özgeeeeeeeeeeeeeemmmmmm tepsiiiin harikaaaaaaaaa
nazlışım gününüzün süper geçmesine çok sevindiiim kiiiizaten 3 fıstık bir arada nasıl güzeeel olmaaz, yirim annem sizleri
ezgiiim harika bi gün geçirmişsiniz, okurken yaşadım resmençook güzel çok çok..
çağlalı kurabiyem nerdee benim
heeeyyyyy:))))))
bu cadılar bana sürpriz yaptı ben çok mutlu oldummm kiii
iiki varsınız kızlar bu gün neşe kattınız bana çok yoksa offlana pofflana gidicektm mağazaya anlamadm bile gün nasıl geçtii..geriye karelerimiz kaldı keske daha çok çekinseydik..bi dakine artıkmm..sizi çok seviorm topinize de yazıym dedmmm:18::18::18:
aaaa böle bi nilot görrdüümmm, aaaaa bölee bi nilooot gördüüümmmmheeeyyyyy:))))))
iiki varsınız kızlar bu gün neşe kattınız bana çok yoksa offlana pofflana gidicektm mağazaya anlamadm bile gün nasıl geçtii..geriye karelerimiz kaldı keske daha çok çekinseydik..bi dakine artıkmm..sizi çok seviorm topinize de yazıym dedmmm:18::18::18:
heeeyyyyy:))))))
gizeeeeeeeeeeeemmmmmm fotoğraflarınızı bekliyorum
nilim hep geel işte yaz buraya da böyle
çağlaaa nerdeee çağlaacık çağlaaa nerdessiiiinnn,(burda yazdığını görmeyince özlüyoruum he )
özgeciim heyecan durumları nasıl.. 4 günün kaldı
çağlacıkıım
şu çevirin bitsinde bir an önce herşeyine bol bol vakit ayırırsın kuzum ..
kizlaaaar yardiminiza ihtiyacim vaaarr
cumartesi günü midye seklinde bohca gördümmmm ondan istiyorummmm
ama resim cekemedimmm yaaaa resmi olan varsa bana yükleyebilir mi? yada internette nerede bulabilirim?
inşallah balımmm yapılcak cok iş var ama ben ceyize bile ara verdim
hiçbişeyden hevesim kalmadı sanki biliyomusun nedense hayattan sogudum yani
hiçbişey yapasım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?