'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay gizom yaaaa aynen bende öle oluyorum biliomusun yazık bizim asklara... ama dedigin gibi ben de özür dilemesini bilirim gecen hafta cok kırmıstım onu sacmalmıstım özür diledim hemen sonra kıyamıyorum ki hiç bitanem o benim

spidiii hoşgeldin canım... napalım beklemeye devam ediyoruz halaaaaa daha

tabiki de hatırladım canım..
evlendim 1 yılı geçti bile geçen sene 5 haziranda evlendim 2011 geliniyim bende
seninde şimdiden hayırlı olsun 4 gün sonra nişan var bende 4 gün sonra tatile gidiyorum

Allah bi ömür boyu mesut etsin canım, darısı bizlerin başına inşallah
ne güzel tatile gidiyosun iyi eğlenceler size

geçen hafta senle aynı gün hattaha aynı saat bende cadılaşmıştım bide üstüne sen bendemi gariplik yazınca hemen müdahaleyle bende aynı saatlerde cadılaştğmı anlatmıştım çağlacım melisa çayıyla kendimizi düzeltcez başka çaremiz yok karşımızda bize değer veren insanlar varken birde güzel dillede herşeyi yaptıklarına göre

spiddiiiii canım özledim seni çok gerçi takip ediyorum yazdıklarını sende arada uğraaa

merhaba ballarııma
speedy hiç karşılaşmadık ama 2011 gelinlerinden tanıyorum seni, hep gel bekleriz. şimdiden iyi tatiller

nazlış nerde, pelimonata nerde, tuğbada yok, ezgi de yook.. orkide de uzun zamandır gelmiyo.

yağmurcum okudum geçmişi, allah kolaylık versin canım, herkesin derdi herkese büyük çağloşa katılıyorum. kıyamam sana düşünmemeye çalış çünkü sağlığın herşeyden herkesten önemli.. sevgiliciğinle konuşta gelsinler artık. annen haklı, babanı ve abini idare etmesi zor. anneciğine surat asma. huyuna git ki o hep yanında olsun.. sevgilin de ailemin elinde yok avucunda yok dicek yine belki, evet o da haklı yoksa ne yapacak, ama bi birikim içindeler mi, en azından beklediğinize değecek mi.. böyle belirsizlik çok daha zor. gelip bi yüzük taksalar, işler ciddiye binse destek vermek zorunda olduklarını anlarlar. kredi çekerler, ablalar amcalar yardım eder...

kızlar dün benimki müdürüyle konuşurken işte evlilikten bahsetmiş. müdürü de demiş daha yaşın kaç falan. sonradan sevinmiş ama bu yaşta bunu düşündüğü için. evet daha 23 yaşında, küçük damat olcak ama napalım :26:

melissayı her yanıma sürüyorum zaten bi cayı kaldı onu da iceyim gizommmm hersey askım icin

haklısın böle güzel insanları kırmamalıyız... değişmezler inş hiç

hoşgeldin bebeğimmm

pelimik ve nazlimu geziolardır...

ezgi yıgun sanırım bugun tubiki bende merak ediorum ortalarda yok orkide tatile girmiştir hala neden gelmedi buralara acaba :44:

ay bence cok güzel bişey helal olsun ona... onun yasındakiler gezeyim tozayım gunumu gun edeyim derdinde

evlenene kdr da 24 olucak zaten kuzum cok da erken sayılmaz 25 sınırına az kalmıs oluyo

dimi dimiiiii yerim onu ben.. bu yaşında okulunu bitirip hemen askere koştu paşacım, geldi biraz geziyim tozayım demedi işe başladı, şimdi de çalışıyorum yer içer gezerim biraz günümü gün ederim ama seninle diyo sana kavuşmak için bunca çabam diyo. ooooooooooooyyyyyyyyyyy

selamlarrrr
yaa kpss başvuru bu sefer ösym ninn sitesinden yapılmıyo yaa :s illaa bu sıcaktaa bi okula gidip yapcaz yani
sinir oldumm

ösym sitesinden yapılıyor sibelim ösym de öyle yazıyordu dün

yok kuşumm yaa sabahtan beri bakıyorum yada benim sistemim farklı internet üzerinden yapamazsınız diye kırmızı yazı çıkıyo bana :26:
tercihte yaptımm belkii bi mucizee olurr falaann nolur nolmazz
allahtan daha var gerçi 11 temmuza kadar ya yaparımm bi ara sen başvuru yaptınmı gizoşummm ??

yok bunlar kafayı yemişler innamıyorum napcam ben iştenmi izin alcam bu iş için uyarıya gel siboşum

2010 KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans başvurunuzu bir başvuru merkezi aracılığı ile gerçekleştirmediğinizden bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuramazsınız! Ayrıca 2012-KPSS Lisans'a başvuru yapmış adaylar da bu sınava başvuramazlar.

hehh aynenn banada bu geldii canım işkencee yaa sürekli birşey çıkarmaları ne güzel hallediyim diye girdim banada bu çıktı

hehh aynenn banada bu geldii canım işkencee yaa sürekli birşey çıkarmaları ne güzel hallediyim diye girdim banada bu çıktı

napcaz yaa girmemizimi istemiyorlar ben 3 gün izin alcaktım 1 günü bunamı gidicek gıcık oluyorum şu duruma yaaa görünüşe gelince herşey tıkırında batsın kpss leri dolandırıcılar bizi oyalıyorlar sinir oluyorum yaaaşu düzenden nefret ediyorum gerçekten artık şu istanbul şu insanların kendi kafalarından kurduğu millete sormadan işkence çektirdikleri düzenden gına geldi

sibelcim başvuru kılavuzunda 6 sayfadaki 3. maddeyi oku hayatım parayı yatırdığımızda güya o alan aktifleşcekmiş

sibelim dikkate alma körleşme başladı bende offf

Son düzenleme:

malesef canım sabahtan beri uğraşıyorum bende girip girip çıkıyodum ösym ye yanlışlık vardır diye ama böle işte zorluyolar git gide yaa acayip sinir oldum bende müsait bi zamanındaa yaparsın kuşumm artık sende daha var nasıl olsa yaa

merhabalarrr şekerler :)))
pazar günü aşkım ve ailesiyleydim. evlerine gittim ilk defa. sonra beraber görümcemin çocuklarının okul gösterisine gittik ailecek :) kayınvalidemle ilk görüşmemde pek kaynaşamamıştık bu kez çok yakın olduk. sohbet ettik kolkola yürüdük herşey güzel olucak iyi anlaşıcaz inşallah.

ooh ne güzel. sevgilin annenle görüşebildi mi peki?

bugün kötüyüm kızlar gerçekten bu vatana sebep artık kan dökülsün istemiyorum zaten vatanı kazanırken kan döküldü yine gidenler gitti çok üzgünüm 8 şehidimizin başı sağolsun sabahtan beri çok gerginim rüyamdada kötü şeyler gördüm hissetmiş gibi allah mekanlarını cennet eylesin günahları sadece vatanı korumak olan insanların aillerine sabır ruhlarına rahmet diliyorum

aynen gizoşumm 1-2 değil 8 tane ve 16 tanede yaralı var inşallah onlara birşey olmaz
sabah okuduğumda direk ürperdim yaa ve bunlar olurken ben bebişimi yollıcam salı günü şırnağa
Allahım korusun hepsini Allah rahmet eylesin şehitlerimizede

Allah askerlerimizi korusun....

benimki de aralıkta gidiyormus kızlar, kasım sonuydu aralık bası olcakmıs kesinleşti sayılır artık dedi benimki

ne düşüncemi bilmiyorum... Aralıga daha cok var diyerek avutucam kendimi ama içim acıyor sanırım... Onca hayalim vardı gelinligime beraber bakıcaktık, herseyimizi yavas yavas özenle beraber secip yapıcaktık şimdi hersey son 2 aya sıkıscak

mekanla da 9 haziran die konuscakmısız ama yine askımın durumunu solicekmisiz cunku belli olmazmıs

isyan edesim var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…