'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

indirmeyi başardım ama sadece harcama giriliyor galiba buna, aylık gelirleri giremedim.

en iyisi kendi programıma döneyim ben

kızlar bu program harcamlarmımı kontrol ediyor anlatsanıza ders çalışıyordum bir bakayım dedim bir programdan bahsediyorsunuz

kızlar bu program harcamlarmımı kontrol ediyor anlatsanıza ders çalışıyordum bir bakayım dedim bir programdan bahsediyorsunuz

canım evet gelir giderleri kontrol edip para biriktiriyoruz.
bunu önceden yazarak yapıyordum,gerçi yazmayı da hala bırakmış değilim.
sonra finans başlığında bi yerde personal finance programını gördüm ve denedim.
aylık gelir ve giderleri yazıp,potansiyel birikimini görebiliyorsun.
türkçe kullanılabiliyor.
her ay için yeni kayıt açılıyor.

sonra sirenaycım da başka bi program keşfetti ama bunda sadece harcamalar var,gelir nasıl giriliyor bulamadım.
bi de benim bilgisayarımı kastı,o sebeple eski program benim için daha kullanışlı.

işte böylee

bende genelde yazarak kendim takip edebiliyordum ama bu programlarda çok iyi sirenayın dediğini denedim şimdi seninkini indiryim bir bakayım canım sağolun kızlar

verdik canım daha dogrusu annem vermiş biraz aceleye geldi ama napalım bunada sukur ben yarını bir atlatayım da ıslak keki keserim hiç sorun degil

bnde bende yapmak istiyorum

Cokiiieemm tatlım beniim 2 gün kadar yokum, sevgiliciğin kuzenine film çekicez ajanslara yollicak o yüzden nete gelemem muhtemelen merak ederim ama gelişmelerii, girmeye çalışıcam giremessem şimdiden söyliim, hayırlı olsun ilk adımınız, bi ömür boyu mutlu olunn inşallah. Olumsuz bişi olmadan sorunsuz atlatırsın bugüünüü kötüü düşünmeek ve bugüün kafanaa bişiii takmaaakk yoooookkkk Senii çok seviyoooorummm

onun ailesi ne düşünüyor peki?
[/B][/QUOTE]

duygucum onun aılesı sorun yapmıyo ama bılmıyorum sonradan ne olacagı bellı olmaz neler okuyoruz burada

bnde bende yapmak istiyorum

bence faydalı oluyor. tavsiye edebilirim.

ama bizim tasarruf canavarımız Sirenay... ben de ondan gaz alıyorum

ayyy kızlar bu arada şubat tatilinde İstanbul'a gideceğim,gidiş dönüş 220 olacak,benim için iyi. bugün gidip alayımb biletleri.

ne de çabuk bitiyor taa şubat yani.

hem belki İstanbullu gelinciklerde bi buluşma yaparız,ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…