cook gecmis olsun cnmsizin dügün nezaman ki? cok var mi daha kavusmaniza
siz yine görüsebiliyorsunuz cnm biz yazdan yaza görüsebiliyoruz en fazla 2 hafta
dikkat et kendine olur mu kuzum yoksa sevdiceginde üzülür
teşekkür ederim canım:13: bizim düğün için iki ihtimal var 2013 nisan yada haziran kısmetse
uzakta olmak,istediğinde görememek çok ama çok zor
ama bence sevgiliyken daha kolay gibi zaten rahtça görüşemediğin için daha katlanılabilir gibi geliyor ama nişanlanınca resmi bir çiftsin heran birlikte olmanda bir engel yok ama bu seferde mesafeler engelllll
orada haklisin galiba sevgiliyken daha kolay oluyorsizinde zaten az kalmis cnm 1 sene en fazla göz acip kapayincaya kadar gelir hemen
kastamonuda mi yasicaksiniz?
inşallah canı zaman su gibi geçsin...
şuan için belirsiz istanbulda olabilir düğün yaklaşınca belli olcak
Slm kızlar
hayirlisi olsun bakalim
kizlar sirtim kasiniyor
slm hoşgeldin...
hosgeldin kuzuuuu
nabersin?
hoşbuldum...
sağol selcancım ben bugün biraz iyi değilim ama sen nasılsın?
çağla,merak etmişssin sağol canım burdayım giremedim de bugün kaskatıyım can çekişiyorum yine!
gecmis olsun cnm neyin var :26:
ben iyim kuzu sadece canim calismak istemiyor mesainin bitmesini bekliyorum
sağol..
benim ara sıra gün yüzüne çıkan rahatsızlığım var canım boynumla ilgili felaket yaa duramıyorum bende bitse de eve gitsem diyorum ya
geçmiş olsunnbende romatizma hastasıyım agrılı günlerin ne demek oldugunu iyi blirim biranönce agrısız günler dilerim
bende de düzleşme var en son 2 yıl önce mr çekildim fıtık başlangıcıda var ama ilerledimi geriledimi bilmiyorum ama suan sol kolumu pek kullanamıyorum bugün gözüm ensem sancılı ağlayıp duruyorum bazen canımdan bıkıyorum inan ama şükür diyorumsağol cnm sanada
sağol..
benim ara sıra gün yüzüne çıkan rahatsızlığım var canım boynumla ilgili felaket yaa duramıyorum bende bitse de eve gitsem diyorum ya
geçmiş olsunnbende romatizma hastasıyım agrılı günlerin ne demek oldugunu iyi blirim biranönce agrısız günler dilerim
cook gecmis olsun kizlar evlenince gecer (deeermisim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?