'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlarım hayırlı Kandiller... Rabbim daha nicelerine sağlıkla, mutlulukla erişebilmeyi nasip eylesin İnşALLAH...

Hepinizi öpüyorum...

İyi geceler fıstıklarım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek, dualarınız kabul olsunnnnn
Sonracığıma albümüme tepsiyi ekledim o kadar güzel yapmış ki aldığım bayan, çok içime sindi

canllaaarıım hepınızee hayırlı kandillleeerr cok guzel vede bi okadar yorucuuu bi güüünn geçiirdiiiikk daha yeni geldiiim evee gelmek istemeye istemeeeeyee keşkeee kalabilseyydiiiimmm, kalbim orda ben burdaa neyseem yarın geloo kuşlarıım zateeen herkesleri bolcana öpeeriiimm

selam kızlarrr
pelinim nazlım gizimm nasıl geçti buluşmanızz?? öpüp kokladınız mı birbirinizi bizim yerimizee
özgecanım tepsini çok beğendimm güle güle kullan
bende dün sevdicekle harika vakit geçirdim.aşk doluydukk yaaa bu kadar sık görüşüp böylesi heyecan dolu olmak çooooooooook güzeelll hala yanımdayken kalbi pır pır atıyor (tabii benimde öyle ) bunu hissetmek yaşamak mükemmel bir duygu önce pazara gittik oradan viaporta geçtik.bol alışveriş dolu bir gündü. 2tane ayakkabı aldım kendime.sevdicek her denediğim ayakkabıyı kendi elleriyle giydirdi bana.önce ayağımdakileri çıkardı çorabımı falan hiç üşenmeden çocuğu gibi ilgileniyor ya benimlee bin kat artıyor aşkım ona sonra bernardo kütahya porselen ve karaca üçlüsünü gezdik her birinde en az yarım saat durduk. bernardodan romance serisi kahvaltı takımını, amerikan setlerini ve yanmaz fırın eldiveni aldık (çok acelesi vardı ya ) hepside pembiş pembiş. aşkımda 4 yılda bana benzemiş hep cicili bicili şeyleri beğendi şok etti benii ayakkabılarımıda pembe aldırdı bana çok yakışıyormuş sonra kayınannişi aradık arabayla geldi aldı bizi. ona aldıklarımı gösterirken sanki onun küçük kızıymışım gibi " ay sen bunlarla bize lezzetli mamalar mı yapıcaksın" dedii öyle hoşuma gitti kiiii öyle işte canlarım sevincimi paylaşmak istedimmm.
şimdi ben temizliğime geri dönüyorumm öpüldünüzz koccuumaaannn

özgeeeeeeeeeeeeeemmmmmm tepsiiiin harikaaaaaaaaa
nazlışım gününüzün süper geçmesine çok sevindiiim kiiii zaten 3 fıstık bir arada nasıl güzeeel olmaaz, yirim annem sizleri
ezgiiim harika bi gün geçirmişsiniz, okurken yaşadım resmen çook güzel çok çok..

çağlalı kurabiyem nerdee benim

nurayımm Allah sanada nasip etsin inşallah sevdiceğinle doyasıya vakit geçirmeyii:109:

heeeyyyyy:))))))
bu cadılar bana sürpriz yaptı ben çok mutlu oldummm kiii
iiki varsınız kızlar bu gün neşe kattınız bana çok yoksa offlana pofflana gidicektm mağazaya anlamadm bile gün nasıl geçtii..geriye karelerimiz kaldı keske daha çok çekinseydik..bi dakine artıkmm..sizi çok seviorm topinize de yazıym dedmmm:18::18::18:

Biiizzz geldikkk minnakk pufumlaa şuan burayaa beraberce yazmakk paha biçilemezzzz

dünnn adadaa çok güzel vakit geçirdikk hep beraber yani gizom pufum minnak vee benn ayayorgiye cıkmak biraz zorladı tabi bni amaa değerdii köftesii manzarası ve yanımdaki güzel dostlarımla sohbet etmek vakit geçirmek harikaydı harikaa.. gizimeee ve ailesinee tekrardann coooooook tesekkür ederimm çok misafirperver bi ailee hiç yabancılık çekmedim kısaca beni boyle alıstırmayn hep gelirim
gelincklermm yani yuzyuze goremedklerm umarımm bigunn sizinle de tanısma fırsatı yakalarızzz

niloommm şuuaaannnn yani bildiğinn şuaannn şokları yaşıoruuzzzz sen ve bu topiicccc imkansızz derkennn burayaa yazmann bizii resmen cıldırttıı ve gözlerimiz yuvasından cıktı çıtırım
senii görmekkk çok guzeldi ama kafalarının etini yerdm eğer senle gorusemeseydk cunku cookk istiodm :)) şaşkınlığımızz sonraaa birbirmizee sarılışımızzzz çok dostaneydiiii sanki yıllar yıllar öncesinden tanısıyormuss gibiydi tum gunn hiç yabancılık çektrmedinz zaten..
english home cıkarmamız da bi harikaydı sizinlee orda gezmekk süperr süpperrrr yakından çeyiz alışverişi veee fikir alışverişi yapmak daha güzell:)
fotolarımızııı gizotumm umarımm en kısa zamanda bize ulaştırır vee ne güzel bir gün geçirdiğimizi diğer gelncklerde gormus olur:) burassı baska bi dunyaa iyi ki tanısmısız nerdenn nereyeee geldk boylee mutluyumm sizi tanıdıgım içinn nilotummm:))
ve veee veeeeee forever new deki elbiseyiiiii bulll buuuull buuuulllll sana cok yakıstıı bebegmmm:)
kocamannn öptkk ki seniii:18::18::18::18::18:

Özgeeeeemm tepsiii süüpppeeeerrr çok guzel bı baslangıcaa sahıtlık ediiceeekkk

Ezgiiim maşallaaahhh kuzucuuummmm totoşuda kaşıı sizee kocccaaammaaannn biii maşallaahhh

Bu sabah babişler gününü kutladıktan sonnraaa aşklarımaa kavuşşştuummm nilime pelmikli süpriz yapıldıı tam planlandıgı gibiii sonra üzülerekte olsa gizimizi yolculaddıkk bakırköyü bi güzel talan ettikk pelmiğimmlee eve gelincede minnak ellerimle yaptığım mamişleri yedirdiiimmm aşkımaa bol torpilliii tabak doldurmaa servisiylee mide fesadı geçiriyooduu yavrucaagıımm şu saat ettik anca hazmedebildii yediklerini uyuttum bi güzel aşkımı üstünü örttüüm melekler gibi uyuyoo şimdii

aaaa böle bi nilot görrdüümmm, aaaaa bölee bi nilooot gördüüümmmm Senii yeeeriiiimmm niliiiimmm bizde seniii çoooooooooooook seviyoruzzkiiii her anımızı ölümsüzleştirmeliydik ama bıdıbıdımızdan fırsat bulamadık kii:18::18:

şoking aşkoooo gelmiş inanmıyorum ayyy inanamıyoreeeee inanmıyoreee nilim herşeyim gelmiş çok mesut etmiş bizler ballım benim seni çok seviyorum

evet kızlarda anlatmış gerçekten güzel yoğun bir haftasonu geçirdik fotolar akşama yüklencek merak etmeyin albümde toplucam pelottttt

ayayyorgide o manzaraya pek bakamadık nazlımın gitmesi gerekti o yüzden bidaki sefer doya doya banklarda oturup kahvemizi içicez o zaman diğer gelinciklerimzde gelcekler çok çok güzel bir haftasonu geçirdim çok mutluyum hiç yabancılık çekmediğim herşeylerini bildiğim ben herşeyimi anlattığım insanlarla olabildiğimce mutluydum çoğu zaman hergün görüştüğüm insanlardan daha iyi anlayıp daha iyi yönlendiren canım dostlar edinmişim seviyorum meleklerim hepinizi

günaydın gelinciklerim

günaydınn bebiklerimmm
yoğun bir haftaya merhaba dedimm ama olsunn sonundaa tatilll varrrrrrr
öpüyorum hepiciğiniziii umarım herkescikler iyidirr

gizeeeeeeeeeeeemmmmmm fotoğraflarınızı bekliyorum
nilim hep geel işte yaz buraya da böyle

çağlaaa nerdeee çağlaacık çağlaaa nerdessiiiinnn, (burda yazdığını görmeyince özlüyoruum he )

özgeciim heyecan durumları nasıl.. 4 günün kaldı

yaa yerim ben senii nur yüzlümm benimm cok yogun bi h.sonu gecirdim bebegimm... ceviriyle ugrastım dun de malum babalar gunuydu once askım bize geldi sonra ben onlara gittim hediyeler alındı verildi derken tam anlamıyla kosturmaca yasadık...

kayınannime de hedye aldım... cok sevimli bi saksının icinde sarı lilyum aldım, kayınpederime de parfüm aldım... cok begendiler...

askım da benim babişe yeni cıkan receiverlardan aldı babam onlardan almayı dusunuyodu zaten cok sevindi... aksam beni bırakırken babam yukarı cagırdı kurulumu yapamamıs askım geldi onu da yaptı baya uzun surdu işleri babamla da muhabbete daldılar ben de dayanamadımm gittim pijamalarımı giydim elimi yuzumu yıkadım askım kusura bakma artık diyerek

sonra koltukta uyuyakalmısım.. babamla askım gülmüşler halime sonra askım tasımıs beni yatagıma

sete bakamadık ben evden erken cıkamadım cunku cevirim yetişmedi

düğünden konustuk yine kayınannim bize kalsa eylüle alalım kızımızı diyoruz uzatmak istemiyoruz dedi... ama askım sefere gidicek malum

o zaman mayıs-haziran olsun cok sıcaklar baslamadan yapalım dediler... en gec haziran bası olcak inşallah bakalım haftaya mekanlara bakabilirz

özgecimmmm tepsi cok güzel kuzum

herkeslere günaydın

çağlacıkıım
şu çevirin bitsinde bir an önce herşeyine bol bol vakit ayırırsın kuzum ..

kizlaaaar yardiminiza ihtiyacim vaaarr

cumartesi günü midye seklinde bohca gördümmmm ondan istiyorummmm

ama resim cekemedimmm yaaaa resmi olan varsa bana yükleyebilir mi? yada internette nerede bulabilirim?

Son düzenleme:
kizlaaaar yardiminiza ihtiyacim vaaarr

cumartesi günü midye seklinde bohca gördümmmm ondan istiyorummmm

ama resim cekemedimmm yaaaa resmi olan varsa bana yükleyebilir mi? yada internette nerede bulabilirim?

sen söyleyince google dan aradım ama böyle bişey buldum, söylediğin bu mu bak link veriyim
EYZMAX

inşallah balımmm yapılcak cok iş var ama ben ceyize bile ara verdim

hiçbişeyden hevesim kalmadı sanki biliyomusun nedense hayattan sogudum yani

hiçbişey yapasım yok...

bebeğim, şu çevirin bitse rahatlıycaksın.. düğün mekanı, set falan bakmaya çıktığınızda heyecanın tekrar artacak..

ben gastrit oldum galiba 3 gündür midem ağrıyo-yanıyo gibi bişey.. belirtilerine baktım aynen uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…