'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canım:13: bizim düğün için iki ihtimal var 2013 nisan yada haziran kısmetse
uzakta olmak,istediğinde görememek çok ama çok zor
ama bence sevgiliyken daha kolay gibi zaten rahtça görüşemediğin için daha katlanılabilir gibi geliyor ama nişanlanınca resmi bir çiftsin heran birlikte olmanda bir engel yok ama bu seferde mesafeler engelllll

orada haklisin galiba sevgiliyken daha kolay oluyor sizinde zaten az kalmis cnm 1 sene en fazla göz acip kapayincaya kadar gelir hemen

kastamonuda mi yasicaksiniz?

orada haklisin galiba sevgiliyken daha kolay oluyor sizinde zaten az kalmis cnm 1 sene en fazla göz acip kapayincaya kadar gelir hemen

kastamonuda mi yasicaksiniz?

inşallah canı zaman su gibi geçsin...
şuan için belirsiz istanbulda olabilir düğün yaklaşınca belli olcak

kızlarrrrrrrrrrrrr nappıosunuzz kaç gündürr giremedimm çünküü düğün düğün nişan nişan gezdimm
amaaa neden see sıra halaa banaa gelmiyoooooo
feci sıcakk ve yoğunumm öpüyorumm hepiniziii
herkes iyidirr inş geçmişi okuyamadm

sağol..
benim ara sıra gün yüzüne çıkan rahatsızlığım var canım boynumla ilgili felaket yaa duramıyorum bende bitse de eve gitsem diyorum ya

geçmiş olsunn bende romatizma hastasıyım agrılı günlerin ne demek oldugunu iyi blirim biranönce agrısız günler dilerim

geçmiş olsunn bende romatizma hastasıyım agrılı günlerin ne demek oldugunu iyi blirim biranönce agrısız günler dilerim

bende de düzleşme var en son 2 yıl önce mr çekildim fıtık başlangıcıda var ama ilerledimi geriledimi bilmiyorum ama suan sol kolumu pek kullanamıyorum bugün gözüm ensem sancılı ağlayıp duruyorum bazen canımdan bıkıyorum inan ama şükür diyorum sağol cnm sanada

canım çok yakın arkadaşımdada hem düzleşme hem fıtık başlangıcı vardı tıpkı senin gibi egzersizlerini düzenli yaptı birde yastıgını degiştirdi gayet iyi oldugunu söylüyor artık

sağol..
benim ara sıra gün yüzüne çıkan rahatsızlığım var canım boynumla ilgili felaket yaa duramıyorum bende bitse de eve gitsem diyorum ya

cook gecmis olsun kizlar evlenince gecer (deeermisim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…