'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarr gelinciklerrrr
bu pazar yine arkadaşım evleniyo yaa amaa ilk defaa aşkitoylaa gidicemm şükürr pazar kavuşuorummm aynı zamandaa
kızlarr 2 haftaa nişana gittim ikise nar çiçeği renginde giymişti ya birisi kabarık birisi normal düz bi elbise giymiş renk aynı ama
çook tatlı duruyo yaaa

sagol cnm öyle yapicam ararim sonra

günaydin kuzu oooo sen bayagi bi yogunsun kendine zaman ayirmayi unutma

günaydin kuzu oooo sen bayagi bi yogunsun kendine zaman ayirmayi unutma

aynen canım bu ara sıraya dizildilerr resmenn veee bıktımm heryerde senin ne zaman demelerindeen
bilmiorum diorumm nasip diyorum geçiştiriyorumm
yenisin galiba cnm sen yada ben yine geç farkediyorumm senii

aynen canım bu ara sıraya dizildilerr resmenn veee bıktımm heryerde senin ne zaman demelerindeen
bilmiorum diorumm nasip diyorum geçiştiriyorumm
yenisin galiba cnm sen yada ben yine geç farkediyorumm senii

arada bir ugruyorum cookie´yi uzun zamandir taniyorum diger gelincikler topigi kapanmis bende buraya takiliyorum artik

en iyi cevabi veriyorsun cnm

siboş
selcan eski topiğe bir ara takılmıştı sonra bıraktı buraya yeni gelmeye başladı heppimiz az çok tanırız onu Alamanya'dan katılıyor cnm

siboş
selcan eski topiğe bir ara takılmıştı sonra bıraktı buraya yeni gelmeye başladı heppimiz az çok tanırız onu Alamanya'dan katılıyor cnm

naberr yağmuşşş geçmiş olsun sanadaa cnm okudum biraz geçmişi
ne güzel ya her yerden bi gelincikkk ohhh miss

Merhaba 2013 gelinleri nasılsınız ?

oooo speedy hnm.hoşgeldinizzzzz
sen nerdesin cnm bizi çok boşladın ama hee
geçen tartışmanızda seni topikimize davet eetik ama görmedin sanıırım bizim kapımız sana sonuna kadar açık,fikirlerine desteğine,paylaşımlarına tecrübelerine ihtiyacımız var ve saygı duyarız yani

yaaaa vallahi görmedim yaaaa çok üzüldüm..
iyiyim öyle arada bakıyorum aklıma geldikçe yazıyorum işte.
ben yarım saate çıkıcam. bostancıya gidicem bu trafikte

Son düzenleme:

sipaydi hatırladın mı beni
evlenmişsin Allah bi ömür mesut etsin seni canım

tabiki de hatırladım canım..
evlendim 1 yılı geçti bile geçen sene 5 haziranda evlendim 2011 geliniyim bende
seninde şimdiden hayırlı olsun 4 gün sonra nişan var bende 4 gün sonra tatile gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…