pelimmmiiik kaç gündür soğuk ayran çorbası içerken bitmişti annem bugün kaynatmış buğdayı çorba yapcakmışş
ve zeytinyağlı sarma, havuç boroni ve amerikan salatası yapmış şimcik mamamı yedim annecim arkadaşın gelcek madem hade odfanı topla mamaları ben hazırlıyorum dedi
ayyy bizimde menümüz özel oldu galibaa
yaprak sarma
ayran çorba
pilav
fırında tavuk
havuç borani
çoban salata
amerikan salata
vuhuuuwwwwwmenüyee baahh heleeee
kuzucum yarın dönme beraber yiyelim
bu arada yarın güzel beslenmeyi unutuyorsun emi canım :))))))ayayorgide köfte yeriz
Oooohhh yarasınnn lokumumaaaaaa herbişeeyyyy yer ooo aşkooo süt mısırlıı cippss
oouuuwwww shhiiiitttt kocaaaa biii kasee yeriiimmmmm ya kısıra veee mercımek koftesıne dayanamıyoooruuummm aşkoookkdün 2003ten kalma eteğimii giydiiimm biloomusun kayınanniimm küçüücüüüksüüün didi dedim bu etegı aldıgımda gercekten küçücüüktüüm beeenn Allah banada kız evlat verdi diyoo ağzını yediğiiimm yağmalıcam onudaa hee
pelimmmiiik kaç gündür soğuk ayran çorbası içerken bitmişti annem bugün kaynatmış buğdayı çorba yapcakmışş
ve zeytinyağlı sarma, havuç boroni ve amerikan salatası yapmış şimcik mamamı yedim annecim arkadaşın gelcek madem hade odfanı topla mamaları ben hazırlıyorum dedi
ayyy bizimde menümüz özel oldu galibaa
yaprak sarma
ayran çorba
pilav
fırında tavuk
havuç borani
çoban salata
amerikan salata
ezgim pelommm yavrularım 3 sene önce işe ilk girdiğim zaman en minik bendm sonra 88 li diğer arkdşlarım geldi ağustos doğumlu olduğum için en minik yine bendim geçen yıl şirkete 93 lüler başlayınca üniye gitmediler staja başladılar o sırada abla oldum resmennn ama 93 lüler benden büyük durdukları için hala koskoca yerde bana minik diolardı
genel müdürlüğe geçince 1000 kişinin içinde en küçük olmasamda birimde hala en minnak benim ne kötü 80 lilerle arkadşlık yapıyorum olgunlaştım
ben 2 sene önce çeyiz almazken peloşum sen çeyiz alıyorsun evlilik yaşını indirmeyin azcık evin sefasını sürün kızlar
gerçi ezgim sen bildiğin anne gibi takılıyorsun bende pelom gibi evde bişi yapmam belki haftasonları yemek denemleri tatlıydı pastaydı uğraşırım ama öyle hergün uğraşmam ne etcez evlennince yancaz valla:18:
süüüüttt mısırlııı ciipppssss pelmiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk nası canım çekktiiiii
Ezgicanımmmm hoşgeldinnnn bebegiiimmm Allah kolaylık versin sana iyi tempodasınnn vallahi canım yaaa
Ayyy olsa daa yesekkkk karışık votka ya da vişne votkanın yanında yine yiyelim kiiiii hattaaa siziinnn balkonda yapalımm yineeeee
iviit iviiitt iviiitt bunu yapmalıyıııızzzzz aşkııııııımmmmşarkı türküü eşliğinndee hemdee hamaagıda kurabılırseekk keyfımızee yoook diyeceeekkk yooookkkkk
Aaaayyyy çoookk piiiss cnm cektii yaaa smdi sabah olmak bilmezz yaaaaa
annneeeemmm şarkı turkuu muuuuu fransızcadan ispanyolcadann bi gireriimm ooohh tam keyiflik oluurr demlenirizz aşkooooo
günaydın cici bebeklerim..
buluşma günü geldi çattı :) süper zamanlar geçirin inşallah
güünayydın lokumummmminşşş güzel güzel vakit geçiriciiizz Pelmik sultan bi gelsin helee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?