sen söyleyince google dan aradım ama böyle bişey buldum, söylediğin bu mu bak link veriyim
EYZMAX
bebeğim, şu çevirin bitse rahatlıycaksın.. düğün mekanı, set falan bakmaya çıktığınızda heyecanın tekrar artacak..
ben gastrit oldum galiba3 gündür midem ağrıyo-yanıyo gibi bişey.. belirtilerine baktım aynen uyuyo
evet tatli öyle ama ici gözüküyordu yani bide modeli biraz farkliydi :26:
gecmis olsun cnm
teşekkür ederim canım.
sen nerde görmüştün bohçayı, en iyisi gidip orda tekrar bakıp incelemek.
bebeğim, şu çevirin bitse rahatlıycaksın.. düğün mekanı, set falan bakmaya çıktığınızda heyecanın tekrar artacak..
ben gastrit oldum galiba3 gündür midem ağrıyo-yanıyo gibi bişey.. belirtilerine baktım aynen uyuyo
çağlam inşallah çevirin biter hayatım hemen sende rahat edipo özgürce dolaşırsın bizlede gezersin bidahaki buluşmada senide aramızda görmek istiyoruz çok
kuzum bana da oldu bir ara ... midem yanıyodu hatta taa bogazıma kadar cıkıyodu yankısı
lansor-rennie ikilisi sayesinde kurtuldum doktora gorun gecmezse buyuk ihtimal stresten oldu
bilmiorum kuzum yaaa anlamadım yani sanırım cidden cok bunaldım... acilen tatile de ihtiyacım var beynim yandı
inşallah bebegim... biliyomusun artık rüyalarıma girmeye basladı
rüyamda bitirdigimi goruyodum bulutlara cıkmıs gibi hafifliyodum o kadar ki bir an gercek oldugunu sanmıstım
stresimden askıma da sarıyorum sanırım... epidir basbasba kalalım basbasa kalalım dioduk dün kayınannim bizi basbasa bıraktı bilerek film falan izleyin rahatınıza bakın diye...
kös kös oturdum biliomusun.. askım bir sürü sımarıklıklar yaptı yılıstı kaynadı hiç tepki vermedim... cocuk da sasırdı... askını bulmussun bi sarıl bi öp cık tepesine dimi? yok yani yerimden bile kıpırdamadım :26:
nolcak benim halim gecici bişeydir dimi bu
kıyamam sana ben çağlam
geçicidir tabi ki, kafanı meşgul ediyo şu çeviri
bi hallolsa kuş gibi hafiflicen eski neşene kavuşçan canım benim
benim de aklımı kurcalayan bi iş olunca öyle ruh gibi oluyom, içime kapanıyom
özgecann ne güzel geçmiş seninde haftasonunohh maşallah
çağlacım Allah yardımcın olsunn bende şuan işleri yetiştirmeye çalışıyorum çok iyi anlıyorum seni. ne kadar kaldı?
nuraycımm senin ki heyecandan olmasın miden..aman dikkat kuzum azcık kaldı büyük buluşmayaa
canım, sanırım stresten.. son zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi galiba.. okul, sevgiliciğimi babama kabul ettirmek falan..
bugün de geçmezse yarın doktora gidicem
cnm seninde mi baban kabul etmiyor sevgilini :26:
sIkma canini senin onunla mutlu oldugunu görünce kabul eder
zor kabul ettirdik canım.. 11 gün sonra ailesiyle gelicek bakalım, asıl kararı o zaman vericek babam
seninde mi böyle bi sorunun var?
evet cnm ilk basta ikiside kabul etmemisti. simdi babam pek istemiyor maasi yüzünden :26:
hatırladım, 900 lirayla geçinebilir miyiz gibi bi konu açmıştın sanırım.. çağlacık yorum yapmıştı o zaman görmüştüm..
eviniz kira olacaksa zor hemde çok zor tabi. baban seni düşündüğü için karşı çıkıyor. ama sen aşkın için fedakarlık yapıp bende çalışırım diyosan babacığını ikna etmek çok kolay.
evet cnm o konu. tabiki bende calisirim evde oturmayi sevmiyorum hem birbirimize destek olmaliyiz degil mi.
senin baban neden istemiyor sevdicegini?
artık istemiyorum demiyo canım. gelsinler anlaşabileceğimiz bir aileyse olur diyor..
bizde de mezhep farklılığı var, ondan
anladim cnm, tabiki tanimadan önyargili olmayalim hepimiz. tanissinlar kesin sevecektir damadiniüzülme sen hem sagligina dikkat et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?