevdiceğiyle tatile ihtiyacı var ..
benim de sevgilimi görmeye ihtiyacım var
peloşum ihaleyi sana bıraktım :)) bakalım umarım 23ümüzde evli oluruzzzz
banada üniversitede "küççük" diyorlardıı.üstten ders aldığım için hep koca adamlarla derse giriyodum.afla gelenler vardı çünkü.şimdi şirkettede en küçüğüm.bayanlardan bana yaşı en yakın olanla aramda 9 yaş varbizz bööleee iyiyizzzz dokunmasınlar bizeeeeeeee
ağzını yediiiimmmaz kaldııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?