'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

prenses bunlardan eminönündeki çeyizcilerde var hattaha burdan bir arkadaş bohça yaptığında midye bohçayla göndermişti bilgin olsun makyaj malzemeleri için şıktı beyazdı onunki

nuraycım akşam fotoları atcam inşallah senle çekilceğmz günlerde hemen gelir

çağlam inşallah çevirin biter hayatım hemen sende rahat edipo özgürce dolaşırsın bizlede gezersin bidahaki buluşmada senide aramızda görmek istiyoruz çok

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmm
geçmişin hepsini okumadan bi günaydın diyeyim dedim hemencecikkk
yeni geldim büroya valla, dün o kadar geç döndük ki istanbuldan sevdicekle
çok güzeldi herşey
sizin de haftasonunuz harika geçmiş çok mutlu oldum canlarım benim, dilerim bi gün ben de aranıza gelirim hepinize kocaman sarılırım
ezgim enişte baya baya romeoymuş heee, ne güzel yapmış öyle kendi giydirmiş falan
hep böyle ince ruhlu olsunlar inşallah
ben de gece dönerken öyle bi sıkıştım ki yolda az kalsın altıma kaçırıyodum koşa koşa benzinlik aradık resmen çok komikti halimiz
dünüm baştan aşağı eğlenceliydi, bu çiş muhabbeti sayesinde azıcık da rezillik katmış oldum iyi oldu

heee bu arada hala heyecan yok, saf saf duruyorum hadi hayırlısı

Son düzenleme:

kuzum bana da oldu bir ara ... midem yanıyodu hatta taa bogazıma kadar cıkıyodu yankısı

lansor-rennie ikilisi sayesinde kurtuldum doktora gorun gecmezse buyuk ihtimal stresten oldu

bilmiorum kuzum yaaa anlamadım yani sanırım cidden cok bunaldım... acilen tatile de ihtiyacım var beynim yandı

çağlam inşallah çevirin biter hayatım hemen sende rahat edipo özgürce dolaşırsın bizlede gezersin bidahaki buluşmada senide aramızda görmek istiyoruz çok

inşallah bebegim... biliyomusun artık rüyalarıma girmeye basladı

rüyamda bitirdigimi goruyodum bulutlara cıkmıs gibi hafifliyodum o kadar ki bir an gercek oldugunu sanmıstım

stresimden askıma da sarıyorum sanırım... epidir basbasba kalalım basbasa kalalım dioduk dün kayınannim bizi basbasa bıraktı bilerek film falan izleyin rahatınıza bakın diye...

kös kös oturdum biliomusun.. askım bir sürü sımarıklıklar yaptı yılıstı kaynadı hiç tepki vermedim... cocuk da sasırdı... askını bulmussun bi sarıl bi öp cık tepesine dimi? yok yani yerimden bile kıpırdamadım :26:

nolcak benim halim gecici bişeydir dimi bu

kıyamam sana ben çağlam
geçicidir tabi ki, kafanı meşgul ediyo şu çeviri
bi hallolsa kuş gibi hafiflicen eski neşene kavuşçan canım benim
benim de aklımı kurcalayan bi iş olunca öyle ruh gibi oluyom, içime kapanıyom

inşallah özgemm yaaa ben de ondan oldugunu dusunuyorummm dün askıma da dedim biterse rahatlıcam sundan kurtulana kadar bana sitem etme diye

beni neselendirmeye calısıo o da canımıniçi... ona yansıtmak istemiorum böle seleri ama nedense elimde olmuyo.. kafama bişey takıldaysa aynen senin dedigin gibi ruha baglıyorum dıs dunyaya kapatıyorum kendimi :26:

özgecann ne güzel geçmiş seninde haftasonun ohh maşallah
çağlacım Allah yardımcın olsunn bende şuan işleri yetiştirmeye çalışıyorum çok iyi anlıyorum seni. ne kadar kaldı?
nuraycımm senin ki heyecandan olmasın miden..aman dikkat kuzum azcık kaldı büyük buluşmayaa

canım, sanırım stresten.. son zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi galiba.. okul, sevgiliciğimi babama kabul ettirmek falan..
bugün de geçmezse yarın doktora gidicem

evet cnm ilk basta ikiside kabul etmemisti. simdi babam pek istemiyor maasi yüzünden :26:

hatırladım, 900 lirayla geçinebilir miyiz gibi bi konu açmıştın sanırım.. çağlacık yorum yapmıştı o zaman görmüştüm..
eviniz kira olacaksa zor hemde çok zor tabi. baban seni düşündüğü için karşı çıkıyor. ama sen aşkın için fedakarlık yapıp bende çalışırım diyosan babacığını ikna etmek çok kolay.

evet cnm o konu. tabiki bende calisirim evde oturmayi sevmiyorum hem birbirimize destek olmaliyiz degil mi.

senin baban neden istemiyor sevdicegini?

evet cnm o konu. tabiki bende calisirim evde oturmayi sevmiyorum hem birbirimize destek olmaliyiz degil mi.

senin baban neden istemiyor sevdicegini?

artık istemiyorum demiyo canım. gelsinler anlaşabileceğimiz bir aileyse olur diyor..
bizde de mezhep farklılığı var, ondan

2013 yaz gelincikleri artık bu topictemi takılıyor diger topic sessiz sakin kalmışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…