'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım senin sevgilicik ne iş yapıyor boschtaaa

minnağım yıldızlar büyükadadakimi kuzum

kuzucuğum endüstri mühendisi
şuanki görevi de (yılbaşından beri) küçük ev aletleri bölümünün alan yöneticiliği
ondan önce de bulaşık makinesinde controlling yapıyodu yani böyle ne kadar mal olur bi makine tarzı bişeymiş
tam bilmiyorum valla..finansal kısmıyla ilgileniyo işte bütçe planlama gibi

berfincim valla kötü bir niyet yok bilesin kuzum burda yazdık gelebilcek gelincikler gelsin die canım yarın gelebilcek durumun varsa bekleriz lütfen evde durcaksan bir işin yoksa gel beraber vakit geçirelim

gizemciim saatini güle güle kullan çoook beğendimmmm.rengi harika

balım benim olmasını istiyodum kaptım oni dünyaya 1 kez geliyorz alabilcek durumumuz varken alalım dimi annem hiç istemedi sevgilin almış saat bide nişanda alırlar dedi bende hayır kendim alcam dedim aldım nişandada alcaklarsa alsınlar ama dünyaya bir defa geliyos anı yaşayalım azcık

sen gelcekmisin yarın adaya canım

gizom cok iyi yapmıssın kuzumm güle güle kullan

ayy saatler gecmio sankii yaaa aksam olsun artıkkk cennet kokulu, kaslı kollarına kavusayım askımın

iyi yapmışsın ohh sefan olsun nişanda saat yerine başka bişey aldırırsen sende.şahsen ben öyle düşünüyorum. saat takmayı çok sevmem çünkü onun yerine severek takabileceğim bileklik, küpe veya kolye olabilir.
tatlım ben gelemiyorum adaya malesef ( annecik biraz sorun çıkarttı. onun yerine sevgilicikle sabahtan pazara oradanda viaporta gitmeyi planladık.tatil için alışveriş yapıcam. adaya gidemediğimize üzüldüğüm için sevdiceğim pazara gitme fikrime itiraz edemedii paşa paşa gelicek benimlee
ama adaya gitmeyi tercih ederdim gerçekten istiyordum sizleri görmeyii

ayy saatler gecmio sankii yaaa aksam olsun artıkkk cennet kokulu, kaslı kollarına kavusayım askımın

evet geçmiyoooo yahuuuuu geçsin ama artık vakitt çağlam tabirlerini çok seviyorum kiiii

özgem sevgiliciğin mesleği maşallah çok iyimiş inşallah çok çok iyi yerlere gelir

çaalaam kas diyincee aklıma bitaneciğim geldii.sırf film izlerken bir tane adamın kaslarını beğendim diye(ki normalde kaslı erkek sevmem ben kararında olmalı) hırs yaptı spora başladıı ve tam istediğim ölçülerde kas yaptıı güçlü erkeğimm benimmmmm kaslarına iltifat edincee acayip gaza geliyorr yirimm onuu beeenn:98:

hahaaa benimkidee spor yapıodu o geliştikçe ben küçülüyodummm dedim kes artık yapmaa ben yok olcak yanında görünmicem falan ama şimdi devam edioo benimkide

Kızlar ben geldimmm tam 60 tane faturaa kestiimm ayrıcaaa bu zaman zarfındaa diğer firmamıza bile gittim turboya bağladım gene heee

Ezgiiimmmmm yaaa yine mi ihale bana kaldııııı Enn küççükkk gelincikk ben miyiimmm ayy üniversitede de bu durum boleydiii yurdun en kucuğuu bendimm reşit bile değildim düz lise mezunu oldugum içinnn 17 yaşında üniversiteye gidip 19mda bitirdimm o zamanlarda turboymuşum
yarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsun
miniiiimm aşkıımm yarın olsuunn artıııkkk
aaayyyyy hadii olsun beaa

Eneeeeeeeeee eriklii miiiiiii senii piiiissss bu seeneee gelceksinn dee haberim olmıcaakkk vallahi yolarımmm kırmızı saçlarını heee basarım erikliyiii
bizimm orda yazlığımız vardı canımm çocukluğum, gençliğin erikli de geçtii ahhh ahhh

Gizommm saatini güle güle kullann balımm çaakkkiseeelll
Aaaaa berfiinimmmmm kızlar açıklama yapmışş bende davet ediorm her ne kadar bende misafir olcak olsam da seni görmekk isterimm cnm imkanınn olursaa mutlakaa geell!!
bi de ben sana solendi die hatırlıorum hatta sen demiştin ki kötü erdi izin vermez

peloşum ihaleyi sana bıraktım :)) bakalım umarım 23ümüzde evli oluruzzzz
banada üniversitede "küççük" diyorlardıı.üstten ders aldığım için hep koca adamlarla derse giriyodum.afla gelenler vardı çünkü.şimdi şirkettede en küçüğüm.bayanlardan bana yaşı en yakın olanla aramda 9 yaş var bizz bööleee iyiyizzzz dokunmasınlar bizeeeeeeee

evet geçmiyoooo yahuuuuu geçsin ama artık vakitt çağlam tabirlerini çok seviyorum kiiii

ay gizom ne desem anlatamıorum içimdeki aşkı... bu çocuk yaktı kavurdu beni resmen yok böle bişi

koptum ya enişteye bak sennnnnn

valla benimki öle bişe yapmaya kalksa kesin Hulk olur şuan kıvamı iyi zaten üzerime devrilcek de asfalta fotokopim cıkcak diye tırsarak geziorum yanında...

özellikle uzaktayken sinirlendiriorum falan

sevindim tek olmadığımaa :))) herkes yaştan bahsedince üzülüyordum ben gerçekten küçükmüyüm diyee.hem okul tamam iş tamam daha neyi beklicemkiiii aşığım ben aşıkkkk kavuşmak en doğal hakkımızzz

Benimde oyle Ezgomm vallahi yaa ilk işe girdiğimde yaş ortalamasını direk düşürdün diye dalga geciyorlardı ama küçük olmak da güzeeeell seviyoruummm yaşımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…