evetttt, 14 güün.. geçsiin hemen , sonra daaaaaaa
ben büyümek istiyorum. evet hemen bir yaş daha büyüyüp aşkıma kavuşmak istiyoruuuum
uzak olmak çok kötü
aynennn kusummm hemen 25 olayım ve kavusayım artık sonsuz askıma yaaaaa
onsuz eriyorum resmen
galiba bence biz cok onceden birmişiz aslında sonra bizi ikiye ayırıp salmıslar dunyaya... baska turlu mumkun değil yani birinin cekimine bu denli kapılabilmek
ben de yediği önünde yemediği arkasında olan iş yapmayan gelinlerdenim
üstelik de koskoca eşşeğim yani
ama evlenince yaparım sevdiceğimeeegerçi zor olcak biraz hem çalışıp hem işlere yetişme ama
olsun değer ki
ezgim pelommm yavrularım 3 sene önce işe ilk girdiğim zaman en minik bendm sonra 88 li diğer arkdşlarım geldi ağustos doğumlu olduğum için en minik yine bendim geçen yıl şirkete 93 lüler başlayınca üniye gitmediler staja başladılar o sırada abla oldum resmennn ama 93 lüler benden büyük durdukları için hala koskoca yerde bana minik diolardı
genel müdürlüğe geçince 1000 kişinin içinde en küçük olmasamda birimde hala en minnak benim ne kötü 80 lilerle arkadşlık yapıyorum olgunlaştım
ben 2 sene önce çeyiz almazken peloşum sen çeyiz alıyorsun evlilik yaşını indirmeyin azcık evin sefasını sürün kızlar
gerçi ezgim sen bildiğin anne gibi takılıyorsun bende pelom gibi evde bişi yapmam belki haftasonları yemek denemleri tatlıydı pastaydı uğraşırım ama öyle hergün uğraşmam ne etcez evlennince yancaz valla:18:
kaç yaşındasın özgeem?
fotoğraflarından en fazla 24-25 gibi duruyosun..
bebeklerim, aşkım ve müstakbel ailesini ağırlamamıza iki hafta kaldı
ilk yemeğe gelecekler, uzak yerden geliyolar diye.. sonra da bir gün çaya çağırıcaz..
yemek ne yapıcaz diye sordum anneme, ne istersen onları yapalım dedi..
ben de size sorayım, düşüncemi de söyliyim:
.mercimek çorbası (aslında havalar çok sıcak, soğuk soğuk ayranlı çorba mı yapsak bilemedim)
.yaprak sarma
.meksika salatası
.çoban salata
.içli köfte
.pirinç pilavı
.fırında tavuk veya izmir köfte
.tatlı olarakta tavuk göğsü veya ev yapımı kadayıf yanında da dondurma
nurayım menü çok güzel tatlı olarakta kadayıf ve dondurma daha hitap eder büyüklere gibi geldi :))))) daha ağır olur
birde biz iftarda hep buğday çorbası yaparız yani namı değer ayran olan çok güzel olur taze nanelerde koyarız yaprak yaprak harika mis gibi kokar
ben menüyü çok beğendim içli köfte başlı başına harika gözüm başka bişi göremezdi herhalde çok iyi tercihler
çaya çardığınızda kısırdı börekti pastaydı halledersiniz hayatım bide amerikan salatası çokta güzel olur
açmıyım neyimmm evet açım nuraym bu saate yapmayydn iyidi
Aaa canım evet biliyorum onu yöresel şeylere bayılırım çok severim ayranlı çorbayı içtim canım şimdi hatırladım.. Bizim buralarda yapılmıyor malesef ay canım çekti şimdipelimimkooo sordum soğuk ayranlı çorbayı da seviyolarmış onlarda yapıyomuş sık sık.. aslında hiç yediniz mi bilmiyorum, içinde nohut var, buğday var, nane dökülüyo üstüneama fazla yöresel bişey oldu en iyisi mercimek gibi
peki ana yemeği tavuk mı yapsak, içli köfte de var zaten izmir köfte olmasın dimi
çağlaaammm meksika salatasına ben de bayılıyoruuuummm
annem e söyledim o da sevdi menüyübüyük büyüüük ihtimalle yüzde 90 böyle olucak bakalım
çaya geldiklerinde de sarıyer böreği yapıcaz ama aşkım yiyemicek, o erken dönüyo çünkü istanbula
uuuççç uuuuççç aşkaaaa uçç kurabiyeeeeemmmmveeee o kutlu an geldiii ben aşka ucuyorum artıkkkkkk görüşürüz bebeklerim
off off offf o yemekleriii yeeeğğğğriiim hemde gözümm kapalııııııııı bi hamledespora gitmek üzereyken yapılcaakkk şeymii bu lokumumm dünde kayınannişime özel tahinli kurabiye yapmıştı meral tetem bodruma gıtmeden once hep yapıo, bu sefer kayınannimde döktürmüüş kısır pattiz salatası sıgara boregiii gün menüsü gibi oldu diyip gülüp gülüp yidirdii, kaşla göz arasında dolduruyooo tabaamııı ama kısırın tadıı damaaaammmmdaaaa kaldııı valla pelmikle beraber yaparız artık
aaaa kısırı güzeeel yaparım beennnn seeennnnleee yapalıımmm bebeeekkkk ayy yapalımm aşkıııımmm istiormm yaaaaa dün anniko yapmıstı burun kıvırdım evremikle karides ve kalamar yemeye gittik.. inşallah kalmıstır kısır da nasibimi alırım
iyi sporlaarrr aşkiloppp yak yağlarııı geeellll hoş ben o yağlara kurban olurummm
günaydınn canlarıma
nazlı lokumum aşkla bugüüünnnoy ne güzel
pelimimmmm, yarın izine çıkıyosun kafan rahatlıycak kendine geliceksin bebişim
yağmur mailini aldım
hoşgeldin aramıza.
ne konuşacaklarını falan sen niye düşünüyosun bırak onlar düşünsünsen zaten heyecanlı olursun bide onların heyecanını alma üstüne..
evinize davet et, bi çay içer sohbet edersiniz..
bir kaç saat durur kalkar sevdiceğin.
evde olmaz diyosan dışarıda üçünüz bi yemek yiyin veya pastanede falan oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?