cook gecmis olsun kizlar evlenince gecer (deeermisim)
canım çok yakın arkadaşımdada hem düzleşme hem fıtık başlangıcı vardı tıpkı senin gibi egzersizlerini düzenli yaptı birde yastıgını degiştirdi gayet iyi oldugunu söylüyor artık
yok canım yanlış oldu genellikle evlenince ne yapcaksın bu halde derler
amin dilerim benimkide geçer düşmanıma bile vermesin dedim hep o kadar canım yanıyor ki yutkunamıyorum yemin ederim beynim uyuşuyorki...
ense boyun kol göz herşey ona bağlı birbirne bağlı ben 2 yıldır ne ilaçlar kullandım fayda etmedi egzersizler oturdugum yerde bile yapıyorumo ark.ilaç kullandımı cnm?
selcancım inş.
hoşgeldin siboşşşş
yagmurcum gecmiş olsun cok
tatlim ben agrilari unutasiniz diye söylüyorumhani o güzel günleri düsününce
canım arkadaşım üniversitede benim evarkadaşımdı en kötü anlarında bile yanında oldugum için biliyorum nekadar can acıtan bi durum oldugunu
arkadaşım ilaç kullanıyordu ama kasgevşetici türünden bişeylerdi çok agır ilaçlar kullanmak istemedigini biliyorum ama yastıgına çok önem veriyodu dinlemek için bile olsa kendi yastıgı olmadan uzanmazdı
bende duru tam tersi canım ya düğün günü agrılarım olursa diye tırsıyorum:18:
ortapedik değilmi bende kulllanıyorum ara ara ama yatamıyorum onda..hala onunla görüşüyormusun cnm??
stresssss olmasa bende geçicek belkki de ama taa ortasındayım
cnm ozaman strese girme dügün üst kendine dikkat et cok yorma kendini olurmu :18: zor bbir durumdur tahmin edebiliyorum
şansıma kalmış bir durum nekadar dikkat etsemde olucagı varsa oluyo kısmet artık...
insallah olmaz cnm dua edicem senin icin
diş macununu neden ortadan sıktın kavgası yaşamamak için herkes çeyizine bundan alsınEki Görüntüle 446908
sağol bitanem kasıldım ki yine annemle atıştık
artık dışarı çıkarmıcak bu cmt.benimkinin doğum günü ve ben ilk kez onunla denize günübirlik gitmek istedim söledim izin için kesinlikle hayır dedi dışarı bile çıkmıcaksın dedi kiii abimin yanında bunu söledi
sibelllllllllll canım ne güzel teftiş etseydin nerde napmışlar şarkılar nasıldı felan filan artık düğünlere o gözle bakıyorum ki
çağlam şu çevirin bitsin sen sevdiceğini yine seversin canım benim bazen banada oluyor kendini böyle karamsar ilan etme hemen sen pozitifsin balım sadece iş güç meselllerine fazla kafa yoruyoruz yoksa bizde evde oturrudk beylermizin gönlülünü yapardık ama hayat şimdi bu ve biz 3 4 işe koşuşturrken kafamızda 40 soru dolaşırken bazen sıcak davranıp sımsıkı saramıyoruz sevgililerimizi kuzucum
özgeee bu arada ben tepsiyne hemen yorum yapıyorum harika çok ama çok beğendm chakrada beğendiğime benziyor tek farkla benimkinin ortası cam, çok şık bir tepsi harika olcak herşey bütün detayları bize anlatırssın hemencecik canım
ezgicim sende çeyizler almışssın geçmişe döndüm okudum sevdiceğinle allah muhabettini daha güzel yapsın canım
çağlaammm bu arada unutmadan fırsatlar sitesinde yakal co şehirfırsatı grupfoni vb sitelerde çekmeköy vee üsküdar kanlıca sahil taraflarında güzel fırsatlar var balım aklında bulunsun bazen fırsatlardan almak uyguna getiriyor
yağmurcum geçmiş olsun inşlallh iyileşirsin hemen
bu arada mühendis canım nerden buldun çok ilginç bu dişmacunu aparatımı oluyor ne oluyor bir ismi varmıdır
çağlam şu çevirin bitsin sen sevdiceğini yine seversin canım benim bazen banada oluyor kendini böyle karamsar ilan etme hemen sen pozitifsin balım sadece iş güç meselllerine fazla kafa yoruyoruz yoksa bizde evde oturrudk beylermizin gönlülünü yapardık ama hayat şimdi bu ve biz 3 4 işe koşuşturrken kafamızda 40 soru dolaşırken bazen sıcak davranıp sımsıkı saramıyoruz sevgililerimizi kuzucum
çağlaammm bu arada unutmadan fırsatlar sitesinde yakal co şehirfırsatı grupfoni vb sitelerde çekmeköy vee üsküdar kanlıca sahil taraflarında güzel fırsatlar var balım aklında bulunsun bazen fırsatlardan almak uyguna getiriyor
GİZEM okudun mu çağlaya yazmıştımsağol canm yok geçmez geçmio kendimi kandırıyorum artık yapştı bu bana ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?