sagol cnm öyle yapicam ararim sonracanım arıcaksın günün nasıl geçiyor diceksin konşcaksın açma bu konuyu
hee illaki açıcaksan ikimzde birimize sert çıktık ama aşılmıcak bişi değil yuva kurcaz herkes bir işin ucundan tutcaktır dersin canım
yada akşam görüşceksen ona sarılıp evlendiğimzde beraber vakit geçirip beraber yemek yaparız aşkımcım ortak paylaşımlarımız olur die başlarsın
benimki genelde sert çıktım giz özür dilerm der bende aşkım bende açtım ağzımı bende kırdıysam özür dilerim derim öyle kapanır konu kuzucum
günaydınlarr gelinciklerrrr
bu pazar yine arkadaşım evleniyo yaa amaa ilk defaa aşkitoylaa gidicemm şükürr pazar kavuşuorummm aynı zamandaa
kızlarr 2 haftaa nişana gittim ikise nar çiçeği renginde giymişti ya birisi kabarık birisi normal düz bi elbise giymiş renk aynı ama
çook tatlı duruyo yaaa
günaydin kuzu oooo sen bayagi bi yogunsunkendine zaman ayirmayi unutma
aynen canım bu ara sıraya dizildilerr resmenn veee bıktımm heryerde senin ne zaman demelerindeen
bilmiorum diorumm nasip diyorum geçiştiriyorumm
yenisin galiba cnm sen yada ben yine geç farkediyorumm senii
arada bir ugruyorum cookie´yi uzun zamandir taniyorum diger gelincikler topigi kapanmis bende buraya takiliyorum artik
en iyi cevabi veriyorsun cnm
siboş
selcan eski topiğe bir ara takılmıştı sonra bıraktı buraya yeni gelmeye başladı heppimiz az çok tanırız onu Alamanya'dan katılıyor cnm
ayrı ayrı topic olmuyodu saten canım yaa iyi olmuşş vallaa
hoşgelmişsinnn ozamaaann
siboş
selcan eski topiğe bir ara takılmıştı sonra bıraktı buraya yeni gelmeye başladı heppimiz az çok tanırız onu Alamanya'dan katılıyor cnm
evet cnm unutmamissin
naberr yağmuşşş geçmiş olsun sanadaa cnm okudum biraz geçmişi
ne güzel ya her yerden bi gelincikkk ohhh miss
yahu nie unutıyım sana ütü sormuştum falan sen gönderirim demiştin unutmam düşünmen bile yeterliydi
afferin sana o zaaman
iyiyim kuşum bunada şükür sen nasılsın?
sağol cnm
Merhaba 2013 gelinleri nasılsınız ?
oooo speedy hnm.hoşgeldinizzzzz
sen nerdesin cnm bizi çok boşladın ama hee
geçen tartışmanızda seni topikimize davet eetik ama görmedin sanıırım bizim kapımız sana sonuna kadar açık,fikirlerine desteğine,paylaşımlarına tecrübelerine ihtiyacımız var ve saygı duyarız yani
sipaydi hatırladın mı beni
evlenmişsin Allah bi ömür mesut etsin seni canım
Merhaba 2013 gelinleri nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?