amin cnm insallah
sizde aşarsınız umarım canımm
2013 yaz gelincikleri artık bu topictemi takılıyor diger topic sessiz sakin kalmışta
amin cnm insallah
ben heryerdeyim gülümnasilsin bakalim?
amin cnm insallah
amin cnm insallah
uzun zamandır girmiyodum canım ancak fırsat buldum bi baktım kimsecikler kalmamış diger topicteiyi degilim ama diyelim iyi olsun canım sen nasılsın görüşmeyeli
mühendis hoşgeldin cicim
yedim yedim patladım şiştim yapılcak bir ton işim var ama şimdiden uyku bastı.... istanbulun trafik rezaletide ayrı dert simdiden eve nası gidicem derdine dustum
yagmur ve tubiş ortalıklarda gorunmuyor nerede bu kızlar
nurayım balböceimmm seni cok iyi anlıyorum kuzum... az kaldı ama sabır gececek gidecek tüm bu stresler
kazasız belasız atlatsak su seneyi de kurtulsak
hayirdir kuzu bi sorun mu var? neden iyi degilsin :26:
ben iyiyim allaha sükür eylülü bekliyoruz iste nisan icin
nişanlım geldi 1 hafta birlikteydik okadar zaman birlikte olup ayrılınca çok zor geldi heleki bu sefer iyice agır geldi 2 gündür agla zırla ben bile kendimi tanıyamadım yaniüstüne bi de yaz ortasında bronşit oldum çifte kavruldum yani:2:
ya kıyamam ama, sende benim gibi sevgiliciğinden kilometrelerce uzakta mısın
teşekkür ederim canım bi türkkahvesi iç hem yediklerini kolay hazmedersin hem uykun açılır
içicem kuzum zaten her ogleden sonra bu modda oluyorum ben elimde kitap gozumde gozluk yanımda kahve
geçmiş olsun cok ben de daha yeni agır bi grip atlattım... yavastan toparlıyorum kendimi daha ancak yazın hastalıklar daha zor geciyor kesinlikle nedense
sevdicegine en kısa zamanda tekrar kavusursun inşallah yaaa
ben istanbulda sevdicek işi gereği kastamonudaarada mesafe olunca herşey dahada zorlaşıyor sizdede mesafe var galiba Rabbim biran önce kavuştursun hayırlısıyla...
bu arada geçmiş olsun sana da..
allah kavuştursun hepimiziiii..
kastamonuya mı gelin gidiceksin? yoksa sevgilicik istanbula dönecek mi?
mesleğin gereği o moddasın galiba canım yoksa 70li yaşlarda gözlüklü bi nine degilsindir heraldebende önce sogukalgınlıgıyla başladım gribe ilerledim en sonunda bronşite ulştım sen ucuz kurtarmışsın canım sanada geçmiş olsun
inşallah hepimiz kavuşuruz biran önce 2013 gelse takvimler 2013 olsun artıkkkk
ayy öle olsam sanırım 2013'te artık 22. baharımı falan yasıcak olurdum
meslegim geregi canım önce gözlerden baslıo harcamaya
ahh keşkeeeee keşkeeeee
ama gecio zaman biz gecen hafta nişanlımın kuzeninin dugunundeydik mesela... 9 haziranda evlendi onlarda, daha dün gibi arayıp haber vermişlerdi gecen yıl mayıs ayında tarihe karar verdik onumuzdeki sene haziran ayında evleniyoruzz diye... ne ara gecti zaman 1 yıl oldu da evlendiler anlayamadık valla
kendimize gelince icinde oldugumuz icin zor gecio gibi gorunse de eminim dugunden sonra deriz daha dün gibiydi 1 yıl sayıyoduk diye...
Allah kolaylık versin canım..
ya geriye dönüp bakınca zaman nekadar cabuk geçti diyor insan aileler tanıştıgında nişana daha çok var diyoduk biranda herşey oldu bitti ama şimdi sanki evlenmemize yıllar varmış gibi geliyorbuarada bizde geçen hafta nişanlımın kuzeninin düğününe gittik sizin gibi ama işin sinir bozucu tarafı onlar bizden 1ay önce nişanlanmıştı
nişanlım geldi 1 hafta birlikteydik okadar zaman birlikte olup ayrılınca çok zor geldi heleki bu sefer iyice agır geldi 2 gündür agla zırla ben bile kendimi tanıyamadım yaniüstüne bi de yaz ortasında bronşit oldum çifte kavruldum yani:2:
ne tesadüüüfff gecen hafta evlenenlerde bizden bir ay sonra nişanlandılar... mayıs ayında karar verdiler aileler tanıstı söz kesildi... ekim ayında nişanlandılar haziranda evlendiler....
ben de eylülde sözlendim... söz-nişan bir oldu nişan istemedim ayrıyetten sonra...
bizden 1 ay sonra nişanlanmıs oldu ama bizden 1 yıl once evlendiler vallave biz de seneye 9 haziran dusunuyoruz onların tam 1.yılları dolmusken evlilik yıldonumlerinde evlenicez yani kısmet olursa
hatta muhabbeti gecti dugunde siz de evlendikten sonra yıldonumlerini beraber kutlıcaz heralde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?