'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın bebeklerim

yağmurcum d ogum gününde cıkamasan bile bir ara oturup illaki konusmanız gerek... resti cek artık birseylerin ciddiyetinin farkına varsın kendine güvenemiyorsa da seni oyalamasın bence...

nereye kadar bu sekilde bekliceksin, ailen rahat bıraksa biraz seni tamam bekle 5 sene bile gerekirse ama öyle bir ailen yok ayrıca sende cok gec yasta anne olmayıı istemeyen birisin bildigim kadarıyla bu durumda bir yola girin artık kı sonu gelsin yani

prensescim... burdada erkek arkadasına cok kızdım... ne demek paşa paşa bana bakacaksın yok öyle bir dünya kusura bakmasın!!!

erkek de kadın da aynı bu devirde ikiniz de calısıyosunuz o gelip eve ayaklarınıı uzatıp yatacak da sen ona hizmet mi edeceksin... ümüğünü sıkarım ben valla adamın!

nişanlıma da diyorum sakın sakın benden öyle biri olmamı bekleme diye... ikinizde gelirsiniz eve kim önce geliosa yemege o girişir diğeri de baska bir iş yapar... toz alır evi süpürür ütü yapar makineye camasır koyar

nasıl dısarda bir iş bölümünüz varsa aynısı ev içinde gecerli...

yemek konusu acıldıgı zaman bizde de benimki biseyler uydururuz askım arada dısarda yeriz yaparız bişeler bende sana yardım ederim birlikte hazırlarız bazen ben yaparım tabi yaptıklarımı yiyebilirsen diyo... sen yemek yapıosan o gun ben baska sey yaparım dio

ki öyle olmalı.... bir kere ütü yüzünden böle bi atısmamız olmustu bana sen yaparsın demeye getirdii 3 gün konusmadım

şimdiden bu kadar taviz verme sakınnn sakınn

demek ikimizde ayni kaderi paylasiyoruz bu konuda fikir verdigin icin (kardesinle karsilastirma) cooook tesekkür ederim cnm kirilmadim tam tersi sevindim . bundan sonra bu konuda dikkatli olucam.
benim yemek yapmak istedigimi ve anneme yardim ettigimi bildigi halde böyle demesi cok kirdi beni. ilerde acaba bi sorun olurmu yemek yapmadigimda bana yine böyle konusurmu diye düsünmüyor degilim aksamdan beri.
bende senin yaptigin gibi arada bi yemek yapiyim sevinsin askim dimi

yeni evlenen arkadaşlarımın çoğu belkide elindeki imkanlarla haftanın 3 4 günü evinde yiyip diğer günler annelerine gidiyolar hattaha bir arkadaşımın eşi işe giderken kardeşini alıyor annesi kahvaltıya çağrıyor, öğle yemeğni yine annesi iş yerine götürüyor akşam içinde kardeşini bırakırken eline sefer tası veriyor bu ayıp değil benim arkadaşımda benim gibi istanbul içinde 5 saat yol gidiyor birde hayat müşterek birileri destek olmalı

ilk evlendiğindede yapa yapa öğrencen kimse bizden şaheser yapmayı beklemiyordur herhalde o yüzden canım dert etme erkekler söyler büyük tepki verme alttan al evlendiğinzde ne kadar yorgun oldğnu görünce o bişi demicek şimdi hava hoş geliyor, ayrıca evde ailesi bişi öğretmemmişmi benim kardeşime annem temizlik yapıtrıyor kafasında kakıyor ilerde çalışan biriyle evlencen karın yemek yaparken sen sofra kurcan diyor bunları kullağna sokuyor o yüzden annelerimizdede bitiyor işler canım erkek annenleri pohpohlamanın yanında işte öğretmeli kıymalı oğullarına

konuşucam canım tamam kararlıyım bakalım ne olacak dananın kuyruğu kopacak artık ya param olsa bir dk.bekletmem yıldırım nikahı kıyarım dedi bizimkilere ben utandım
sabah ne dedi konuşurken biliyormusun

o:aşkım
b:efendim
o:annemler araplar geliyor die çoook heyecanlıydılar ama ne aradılar ne sordular gelmediler,çok sinirliler şuanda o kadarki sevindiler aylık gelicez demişler neyse
b: hıı iyi nediyim
o:öle işte...

anladığım para bekliyorlar onu demeye çalıştı onlar gelemeyince bizimkilerde beklio mu demek istedi bilemedim

sevgilim yemek yapmasini biliyor herzaman da derdi "beraber yapariz askim kim eve önce gelirse yemegi yapmaya baslar, hem ayrica ev isini de paylasirirz" dün neden pasa pasa bakarsin dedi anlam veremedim
bende taviz vermek istemiyorum anlasin yanlis yaptigini. acaba diyorum cok mu abarttim. ama hak etti de bence.
nasil davraniyiim simdi ben askima? hicbir fikrim yok böyle durumlarda ne yapicami.

bence de ayip degil hem bicok yeni evlenen kizlar yemek yapmasini bilmiyor. benim etrafimda da var öyle ama aradan 2 sene gecmeden yemeklerin cogunu yapabiliyorlar.

tabiki annelerimizde bitiyor is. sevgilim kendi yemek yapar hatta gecen sene ramazanda bütün mahalleye yeticek kadar pilav yapmis ütüsünü de kendi yapar yani alisik.

yapa yapa ögrenicez tabiki kimse dört dörtlük evlenmiyor ki

canım benim benim kötü algılıcağım bişiyi sana paylaştım başımıza gelince anlarız ama kıyaslama kötü sen sevdiceğinin hayat merkezisin kardeşi değil ki

yok hayatım demez bişi çabanı görür ayrıca sevdiğini neden üzsün kırsın şimdi seninki sende bir açık bulmuş saldırya geçmiş sakın takııpta büyütme susmaz dahada der sen tamam canım de hayat müşterek evlendiğinde yoruldğnu görmicekmi

benim sevdicekte böyle sen yapcan sen yapcan der ne zaman ona gitsem herşeyi çayı kahvaltıyı o hazırlar sonrada evlenince bu olmucak der palavra yani düşünüyormusun alışveirşe gideriz insanüstü bir güçle bütün poşetleri çantamı yüklenir ama sonra herkes beraber yapacak der bende şaşırırırm beni böyle şımartıp ayağma kahvaltılar getirirken evlenince bir odun olmaz yani

bişi diymmi allah başka dert vermesin bu asla dert edilcek bişi değil demekki evinde yemek yemek istiyor sevin sevdiğine yemekler yedirceğin günler gelcek herşeye iyi açıdan bakmalısın bence birde bir erkek değişirse evlenmeyi beklemez o anda değişir yani seninkinden bir kurt adam olmaz canım normal seyrinde güzel güzel gider herşey

benimkide mutfağa arada sırada girer yapar,ütüsünü kendi yapar banada yardım ederim der ama ben kendi kendime düşününce belki de etmez diyorum evlenince erkekler genişliyorya o zaman gelince der bekarken yeterince yaptım diyip kenara çekilebilir he ben söylenirimde erkek ne kadar dinlerki yine kendi kendimizi yeriz ya nebiliyim... etrafımdaki kadınlar öle evlenince yapmaz şimdi köprü olayı kızım diyorlar ama ben sanmıyorum ya:S
çalışınca yardımcı olurum dio ama evde oturursan elimi pek bbişeye sürmem diyor benimki açık sözlü uyuzum benim ki zaten koca gün evde olsam erkeğin işlerime karışmasını istemem düzene koyarım işlerimi ben

demek sen yapcan diyor ama kendi yapiyor herseyi belkide gözümüzü korkutmak istiyorlar.
yok bence odun olmaz cok yüz vermezsek

amin cnm bundan daha büyük derdi olanlar da var. allah hepimize yardimci olsun.

aynen bende öyle düsünüyorum etrafimdaki evli arkdaslar bana diyor mesela "selcan sakin bastan yüz verme sen yemek yaparken ona sofrayi kurdur ki genislemesin cok" öyle yapmayi düsünüyorum da zaten. ama senin dedigin gibi eger calismayip bütün gün evde olursa bende pek biseye elletmem cünkü evinde bir düzeni olmali. o isten gelene kadar ben temizligimi falan yaparim.

hayat müşterek... şeklinde girersen konusmaya zaten anlıcaktır

ben naptım biliomusun bir gün askımı işyerine cagırdım beni almaya geldi... otobüsle gel dedim peki dedi

dönerken de otobüsle döndük yolun yarısından fazlasında uyudu... indigimizde arabadan sersem gibiydi... askım Allah sana kolaylık versin bunu hergün cekiyosun bir de sen dimi dedi

aynen öle dedim.. o gun bugundur ev işi konusu acmıyo bana... ben de yaparım ben de yardım ederim modunda

ne kadar yorulcagımı anladı...

sende bunu konusarak anlatmayı deniceksin baska care yok... anlat güzellikle askım bak sen böle böle diosun ama bende calıscam sende calıscaksın eve geldiginde halini dusunsene yorgunlugunu dusunsene ben de oyle olucam bir de ev işi yapıcam nası kıycaksın bana de

birşey diyimmi selcan bazı bayanlar afedersin ne kadar kendini yırtsada o adam nuh deyip peygamber demiyor,nato oluyor,kılını kıpırdatmıyor örnekleri de var
Allah helal süt emmişe düşürsün herşeyin başında...

çağla bundada aynı kafadayız 5 saatlik yolu birgün beraber gittik ve bana sen bu enerjiyle annen baban kardeşinle ilgilenyosun benle telde konşyosun he bide kız arkadaşlarınla geziyorsun bazen kendi kıyafetmi elimde yıkıyorum bazen bulaşık yıkıyorum dinlen o kadar yol gidiyosun yazık sana diyor sırf bu yüzden şişlide oturalım diyor ailesinde yakın işimede 5 dakka yorulduğmu biliyor senelerdir onlara yorucu hayatımızı göstermek en büyük ders gibi geliyor

bir erkek yedisinde neyse yetmişte o köprü geçme mantığı kötü bir yaklaşım olmamalı bence bazı kızlar çok çektriyor erkeklerde evlenince haliyle kötü oluyor etrafta örnekleri var benim arkadaşıma sevgilisi öyle şeyler yaptı ki onu mutlu etmek için pankartlar açtı felan filan derken evlenince bir ilgiszleşti çünkü kız hep sevglyken kafasına kakıyordu evliykende aramıyor bile bıkmış çünkü ona körpü muhabbeti cuk oturuyor

bizde bitiyor canım konu hayatın eşit oldğnu onlara göstercez ve bizde el üstünde tutulcaz erkeklerin karakterleri değişken olsa bile güzel güzel kırıldğmızı belli ettikmi herşey iyi oluyor

aynen cnm belli etmemiz lazim

aynen gizom kesinlikle katılıyorum...

şöle hassas ince bir denge var onu yakalamak gerek... gerektiginde sert bir şekilde koycaksın tepkini ama genelinde erkeklere bazı seyleri alttan alttan güzellikle empoze ediceksin

erkekler pohpohlanmaktan cilveden cok hoslanıyo... birçok seyi bole kabul ettirebilirsin onlara kabul ettiklerinin farkında bile olmazlar

bişeyi bir normal sekilde bir de öperek koklayarak sımararak söleyin ... aradaki farkı göryosunuz zaten

Son düzenleme:

bu tam benlik mis yaaa "bişeyi bir normal sekilde bir de öperek koklayarak sımararak söleyin"

kuzum ben sert tepki pek vermiyorum veremiyorumda sert oldğmda çok kırılır ve kızar oda bana güzelce hep anlatıyor ne beğenmiyorsa gerçi regl dönemim oldğnda şeytan oluyorum o zaman kendime öyle kızıyorum ki çağlam sakin olamıyorum herşeye bağırıyorum ve ağlıyorum o sıra bana ne dese batıyor ona çözüm üretsem melake takılcam ortada yinede kendimi pozitif eleştryorum ama o dönemde sıkıntı büyük oluyo ballım

allahtan cilve ve pohpohloma var hattaha bazen bildiklerimi bile aşkım ben bilmiyorum öğretirmisin bana diyorum oda google gibi kızsın nasıl bilmezsn diyor aslında bilmediğim şelerde çok mutlu oluyor kendisi birşeyleri öğretince ben şaşırınca mesut oluyor o süreçte ben istediklerimi sölüyince evet diyor pohpohloma bitincede hangi ara evet dedimki diyor bana hep derdiki benim iyiliğimi kullan herşey senin elinde kullan yahu faydalan benden diyor

bazende çok suratsuzkazulet oluyorum o zaman kafam işte oluyor çok üzücü oluyorum o seviyor sarıyor hattaha ısırıyor kendime geleyim die cıks gelmiyorum

kizlar ben sonra telefonda nasil konusayin sevgilimle?
sabah güzel sözler söylemedim de :26: ondan soruyorum.

bu konu hakkinda konusmalimiyim sizce yoksa unutup bisey olmamis gibi mi davranayim?

kizlar ben sonra telefonda nasil konusayin sevgilimle?
sabah güzel sözler söylemedim de :26: ondan soruyorum.

bu konu hakkinda konusmalimiyim sizce yoksa unutup bisey olmamis gibi mi davranayim?

canım arıcaksın günün nasıl geçiyor diceksin konşcaksın açma bu konuyu

hee illaki açıcaksan ikimzde birimize sert çıktık ama aşılmıcak bişi değil yuva kurcaz herkes bir işin ucundan tutcaktır dersin canım

yada akşam görüşceksen ona sarılıp evlendiğimzde beraber vakit geçirip beraber yemek yaparız aşkımcım ortak paylaşımlarımız olur die başlarsın

benimki genelde sert çıktım giz özür dilerm der bende aşkım bende açtım ağzımı bende kırdıysam özür dilerim derim öyle kapanır konu kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…