'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgim pelommm yavrularım 3 sene önce işe ilk girdiğim zaman en minik bendm sonra 88 li diğer arkdşlarım geldi ağustos doğumlu olduğum için en minik yine bendim geçen yıl şirkete 93 lüler başlayınca üniye gitmediler staja başladılar o sırada abla oldum resmennn ama 93 lüler benden büyük durdukları için hala koskoca yerde bana minik diolardı

genel müdürlüğe geçince 1000 kişinin içinde en küçük olmasamda birimde hala en minnak benim ne kötü 80 lilerle arkadşlık yapıyorum olgunlaştım

ben 2 sene önce çeyiz almazken peloşum sen çeyiz alıyorsun evlilik yaşını indirmeyin azcık evin sefasını sürün kızlar

gerçi ezgim sen bildiğin anne gibi takılıyorsun bende pelom gibi evde bişi yapmam belki haftasonları yemek denemleri tatlıydı pastaydı uğraşırım ama öyle hergün uğraşmam ne etcez evlennince yancaz valla:18:

evetttt, 14 güün.. geçsiin hemen , sonra daaaaaaa

ben büyümek istiyorum. evet hemen bir yaş daha büyüyüp aşkıma kavuşmak istiyoruuuum
uzak olmak çok kötü

aynennn kusummm hemen 25 olayım ve kavusayım artık sonsuz askıma yaaaaa

onsuz eriyorum resmen

galiba bence biz cok onceden birmişiz aslında sonra bizi ikiye ayırıp salmıslar dunyaya... baska turlu mumkun değil yani birinin cekimine bu denli kapılabilmek

katılıyorum canım

ben de yediği önünde yemediği arkasında olan iş yapmayan gelinlerdenim
üstelik de koskoca eşşeğim yani
ama evlenince yaparım sevdiceğimeee gerçi zor olcak biraz hem çalışıp hem işlere yetişme ama
olsun değer ki

kaç yaşındasın özgeem?
fotoğraflarından en fazla 24-25 gibi duruyosun..

Gizomm ballı kurabiyemm çeyiz alıorumm çok hoşuma gidiyorr canım biliosunn kıyafete yatırım yapmak da bişi değil cnm alıosn giyiyosn bikaç kez sonraa puuuffff bari kalıcı bişi olsun die ceyiz alıorumm ki seviorumm daa gizoommm kıyafetten daha zevkli çeyiz alışverişi
ben zaten denemeyi de sevmem kıyafet alırken o yuzden ceyiz kurtarıcı gibi

sefamııı süreriimm gizommmm oohh bugunler geri gelmeyecekk

gizoommmm pasta isterim börekk isterimm kurabiyeee isterimm ellerindennn yemek isterimmm isterim de isteriimm gizotumm

bebeklerim, aşkım ve müstakbel ailesini ağırlamamıza iki hafta kaldı
ilk yemeğe gelecekler, uzak yerden geliyolar diye.. sonra da bir gün çaya çağırıcaz..
yemek ne yapıcaz diye sordum anneme, ne istersen onları yapalım dedi..
ben de size sorayım, düşüncemi de söyliyim:

.mercimek çorbası (aslında havalar çok sıcak, soğuk soğuk ayranlı çorba mı yapsak bilemedim)
.yaprak sarma
.meksika salatası
.çoban salata
.içli köfte
.pirinç pilavı
.fırında tavuk veya izmir köfte
.tatlı olarakta tavuk göğsü veya ev yapımı kadayıf yanında da dondurma

kuzularım ben yavaştan kaçarrr
haftasonum çok yoğun ve bol aşklı olcak kısmetse
size de bolll eğlenceler kuzularım iyice eğlenin hasret giderin, benim yerime de öpün birbirinizi canlarım benimmmmm

nurayım menü gayet güzel görünüyo valla
zaten açım yerim hepsini
hava sıcak olsa da mercimek çorbası gider yine de kuzummm
ayranlı çorbayı herkes sevmeyebilir sankim, mercimek kurtarıcı olur bu durumda

öpüyorum hepiniziiii

Canım menu cok guzel ya ama bu saatte solenir mi buu açııımmm Hepsini yemek istiyorum hele hele içli köfte!! Bayılırım yaaaa İstanbul'da otururken annem komşularla yapardı hep

Canım bence mercimek çorbası iyi seçim ayranlı çorbayı herkes tercih eder mi bilmiyorum.. :26:
Diğer herşeyi çok beğendim ve menü gerçekten çok güzel. Değiştirmeyin bence bu şekil gayet iyi.
Tatlıya gelicek olursak kadayıf ve yanına dondurma harika olur canım.

wuuuuuuu nurayımmmm cok leziz bir menu olmus

su meksika salatası harika bişi yaa askım da bayılıyo hem cabuk oluyo hem lezzetli hem de cok renkli bir goruntusu oluyo

pelimimkooo sordum soğuk ayranlı çorbayı da seviyolarmış onlarda yapıyomuş sık sık.. aslında hiç yediniz mi bilmiyorum, içinde nohut var, buğday var, nane dökülüyo üstüne ama fazla yöresel bişey oldu en iyisi mercimek gibi
peki ana yemeği tavuk mı yapsak, içli köfte de var zaten izmir köfte olmasın dimi

çağlaaammm meksika salatasına ben de bayılıyoruuuummm

annem e söyledim o da sevdi menüyü büyük büyüüük ihtimalle yüzde 90 böyle olucak bakalım

çaya geldiklerinde de sarıyer böreği yapıcaz ama aşkım yiyemicek, o erken dönüyo çünkü istanbula

nurayım menü çok güzel tatlı olarakta kadayıf ve dondurma daha hitap eder büyüklere gibi geldi :))))) daha ağır olur

birde biz iftarda hep buğday çorbası yaparız yani namı değer ayran olan çok güzel olur taze nanelerde koyarız yaprak yaprak harika mis gibi kokar

ben menüyü çok beğendim içli köfte başlı başına harika gözüm başka bişi göremezdi herhalde çok iyi tercihler

çaya çardığınızda kısırdı börekti pastaydı halledersiniz hayatım bide amerikan salatası çokta güzel olur

açmıyım neyimmm evet açım nuraym bu saate yapmayydn iyidi

gizooom eveeeet o çorbaaaa, geçen sene iftarımın çoğunu onla açtım
tavuk göğsü de benim aşkım çok seviyo diye bide hafif olur diye tercih ettim ama pelimikte kadayıfı tercih etti sende. öyleyse kadayıf yapıyoruuuz

evet bu saatte söylemeyeydim iyiydi affedin beni

off off offf o yemekleriii yeeeğğğğriiim hemde gözümm kapalııııııııı bi hamlede spora gitmek üzereyken yapılcaakkk şeymii bu lokumumm dünde kayınannişime özel tahinli kurabiye yapmıştı meral tetem bodruma gıtmeden once hep yapıo, bu sefer kayınannimde döktürmüüş kısır pattiz salatası sıgara boregiii gün menüsü gibi oldu diyip gülüp gülüp yidirdii, kaşla göz arasında dolduruyooo tabaamııı ama kısırın tadıı damaaaammmmdaaaa kaldııı valla pelmikle beraber yaparız artık

Aaa canım evet biliyorum onu yöresel şeylere bayılırım çok severim ayranlı çorbayı içtim canım şimdi hatırladım.. Bizim buralarda yapılmıyor malesef ay canım çekti şimdi Burda en fazla Tarhana tüketilir özellikle de ramazan da bol boool sofralarımızı süsler. Az kaldı ramazan heyecanına :)
Canım ana yemek tavuk olabilir dediğin gibi çünkü içli köfte zaten kıyma ve soğan bileşimi oluyo ya tavuk daha iyi gibi.
Ayy çaya bende gelsem ya
Hatta keşke yarın seni de görebilseydim...

veeee o kutlu an geldiii ben aşka ucuyorum artıkkkkkk görüşürüz bebeklerim
uuuççç uuuuççç aşkaaaa uçç kurabiyeeeeemmmm

aaaa kısırı güzeeel yaparım beennnn seeennnnleee yapalıımmm bebeeekkkk ayy yapalımm aşkıııımmm istiormm yaaaaa dün anniko yapmıstı burun kıvırdım evremikle karides ve kalamar yemeye gittik.. inşallah kalmıstır kısır da nasibimi alırım

iyi sporlaarrr aşkiloppp yak yağlarııı geeellll hoş ben o yağlara kurban olurummm

oouuuwwww shhiiiitttt kocaaaa biii kasee yeriiimmmmm ya kısıra veee mercımek koftesıne dayanamıyoooruuummm aşkoookk dün 2003ten kalma eteğimii giydiiimm biloomusun kayınanniimm küçüücüüüksüüün didi dedim bu etegı aldıgımda gercekten küçücüüktüüm beeenn Allah banada kız evlat verdi diyoo ağzını yediğiiimm yağmalıcam onudaa hee

ben onun ailesiyle tanıştığımda kolay olmuştu zaten ablasıyla annesiyle hemen konuşmaya girebildik. benim annem çok konuşkan değil ne bileyim çekinirler diye düşündüm ama ne kadar erken olursa o kadar iyi. evde değil de dışarda yemek olabilir. artık konuşmaları da onlar düşünsün çok haklısın :)) teşekkür ederim canımmcım :)

pelimmmiiik kaç gündür soğuk ayran çorbası içerken bitmişti annem bugün kaynatmış buğdayı çorba yapcakmışş

ve zeytinyağlı sarma, havuç boroni ve amerikan salatası yapmış şimcik mamamı yedim annecim arkadaşın gelcek madem hade odfanı topla mamaları ben hazırlıyorum dedi

ayyy bizimde menümüz özel oldu galibaa

yaprak sarma
ayran çorba
pilav
fırında tavuk
havuç borani
çoban salata
amerikan salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…