'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vuhuuuwwwww menüyee baahh heleeee

Anaaammm ne çok konuşmuşsunuz...

Oku oku bitiremedim sayfaları... Yine düğünden geliyorum ben ... :123:Hemide köy düğününe gittim...

Ya sanki başka bi dünya orası... Turistmişim gibi davrandılar bana...

Pek güzel olmuş arkadaşımmm... Kimbilr bi daaha ne zaman görüşücez...

Şehir dışına gidiyo... Eşide çok kıskançmış artık bilemiyorum.. Ama özliycem onu kapıdan ayrılırken üç kere dönüp dönüp sarıldım..

İnşallah çoookkk mutlu olur... :123:

veeee yine ve yineeee Sıra sende sözlerine maruz kaldım....

kuzucum yarın dönme beraber yiyelim

bu arada yarın güzel beslenmeyi unutuyorsun emi canım :))))))ayayorgide köfte yeriz

ahh keşşkee giziiim yaaa ama işte babişler günündee gitmemiz lazıım ayrı oluncaa malesef özel bi randevu gibi buluşuluyoo aynı evde olsak öper koklar gelirdim tabııkı güzeelll beslenmee stooopppp tellerimin dayanabillcee herbişiyii yeeğğriiiimm

Oooohhh yarasınnn lokumumaaaaaa herbişeeyyyy yer ooo aşkooo süt mısırlıı cippss
aaayyy 2003 müüü benim deee var oylee cocukluktann kalmaaa hatta halaa olan kotlarım var sahip olduğum herşeyi güzel kullanırım hiçbişeym eskimio bu yuzden asko sende bendensinn

Aaaayyyy annenii öperiimmm gizootuummm ellerinee sağlıkkiiiiiii eminimmm çok güzellerr menü gerçektennn çok güzel ve özeeell dolayısıyla bende özel hissettim kendimiii

gizomm canıımmmm odanıı topla kalite kontrol yapcammm

kızlarımm size veda edemedn çıktım bugün evede ancak girebildimm.işler o kadar yoğunduki nasıl çıktım bilmiyorum bile.sonra koştur koştur eve geldim (tabi gelirken yolda market alışverişi falan yaptım) sonra doğruu spora yetiştim. ayrıcana spor üyeliğimi dondurdum bugün itibariyle ramazandan sonra devam edicem sıcakta çekilmiyorr.
sonra komşuya gittim bekar bi ablam var benim o çağırdı.falda bakar çok güzellll bayram sonrası yüzükleri takıyosunuzz dediii ay inşallahhhhhhhhh..fal tabi bu ama olsun ben duama inşallah diyim

valla canım erkenden öğrenip bilmek güzel ama yoruluyorum artık biliyormusun.tüm sorumluluğu üstlenmek bazen ağır geliyor.ama Allah tan evle uğraşmayı seviyorum.yemek yapmak en büyük zevkim diyebilirim.yemek konusunda ustayımdırda hamur işinde falan zayıftım.onuda internet sayesinde baya geliştirdim.lezzetli poğaçalar,kurabiyeler yapabiliyorum artık ahh keşke yarın bende gelip görebilsem sizleriiii
nuraycımm mönü süperr çok iştah açıııı
özgecanımm sana mutlu haftasonlarııı

Ezgicanımmmm hoşgeldinnnn bebegiiimmm Allah kolaylık versin sana iyi tempodasınnn vallahi canım yaaa

süüüüttt mısırlııı ciipppssss pelmiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk nası canım çekktiiiii

Ayyy olsa daa yesekkkk karışık votka ya da vişne votkanın yanında yine yiyelim kiiiii hattaaa siziinnn balkonda yapalımm yineeeee

iviit iviiitt iviiitt bunu yapmalıyıııızzzzz aşkııııııımmmm şarkı türküü eşliğinndee hemdee hamaagıda kurabılırseekk keyfımızee yoook diyeceeekkk yooookkkkk

iviit iviiitt iviiitt bunu yapmalıyıııızzzzz aşkııııııımmmm şarkı türküü eşliğinndee hemdee hamaagıda kurabılırseekk keyfımızee yoook diyeceeekkk yooookkkkk

Aaaayyyy çoookk piiiss cnm cektii yaaa smdi sabah olmak bilmezz yaaaaa

annneeeemmm şarkı turkuu muuuuu fransızcadan ispanyolcadann bi gireriimm ooohh tam keyiflik oluurr demlenirizz aşkooooo

günaydın cici bebeklerim..
buluşma günü geldi çattı :) süper zamanlar geçirin inşallah

pelimiiiimi mıncırın yerime de... cok kobacan sarılınnn onaaa bu da kurabiyenin yerine diyeee tmm mı

nurayımmm sen geldiginde kacarı yok felekten bi gün calıcaaazzz yasadıgımız sıkıntı ve streslere inat.... derim ki fasıla gidelim... sabahlar olmasın diyelim

bu arada ben benim adamı zapt edemiyorum artık yaaa... sefere gidecegi kesinleşti gibi bişey ama hala eylülde evlenelim askım yeter valla dayanamıyorum yeminle bak ahada gözünün önünde eriyorum he de nolur yeter artık diyo

kıyamam yaaa

yine yogun bir gün beni bekler... bugun sayfalarca ceviri yapmam gerek... askım da biraz ara ver setlere bakalım alalım bugun dio

sanırım ben yandım öptüm hepiniziii

Gizemcim,gelinciklerimize iyi bak cnm bende hepinizi öperim dikkat edin bol bol eğlenin bizim yerimize de sstres atınnnnnn kiiiiiiiiiiiiiğğ

tünaydın kızlar herkes iyidir inşalllah bende heycanla nazlımla pelinimi beklyorum pelotum hala yolda inşallah gelcekler hemen

şanslılar ki hava aşırı çıcak değil poyraz esiyor biraz

çağlaaaaammmm evet evet bugün set bakın
altınbaşa da bakın, güzel modeller var fiyatları da uygun
çeviride de kolaylıklar diliyorum tatlıma

evde sıkıntıdan patlıyoruum ya

pastaaammm yiceez senıınn yerıneee pelmiiğii Giziim ben yavastaaann cıkoorum sımdı pelmıgıı almayaaa uçannzoo bekle biziii bebiloppppuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…