'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mühendis hoşgeldin cicim

yedim yedim patladım şiştim yapılcak bir ton işim var ama şimdiden uyku bastı.... istanbulun trafik rezaletide ayrı dert simdiden eve nası gidicem derdine dustum

yagmur ve tubiş ortalıklarda gorunmuyor nerede bu kızlar

nurayım balböceimmm seni cok iyi anlıyorum kuzum... az kaldı ama sabır gececek gidecek tüm bu stresler

kazasız belasız atlatsak su seneyi de kurtulsak

teşekkür ederim canım bi türkkahvesi iç hem yediklerini kolay hazmedersin hem uykun açılır

hayirdir kuzu bi sorun mu var? neden iyi degilsin :26:

ben iyiyim allaha sükür eylülü bekliyoruz iste nisan icin

nişanlım geldi 1 hafta birlikteydik okadar zaman birlikte olup ayrılınca çok zor geldi heleki bu sefer iyice agır geldi 2 gündür agla zırla ben bile kendimi tanıyamadım yani üstüne bi de yaz ortasında bronşit oldum çifte kavruldum yani:2:

ya kıyamam ama, sende benim gibi sevgiliciğinden kilometrelerce uzakta mısın

ya kıyamam ama, sende benim gibi sevgiliciğinden kilometrelerce uzakta mısın

ben istanbulda sevdicek işi gereği kastamonuda arada mesafe olunca herşey dahada zorlaşıyor sizdede mesafe var galiba Rabbim biran önce kavuştursun hayırlısıyla...

teşekkür ederim canım bi türkkahvesi iç hem yediklerini kolay hazmedersin hem uykun açılır

içicem kuzum zaten her ogleden sonra bu modda oluyorum ben elimde kitap gozumde gozluk yanımda kahve

geçmiş olsun cok ben de daha yeni agır bi grip atlattım... yavastan toparlıyorum kendimi daha ancak yazın hastalıklar daha zor geciyor kesinlikle nedense

sevdicegine en kısa zamanda tekrar kavusursun inşallah yaaa

mesleğin gereği o moddasın galiba canım yoksa 70li yaşlarda gözlüklü bi nine degilsindir heralde bende önce sogukalgınlıgıyla başladım gribe ilerledim en sonunda bronşite ulştım sen ucuz kurtarmışsın canım sanada geçmiş olsun
inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce 2013 gelse takvimler 2013 olsun artıkkkk

ben istanbulda sevdicek işi gereği kastamonuda arada mesafe olunca herşey dahada zorlaşıyor sizdede mesafe var galiba Rabbim biran önce kavuştursun hayırlısıyla...

bu arada geçmiş olsun sana da..
allah kavuştursun hepimiziiii..
kastamonuya mı gelin gidiceksin? yoksa sevgilicik istanbula dönecek mi?

bu arada geçmiş olsun sana da..
allah kavuştursun hepimiziiii..
kastamonuya mı gelin gidiceksin? yoksa sevgilicik istanbula dönecek mi?

teşekkr ederim canım amin inşallah...
şun için kastamonu gibi görünüyor ama heran degişebilir bana baglı bir durum şuan çalışmıyorum benim iş durumuma göre bi yol çizicez

ayy öle olsam sanırım 2013'te artık 22. baharımı falan yasıcak olurdum

meslegim geregi canım önce gözlerden baslıo harcamaya

ahh keşkeeeee keşkeeeee

ama gecio zaman biz gecen hafta nişanlımın kuzeninin dugunundeydik mesela... 9 haziranda evlendi onlarda, daha dün gibi arayıp haber vermişlerdi gecen yıl mayıs ayında tarihe karar verdik onumuzdeki sene haziran ayında evleniyoruzz diye... ne ara gecti zaman 1 yıl oldu da evlendiler anlayamadık valla

kendimize gelince icinde oldugumuz icin zor gecio gibi gorunse de eminim dugunden sonra deriz daha dün gibiydi 1 yıl sayıyoduk diye...

Allah kolaylık versin canım..
ya geriye dönüp bakınca zaman nekadar cabuk geçti diyor insan aileler tanıştıgında nişana daha çok var diyoduk biranda herşey oldu bitti ama şimdi sanki evlenmemize yıllar varmış gibi geliyor buarada bizde geçen hafta nişanlımın kuzeninin düğününe gittik sizin gibi ama işin sinir bozucu tarafı onlar bizden 1ay önce nişanlanmıştı

ne tesadüüüfff gecen hafta evlenenlerde bizden bir ay sonra nişanlandılar... mayıs ayında karar verdiler aileler tanıstı söz kesildi... ekim ayında nişanlandılar haziranda evlendiler....

ben de eylülde sözlendim... söz-nişan bir oldu nişan istemedim ayrıyetten sonra...

bizden 1 ay sonra nişanlanmıs oldu ama bizden 1 yıl once evlendiler valla ve biz de seneye 9 haziran dusunuyoruz onların tam 1.yılları dolmusken evlilik yıldonumlerinde evlenicez yani kısmet olursa

hatta muhabbeti gecti dugunde siz de evlendikten sonra yıldonumlerini beraber kutlıcaz heralde diye

cook gecmis olsun cnm sizin dügün nezaman ki? cok var mi daha kavusmaniza

siz yine görüsebiliyorsunuz cnm biz yazdan yaza görüsebiliyoruz en fazla 2 hafta

dikkat et kendine olur mu kuzum yoksa sevdiceginde üzülür

acele işe şeytan karışır doğru olan bizimki bu evlenenler bizim düğünlerimize bebişleriyle gelirse asıl traji-komedi ozaman yaşanır
bizimde söz-nişan birarada oldu sevgilim şehirdışında oldugu için çok fazla ugraşmak istemedik biranönce olsun bitsin dedik gayette iyi oldu pişman degilim yine olsa yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…