gördüm canım şimdi...
ve cok saskınım
annen neden boyle bir anda döndü ki... izin veriyordu iyiydi son zamanlarda :26:
artık yeter idare ettiğim dedi....
geldi bizimle tanıştı ne oldu konusmusmu ailesiyle beni hafife mi alıyor dedi..
bugün sabah msj attım izin için tekrar hayır dedi bir sürü şey yazmış sonuna da gittikçe ilerisini istiyorsun seneye de beraber tatile gidelimmi dersin sen dedi o da hiç yok demiyor diimi dedi beni arama,yazma demiş
asıl sen yazma dedim gidicem dedim onun için aramızı bozmaya değer mi yazmış sabahtan beri konusmuyoruz sesini de duymadım annemin habire ağlıyorum kovulcam yemin ederim boynum nasıl düşün artık kaskatııııııııı
bence hemen üzme kendini canım dur bakalım... şimdilik annenin üzerine de gitme... biraz sakinleşsin durulsun öyle konusursunuz
idare edin bir süre... sen de annene daha sonra mantıklı bir acıklama yaparsın ailesi yalnız bırakıo cocugu sonucta onun konusmasıyla olcak bir durum değil
sıkma canını
ya evet ama direticek istese babası bişeyler yapmaya başlar çağla benimkine ağzımı açıp bisey demedim ama diyemediğim için kimseye böle kasılıyorum can çekişiyorum yemin ederim kaslarım damarlarım atıyor yaa
annemde haklı benimki de ya bennn??kimse beni düşünmüyorki????
benimki biraz daha idare et demişti geçen nasıl ediyim ettim anca işte 2 ay sonra 3 yıl biticek kıyamet koparıyor evde ne askerlik var ne okul var ne yaş var kızım 30undamı alıcak seni bu durumu düzelmez bu çocugun ailesi tutucak dio tutmuo onlarda ya bıktım yaaaaaaaaaboşamı kürek sallıyorum beeeen
hayırdır cnm ordamısın?
ya evet ama direticek istese babası bişeyler yapmaya başlar çağla benimkine ağzımı açıp bisey demedim ama diyemediğim için kimseye böle kasılıyorum can çekişiyorum yemin ederim kaslarım damarlarım atıyor yaa
annemde haklı benimki de ya bennn??kimse beni düşünmüyorki????
benimki biraz daha idare et demişti geçen nasıl ediyim ettim anca işte 2 ay sonra 3 yıl biticek kıyamet koparıyor evde ne askerlik var ne okul var ne yaş var kızım 30undamı alıcak seni bu durumu düzelmez bu çocugun ailesi tutucak dio tutmuo onlarda ya bıktım yaaaaaaaaaboşamı kürek sallıyorum beeeen
askerligini de mi yapmadı canım seninki?
evet canım işimde evimde herşeyim burda doğma büyüme :)
canım konuyu bilmiyorum ama ben nişanlımla 28 yaşında tanıştım. askerliğini bekledim. sonra babasıyla sorunları çıktı işi bıraktı. şimdi işsiz iş arıyor. nişanlandık. ve bekliyorum. yaşım 29. insan beklemesi gerekince bekliyor. ama senin durumunu tabiki bilemiyorum.
çağlam,yani demek istedği askerlik yapmış,okumuyor,başka bi sorunu yok bekletmem için sebep yok 2,5 yıldır ben seni idare ediyoum daha edemem dedi.
tuğçecan,okudugun şekil aynısı benim yaş 25 biticek tabi bu biraz da aile yapısı benim babam bilsebizi 1ay bırakmazdı 1 ama annem öle değil ama bende abi var her dışarı cıktıgımda annem yalan sölüyor yeter anlıo artık salak değil abin dedi ws.ws.......... olayın hepsini anlatamıcam ama erkek ark.aile büyüklerimle tanıst ve bizimkiler oğlum artık ailen gelebilir dediler ama benimki hala aiesiyle konusmadı annem buna kızdı bizi saymıyor die ama gezmeye gelince gezer dışarı cıkarken sorun olurmu demez dio anladın ooooooooof bilmiyorum işten geldik o diğer odada ben burda konusmadık abimde söyleniyor annemde tehdit edio şimdi sölicem abine bak bana o çocuk yüzünden trip yapma dioooo
dementia,neresindesin silivrinin?
canım erkek arkadasın neden ailesiyle konusmuyor artık ben de anlayamıyorum maddi yönden kendini ciddi adımlara simdilik hazır hissetmiyor mu? eger oleyse anlatmadı mı durumunu? ailen gelsin dediklerinde durumlarından bahsetmedi mi?
eger tanısmaya kadar gelip de annen gelebilirler dediginde peki dediyse anne kızmakta yerden goge kadar haklı...
annen bu işe karsı oldugu halde cok kredi verdi yani erkek arkadasına... istemedigi halde gelsin tanısıyım dedi, ailen gelsin dedi... daha ne yapsın annen uzerine duseni yaptı sıra erkek arkadasında annen cok haklı kesinlikle
benim de kızım olsa aynı durumda ben de artık gorusmesini istemezdim... cocuk oyuncagı değil ki böyle seyler
ticker ın gözüküyor cnm
ya haklı işte çağlam haklı sesleyemiyorum konuşmuyoruz ki annem içerde çıkmadım odada
ne yapacağımı yeminle bilmiyorum yaaaaaaaaaaa duvarlar üstüme geliyorr
konuşmamış ailesiyle elde avuçta yokki dio
evet şimdi gorunmeye basladı canım sanırım benim pc de sorun oldu...
yagmurcum bak böle kendini yemekle olmaz... bir yere varamazsın kabahat erkek arkadasında, madem öle bunu sana degil annene sölicekti ailemin ve benim durumumuz bu kendimizi toparlmamız gerek dicekti... kadıncagızı beklenti içine sokmıcaktı
bunu demesi lazım... anlattıgın kadarıyla baban ters biri sizi bekletmez öle 2 sene falan sözlü nisanlı, olmadı babanı ikna edin en azından söz takılsın söz dedigin ne kii? bir cicek bir yüzük ne masrafı var ama en azından iş resmiyete dokulur annenin ici rahat eder dugunu de rahatlayınca yaparsıınz
yani baska yol yok... ya bi sekilde taraflar ikna edilip en azından söz takılacak ya da gececek annenin karsısına bu ara gelemiceklerini anlatacak...
arada kalıp kendi basına cıkmaya calısmabu işin içinden sevgilinle konusman sart
hayatım zaten ben sıkışığım dedi babam yardım etmiyor ws.konuşuldu biizmkiler de e erkek ailesi yapar mutlakaki sen onu düşünme oğlum bismillah e gir die de yakın davrndılar...
inş.dedi oda nyse akşam eve geldik beni aradı annemlerle yarın konuşcam demişti tam 1 ay oldu çağlam konuştunmu ws.laf attım ortaya yok ne dicemki elde yok dicekler dedi belkide konustu bana diyemedi o lafı onlar söledi bilmiyorum yaaaaaaaaa offf ruhumd ralıyor yemin ederim ateş basıyor
hayırlısı canım ne dicemi bilemiyorum ama bencede bişeyleri istiyorsa bir yerden baslıcak baska care yok gibi gorunuyor...
işte bazen bu yüzden buraya girmiyorum çağlam kimseyi kendi derdimle meşgul etmemk için çünkü kimine göre bu dert olmuyor hee evet çaresiz dert değil ama şuan bu benim için ısıkıntııııııı hemde çoook sizi de üzmek sıkıntımla sıkmak istemiyorum ki çünkü çare bulamıyroz ki ya çıkmazdayım valla ben ya kafayı yicem sonunda ona desem o bişi buluo, anama desem haklı ooof bunada şükür
iyi geceler kızlar
yağmurum, çağlam haklı valla
tek çözüm sevgilinde..tamam cesaret edemiyordur, korkuyordur ama seni de anlasın
sen de böyle iki arada kalıyosun, sağlığın etkileniyor baksana
hemen düğün yapmıcaklar zaten, ailesiyle konuşsun aile arasında bi söz takılsın en azından
1 sene var daha düğüne, o zamana kadar bişeyler yaparlar illaki
böyle nereye kadar beklicek ki sevgilin?
hoppp diye bi yerden de para çıkmayacağına göre..o cesaret edip adım atmalı artık
sen onla son kez güzelce konuş
ben böyle devam edemiyorum, yapamıyorum çok yıpranıyorum de
konuşsun ailesiyle gelsinler istesinler, bi yüzük takılsın
nişan da olmayıversin kuzum...seneye de düğününüzü yaparsınız
üzme kendini kıyamam sana hiç..nasıl acılar çekiyosun baksana
herkesin derdi kendine büyüktür canım sende arada kalmıssın görüyorum ki kötü bir durum evet ama senin derdinin tek caresi erkek arkadasın... harekete gecmesi gerekio
aileninde aynı olcude anlayıslı olması gerekio... bu işin baska cozum yolu yok..
sakin ol sıkmadan canını bekle... gorusme gerekirse bir sure sabah işe giderken falan kacamak gorusun 5-10 dk bi sekilde idare et hersey olması gerektigi zamanda olur hayırlısını iste her zaman üzme kendini cunku uzunce birşey değişmiyor
hepimiz dertlerimizi yazıyoruz paylasıyoruz.. paylas bizimle elbette keske elimizden gelen birsey de olsaydı senin icin dua edip iyi dileklerde bulunmaktan baska
ama dedigim gibi... senin olayın erkek arkadasında cozumlenecek aile buyuklerin eger karsı tarafa adım atarsa sana destek olmaya hazır, bu yuzden sukret bu bile cok onemli bişey
günaydin kizlar,
bakiyorum yine dert dönemindeyiz galiba. kimsenin derdi eksilmiyor masallah.
kendimizi üzmeyelim kizlar, biliyorum demesi kolay fakat sagligimizi düsünelim. saglikli olmadigimiz sürece mücadele ve savas veremeyiz.
bende dün sevgilimle tartistim aramizda gecen diyalogu yaziyorum:
annemler dün evde yoktu ve bana annem "yemegi sen yaparsin" dedi. sorun degil yemek yaparim cok sIk olmasada. annemler bikac saat sonra aradilar ve restoranda yiyeceklerini söylediler bana biseyler getireceklermis.
ben: askim yemek yapmama gerek yok annemler disardan banada yemek getircekler.
askim: iyi seninde isine geldi zaten yemek yapmayi ögrenme olur mu?
ben: niye ki? ben yemek yapabiliyorum.
askim: kac cesit yapabiliyorsun?
ben: ne bileyim elimden geliyor iste.
askim: hmmm 8-10 cesit yapabiliyormusun=
ben: evet yapabiliyorumdur
askim: iyi desene 8-10 günde bir ayni yemegi yiyecegiz biz. sen en iyisi annen yemek yaparken yaninda dur da ögren.
ben(iyice sinirlendim artik): ne diyorsun sen ya? ne demek annenin yaninda dur. ben yemek yapabiliyorum annem türkiyeye gittiginde babami ac mi birakiyorum? mecbur kalinca yapiyorum iste. seni ac birakicami mi düsünüyorsun? hem ben nasil yemek yapiyim ki saat 5 bucukta eve geliyorum yemek yapana kadar saat olucak 7 annemler ac mi kalsin beni beklicekler diye? ben gelene kadar annem yemegi yapiyor yiyorlar.
askim: haaaa yani sen ilerde calistigin zaman yemek yapmicakmisin? ben senin esin olucam bana pasa pasa bakicaksin!!
ben: yapmicam demiyorum ben mecbur kaldigim sürece yaparim hele ki kendi evim olsun severek yaparim bunu sende biliyorsun. simdi telefonu kapat cok sinirliyim ayrica benim kalbimi kirdin demek beni taniyamamissin. hem senin kardesin evlendiginde her yemegi yaparak mi gitti kocaya?
askim: evet her yemegi yapiyordu.
ben: gelde külahima anlat. simdi telefonu kapat.
telefonu kapattik sonra yatmadan önce aradi.
ben: hic aramaya tenezzül bile etmiyorsun kabimin kirildigini bildigin halde. su kizin gönlünü aliyim bile demiyorsun yani.
askim: napiyim uyuyordun hem ben bu konuda söylicemi söyledim.
ben: hmm öyle mi?
askim: ben düsüncesizim, akilsizim seni aramadim diye böyle mi düsünüyorsun?
ben: sen öyle diyorsan öylesindir.
dedim ve telefonu kapattim.
kizlar ne düsünücemi bilmiyorum neden böyle bir sey dedigini.
sizce kizmakta haklimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?