canım aynı konuyu yemek yapmayı bildiğim ve sevdiğim halde bende yaşıyorum çünkü benimki 4 4 lük ben ise sakar şakir misali ilk denemeler eror veriyor doğal olarak bizde aynını yaşıyoruz dün ben yemek yemedm mesela evde yemek vardı ailem yemeğe gitmişti bende dalmışım benimki arıyo herhalde anneni beklyorsun yemek bile ısıtmyorsn kendine acımıyorsun çocuklarımıza napcan dio ben tabi şokum ona ne kendim uyudum sonuçta ama tabi alttan aldım onla konşrken anneciğimn boğazndan geçmemiş sanada getiriyoruz dedi bende saol annecik pek aç değilim dedim ama getirdiler tabiki benimki benden af diliyor ama diyor şımartılmışssın diyede
askim: iyi desene 8-10 günde bir ayni yemegi yiyecegiz biz. sen en iyisi annen yemek yaparken yaninda dur da ögren.
ben(iyice sinirlendim artik): ne diyorsun sen ya? ne demek annenin yaninda dur. ben yemek yapabiliyorum annem türkiyeye gittiginde babami ac mi birakiyorum? mecbur kalinca yapiyorum iste. seni ac birakicami mi düsünüyorsun? hem ben nasil yemek yapiyim ki saat 5 bucukta eve geliyorum yemek yapana kadar saat olucak 7 annemler ac mi kalsin beni beklicekler diye? ben gelene kadar annem yemegi yapiyor yiyorlar.
bu lafların aynını gördüm hattaha cumartesi pazar evde durduğum ve gezdiğim zaman bile aşkım bişiler öğrensen derdi güzelce ama sonra beyimiz aç kalmamak için istiyorumuş açıkladıbende cumartesi pazar hattaha bazen cumadan birkaç zeytinyağlı yapıyorum elim alışssın die oda mutlu oluyor burda olduğu zaman onada götürüyorum, genelde pasta börek seviyorum ama sevgilicik yemek seviyor öğrenmem şart geçen yıl işten eve geldiğimde ramazanda oruçlu oruçlu kendi sevdiğim ne varsa anneme bırakmadan yaptım istek gelmişti sevgilicikte teşvik etmişti
canım sende alınma onlar gelişine laf sölüyolar nereye gidiceğini bilmeden kadın işine karışıyolar ya tam sopalıklar
birde sana bir tavsiye vereyim alttakinde kardeşiyle kendini karşılaştırdın ya onu sakın yapma asla ailesiyle vurma canım yanlış benim kardeşime kız arkadaşı dese ben duysam kıyaslanma kabul edilemez benim erkek arkadaşımada asla yapmıcağım şeler arasındadır, iş yerinden bir arkdşımın kardeşinin nişanlısı ablana neden karışmıyorsun die kızmış çocuğa bunu arkadaşım duydu ne kadar ayıp bişi benim adımı böyle bulaştırmaları die söledi böyle örnekler çok yani kırılmış olabilirsin ama sen sensin oda kardeşi o kardeşindende çok senden sorumlu gibi geliyor bana
ben: yapmicam demiyorum ben mecbur kaldigim sürece yaparim hele ki kendi evim olsun severek yaparim bunu sende biliyorsun. simdi telefonu kapat cok sinirliyim ayrica benim kalbimi kirdin demek beni taniyamamissin. hem senin kardesin evlendiginde her yemegi yaparak mi gitti kocaya?
askim: evet her yemegi yapiyordu.
günaydın bebeklerim
yağmurcum d ogum gününde cıkamasan bile bir ara oturup illaki konusmanız gerek... resti cek artık birseylerin ciddiyetinin farkına varsın kendine güvenemiyorsa da seni oyalamasın bence...
nereye kadar bu sekilde bekliceksin, ailen rahat bıraksa biraz seni tamam bekle 5 sene bile gerekirse ama öyle bir ailen yok ayrıca sende cok gec yasta anne olmayıı istemeyen birisin bildigim kadarıyla bu durumda bir yola girin artık kı sonu gelsin yani
prensescim... burdada erkek arkadasına cok kızdım... ne demek paşa paşa bana bakacaksın yok öyle bir dünya kusura bakmasın!!!
erkek de kadın da aynı bu devirde ikiniz de calısıyosunuz o gelip eve ayaklarınıı uzatıp yatacak da sen ona hizmet mi edeceksin... ümüğünü sıkarım ben valla adamın!
nişanlıma da diyorum sakın sakın benden öyle biri olmamı bekleme diye... ikinizde gelirsiniz eve kim önce geliosa yemege o girişir diğeri de baska bir iş yapar... toz alır evi süpürür ütü yapar makineye camasır koyar
nasıl dısarda bir iş bölümünüz varsa aynısı ev içinde gecerli...
yemek konusu acıldıgı zaman bizde de benimki biseyler uydururuz askım arada dısarda yeriz yaparız bişeler bende sana yardım ederim birlikte hazırlarız bazen ben yaparım tabi yaptıklarımı yiyebilirsen diyo... sen yemek yapıosan o gun ben baska sey yaparım dio
ki öyle olmalı.... bir kere ütü yüzünden böle bi atısmamız olmustu bana sen yaparsın demeye getirdii 3 gün konusmadım
şimdiden bu kadar taviz verme sakınnn sakınn
yeni evlenen arkadaşlarımın çoğu belkide elindeki imkanlarla haftanın 3 4 günü evinde yiyip diğer günler annelerine gidiyolar hattaha bir arkadaşımın eşi işe giderken kardeşini alıyor annesi kahvaltıya çağrıyor, öğle yemeğni yine annesi iş yerine götürüyor akşam içinde kardeşini bırakırken eline sefer tası veriyor bu ayıp değil benim arkadaşımda benim gibi istanbul içinde 5 saat yol gidiyor birde hayat müşterek birileri destek olmalı
ilk evlendiğindede yapa yapa öğrencen kimse bizden şaheser yapmayı beklemiyordur herhalde o yüzden canım dert etme erkekler söyler büyük tepki verme alttan al evlendiğinzde ne kadar yorgun oldğnu görünce o bişi demicek şimdi hava hoş geliyor, ayrıca evde ailesi bişi öğretmemmişmi benim kardeşime annem temizlik yapıtrıyor kafasında kakıyor ilerde çalışan biriyle evlencen karın yemek yaparken sen sofra kurcan diyor bunları kullağna sokuyor o yüzden annelerimizdede bitiyor işler canım erkek annenleri pohpohlamanın yanında işte öğretmeli kıymalı oğullarına
demek ikimizde ayni kaderi paylasiyoruz bu konudafikir verdigin icin (kardesinle karsilastirma) cooook tesekkür ederim cnm kirilmadim tam tersi sevindim . bundan sonra bu konuda dikkatli olucam.
benim yemek yapmak istedigimi ve anneme yardim ettigimi bildigi halde böyle demesi cok kirdi beni. ilerde acaba bi sorun olurmu yemek yapmadigimda bana yine böyle konusurmu diye düsünmüyor degilim aksamdan beri.
bende senin yaptigin gibi arada bi yemek yapiyim sevinsin askim dimi
bence de ayip degil hem bicok yeni evlenen kizlar yemek yapmasini bilmiyor. benim etrafimda da var öyle ama aradan 2 sene gecmeden yemeklerin cogunu yapabiliyorlar.
tabiki annelerimizde bitiyor is. sevgilim kendi yemek yapar hatta gecen sene ramazanda bütün mahalleye yeticek kadar pilav yapmisütüsünü de kendi yapar yani alisik.
yapa yapa ögrenicez tabiki kimse dört dörtlük evlenmiyor ki
canım benim benim kötü algılıcağım bişiyi sana paylaştım başımıza gelince anlarız ama kıyaslama kötü sen sevdiceğinin hayat merkezisin kardeşi değil ki
yok hayatım demez bişi çabanı görür ayrıca sevdiğini neden üzsün kırsın şimdi seninki sende bir açık bulmuş saldırya geçmiş sakın takııpta büyütme susmaz dahada der sen tamam canım de hayat müşterek evlendiğinde yoruldğnu görmicekmi
benim sevdicekte böyle sen yapcan sen yapcan der ne zaman ona gitsem herşeyi çayı kahvaltıyı o hazırlar sonrada evlenince bu olmucak der palavra yani düşünüyormusun alışveirşe gideriz insanüstü bir güçle bütün poşetleri çantamı yüklenir ama sonra herkes beraber yapacak der bende şaşırırırm beni böyle şımartıp ayağma kahvaltılar getirirken evlenince bir odun olmaz yani
bişi diymmi allah başka dert vermesin bu asla dert edilcek bişi değil demekki evinde yemek yemek istiyor sevin sevdiğine yemekler yedirceğin günler gelcek herşeye iyi açıdan bakmalısın bence birde bir erkek değişirse evlenmeyi beklemez o anda değişir yani seninkinden bir kurt adam olmaz canım normal seyrinde güzel güzel gider herşey
benimkide mutfağa arada sırada girer yapar,ütüsünü kendi yapar banada yardım ederim der ama ben kendi kendime düşününce belki de etmez diyorum evlenince erkekler genişliyorya o zaman gelince der bekarken yeterince yaptım diyip kenara çekilebilir he ben söylenirimde erkek ne kadar dinlerki yine kendi kendimizi yeriz ya nebiliyim...etrafımdaki kadınlar öle evlenince yapmaz şimdi köprü olayı kızım diyorlar ama ben sanmıyorum ya:S
çalışınca yardımcı olurum dio ama evde oturursan elimi pek bbişeye sürmem diyor benimki açık sözlü uyuzum benim ki zaten koca gün evde olsam erkeğin işlerime karışmasını istemem düzene koyarım işlerimi ben
bence de ayip degil hem bicok yeni evlenen kizlar yemek yapmasini bilmiyor. benim etrafimda da var öyle ama aradan 2 sene gecmeden yemeklerin cogunu yapabiliyorlar.
tabiki annelerimizde bitiyor is. sevgilim kendi yemek yapar hatta gecen sene ramazanda bütün mahalleye yeticek kadar pilav yapmisütüsünü de kendi yapar yani alisik.
yapa yapa ögrenicez tabiki kimse dört dörtlük evlenmiyor ki
aynen bende öyle düsünüyorum etrafimdaki evli arkdaslar bana diyor mesela "selcan sakin bastan yüz verme sen yemek yaparken ona sofrayi kurdur ki genislemesin cok" öyle yapmayi düsünüyorum da zaten. ama senin dedigin gibi eger calismayip bütün gün evde olursa bende pek biseye elletmem cünkü evinde bir düzeni olmali. o isten gelene kadar ben temizligimi falan yaparim.
birşey diyimmi selcan bazı bayanlar afedersin ne kadar kendini yırtsada o adam nuh deyip peygamber demiyor,nato oluyor,kılını kıpırdatmıyor örnekleri de var
Allah helal süt emmişe düşürsün herşeyin başında...
çağla bundada aynı kafadayız 5 saatlik yolu birgün beraber gittik ve bana sen bu enerjiyle annen baban kardeşinle ilgilenyosun benle telde konşyosun he bide kız arkadaşlarınla geziyorsun bazen kendi kıyafetmi elimde yıkıyorum bazen bulaşık yıkıyorum dinlen o kadar yol gidiyosun yazık sana diyor sırf bu yüzden şişlide oturalım diyor ailesinde yakın işimede 5 dakka yorulduğmu biliyor senelerdir onlara yorucu hayatımızı göstermek en büyük ders gibi geliyor
bir erkek yedisinde neyse yetmişte o köprü geçme mantığı kötü bir yaklaşım olmamalı bence bazı kızlar çok çektriyor erkeklerde evlenince haliyle kötü oluyor etrafta örnekleri var benim arkadaşıma sevgilisi öyle şeyler yaptı ki onu mutlu etmek için pankartlar açtı felan filan derken evlenince bir ilgiszleşti çünkü kız hep sevglyken kafasına kakıyordu evliykende aramıyor bile bıkmış çünkü ona körpü muhabbeti cuk oturuyor
bizde bitiyor canım konu hayatın eşit oldğnu onlara göstercez ve bizde el üstünde tutulcaz erkeklerin karakterleri değişken olsa bile güzel güzel kırıldğmızı belli ettikmi herşey iyi oluyor
çağla bundada aynı kafadayız 5 saatlik yolu birgün beraber gittik ve bana sen bu enerjiyle annen baban kardeşinle ilgilenyosun benle telde konşyosun he bide kız arkadaşlarınla geziyorsun bazen kendi kıyafetmi elimde yıkıyorum bazen bulaşık yıkıyorum dinlen o kadar yol gidiyosun yazık sana diyor sırf bu yüzden şişlide oturalım diyor ailesinde yakın işimede 5 dakka yorulduğmu biliyor senelerdir onlara yorucu hayatımızı göstermek en büyük ders gibi geliyor
bir erkek yedisinde neyse yetmişte o köprü geçme mantığı kötü bir yaklaşım olmamalı bence bazı kızlar çok çektriyor erkeklerde evlenince haliyle kötü oluyor etrafta örnekleri var benim arkadaşıma sevgilisi öyle şeyler yaptı ki onu mutlu etmek için pankartlar açtı felan filan derken evlenince bir ilgiszleşti çünkü kız hep sevglyken kafasına kakıyordu evliykende aramıyor bile bıkmış çünkü ona körpü muhabbeti cuk oturuyor
bizde bitiyor canım konu hayatın eşit oldğnu onlara göstercez ve bizde el üstünde tutulcaz erkeklerin karakterleri değişken olsa bile güzel güzel kırıldğmızı belli ettikmi herşey iyi oluyor
aynen gizom kesinlikle katılıyorum...
şöle hassas ince bir denge var onu yakalamak gerek... gerektiginde sert bir şekilde koycaksın tepkini ama genelinde erkeklere bazı seyleri alttan alttan güzellikle empoze ediceksin
erkekler pohpohlanmaktan cilveden cok hoslanıyo... birçok seyi bole kabul ettirebilirsin onlarakabul ettiklerinin farkında bile olmazlar
bişeyi bir normal sekilde bir de öperek koklayarak sımararak söleyin ... aradaki farkı göryosunuz zaten
aynen gizom kesinlikle katılıyorum...
şöle hassas ince bir denge var onu yakalamak gerek... gerektiginde sert bir şekilde koycaksın tepkini ama genelinde erkeklere bazı seyleri alttan alttan güzellikle empoze ediceksin
erkekler pohpohlanmaktan cilveden cok hoslanıyo... birçok seyi bole kabul ettirebilirsin onlarakabul ettiklerinin farkında bile olmazlar
bişeyi bir normal sekilde bir de öperek koklayarak sımararak söleyin ... aradaki farkı göryosunuz zaten
kizlar ben sonra telefonda nasil konusayin sevgilimle?
sabah güzel sözler söylemedim de :26: ondan soruyorum.
bu konu hakkinda konusmalimiyim sizce yoksa unutup bisey olmamis gibi mi davranayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?